_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oj przepraszam za pomylke nie wiem skad mi ta paulina wyskoczylajuz poprawilamMam na imie Patrycja hahaha
Musze sobie taki sam sprawic bo tez mam rozstępy )
chcesz to dam Ci linka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj przepraszam za pomylke nie wiem skad mi ta paulina wyskoczylajuz poprawilamMam na imie Patrycja hahaha
Musze sobie taki sam sprawic bo tez mam rozstępy )
nie moge znlezc tego czerwonego , ale to jest ten sam krojDaj chętnie zobacze )
szkoda....:-(Bardzo mi sie ten czarny podoba ale problem polega na tym że ja mam tez na bokach wielkie rozstępy :/// ale śliczny jest
To ja na brzuchu mam rozstepy nawet nad pepkiem na bokach na tej samej wysokości....szkoda....:-(
ja mam tylko na brzuszku troche, bo nie za duzo i to o dziwo nie nisko... a na wyslokosci minimalnie pod pepkiem.. wiec jak zakladam 2 czescoiwke to nie da sie tego schowac majtasami
ellooo
Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu
MY dzis pospalysmy prawie do 11 O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko TYle razy jechaly ze szok kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi
Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim
nie tak mi babka kazala, po wyplynieciu dziecka z wody przytulic i poklepac po pleckach , za kazdym razem dopoki mala nie dojdzie do perfekcjielKamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach