kerna
http://www.lauraziobro.pl
wow!!! Ale szybko!!! No to super i serdeczne gratulacje!!! NAjważneijsze, że wszsytko skończyło się dobrze i malutka jest cała i zdrowa!!!!!!
Natali co to za nerwy
Natali co to za nerwy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iwcik, ma córeczkę !!! :-) 11:10 CC Waga, 2,870kg, Zdrowiutka :-) Maleńka na razie jest na wcześniakach. Mamusia, czuje się dobrze
wiem wiem o co kaman, bo cos w podobie mial Sewi i Ola (od szwagierki mala) wazyli tak samo a Sewi przy niej jak patykNo i po zakupach, co dałam radę to przytachałam, resztę Piciu kupi jak będzie z pracy wracał.
Pati czy ja wiem czy tak strasznie mało przybrała? Moze tak będzie, że w rodzinke pójdzie. MOja chrześniaczka ta młodsza ważyła tyle co moja prawie Wiktoria a wyglądała jak by jej jedna czwarta była. I każdy się dziwił, ze Witusia waży tak mało, a Julka tak dużo( w porównaniu z tym na ile wagowo wyglądały-chyba pogmatwałam). Najważniejsze , że prawidłowo się rozwija, a widzę,ze nieźle już zajada. Te zupki to nie musisz w lodówce trzymać, byle nie na słońcu. i nie w nagrzanym miejscu-no wiadomo, więc zbieraj, zbieraj, przydadzą się jak nic.
A ja właśnie szykuję sobie playlistę na telefonie na podróż, żeby nie przysnąć, no i budzik musze pamiętać sobei ustawić jeszcze, wrazie gdybym jednak zasnęła. Bo to kilka h jazdy, w nocy, nie mówią kiedy jaki przystanek( bo wszyscy śpią i nie chcą innych budzić) i żadnej wyświetlanej tablicy jaka miejscowość, a ja tam pks 2 raz dopiero jadę i moge się zakręcić, hehe.
Kurcze, napisałąm posta, nie wysłałąm go i poszłam położyć się z mął. Aleśmy przykimały od 14, hehe.
ciesze sie ze wszystko ok, oby tak dalej....Dziewczyny ja po wizycie wsio ok, małą waży 2500g i dobrze sięrozwija. 30 sierpnia idę na ściagnięcie szwu
Ale jak czytam co u Iwcik to odechciewa mi sie wszystkiego:---(Biedna...Lidus jak bedziesz coswidzieć dawaj znać a póki co to kciuki mooooooocnoooooooooo zaciśnięte. W którym tyg. jest teraz Iwcik?????????Kurcze ...:----(
fajnie za Paula juz taka samodzielna - zuch dziewuchano i zapomnialam wam powiedziec ze Weroice sie poprzestawialo cosik
jak wczesniej to tylko rano wstala i na dwor chciala a teraz na sile ja wypychma na dwor i do tego zawsze z taka ze
potrafi stac pod drzwiami pol godzny i wyc ze chce do domu
ale ja wyrodna matka jestem i sie nie daje
w ogole o wszytsko wyje maly terrorsyta
normlanie chyba sie Patrykiem zza plota zamieniala
a Paulina coraz bardziej samodzielna
w koncu pozwolilam ejj robic sobie kanapki
do tego odkurza(ja pozniej poprawiam ale zawsze to cos),sama sie myje juz od dluzszego czasu,nawet glowe sama myje
jak na nia to duze postepy
eee no przestan, nikt nie ma pretensji ;-);-);-)Cześć dziewczyny:-) Jakoś mam wrażenie, że chyba złe jesteście za tą moją nieobecność co??????
ty sie tak kochana nie nerwuj bo zlosc pieknosci szkodzi ;-);-):-):-)witam kochane
ja mam nerwa jak z tad na ksiezyc wszystko dookola mnie wkurza nawet mala jak kopie to bym jej z checia w dupe dala
dostalam zwrot z kokardek na poprawke i juz mi zostaly 2 pudla ale nie moge sie zabrac za te co dostalam we wtorek i sie spoznie wiec pozniej bede jak wariat zapier****
m marudzi wiecznie
zaraz muse jeszcze pierogi zrobic z jagodami
w chalupie jeden wielki bajzel nic nie ruszam pierdziele
ide bo m juz marudzi
jeeeeee, no to gratulacje Iwcik - super wiesciIwcik, ma córeczkę !!! :-) 11:10 CC Waga, 2,870kg, Zdrowiutka :-) Maleńka na razie jest na wcześniakach. Mamusia, czuje się dobrze
jasne ze bede miala, napisze Ci privDziewczynki mam sekundkę to wpadam.
Widzę,że Iwcik urodziła:-):-):-):-):-)
Gratulacje dla rodziców i niech się córeczka zdrowo chowa .
Na czytanie więcej nie mam czasu.
Ostatnie pakowanie,prasowanie i szykowanie.
Dziewczynki jak macie jakieś intencje to piszcie.
Przepiszę i oddam na Jasnej Górze w klasztorze .
Ja konkretnie idę w intencji mojego taty,bo tak średnio z nim w tej chwili.
I ode mnie prywatna intencja ,by po raz trzeci zostać szczęśliwą mamą. :-):-):-):-)
Dziś się pewnie zupełnie nie położę,bo za dużo rzeczy do zrobienie jeszcze mi zostało..
Wymarsz jutro godz.6.00 ,więc wyjazd z domu parę minut po 5 .
Trzymajcie kciuki,żebym doszła o własnych siłach,bo po tym poronieniu to jeszcze mi ich trochę brakuje...
To życzę spokojnej i bezpiecznej pielgrzymki Kochana a ja bym prosiła o modlitwę za moją rodzinę, tak ogólnie jeśli możnaDziewczynki mam sekundkę to wpadam.
I ode mnie prywatna intencja ,by po raz trzeci zostać szczęśliwą mamą. :-):-):-):-)
Dziś się pewnie zupełnie nie położę,bo za dużo rzeczy do zrobienie jeszcze mi zostało..
Wymarsz jutro godz.6.00 ,więc wyjazd z domu parę minut po 5 .
Trzymajcie kciuki,żebym doszła o własnych siłach,bo po tym poronieniu to jeszcze mi ich trochę brakuje...
Trzymam kciuki żeby znajomy wrócił do soboty ja bym też chciała tatuażno i witam i ja
dzisiaj mialamm klientke na fryz i makijaz
zarobilam sobie 25 zl ale powiedziala ze da mi jeszcze 15 zl bo tylko tyle dzisiaj miala...
no ale zawsze to cos
potem spacer z dziecmi, kawa u znajomej - nawet zalapalismy sie na obiadek :-)
no i teraz siedzimy w domku, amly oglada bajki a mala spi.
wogole dowiedzialam sie ze moj tatuaz w sobote to wielka niewiadom, bo ten co ma mi robic tattoo to ma wyjazd do Opola bo u nich w warsztacie nie ma roboty i wyjezdza dzis o 3 rano i przyjedzie nie wiadomo kiedy, moze w niedziele albo jak im sie uda to w sobote - jakby dal rade w sobote to sie jeszcze zalapie ale jak pozniej to musze czekac do nastepnego tyg a tak sie napalilam
wogole dzisiaj taka pogoda do spania nic mi sie nie chce
ide dokonczyc gotowac ziemniaki i zjemy cosik
Eee to chyba aż tak źle to nie jest co?? U nas kupka do nionia jużod kilku tygodni i sam o nią woła Z sikaniem jest różnie. Raz zawoła, raz nie..niestety. Staram się pilnować żeby cześto sięodsikiwał to wtedy mam suche majty. Na sapcery bez pampka, tylko sikanie w krzaczkach co kawałek. Na noc zakładam pampka na poczatku tylko, bo potem i tak co chwilę łażę do kibelka to od razu i jego odsikuję więc zwykle pampek jest suchy. Na drzemce w południe zawsze zaraz po obudzeniu sika i nie mogę zdążyć z nocnikiemKerna nauczyłaś swojego do nocnika robić? Bo mojemu ciężko idzie gorzej niż krew z nosa
Bubka ja oglądam na foxlife. Ale i tak chyba z 15 odcinków pierwszych nie oglądałam bo nie miałam jak i gdzie będę musiała gdzieś na necie sobie poszukać
y:
to jak ci zdejma szewek to mozesz lada moment urodzic choc niekoniecznie
jak bylam w szpitalu w 8 miesiacu z podejrzeniem zatrucia ciazowego to byla ze mna dziewwczyna ktora po pierwszej ciazy jak tylko zdjeli jej szewek to po kilku godz zaczela rodzic a teraz drugim razem wypuscili ja do domu i na drugi dzien wrocila juz rodzac
[
wczoraj wieczorem zaczełam cwiczycw domu rowerek,brzyszki a na dworze bieganie w koło domu i skakanie na skakance.i powiem wam laski ze zero u mnie kondycjimasakra jakas. przebiegłam 2 okrarzenia i mialam dosyc,sapałam jak lokomotywaale mam nadzieje ze z karzdym dniem bedzie lepiej.dieta oczywiscie cały czas jest
kerna-super ze z mala wszystko ok,oby tak dalej.
Iwcik, ma córeczkę !!! :-) 11:10 CC Waga, 2,870kg, Zdrowiutka :-) Maleńka na razie jest na wcześniakach. Mamusia, czuje się dobrze
[
Anabubka ty zaczynasz być większym robokopem od As
No i Kuba już wstał spał jakieś chyba dwie godziny, może więcej a ja oczywiście prawie nic nie zrobiłam jakoś nie chciało mi się tyłka ruszać. Ale chociaż zrobiłam sobie kąpiel z bąbelkami i spać mi się zachciało dobrze że obiad mam ze wczoraj a mojemu synowi coś się odwidziało i nie chce jeść obiadów może to przez ten katar znacie coś dobrego na apetyt
y:
Dziewczynki mam sekundkę to wpadam.
y: