reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka poczytalam ale sorki nie nadrobie:zawstydzona/y:

wczoraj sie wybralismy za zkupki m kupil sobie klapeczki a ja sie za to obkupilam:-D:-D:-D
leginsy, klapki, bluzeczka, i od m i synka prezenta dostalam sliczny pierscioneczek i bransoletke:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

jak bedzie wiecej czasu wrzuce foteczki;-):tak::tak:
teraz trza sie za porzadeczki wziasc
pogoda do kitu deszcz caly dzien i wiatr taki wiehje jakby mial zdmuchnac nas z tad:tak::tak:

reklama
Witam
U nas tez caly czas pada od kiedy wczoraj wieczorem zaczelo:szok::szok::szok:Ale od razu przyjemniej sie zrobilo w domu:tak::tak::tak:Za to moje dzieci tak mnie wkurzaja ze szok:no::no::no:Wyja,kloca sie,krzycza no nic tylko zwariowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam az przestanie padac i wyjde z Nimi na dwor zeby sobie poskakali po kaluzach;-):-)
Mi sie nic nie chce hehe:no:Posciagalam pranie i wypadaloby je wyprasowac
Wczoraj na zakupkach troszke poszalalam i dziewczynkom w h&m kupilam kurteczki wiosenno-jesienne,czapeczki na jesien z hello kitty,spineczki i gumeczki ,Dominikowi w reserved kupilam kurtke wiosenno-jesienna,w smyku spodnie z bakuganami i w h&m czapke ze spidermanem:tak:A sobei w new yorker bluzeczke bokserke i okulary przeciwsloneczne:tak::tak::tak:No i do domu porobilam zakupki,takze mialam problemy zeby sie zabrac:szok:A po zakupy zeby je wniesc do domu schodzilam 3 razy:szok::szok::szok::-D:-D:

ANKA
A jak jedziecie do Polski to na Wielkopolske moze?
Widze ze niezle imprezki sie Tobie szykuja:tak::tak::tak:

ANABUBKA
Super ze sobie troszke odpoczelas:tak::tak::tak:
Gratki dla Pauliny za nurkowanie:-):tak:

PATRCJA
Wspolczuje i oby leki pomogly:tak::tak::tak:
I zdrowka dla malego:tak:Moze zapodaj Jemu wapno i cebionik i przy goraczce ponad 38,5 jakis panadol lub nurofen:tak::tak::tak:
Moze to przez ta pogode :no:Bo raz jest upal 35 stopni a na drugi dzien 15 stopni mniej:szok::no::no::no:

NATALI
To suep prezencik Tobie faceci sprawili:tak::tak::tak:

BEATKO
No to rzeczywiscie zaszaleliscie hehe;-):-)Super:tak::tak::tak:

Hej Kochane.... ta noc to był koszmar.... burza obudziła Kube i nie spał mi pół nocy.... Na gorączke dostał paracetamol w syropie i pomogło.... Dzis z rana tez goraczka ale Sebusia też coś wzieło.... Też jakis katarek juz ma i rano wstał z rozpalonym czołem..... Powoli ta pogoda zaczyna mnie męczyć... było by dobrze gdyby dzieci na tym nie cierpiały.... Ale ja nie moge patrzec jak moje dzieci sie meczą... tyle dobrze że apetytu nie tracą :)) Teraz Kuba zasnoł a Sebuś leży koło mnie .... Mnie nadal boli no ale czekam aż leki zaczną porządnie działać......
Ja tu widze że Wy na zakupach szalejecie hahaha no ja tez bym chciała zaszalec ale ze sprzedażą tylko klijentek brak :///

Ostatnia edycja:
WITAJCIE KOCHANE:-):-):-):-):-):-):-)

już wróciliśmy,ale ten tydzień zleciał,Oliwka odsypia nieługo będę ją budzić a ja ogarniam,sprzątam i piorę .

Było superowo ,odpoczelismy szkoda ze tak szybko to się skończyło.

Oliwka była mega zadowolona,staraliśmy zajmować jej czas aby nie odczuła że odstaje z powodu tej nogi złamanej i myslę ze nam się udało.

Kąpała się w morzu jedna nogą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pływała na motorówce i pontonie,budowała zamki z piasku,robiliśmy sobie wycieczki rowerowe,zwiedziliśmy nie tylko Grzybowo ale też Kołobrzeg 2x.Mrzezyno 2X,Dżwiżyno :tak::tak::tak::tak: także mieliśmy co robić.

Oliwka przepuszczała kasę na wesołych miasteczkach i tym podobnych,jeżdziliśmy na gokardach no było rewelacyjnie.

Oliwka zakolegowała się z dzieciakami z ośrodka,opiekowali się nią super sie razem bawili.

Fotki wstawie póxniej jak je uporządkuje bo zrobilismy ich ponad 500szt:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Buziaki:-):-):-):-):-):-)

luna narawde sliczne akwarium, i widac szersze od mojego:tak:
u nas w nocy zdechla jedna rybka nie wiem czemu:-( dzisiaj juz widze ytakie zachowanie u jej rzyjacolki:dry:wiec licze sie z kolejna strata... ehhha
a jakie Ty masz rybki?? u nas takich chyba nie ma w sklepach ...:sorry2:
Hej Kochane.... ta noc to był koszmar.... burza obudziła Kube i nie spał mi pół nocy.... Na gorączke dostał paracetamol w syropie i pomogło.... Dzis z rana tez goraczka ale Sebusia też coś wzieło.... Też jakis katarek juz ma i rano wstał z rozpalonym czołem..... Powoli ta pogoda zaczyna mnie męczyć... było by dobrze gdyby dzieci na tym nie cierpiały.... Ale ja nie moge patrzec jak moje dzieci sie meczą... tyle dobrze że apetytu nie tracą :)) Teraz Kuba zasnoł a Sebuś leży koło mnie .... Mnie nadal boli no ale czekam aż leki zaczną porządnie działać......
Ja tu widze że Wy na zakupach szalejecie hahaha no ja tez bym chciała zaszalec ale ze sprzedażą tylko klijentek brak :///
zycze szybkiego powrotu do zdrowwia dla maluchow

Fotki wstawie póxniej jak je uporządkuje bo zrobilismy ich ponad 500szt:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak ::tak::tak:

Buziaki:-):-):-):-):-):-)
widze ze tez lubisz robic zdjecia.. hehe
ja to bez aaratu z domu nie wychodze:zawstydzona/y::-p hihihhi

a tu filmik jak mala nurkuje sobie,
jak narazie to bylo ieerwsze nurkowanie wiec na chwile tylko...
ale na nastenej lekcji bedzie na dluzej:tak:na filmiku sa 2 podejscia
[video=youtube;FmnwktcEqfc]http://www.youtube.com/watch?v=FmnwktcEqfc[/video]

Ostatnia edycja:
hej mamuski!!!
ja nareszcie mam chwilk czasu dla siebie bo dzieci spia a ja juz sobie wszystko posprzatalam.
przed chwilka byla u as mega burza nic nie bylo widac,grzmialo,wialo,padalo:szok:no masakra jakas myslalam ze koniec swiata, ale na szczescie u nas nic zlego sie nie stało ale sereny wyją wiec kogos chyba zalalao.
moj m pojechała do sklepu na zakupki bo dzis wybieramy sie do znajomych na grilla i trzeba zaopatrzyc sie w procety;-)

życze wam miłego,cieplego weekendu:-)

dowikla-slyszalam i ogladalam w tv ze w poznaniu była jakas nawalnica.
a zakupki super zrobilas.nic nie poprawi kobiecie humorku jak udane zakupy.

agnes-witaj!!!
fajnie że wam sie urlop udał i ze oli zadowolona.

ka.mcia-super filmik a malutka kochana.

patrycja-dużo zdrowia dla dzieciaczkow i dla Ciebie.

Wpadłam na chwilkę, zaraz wpadnie znajomy, przyjechał z zza granicy na 2 tyg, o matko:szok:hehehehe. Jak nic, bedzie nocował. Wczoraj wpadł z wieczorka niby na chwilkę sie przywitać i posiedział też do późna, dziś już prosił o łózko, hihihi. Z resztą co przyjazd tak wychodzi, że nie wychodzi, hehehehhe.
Do tesciowej nie poszłyśmy, bo leje, troszkę na chwilkę zelżyło, ale dajcie spokój, jest czas na to. Z resztą sama mówił, żeby to odłożyć. Wysprzątałam sobie chatkę , pomyłam podłogi, zrobiłam porządeczek w akwa, bo tak lubię sobie coś od czasu do czasu zmienić, hehe. No i wyszło całkiem ładnie. Rybkom się sopdobał, jedna mamuśka już nosi, inna para wyciera sie od 2h.

Beatko, to żeście się zasiedzieli, do 4:szok:

Natali no pięknie się okupiłaś, a za cóż to takie prezenty od mężczyzn dziś???

Patrycja współczuję nocki, a klientki w końcu przyjdą

Kamcia zbiornik ni dojrzał a rybki już w ruch poszły. J awiem, że tak sprzedają, ale w ten sposób, to co chwilę dokupuje sie rybki i uzupełnia obsadę, bo padają. Wiadomo interes sie kręci w zoologu, no nie?
A ja mam pielęgnice afrykańskie -Tropheus Duboisi ( pięnie czyt dibua-fr.), tropheus Ikola i Tanganicodus irsacea moba, hehehehhe.
No troszkę szerszy, ale nie wiele, ma tylko 375l:rofl2:
Alez ja sie lubię chwalić :rofl2:, aż wstyd:rofl2:
A filmik bombowy, mojemu pokazałam, mówi, z ekurcze z nasza mięliśmy chodzić i do tej pory nieposzliśmy0znów wstyd:zawstydzona/y:
Spadam, kolacja wniesiona

luna narawde sliczne akwarium, i widac szersze od mojego:tak:
u nas w nocy zdechla jedna rybka nie wiem czemu:-( dzisiaj juz widze ytakie zachowanie u jej rzyjacolki:dry:wiec licze sie z kolejna strata... ehhha
a jakie Ty masz rybki?? u nas takich chyba nie ma w sklepach ...:sorry2:

zycze szybkiego powrotu do zdrowwia dla maluchow

widze ze tez lubisz robic zdjecia.. hehe
ja to bez aaratu z domu nie wychodze:zawstydzona/y::-p hihihhi

a tu filmik jak mala nurkuje sobie,
jak narazie to bylo ieerwsze nurkowanie wiec na chwile tylko...
ale na nastenej lekcji bedzie na dluzej:tak:na filmiku sa 2 podejscia
[video=youtube;FmnwktcEqfc]http://www.youtube.com/watch?v=FmnwktcEqfc[/video]
filmik super... pod wodą zauważyłam że masz bardzo ładny strój....:-D:-D:-D
hej mamuski!!!
ja nareszcie mam chwilk czasu dla siebie bo dzieci spia a ja juz sobie wszystko posprzatalam.
przed chwilka byla u as mega burza nic nie bylo widac,grzmialo,wialo,padalo:szok:no masakra jakas myslalam ze koniec swiata, ale na szczescie u nas nic zlego sie nie stało ale sereny wyją wiec kogos chyba zalalao.
moj m pojechała do sklepu na zakupki bo dzis wybieramy sie do znajomych na grilla i trzeba zaopatrzyc sie w procety;-)

życze wam miłego,cieplego weekendu:-)

dowikla-slyszalam i ogladalam w tv ze w poznaniu była jakas nawalnica.
a zakupki super zrobilas.nic nie poprawi kobiecie humorku jak udane zakupy.

agnes-witaj!!!
fajnie że wam sie urlop udał i ze oli zadowolona.

ka.mcia-super filmik a malutka kochana.

patrycja-dużo zdrowia dla dzieciaczkow i dla Ciebie.
dziekujemy:tak:
Wpadłam na chwilkę, zaraz wpadnie znajomy, przyjechał z zza granicy na 2 tyg, o matko:szok:hehehehe. Jak nic, bedzie nocował. Wczoraj wpadł z wieczorka niby na chwilkę sie przywitać i posiedział też do późna, dziś już prosił o łózko, hihihi. Z resztą co przyjazd tak wychodzi, że nie wychodzi, hehehehhe.
Do tesciowej nie poszłyśmy, bo leje, troszkę na chwilkę zelżyło, ale dajcie spokój, jest czas na to. Z resztą sama mówił, żeby to odłożyć. Wysprzątałam sobie chatkę , pomyłam podłogi, zrobiłam porządeczek w akwa, bo tak lubię sobie coś od czasu do czasu zmienić, hehe. No i wyszło całkiem ładnie. Rybkom się sopdobał, jedna mamuśka już nosi, inna para wyciera sie od 2h.

Beatko, to żeście się zasiedzieli, do 4:szok:

Natali no pięknie się okupiłaś, a za cóż to takie prezenty od mężczyzn dziś???

Patrycja współczuję nocki, a klientki w końcu przyjdą

Kamcia zbiornik ni dojrzał a rybki już w ruch poszły. J awiem, że tak sprzedają, ale w ten sposób, to co chwilę dokupuje sie rybki i uzupełnia obsadę, bo padają. Wiadomo interes sie kręci w zoologu, no nie?
A ja mam pielęgnice afrykańskie -Tropheus Duboisi ( pięnie czyt dibua-fr.), tropheus Ikola i Tanganicodus irsacea moba, hehehehhe.
No troszkę szerszy, ale nie wiele, ma tylko 375l:rofl2:
Alez ja sie lubię chwalić :rofl2:, aż wstyd:rofl2:
A filmik bombowy, mojemu pokazałam, mówi, z ekurcze z nasza mięliśmy chodzić i do tej pory nieposzliśmy0znów wstyd:zawstydzona/y:
Spadam, kolacja wniesiona
przyjdą albo ja do nich przyjde hahaha....
na rybkach sie nie znam ale obiecałam Sebusiowi takie małe akwarium bo on uwielbia rybki i musze sie za czyms rozejrzeć :tak::tak: i przede wszystkim miejsce na to zrobić u niego w pokoju :tak:

A dzisiejszy dzień jakiś taki lewy... seba spał pół dnia ale teraz juz mu lepiej gorączki nie ma i bawi sie balonem :)) właśnie nim w głowe dostałam:-D:-D Kuba juz dziś po południu tez nie gorączkował..... oby tak dalej.... a jezeli chodzi o mnie to nigdy nie sądziłam że macica może tak boleć :baffled::baffled: jeszcze mnie gorączka zlapała i nie umie jej zbić....:-:)baffled:

hehe luna... no chwal sie chwal, masz czym :-D
moje akwa nie wiem ile ma litrow, ale moge je zmierzyc jesli to cos da..haha
albo lepiej pojde do sklepu i spytam ile l ma to akwa:-p nazw rybek za nic bym nie zapamietala:-p

co do znajomego to widze bedzie sie dzialo.. hihihh :-D
a czemu nie poszliscie na basen?? hmmmm??? ja tylko na to czekalam zeby isc :zawstydzona/y::tak:

patrycja dziekuje:zawstydzona/y: musialam kupic specjalnie z zakrytym brzuszkiem bo mam troche odstajacy i w dzien terminu wyszly mi ochydne rozstepy:dry: to ytez trzeba je zakryc jakos....;-)

lidka mam nadzieje ze grill udany bedzie:tak:
a budrzy nie zazdroszcze:baffled:
u nas jak tu jestem juz prawie 4 lata burza byla 2 razy :-D heheh

Ostatnia edycja:
reklama
hehe luna... no chwal sie chwal, masz czym :-D
moje akwa nie wiem ile ma litrow, ale moge je zmierzyc jesli to cos da..haha
albo lepiej pojde do sklepu i spytam ile l ma to akwa:-p nazw rybek za nic bym nie zapamietala:-p

co do znajomego to widze bedzie sie dzialo.. hihihh :-D
a czemu nie poszliscie na basen?? hmmmm??? ja tylko na to czekalam zeby isc :zawstydzona/y::tak:

paulina dziekuje:zawstydzona/y: musialam kupic specjalnie z zakrytym brzuszkiem bo mam troche odstajacy i w dzien terminu wyszly mi ochydne rozstepy:dry: to ytez trzeba je zakryc jakos....;-)

lidka mam nadzieje ze grill udany bedzie:tak:
a budrzy nie zazdroszcze:baffled:
u nas jak tu jestem juz prawie 4 lata burza byla 2 razy :-D heheh

Mam na imie Patrycja hahaha:-D:-D:-D:-D:-D
Musze sobie taki sam sprawic bo tez mam rozstępy :))

Do góry