reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje slonko spi ale nie poszlo tak latwo.....Od kilku dni nie daje jej zasnac z cycem.Po kapieli daje jej butle z mlekiem,troche pocmoka a pozniej i tak chce cyca,ale jak tylko widze ze juz nie je tylko lezy i mietoli go to jej zabieram.Protestuje ale juz ponownie jej nie daje i po kilku probach kladzenia jej zasypia.W miedzy czasie musze ja wziasc na rece bo sie chce przytulic i znow ukladam do spania.Mam nadzieje ze to mi bardziej pomoze ja odstawic od cyca zeby zasypianie nie kojarzylo jej sie z cycem.....
Pycha kolor ciekawy,napewno fajnie wyglada to auto.

reklama
O! Iwonka widzę, że się ostro do roboty wzięłaś. Na którymś z wątków zgadałyśmy się, że mamy taki sam problem - zasypianie tylko z cycem. Kurcze, ja też muszę przystąpić do działania. Ale na koniec dnia to jestem już tak padnięta, że nie mam siły walczyć. Dla świętego spokoju daje Adze pocycać. Czas powiedzieć sobie B.R.A.K K.O.N.S.E.K.W.E.N.C.J.I K.O.B.I.E.T.O!!!!.:baffled:

Heksa Agnieszka do 7 miesięcy spała po 20-30 minut. Mojej kumpeli mała to samo. Śmiałyśmy się, że ciasto do piekarnika można wstawić i dziecko za minutnik robi. Pyk! Wybija 31 minuta. W domu grobowa cisza, wszyscy chodzą na palcach, a dzieciak i tak się budzi. :wściekła/y:

WITAM z ranka
u mnie pogoda do bani zimno i ciemno- bleee nie lubie zimna
ale za to moje dziecko przespało cała nocke slicznie bo od 21 do 7.45:-) a wczoraj w dzien spał od 16 do 19
u mnie mały nie cycolił ,ale domyslam sie jak ciezko wam dziewczyny odstawic juz 10-miesieczne szkraby

KURNA JESTEM 1

Witam:-)
Brenda - a już myślałam, że to ja będę pierwsza;-):-D
U nas też pogoda do bani - zimno i straszna mgła. Mały w nocy pospać mi nie dał, a teraz też na razie nie chce. Co do zasypiania, to mój czasami też zasypia przy cycu, ale najczęściej sam. Wiem, że to się jeszcze może zmienić, ale jestem dobrej myśli:tak:. A jak zaśnie przy cycu, to dosyć często budzi się, jak go przenoszę do łóżeczka, więc musi potem sam zasnąć.
No i muszę na razie kończyć, bo coś się buntuje - pewnie śpiący;-).

Zielona - gdzie jesteś:confused: Wszystkiego najlepszego dla Oskarka z okazji ukończenia 5 miesięcy:tak::-):-):-):tak::-):-):-):tak:

a moj mały jak wstał tak jeszce lezy w łuzeczku,nogi ma gdzie powinna byc głowka,ale w nocy tez tak spał jak sie przebudziłam a do tego przykrył sie poduszka:confused: ale jak mu tak wygodnie to mi tym bardziej

jejku on znow spi,chyba zdrowieje hhuraaaaa

WSZSTKIEGO NAJJJJ DLA OSKARKA,DUZO ZDROWKA

Załączniki

• kubusz1swieczka5rb[1].gif
    kubusz1swieczka5rb[1].gif
    2,8 KB · Wyświetleń: 19
dzieńdoberek :-):-):-)

dla Osakarka buziaczki !!!!!

u nas dziś fajna noc, mała poszła spac po 20 i wstała dopiero o 6 na mleczko, nie wybudzała sie, tylko smacznie sobie spała 10 godzin !!!!! i przed chwilką dopiero wstała i jeszcze sobie leży w łóżeczku i gada :-):-):-)

dziewczyny mam pytanko: czy jutro jest dzien chłopaka???????????

reklama
Dzień dobry :happy:

Tysiące buziaków dla Oskarka
I spóżnione zyczenia dla Erika

Dziś zdazył się cud :tak:
Po tym jak sie wczoraj skarzyłam na Noesia że nie spi
Wczoraj padł o 20 ( z problemami ) spał w swoim łóżęczku :-):tak:
Obudził się o 1 zjadł troszke kaszki zasnoł , nadal w swoim łóżeczku :-) i obudził mnie o 7.45 :rolleyes:
Kurcze jak cudownie
Do tego właśnie zasnoł bez walki

Cuda sie zdarzają :-D;-)

Do góry