reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

to jak ci zdejma szewek to mozesz lada moment urodzic choc niekoniecznie:)
jak bylam w szpitalu w 8 miesiacu z podejrzeniem zatrucia ciazowego to byla ze mna dziewwczyna ktora po pierwszej ciazy jak tylko zdjeli jej szewek to po kilku godz zaczela rodzic a teraz drugim razem wypuscili ja do domu i na drugi dzien wrocila juz rodzac:)
no to pojadę musowo torbą spakowaną;-)

Cześć dziewczyny:-) Jakoś mam wrażenie, że chyba złe jesteście za tą moją nieobecność co??????:baffled::zawstydzona/y:

Lunka teraz doczytałam jaka z Ciebie ostra babka:szok::szok::szok: No ciekwa jestem co ten gnój teraz sobie myśli...ale brawa dla Ciebie:tak::tak::tak: Jeszcze tego kubusia bym mu między oczy nalała, świnia:angry:

anabubka fotka z przodu....eeeee....;-)
Za Iwcik trzymam kciuki, podobno ciężarnych są magiczne. Jak kończy 37tc to juz bardzo ładnie!! Szkoda ,ze biedaczka musi się tyle nacierpieć!!!!!!!!Czyli to już prawie pewne, że jutro przytuli bobasa?????

Lidka no to wytrzymaj w postanowieniu!!!!!Uparcie do celu i będzie super!!!

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
wiem, wiem.......
Ja po prostu nie ogarniam....na wrześniu muszę być bo ostatnio mi zarzucono, że nie czytam postów i mnie nie ma:confused2: Po prostu brak czasu na dwa wątki, a nie chce tak wpadaćdo Was i pisać tylko co u mnie:sorry: teraz to nawet nei wiem co napisać:confused2::confused2::confused2:
Przepraszam Was kochane...serio.Na kompa przeznaczam chyba 10razy mniej czasu niż kiedyś i wszsytko przez to.
to może skrótowo co u nas.
Kulam się jeszcze z brzuchem, nogi mi puchną a skurcze nie dają spokoju. Jutro idę do ginka i pewnie babka zrobi wielkie oczyska bo sama miesiąc temu gadała mi o szpitalu więc pewnie też średnio wierzyła w to, że donoszę:sorry::sorry::sorry:
Ja nadal sama, M na wyjazdach. Ciagle Wawa. Teraz w czw. wrócił i miał z nami zostać kilka dni, żebym mogła odpocząć, bo miałam wieczór bardzo skurczowy i juzpoważnie myślałam o szpitalu. Ale wiecie , że u mnie to nei tkaie proste..ahh rodzinka:wściekła/y::sorry:
No ale w pon. znowu pojechał i obiecali że tylko do środy..czyli jutro..no zobaczy się. dzisiaj nogi jak balony..marze żeby sę położyć z nogami na suficie:cool2:
Na przeprosiny powkłądam kilka fotek z tym co mam tu i tam;-)Nie wiem tylko czy wejdą. Właśnie wróciłam od fryzjera i mam lekką zmianę na głowie. Na szczęście przyjechałą na miesiac moja psiapsióła to mi z małym została:tak:Zobacz załącznik 270805Zobacz załącznik 270796Zobacz załącznik 270797Zobacz załącznik 270798Zobacz załącznik 270799Zobacz załącznik 270800Zobacz załącznik 270801Zobacz załącznik 270802

nowy zakup czyli wózek bliźniaczy, nasz remont sypialni który zajął nam sporo wolnego czasu.wcześniej było na biało..:sorry:i bez półek, łóżeczko odremontowane, wnętrze naszej szafy za 100zł:cool2:co sami sobie jazrobiliśmy no i oczywiście juz big zapas pieluch na start, michał ma parcie na szkło więc już w gratisie....no i ja:cool: co Wy na to????????
No i nie dam rady poczytać co uWas...ehhh mam nadzieję, że wsio ok:tak::tak::tak:
no kochana nareszcie :tak::tak::tak:
slicznie kochana wygladasz, wozio superasny
dobrze ze niunia zdrowa
Czesc dziewczyny znowu nie pisalam kilka dni ech...ciagle cos..
wlece poczytam z grubsza i nie pisze...
my wczoraj bylismy u dentysty z dzieciakami...

hania ladnie otworzyla buzie hehe..ale ma duzo zepsutych zebow :wściekła/y::wściekła/y:...i dentysta chce kilka jej wyrwac bo juz sa bardzo kaput...a reszte leczyc :tak::tak:
wiec dalam jeszcze szymka do obejrzenia bo ma jakies dziwne zolte plamy na zebach a dentysta stwierdzil ze to juz jest duza prochnica :wściekła/y::wściekła/y:i tez ma kilka zebow do naprawy..i do wyrwania niby tez...:baffled:
wiec tu robia tak ze dzieci usypiaja calkowice pod narkoze i spia i wtedy robia wszystkie zeby na raz :tak:
ale ja nie wiem czy zgodzic sie na wyrwanie szymka zeba 1 czy 2 nie wiem jesli to sa mleczaki czy jest to sens wyrywac??
nigdy nie slyszalam zeby 3 latka juz wyrywano zeby hmm...
boje sie jak on by jadl i wogole bez zabkow a zanim wyrosna mu stale to troche jeszcze potrwa przeciez...dziewczyny jak wy sadzicie??:baffled:
bo hani to zrobie napewno bo ona ma juz stale zeby...

no a pozatym to ok...
pogoda tylko jakas dzwina i pochmurna ciagle chyba u nas koniec juz lata
:tak:
taka pruchnica:szok::szok::szok::szok:
ja bym wyrwala zeby stale nie zaczely juz zepsute wychodzic pozniej:tak::tak::tak:
bo jak stale juz sie zaraza prochnica to juz czarne beda wychodzic a po co :tak::tak:
a mleczaki i tak beda wypadac to bez roznicy czy teraz czy pozniej:tak::tak::tak:
hej.
ja tak na chwilke wpadam was poinformowac ze dzwonila do mnie iwicik-jest w szpitalu na poroduwce.dostała wczoraj wieczorem silnych boli w górnej czesci brzuch i pojechala wieczorem do szpitala lekarz konieczni kazał jej zostac na odziale.podejrzewaja ze to od nerki jakis zastoj sie zrobil.szereg badan jej dzis wykonoja bo musza znalezc przyczyne inaczej jej do domu nie wypuszcza.ale jak cos bedzie nie tak to jej zakącza ciąże wczesniej.na razie nie ma buli do porodu ani skurczy.
jak bede wiedziec cos wiecej to napisze.
o matko, daj znac jak tam Iwcik teraz:tak::tak::tak:

witam kochane
ja mam nerwa jak z tad na ksiezyc wszystko dookola mnie wkurza nawet mala jak kopie to bym jej z checia w dupe dala:wściekła/y::wściekła/y:
dostalam zwrot z kokardek na poprawke i juz mi zostaly 2 pudla ale nie moge sie zabrac za te co dostalam we wtorek i sie spoznie wiec pozniej bede jak wariat zapier****
m marudzi wiecznie :crazy:
zaraz muse jeszcze pierogi zrobic z jagodami
w chalupie jeden wielki bajzel nic nie ruszam pierdziele
ide bo m juz marudzi :sorry::crazy:

My juz po spacerku i placu zabaw,ale moje dzieci to sa dziisja istne szatany:szok::szok::szok::no:

Tez wlasnie dostalam eske od ANKi ze IWCIK urodzila:tak::tak::tak:
A wiec mega gratki dla szczesliwej mamusi:tak::tak::tak:

Iwcik, ma córeczkę !!! :-) 11:10 CC Waga, 2,870kg, Zdrowiutka :-) Maleńka na razie jest na wcześniakach. Mamusia, czuje się dobrze :tak:

wlsnie miałam to napisac:-)
strasznie sie ciesze ze u nich wszysko ok.
rozmawiałam przed chwilka z iwonka i na razie nic nie czuje bo jeszcze znieczulenie działa ale jest szczesliwa ze juz po wszystkim.

IWCIK KOCHANA SERDECZNE I GORĄCE GRATULACJE MASZ SWÓJ SKARB KSIĘŻNICZKĘ JUŻ PO TEJ STRONIE DUŻO ZDROWIA I PRZESPANYCH NOCEK :tak::tak::tak::tak:
Hej kochane:-)
Jestem wreszcie troszkę podczytuję ale czasu jakos mi mało :zawstydzona/y:musiałam ogarnąć burdello po przyjeździe dzieci tzn masa prania i prasowania ufff to już za mną:-D:-D:-Ddo tego nacieszyć się nimi no i przestawić ich z toru wakacje u babci na tor domowy:-)jak narazie z małym ale zawsze sukcesem :-D:-D:-D:-D
Beatko robiłaś teścior?????????????????????
Justys kochana witaj :-):-):-):-):-)co u ciebie?jak dzieciaki przygotowania do szkoły????jak mała księżniczka????
Anabubka ty zaczynasz być większym robokopem od As:-D:-D:-D:-D
As kochana ty już na pielgrzymce czy jeszcze przed????proszę o modlitwę za moją rodzinkę kochana :tak::tak::tak:
MH kiedy te twoje księżniczki dadzą ci się wyspać????ja dzisiaj z moimi troliłam prawie do 9 :szok:a myślałam jeszcze iedawno że nigdy takich czasów nie doczekam :-D:-D:-D:-D:-D
Kamcia super że zawitałaś znów i że humorek wraca:tak:
Kernuś ale zmiana kurcze kochana ty nie byłaś blondynką przecież a z tego co kojarzę to długowłosa brunetką co?????ale wyglądasz kochana ślicznie:tak::tak::tak:
Natali a co ty masz dziś takiego nerwa?????rób kokardki wrzuć na luz i poczytaj kawały od Beatki:-D:-D:-D:-D

No i Kuba już wstał :tak: spał jakieś chyba dwie godziny, może więcej :tak: a ja oczywiście prawie nic nie zrobiłam :-p jakoś nie chciało mi się tyłka ruszać. Ale chociaż zrobiłam sobie kąpiel z bąbelkami i spać mi się zachciało :sorry: dobrze że obiad mam ze wczoraj :tak: a mojemu synowi coś się odwidziało i nie chce jeść obiadów :confused2: może to przez ten katar :sorry: znacie coś dobrego na apetyt :confused:
Malinka ja już wczoraj pisałam że robiłam i nic nie wyszło :tak:
A ktoś wie czemu Mamita do nas nie zagląda? Ostatnio była w kwietniu jak dobrze zobaczyłam :szok: Ze dwa tyg temu siedziała na majówkach 2008 :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry