reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jasne MIJA wiele czasu przede mna
A jaki teraz mamy szeroki asortyment- mozna poczytac w necie- w sklepach przeteskowac
Tylko ogladac i ogladac i ........

reklama
no i przez przypadek wysłała mi sie post
ale dziś własciwie nudny dzień jest .
ja czasem wózek piorę ,ale tylko czasem ,faktycznie że trzebabyło się wcześniej uważnie przyglądać i testować a nie kupowac pierwszy lepszy:no: :tak:

Mija ja kupiłam sobie język dwulatka i tam tez jest wiele opisane o rytuałach ,że jak dziecko ma codziennie to samo o tych samych porach to dziecko wie już czego może się spodziewac i czuje sie bezpiecznie, i jest grzeczniejsze troche tu namieszałam ,ale ja wprowadziłam Emi rytuały i Emi już sama woła mnie jak coś się dzieje inaczej niż zwykle ,:-)

Czesc dziewczyny,
ja wlasnie po akupunkturze,dziwne to uczucie jak ci wbijaja igielki w skore ale do przezycie. Zobaczymy czy mi przejda moje bolaczki kregoslupowe:tak:

Mija Jesli masz na mysli wieczorki kominkowo leniwe u mnie, to chetnie :tak:

Ja szykuje kapiel i kladziemy naszego brzdaca malego spac....
pozniej wpadne:tak: :-) ;-)

A moje dzieciaczki już w łóżeczkach. Dzisiaj pierwszy raz, po długiej przerwie, kąpałam Kubusia (zawsze robi to tatuś:tak:) i muszę powiedzieć, że byłam cała mokra i brakowało mi co najmniej dwóch rąk:-D;-). Mały szaleje w wodzie straszliwie:baffled:.
Figielek - będziesz miała mniej więcej taką różnicę wieku między dziećmi, jak u mnie :tak:. Karolinka strasznie lubi Kubusia, mam nadzieję, że u Ciebie też nie będzie konfliktu.

Aga - wszystkiego najlepszego dla Erika :-):-):-):-):-):-)

reklama
hej kobitki

ja własnie wsunełam resztki chińszczyzny z obiadu i czekam na męża, przyjedzie naszym autkiem, które 5 m-cy stało u mechanika :szok: szkoda że ciemno, bo bym poleciała obejrzec, bo przemalowaliśmy z niebieskiego na ....... różowy :-D:-D:-D

dla Erika dużo buziaczków !!!!

Do góry