reklama
nikita000
AGATKA
Witam mauśki wróciłam chyba już na dobre bo wyniosło mnie za wielką wodę
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Mija - mam takie stronki (jedna to forum na interesujący cię temat):
Rynek pracy - Jak pozyskać dofinansowanie z Funduszu Pracy (Wokolkariery.pl, praca, staż, praktyki, oferty pracy)
zak�adnanie firmy, a dofinansowanie z UE - Unia Europejska - Forum Twoja Firma
Może Ci się coś z tego przyda. Ale ja też uważam, że najprościej iść do UP i niech Ci wszystko na miejscu wytłumaczą.
I powodzenia:-).
Rynek pracy - Jak pozyskać dofinansowanie z Funduszu Pracy (Wokolkariery.pl, praca, staż, praktyki, oferty pracy)
zak�adnanie firmy, a dofinansowanie z UE - Unia Europejska - Forum Twoja Firma
Może Ci się coś z tego przyda. Ale ja też uważam, że najprościej iść do UP i niech Ci wszystko na miejscu wytłumaczą.
I powodzenia:-).
anaconda27
styczniówka2006
Witamy z rankaMaja teraz śpi a ja mam chwilkę czasu, wczoraj nawet na minutę nie mogłam wejść na bb bo tak byłam zajęta dzidzią, mam nadzieję że dzisiaj to się zmieni i wreszcie poklikam trochę z wami
figielek79
Zaciekawiona BB
Witam
Widze ze "odnalazla sie kolejna "stara mama"- shady,a tak w ogole to czemu ty masz- ZREZYGNOWALAM, a ja poczatkujaca ( jeszcze takiego napisu jak i ciebie nie widzilam)
A co do pytan o zakladanie firmy- to ja tez mam na to ochote, ale nie wiem jak sie za to zabrac i czy wypali
Mam ochote tez sie budowac i tez nie wiem gdzie sie to zalatwia- pytanie o dzialke.
Widze ze "odnalazla sie kolejna "stara mama"- shady,a tak w ogole to czemu ty masz- ZREZYGNOWALAM, a ja poczatkujaca ( jeszcze takiego napisu jak i ciebie nie widzilam)
A co do pytan o zakladanie firmy- to ja tez mam na to ochote, ale nie wiem jak sie za to zabrac i czy wypali
Mam ochote tez sie budowac i tez nie wiem gdzie sie to zalatwia- pytanie o dzialke.
Witam wszystkich w południe,ja już po spacerku ,byłam u mamy na kawce,umyłam podłogi ,dzieciatko śpi a ja mam chwilę,potem jakiś obiad muszę wykombinować
też mi się marzy jakiś własny interes tylko wciąż myslę co by to miało być a ryzyka zawsze jest ,i zakładajac interes trzeba myśleć że się uda ,że dobrze będzie prosperowac ,bez tego nie ma co zaczynać
także Mija do dzieła,nie bój się urzedów ,ja tez zawsze sie bałam ,ale ostatnio jakos dużo łaziłam po nich i tam ci wszystko powiedza ,choc czasem to trwa dłużej i czasem baby wredne są .
też mi się marzy jakiś własny interes tylko wciąż myslę co by to miało być a ryzyka zawsze jest ,i zakładajac interes trzeba myśleć że się uda ,że dobrze będzie prosperowac ,bez tego nie ma co zaczynać
także Mija do dzieła,nie bój się urzedów ,ja tez zawsze sie bałam ,ale ostatnio jakos dużo łaziłam po nich i tam ci wszystko powiedza ,choc czasem to trwa dłużej i czasem baby wredne są .
shady
Fanka BB :)
figielek hejj masz w ustawieniach opcje statusu czy jakos tak, mialam fanke ale napislalam ze zrezygnowalam, bo mialam juz olac to forum, denerwuje mnie to odswiezanie stron, stare bylo lepsze...teraz zmnienie sobie na jesienna depresja, bo zyc mi sie odechciewa
figielek działki u nas pod budowe domu to w urzedzie gminy sa,jest rozpisane gdzie ,jakie wielkie i ile kosztują ,
moja siostra będzie sie budowac i wszystkie te papierkowe sprawy ,pozwolenia itd zleciła takiemu facetowi co się tym zajmuje i ma spokuj ,choć musi sporo za ta usługę zapłacić
moja siostra będzie sie budowac i wszystkie te papierkowe sprawy ,pozwolenia itd zleciła takiemu facetowi co się tym zajmuje i ma spokuj ,choć musi sporo za ta usługę zapłacić
figielek79
Zaciekawiona BB
figielek hejj masz w ustawieniach opcje statusu czy jakos tak, mialam fanke ale napislalam ze zrezygnowalam, bo mialam juz olac to forum, denerwuje mnie to odswiezanie stron, stare bylo lepsze...teraz zmnienie sobie na jesienna depresja, bo zyc mi sie odechciewa
Ok chociaz i tak nie wiem gdzie sa te ustawienia
Moja droga a to sie cos niedobrego wydarzylo ze dopada cie ta deprecha?
Nie masz przy "sobie" optymisty zeby pogadac to by cie od razy przeszlo
noelia dzieki za informacje to sie tam wybire i sie dowiem
reklama
oj shady ty agentko ,ale nie nabrałas ,myslałam że naprawdę zrezygnowałaś to jeszcze zostań z nami ,a wiesz mi ciut lepiej forum chodzi ,odświerzam rzadko już ,
ale ty mi się tu nie łam ,uszy do góry wszystko sie musi ułożyć
ale ty mi się tu nie łam ,uszy do góry wszystko sie musi ułożyć
Podziel się: