reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bardzo mi sie ten czarny podoba ale problem polega na tym że ja mam tez na bokach wielkie rozstępy :/// ale śliczny jest
szkoda....:-(
ja mam tylko na brzuszku troche, bo nie za duzo :-D i to o dziwo nie nisko... a na wyslokosci minimalnie pod pepkiem.. wiec jak zakladam 2 czescoiwke to nie da sie tego schowac majtasami:-p

ellooo

Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra:tak:
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka:rofl2::rofl2::rofl2:
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka:tak:
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu:tak:

MY dzis pospalysmy prawie do 11:tak: O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko:rofl2: TYle razy jechaly ze szok:szok: kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac:rofl2:
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi:sorry2:

Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim:sorry2:

Załączniki

• pierscionek.JPG
    pierscionek.JPG
    17,2 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
szkoda....:-(
ja mam tylko na brzuszku troche, bo nie za duzo :-D i to o dziwo nie nisko... a na wyslokosci minimalnie pod pepkiem.. wiec jak zakladam 2 czescoiwke to nie da sie tego schowac majtasami:-p
To ja na brzuchu mam rozstepy nawet nad pepkiem na bokach na tej samej wysokości....

ellooo

Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra:tak:
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka:rofl2::rofl2::rofl2:
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka:tak:
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu:tak:

MY dzis pospalysmy prawie do 11:tak: O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko:rofl2: TYle razy jechaly ze szok:szok: kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac:rofl2:
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi:sorry2:

Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim:sorry2:

Gdybys przyjechała do nas na basen i zobaczyła niektóre kobiety jak wyglądają to powiedziałabyś że już tego kompleksu nie powinnam mieć ale ja wiem jak wyglądam i źle bym sie czuła w takim stroju :////

elKamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
nie:-D tak mi babka kazala, po wyplynieciu dziecka z wody przytulic i poklepac po pleckach , za kazdym razem:tak: dopoki mala nie dojdzie do perfekcji
wiec tak robilam :tak:
jakby sie zachlystala to bym jej nie zanurzala:no:

patrycja to wspolczuje.. ja sie z moimi zle czuje... ale wiecej bym nie chciala miec... ehhh
szkoda ze nie mozna chodzic w ciazy bez rozstepow ;)
znaczy wiem ze mozna. ale szkoda ze nie kazda z nas moze...

No cóż dla dzieci sie robi wszystko :)):)):))
Wiesz w sumie to bym nie narzekała ale Seba juz jest starszy chce na basen a ja nie mam jak stroju włożyć bo zawsze cos widać :///

reklama
Ja wlasnie zdala sobie sprawe ze rok temu bawilam sie na swoim panienskim:tak::-D Patrysia i Medeuska z brzucholkami byly a teraz juz maja swoje pociechy przy sobie :D Zlecialo:tak:
Dzis mialam jeszcze isc potanczyc do celtu na festynie ale chlopaki chcieli na dyske wyskoczyc wiec niestety nie mialam z kim Lali zostawic. W sumie to tez mnie az tak nie ciagnelo na te potancowke, bez chlopa to nie to samo:baffled:

Baby a Wy co sie tak wygladem przejmujecie:szok: jakbym miala patrzec na rozstepy to musiala bym miec stroj ze spodenkami zeby posladki zakryc u gore ud.A ja tam sobie w stroju bikini pomykam:-D:-D:-D

Do góry