reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Pycha - tak, podobno jutro jest Dzień Chłopaka. Mam takie fajne kalendarium, może komuś się przyda
Kalendarium, wa�niejsze �wi�ta i daty. Kalendarz.
Kalendarium, wa�niejsze �wi�ta i daty. Kalendarz.
Dziewczyny mam pytanko do was
Musze zacząc zacząć jakoś się pozbierac...
Bo ...mieszkam od jakiegoś czasu sama z małym ...tata małego pomaga narazie finansowo ale nie widze mozliwości żebym siedziała w domu a on płacił na nasze utrzymanie ...
Mam działalność gospodarczą zawieszona bo od jakiegoś czasu nie pracuje
Szukałam sposobu zarabiania ale nie takiego że pracuje od poniedziałku do piątku ,mały cały czas w złobku a widzimy sie tylko wieczorami.
Moi rodzice nie mieszkaja w warszawie i tylko czasami moga sie opiekować małym...
I postanowiłam zaryzykować
Chce zamknąć działlność zarejestrować się jko bezrobotna i starać się o dofinansowanie z uni na własny interes
Wiem że trzeba napisać projekt i czekać czy dadza kredyt ,podobno istnieją jeszcze jakieś inne dofinansowania .
Mój problem polega na tym że nie mam pojecia jak sie znaleść w urzędach,gdzie pójsc , jak to wszystko wygląda,procedury,papiery.
Wiecie cos na ten temat
Potrzebuje kredytu na otworzenie sklepu , tylko zwykły bankowy nie jest realny w mojej sytuacji.
Od czego mam zacząć
Musze zacząc zacząć jakoś się pozbierac...
Bo ...mieszkam od jakiegoś czasu sama z małym ...tata małego pomaga narazie finansowo ale nie widze mozliwości żebym siedziała w domu a on płacił na nasze utrzymanie ...
Mam działalność gospodarczą zawieszona bo od jakiegoś czasu nie pracuje
Szukałam sposobu zarabiania ale nie takiego że pracuje od poniedziałku do piątku ,mały cały czas w złobku a widzimy sie tylko wieczorami.
Moi rodzice nie mieszkaja w warszawie i tylko czasami moga sie opiekować małym...
I postanowiłam zaryzykować
Chce zamknąć działlność zarejestrować się jko bezrobotna i starać się o dofinansowanie z uni na własny interes
Wiem że trzeba napisać projekt i czekać czy dadza kredyt ,podobno istnieją jeszcze jakieś inne dofinansowania .
Mój problem polega na tym że nie mam pojecia jak sie znaleść w urzędach,gdzie pójsc , jak to wszystko wygląda,procedury,papiery.
Wiecie cos na ten temat
Potrzebuje kredytu na otworzenie sklepu , tylko zwykły bankowy nie jest realny w mojej sytuacji.
Od czego mam zacząć
Mija w takim razie wszystkiego naj, naj, naj... Ja to już jestem w takim wieku, że powinnam zacząć przemilczać fakt urodzin.
Wiesz, z tym dofinansowaniem z Urzędu Pracy to jest tak, że jak go dostaniesz a splajtujesz w ciągu jakiegoś okresu (chyba 3 lat) to musisz te pieniądze oddać. I co wtedy? No chyba, że masz pomysł który wypali w 100%.
Wiesz, z tym dofinansowaniem z Urzędu Pracy to jest tak, że jak go dostaniesz a splajtujesz w ciągu jakiegoś okresu (chyba 3 lat) to musisz te pieniądze oddać. I co wtedy? No chyba, że masz pomysł który wypali w 100%.
Witam wszystkie mamy:-)
U nas ze spaniem nie ma wiekszego problemu mały usypia przy mnie zazwyczaj na dobranocce czy Plebani:-) i zadko sie budzi choc ma dni takie ze musze go wziasc donaszego łozka bo chce sie przytulac:-)
Wszystkiego najlepszego gla małych solenizantów:-) :-) :-)
Mija nie mam pojecia ale moze popytaj w UP czy UM
U nas ze spaniem nie ma wiekszego problemu mały usypia przy mnie zazwyczaj na dobranocce czy Plebani:-) i zadko sie budzi choc ma dni takie ze musze go wziasc donaszego łozka bo chce sie przytulac:-)
Wszystkiego najlepszego gla małych solenizantów:-) :-) :-)
Mija nie mam pojecia ale moze popytaj w UP czy UM
aga29
Fanka BB :)
Dzien doberek), my juz po drzemce posniadaniowej:), teraz maly bawi sie swoim pilotem do karuzeli nad lozeczkiem juz czasami mam dosc tych melodyjek, wkolko te same , ale wazne, ze jemu sie podobaja My dzisiaj chyba poleniu****emy, zdecydowalam, ze nic nie robie dzisiaj, tylko walne sie na kanape i sobie poczytam cosik;-)
reklama
Podziel się: