reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja też sama z dziecmi siedze... Mój pojechał z szwagrem do kumpla.... mi sie nie chciało z takim bólem tylko bym im tam narzekala.... a tak marudze sobie w domciu sama do siebie :p;/

reklama
Ja też sama z dziecmi siedze... Mój pojechał z szwagrem do kumpla.... mi sie nie chciało z takim bólem tylko bym im tam narzekala.... a tak marudze sobie w domciu sama do siebie :p;/

pewnie tez bym sie nie zdecydowala- z takim bole na spotkanko? lepiej samej ponarzekac do siebie :)
Ja uciekam bo rano bede miala ciezkie wstawanie
Dobranoc

aaaaaaaaaaaa właśnie ANKA!!!! jak będziesz w PL to idziemy na impreze!!!!:-D:rofl:
pamiętaj że nie odpuszczę! :tak:
może patrysie też M puści?:rofl:

witajcie z rana.Oliwka nie dała dlużej pospać .

teraz jemy sniadanko a Oliwka ogląda bajki :tak::tak::tak:

pogoda strasznie sie zepsuła,zimno,wiatr i deszcz pada brrr

a ja amam dziś straszliwego lenia,nic a nic mi się nie chce :-D:-D:-D:-D

No cóż dla dzieci sie robi wszystko :)):)):))
Wiesz w sumie to bym nie narzekała ale Seba juz jest starszy chce na basen a ja nie mam jak stroju włożyć bo zawsze cos widać :///
a jednoczescioay , albo sa te nowe 2 czsciowe majtki i koszulka, a zamiast majtek mozeszz zalkozyc spodenki :tak:
nie ma sie co przejmowac, ja mam jednoczesciowy i sie ciesze ze zakrywa, moze jak sie kiedys za domem opale to bede chodzila w bikini :-p poki co mala jest za mala zebym mogla sie przy niej wylegiwac na sloncu bo ciagle trzeba jej pilnowac ;-)

WITAJCIE KOCHANE:-):-):-):-):-):-):-)

już wróciliśmy,ale ten tydzień zleciał,Oliwka odsypia nieługo będę ją budzić a ja ogarniam,sprzątam i piorę .

Było superowo ,odpoczelismy szkoda ze tak szybko to się skończyło.

Oliwka była mega zadowolona,staraliśmy zajmować jej czas aby nie odczuła że odstaje z powodu tej nogi złamanej i myslę ze nam się udało.

Kąpała się w morzu jedna nogą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pływała na motorówce i pontonie,budowała zamki z piasku,robiliśmy sobie wycieczki rowerowe,zwiedziliśmy nie tylko Grzybowo ale też Kołobrzeg 2x.Mrzezyno 2X,Dżwiżyno :tak::tak::tak::tak: także mieliśmy co robić.

Oliwka przepuszczała kasę na wesołych miasteczkach i tym podobnych,jeżdziliśmy na gokardach no było rewelacyjnie.

Oliwka zakolegowała się z dzieciakami z ośrodka,opiekowali się nią super sie razem bawili.

Fotki wstawie póxniej jak je uporządkuje bo zrobilismy ich ponad 500szt:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Buziaki:-):-):-):-):-):-)
świetnie ze urlop jednak udany:tak::tak::tak::tak:
foteczki koniecznie;-):tak::tak::tak:
ellooo

Witam i ja
Zauwazylam ze wrocila Agnes i to bardzo zadowolona jak ogarniuesz te ogromna liczbe fotek to wklejaj.Widze ze daliscie rade i bylo sporo rozrywek.
Dowikla coz to za zakupki woow extra:tak:
Natalineczka Chwalic sie tym pierscionkiem i ta branzoletka:rofl2::rofl2::rofl2:
Beata no to zescie pobalowali fajnie tak na dzien oddac dzieciatko i sie zabawic
Chorym, niewyspanym mamusia zycze spokojnej nocki i mnostwa zdrowka:tak:
Kamcia super filmik a mala chyba sie zachlysnela te woda ze tak ja klepalas po pleckach:baffled:
Patrycja TY bys musiala przyjechac do Niemiec na plaze, basen bo tu nikt sie nie przejmuje rozstepami czy nadwaga.Szybko pozbyla bys sie kompleksu:tak:

MY dzis pospalysmy prawie do 11:tak: O 13 pojechalam na miasto z Agnieszka i Emily. O kolo 16 pojechalysmy po kumpelke i zabralysmy dziewczyny na wesole miasteczko:rofl2: TYle razy jechaly ze szok:szok: kolo 19 wrocilam do domku Laura tylko zjadla kolacje i polozylam ja spac:rofl2:
Wpadli chlopacy wiec mialam towarzystwo Teraz musialabym sie wziasc za podlogi:sorry2:

Natalineczka sorki ze tak pozno z tym pierscionkiem ale przypomnialo mi sie jak przeczytalam o twoim:sorry2:
lepiej pozno niz wcale, pierscioneczek sliczny
jak m pojedzie i bede miala wiecej czasu to wkleje moj :tak::tak:
i wszystko w co sie obkupilam:-p:-D:-D:-D
jak sie chwalic to sie chwalic

ja ino tak na chwileczke
zmykam zaraz obiad konczyc bo m o 12,30 wyjezdza i trza go wyprawic
na szczescie w srode prawdopodobnie ma wrocic:tak::tak:
pozniej wpadne;-)

Hejka dziewczyny, witam niedzielnie. Wstałam o 6 i spać nie mogłam. W domu cisza, wszyscy dosypiali a ja nie mogłam. No nic, wstałam zrobilam śniadanie i jak młoda sie obudzila to mnie śpiączka dopadła, masakra. I pospane:-D:-D:-D

hehe luna... no chwal sie chwal, masz czym :-D
moje akwa nie wiem ile ma litrow, ale moge je zmierzyc jesli to cos da..haha
albo lepiej pojde do sklepu i spytam ile l ma to akwa:-p nazw rybek za nic bym nie zapamietala:-p
Wys x szer x dł i masz ile litrów, a no i podzielić przez 1000.

Ale jestem ni e dożycia. Teściówka miałą dzwonić, bo po prezent na rocznicę mieliśmy pójść i cisza...hmmm
Gość już poszedł, a m lenia mamy nieziemskiego, hehe. No to idę sie lenić.

Witam w niedzielę :tak: pogoda taka sobie, nie pada ale chłodno jest :tak: i dobrze przynajmniej człowiek odetchnie od tego upału :tak: M na służbie, dopiero jutro będzie :tak: a ja dzisiaj robię sobie dzień dziecka :-D łóżka nie pościelone i w piżamie chodzę cały dzień :-D ale do tego głowa mnie znowu zaczyna boleć :dry: Kuba lata, zaraz mu jeść dam i spać a ja sobie będę do końca książkę czytać "motyl we mgle" :tak:

Agnes super że urlop udany :tak: czekamy na fotki :-D a ja idę do końca obiad robić, zajrzę potem :tak:

reklama
Do góry