reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry wszystkim.

Noc nie najlepsza. Aga znowu bawiła się od 3.00 do 4.30. Ale za to pospała do 8.00.

Pycha tak, jutro jest dzień chłopaka. A ja mam urodzinki. Ha! Ha! Więc może podwójna impreza....:-)

Kalendarjum super , mi sie przuda ja nigdy nie wiem co kiedy :-p

Magda to ty waga jesteś jak ja :-) ,ja mam 1 pażdziernika :cool2: ... zaczynam 29 :no:

Dziewczyny mam pytanko do was
Musze zacząc zacząć jakoś się pozbierac...
Bo ...mieszkam od jakiegoś czasu sama z małym ...tata małego pomaga narazie finansowo ale nie widze mozliwości żebym siedziała w domu a on płacił na nasze utrzymanie ...
Mam działalność gospodarczą zawieszona bo od jakiegoś czasu nie pracuje
Szukałam sposobu zarabiania ale nie takiego że pracuje od poniedziałku do piątku ,mały cały czas w złobku a widzimy sie tylko wieczorami.
Moi rodzice nie mieszkaja w warszawie i tylko czasami moga sie opiekować małym...
I postanowiłam zaryzykować
Chce zamknąć działlność zarejestrować się jko bezrobotna i starać się o dofinansowanie z uni na własny interes
Wiem że trzeba napisać projekt i czekać czy dadza kredyt ,podobno istnieją jeszcze jakieś inne dofinansowania .
Mój problem polega na tym że nie mam pojecia jak sie znaleść w urzędach,gdzie pójsc , jak to wszystko wygląda,procedury,papiery.
Wiecie cos na ten temat:confused:
Potrzebuje kredytu na otworzenie sklepu , tylko zwykły bankowy nie jest realny w mojej sytuacji.
Od czego mam zacząć
:confused:

Mija w takim razie wszystkiego naj, naj, naj... Ja to już jestem w takim wieku, że powinnam zacząć przemilczać fakt urodzin.
Wiesz, z tym dofinansowaniem z Urzędu Pracy to jest tak, że jak go dostaniesz a splajtujesz w ciągu jakiegoś okresu (chyba 3 lat) to musisz te pieniądze oddać. I co wtedy? No chyba, że masz pomysł który wypali w 100%.

Witam wszystkie mamy:-)

U nas ze spaniem nie ma wiekszego problemu mały usypia przy mnie zazwyczaj na dobranocce czy Plebani:-) i zadko sie budzi choc ma dni takie ze musze go wziasc donaszego łozka bo chce sie przytulac:-)

Wszystkiego najlepszego gla małych solenizantów:-) :-) :-)

Mija nie mam pojecia ale moze popytaj w UP czy UM

Dzien doberek:)), my juz po drzemce posniadaniowej::)), teraz maly bawi sie swoim pilotem do karuzeli nad lozeczkiem:szok: juz czasami mam dosc tych melodyjek, wkolko te same:tak: :tak:, ale wazne, ze jemu sie podobaja:-D My dzisiaj chyba poleniu****emy, zdecydowalam, ze nic nie robie dzisiaj, tylko walne sie na kanape i sobie poczytam cosik;-)

reklama
Mija wiesz ja tez chcialam sobie cos otworzyc ale boje sie ryzyka, poza tym z kumpela mialam zalozyc i oczywiscie nie wypalilo bo kumpela nawalila, szkoda bo tez chcialam cos miec swoejgo a nie rpacoiwac na kogos :(

Do góry