reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:szok::szok::szok: wow!!! Ale szybko!!! No to super i serdeczne gratulacje!!! NAjważneijsze, że wszsytko skończyło się dobrze i malutka jest cała i zdrowa!!!!!!:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Natali co to za nerwy:eek:

reklama
Dziewczynki mam sekundkę to wpadam.
Widzę,że Iwcik urodziła:tak::-):-):-):-):-)
Gratulacje dla rodziców i niech się córeczka zdrowo chowa .

Na czytanie więcej nie mam czasu.
Ostatnie pakowanie,prasowanie i szykowanie.
Dziewczynki jak macie jakieś intencje to piszcie.
Przepiszę i oddam na Jasnej Górze w klasztorze .
Ja konkretnie idę w intencji mojego taty,bo tak średnio z nim w tej chwili.
I ode mnie prywatna intencja ,by po raz trzeci zostać szczęśliwą mamą. :tak::-):-):-):-)

Dziś się pewnie zupełnie nie położę,bo za dużo rzeczy do zrobienie jeszcze mi zostało.:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:.
Wymarsz jutro godz.6.00 ,więc wyjazd z domu parę minut po 5 .
Trzymajcie kciuki,żebym doszła o własnych siłach,bo po tym poronieniu to jeszcze mi ich trochę brakuje...:sorry::sorry::sorry::sorry:

No i po zakupach, co dałam radę to przytachałam, resztę Piciu kupi jak będzie z pracy wracał.

Pati czy ja wiem czy tak strasznie mało przybrała? Moze tak będzie, że w rodzinke pójdzie. MOja chrześniaczka ta młodsza ważyła tyle co moja prawie Wiktoria a wyglądała jak by jej jedna czwarta była. I każdy się dziwił, ze Witusia waży tak mało, a Julka tak dużo( w porównaniu z tym na ile wagowo wyglądały-chyba pogmatwałam:-D:-D:-D). Najważniejsze , że prawidłowo się rozwija, a widzę,ze nieźle już zajada. Te zupki to nie musisz w lodówce trzymać, byle nie na słońcu. i nie w nagrzanym miejscu-no wiadomo, więc zbieraj, zbieraj, przydadzą się jak nic:-D:tak::-D.

A ja właśnie szykuję sobie playlistę na telefonie na podróż, żeby nie przysnąć, no i budzik musze pamiętać sobei ustawić jeszcze, wrazie gdybym jednak zasnęła:-D:-D:-D:-D. Bo to kilka h jazdy, w nocy, nie mówią kiedy jaki przystanek( bo wszyscy śpią i nie chcą innych budzić) i żadnej wyświetlanej tablicy jaka miejscowość, a ja tam pks 2 raz dopiero jadę i moge się zakręcić, hehe.

Kurcze, napisałąm posta, nie wysłałąm go i poszłam położyć się z mął. Aleśmy przykimały od 14, hehe.
wiem wiem o co kaman, bo cos w podobie mial Sewi i Ola (od szwagierki mala) wazyli tak samo a Sewi przy niej jak patyk :-D
Dziewczyny ja po wizycie wsio ok, małą waży 2500g i dobrze sięrozwija. 30 sierpnia idę na ściagnięcie szwu:tak:
Ale jak czytam co u Iwcik to odechciewa mi sie wszystkiego:-:)-:)-(Biedna...Lidus jak bedziesz coswidzieć dawaj znać a póki co to kciuki mooooooocnoooooooooo zaciśnięte. W którym tyg. jest teraz Iwcik?????????Kurcze ...:-:)-:)-:)-(
ciesze sie ze wszystko ok, oby tak dalej....
heh a moze ur w moje urodzinki :-D:-D:-D
no i zapomnialam wam powiedziec ze Weroice sie poprzestawialo cosik
jak wczesniej to tylko rano wstala i na dwor chciala a teraz na sile ja wypychma na dwor i do tego zawsze z taka ze :szok::szok::szok::szok:
potrafi stac pod drzwiami pol godzny i wyc ze chce do domu
ale ja wyrodna matka jestem i sie nie daje:rofl2::rofl2::rofl2:
w ogole o wszytsko wyje maly terrorsyta
normlanie chyba sie Patrykiem zza plota zamieniala:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

a Paulina coraz bardziej samodzielna
w koncu pozwolilam ejj robic sobie kanapki:tak::tak::tak::tak:
do tego odkurza(ja pozniej poprawiam ale zawsze to cos),sama sie myje juz od dluzszego czasu,nawet glowe sama myje:tak::tak::tak:
jak na nia to duze postepy
fajnie za Paula juz taka samodzielna - zuch dziewucha :tak:
Cześć dziewczyny:-) Jakoś mam wrażenie, że chyba złe jesteście za tą moją nieobecność co??????:baffled::zawstydzona/y:
eee no przestan, nikt nie ma pretensji ;-);-);-):tak:
witam kochane
ja mam nerwa jak z tad na ksiezyc wszystko dookola mnie wkurza nawet mala jak kopie to bym jej z checia w dupe dala:wściekła/y::wściekła/y:
dostalam zwrot z kokardek na poprawke i juz mi zostaly 2 pudla ale nie moge sie zabrac za te co dostalam we wtorek i sie spoznie wiec pozniej bede jak wariat zapier****
m marudzi wiecznie :crazy:
zaraz muse jeszcze pierogi zrobic z jagodami
w chalupie jeden wielki bajzel nic nie ruszam pierdziele
ide bo m juz marudzi :sorry::crazy:
ty sie tak kochana nie nerwuj bo zlosc pieknosci szkodzi ;-);-):-):-)
Iwcik, ma córeczkę !!! :-) 11:10 CC Waga, 2,870kg, Zdrowiutka :-) Maleńka na razie jest na wcześniakach. Mamusia, czuje się dobrze :tak:
jeeeeee, no to gratulacje Iwcik - super wiesci :rofl2::rofl2::rofl2:

I ode mnie prywatna intencja ,by po raz trzeci zostać szczęśliwą mamą. :tak::-):-):-):-)

Dziś się pewnie zupełnie nie położę,bo za dużo rzeczy do zrobienie jeszcze mi zostało.:szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:.
Trzymajcie kciuki,żebym doszła o własnych siłach,bo po tym poronieniu to jeszcze mi ich trochę brakuje...:sorry::sorry::sorry::sorry:
jasne ze bede miala, napisze Ci priv :-D:-D:-D

no i witam i ja
dzisiaj mialamm klientke na fryz i makijaz
zarobilam sobie 25 zl ale powiedziala ze da mi jeszcze 15 zl bo tylko tyle dzisiaj miala...
no ale zawsze to cos
potem spacer z dziecmi, kawa u znajomej - nawet zalapalismy sie na obiadek :sorry::-)
no i teraz siedzimy w domku, amly oglada bajki a mala spi.
wogole dowiedzialam sie ze moj tatuaz w sobote to wielka niewiadom, bo ten co ma mi robic tattoo to ma wyjazd do Opola bo u nich w warsztacie nie ma roboty i wyjezdza dzis o 3 rano i przyjedzie nie wiadomo kiedy, moze w niedziele albo jak im sie uda to w sobote - jakby dal rade w sobote to sie jeszcze zalapie ale jak pozniej to musze czekac do nastepnego tyg :confused2::confused2::confused2::confused2: a tak sie napalilam :nerd::nerd:
wogole dzisiaj taka pogoda do spania nic mi sie nie chce
ide dokonczyc gotowac ziemniaki i zjemy cosik :tak:

To życzę spokojnej i bezpiecznej pielgrzymki Kochana :tak: a ja bym prosiła o modlitwę za moją rodzinę, tak ogólnie :tak: jeśli można :zawstydzona/y:
no i witam i ja
dzisiaj mialamm klientke na fryz i makijaz
zarobilam sobie 25 zl ale powiedziala ze da mi jeszcze 15 zl bo tylko tyle dzisiaj miala...
no ale zawsze to cos
potem spacer z dziecmi, kawa u znajomej - nawet zalapalismy sie na obiadek :sorry::-)
no i teraz siedzimy w domku, amly oglada bajki a mala spi.
wogole dowiedzialam sie ze moj tatuaz w sobote to wielka niewiadom, bo ten co ma mi robic tattoo to ma wyjazd do Opola bo u nich w warsztacie nie ma roboty i wyjezdza dzis o 3 rano i przyjedzie nie wiadomo kiedy, moze w niedziele albo jak im sie uda to w sobote - jakby dal rade w sobote to sie jeszcze zalapie ale jak pozniej to musze czekac do nastepnego tyg :confused2::confused2::confused2::confused2: a tak sie napalilam :nerd::nerd:
wogole dzisiaj taka pogoda do spania nic mi sie nie chce
ide dokonczyc gotowac ziemniaki i zjemy cosik :tak:
Trzymam kciuki żeby znajomy wrócił do soboty :tak: ja bym też chciała tatuaż :sorry:

Witam pod wieczór. Kuba szaleje z królikiem po całym domu :-) a królik dostaje jobla :-D M siedział w kuchni, pół płynu do naczyń wylał na trzy talerze :eek: nie mam pytań :sorry: zakupki zrobione, opłaty wszystkie zrobione i dieta do końca miesiąca :tak:

Kerna nauczyłaś swojego do nocnika robić? Bo mojemu ciężko idzie :no: gorzej niż krew z nosa :baffled:
Eee to chyba aż tak źle to nie jest co?? U nas kupka do nionia jużod kilku tygodni i sam o nią woła:tak: Z sikaniem jest różnie. Raz zawoła, raz nie..niestety. Staram się pilnować żeby cześto sięodsikiwał to wtedy mam suche majty. Na sapcery bez pampka, tylko sikanie w krzaczkach co kawałek. Na noc zakładam pampka na poczatku tylko, bo potem i tak co chwilę łażę do kibelka to od razu i jego odsikuję więc zwykle pampek jest suchy. Na drzemce w południe zawsze zaraz po obudzeniu sika i nie mogę zdążyć z nocnikiem:confused2:

Pati, fajnie, że kaska wpadła:tak:
A kiedy masz urodziny??? wiesz Michał jest z 31 sierpnia a szew mi ściagną 30....jest duża szansa, że urodzą sięw tym samym dniu!!!:-D

Kurcze mały śpi a M właśnie zadzwonił, że nie wie kiedy go wypuszczą do domu..a miał być już wczoraj!:wściekła/y: Znopwu bedę sama nie wiadomo jak długo:confused2:

As dasz radę!!! Spokojnego maszerowania !!!!

witam.

ostatnio jakaś przemęczona jestem i głowa mnie boli non stop.

doczytałąm zę iwcik urodziła.
suuuuperrrrrr ,cieszę się ze juz po wszystkim i wracaj kochana szybko do siebie i wracajcie szybciutko we dwie do domu

Oliwka usypia.ja zaraz tez sie kładę.

hej kobitki
witam sie jak zwykle nocna pora
mialam wpasc rano bo mialam przymusowa pobudke o 7 bo wujo przyszedl robic,ale mala tez zaraz wstala i dupa blada.
no ale OCIEPLENIE MOJEGO DOMU DOBIEGLO KONCA!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
ale jestem happy:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
p jutro tylko przytrze klej i bedzie mozna malowac.w koncu moj dom zaczyna wygladac normlanie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
na szczescie wujo ze mnie nie zedarl i poczeka na kase:tak::tak::tak::tak:

no i ja znow dzis umalowalam kawal sciany
sasiad sie pytal za ile moge u nich malowac:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i szwagier tez:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ubawili mnie tym.
no ale te najwyzsze partei czekaja na p bo ja nie dam rady,moze gdyby bylo takie wysokie rusztowanie to bym wlazla,ale z drabiny nie:no::no::no::no:
cociaz dzis juz sie tak nie balam drabiny jak ostatnio

dobrze ze Paulina coraz bardziej samodzielna to i Weronika sie zajmie bo ja przez to wszytsko nie mam w ogole czasu dla nich:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

przez ostatni mieisac cigale mam jakaas robote,nawet u mamy jestem raz na tydzien albo rzadziej a tak blisko mnie mieszka...
ale jakso to bedzie.
Paulina tez traci bo nawet do zadnej kolezanki isc nie moze bo ja nie mam kiedy jej zaprowadzic:zawstydzona/y:
ale mama nadzieje ze jeszcze uda nam sie to odbic w tym miesiacu:tak::tak::tak:
ale co zrobie sama to moje to kasa w kieszeni zostaje:tak::tak::tak:

tylko jzu mnie @ dopada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec jutro odpoczywam:tak:
przynajmniej od malowania:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

umylam Weronike o 20 z nadzeja ze szybko usnie bo sama krzyczala ze chce leko i spac,ale jak ja umylma to jej sie spac odechcialo i usnela po wielkich trudach o 21.mam nadzieje ze rano da pospac:tak::tak::tak::tak:

no i tyle
na jutro zostalo mi zmywanie bo podloge juz sprztanelam i umylam:tak:

ide poczytac

reklama
no i pewnei zotsalam sama:confused2:

Bubka ja oglądam na foxlife. Ale i tak chyba z 15 odcinków pierwszych nie oglądałam bo nie miałam jak i gdzie :sorry: będę musiała gdzieś na necie sobie poszukać :tak:
y:

a prosze uprzejmie starona z milionem seriali i 70minut ogladasz za darmo na raz ,pozniej jak chcesz dalje za darmo to czekasz godzine.ale spokojnie po 1 odcinku chirurgow mozna oblukac:tak::tak::tak::tak::tak:
Seriale online oglądaj na iiTV.info

to jak ci zdejma szewek to mozesz lada moment urodzic choc niekoniecznie:)
jak bylam w szpitalu w 8 miesiacu z podejrzeniem zatrucia ciazowego to byla ze mna dziewwczyna ktora po pierwszej ciazy jak tylko zdjeli jej szewek to po kilku godz zaczela rodzic a teraz drugim razem wypuscili ja do domu i na drugi dzien wrocila juz rodzac:)

ze man lezala taka co po zdjeciu szwa przenosila:-D:-D:-D:-D:-D

[
wczoraj wieczorem zaczełam cwiczyc:tak:w domu rowerek,brzyszki a na dworze bieganie w koło domu i skakanie na skakance.i powiem wam laski ze zero u mnie kondycji:szok::szok:masakra jakas. przebiegłam 2 okrarzenia i mialam dosyc,sapałam jak lokomotywa:-Dale mam nadzieje ze z karzdym dniem bedzie lepiej.dieta oczywiscie cały czas jest:tak:

kerna-super ze z mala wszystko ok,oby tak dalej.

ja u Madzuli na wakacjach z dzieciakami chwile na skakance skakalam.owszem poszlo mi nielze ale z kondycja do skakania ciezko,a na rowerzez moge jechac i jechac:-):-):-):-):-)

ale za to Paulina dzeki Klaudii Madziuli nauczyla sie skakac na skakance:tak::tak::tak:
i powiem wam ze chyba Paulina juz odpoczela od szkoly bo nie jest juz taka nerwowa i w ogole.

Iwcik, ma córeczkę !!! :-) 11:10 CC Waga, 2,870kg, Zdrowiutka :-) Maleńka na razie jest na wcześniakach. Mamusia, czuje się dobrze :tak:

[
Anabubka ty zaczynasz być większym robokopem od As:-D:-D:-D:-D

do AS to mi brakuje:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
bo ona spi po 3-4godziny na dobe:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja jestem kobieta pracujaca i zadnej pracy sie nie boje:-D:-D:-D:-D
mgr z łopatą:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

No i Kuba już wstał :tak: spał jakieś chyba dwie godziny, może więcej :tak: a ja oczywiście prawie nic nie zrobiłam :-p jakoś nie chciało mi się tyłka ruszać. Ale chociaż zrobiłam sobie kąpiel z bąbelkami i spać mi się zachciało :sorry: dobrze że obiad mam ze wczoraj :tak: a mojemu synowi coś się odwidziało i nie chce jeść obiadów :confused2: może to przez ten katar :sorry: znacie coś dobrego na apetyt :confused:
y:

poczekaj az m katar minie
a nie dziala na niego jablko?
Weronika jak zje jablko przezd jedzeniem to pozniej ma lepszy apetyt
chociaz i tak dobrze wyglada:-)

y:

ja tez sie podczepiam pod ta intencje:-D
trzymaj sie cieplo

IWCIK GRATULACJE KOCHANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no i Malina znow miala racje ze cora:tak::tak::tak::tak:
z terminem moze tez by sie udalo gdyby nie ta nagla sytuacja:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry