reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja na szczeście na endometrioze nie choruje ... ale ciekawe to to nie jest... to musisz miec nieźle pociety ten brzuch... współczuje

no troche tego bylo.pewnie ze 20 szwowo bluz jeszcze prae po cc,ale spoko,juz sie przyzwyczailam.i w 2 ciaze z jednym jajnikiem tez zaszlam.:tak::tak::tak:

Patrycja latka leca a my nadal mlode:-D:-D Ja tam sie czuje na 20:-D:-D a daja mi 24:-D:-D

Jutro wybieram sie z Laura na karuzele bo u nas gdzies jest festym wiec dzien znow zleci:tak: Nie mam czasu na zrobienie generalnych porzadkow ale w sumie moge je zrobic po urlopie:-D:-D Po co sobie robic 2 razy robote:-D:-D
Nagadalam Laurze o karuzelach i sie biedna mi przebudzila ze slowami: mamusiu nie chce spac idziemy na karuzele:szok: t ja jej mowie ze jutro pojdziemy. A ta znow nie chce spac chjce siedziec:szok::-D Kazalam jej sie polozyc u mnie w lozku i zasnela:rofl2:
Jeszcze w nocy na karuzelach nie bylam:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
uwazaj bo karuzela w lozku rowna sie PAW :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja planuje mycie okien i generalne porzadki jak mi skoncza to cale ocieplenia i malowanie domu

reklama
no troche tego bylo.pewnie ze 20 szwowo bluz jeszcze prae po cc,ale spoko,juz sie przyzwyczailam.i w 2 ciaze z jednym jajnikiem tez zaszlam.:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
uwazaj bo karuzela w lozku rowna sie PAW :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja planuje mycie okien i generalne porzadki jak mi skoncza to cale ocieplenia i malowanie domu

Oj... współczuje tego sprzątania... My po tej przeprowadzce mamy porządek jak sie na bierząco robi to jest ok :))))

Patrycja a wysoka ma te goraczke?

Anabuba mam nadzieje ze nie ma po mamie odruchu wymiotnego.Ja to od samego patrzenia moglabym sie spawiowac:baffled: Chyba Lali nie ma tego po mnie bo w Chorwacji co wieczor zaliczala karuzele i bylo dobrze. Porzadki zrob koniecznie po calej tej akcji bo tak to nie mam sensu.Ja to jeszcze planuje pomalowac mieszkanie:-Djuz dzis mojemu marudzilam:sorry2:

HEJKA
Ja Już na nogach, właściwie, to od 5, no ale udawałam, że cos robię ( typu sprzatanie ) więc jestem troszkę później:-)
Młoda coraz wczesńiej pojawia się w naszym łóżku w nocy. Odprowadzam i wraca nad ranem. Wczoraj zasnęła u siebie o 22 a o 23 juz była spowrotem:szok::-D. No nie udało jej się, bo jeszcze nie spałam i odprowadziłam ja do siebie. A tak sobie myśłę, skoro i tak śpi w otwartym łóżeczku a w pokoiku stoi kanapa, to może ją tam przennieść? Łóżeczko złożyć i miejsce zyskać?
luna pokaz swoje :tak: ja lubie zywe kolory, zauje ze kamienie kupilam czerwone a nie pomaranczowe jak rozgwiazda:-D ale juz za pozno:-p dokupie nastepnym razem :-)
N aprawde tak na szybko robione i bez dobrego światła( telefonem) bo mała śpi, hehe
A że ja koffam swój zbiorniczek, to chwalić nim też sie lubie, hihihihi

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

As współczuję takie spacerku i współczuje nogi. Za to wszytskiego naj naj lepszejszego dla Ciebie i Klaudi!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dzieki poprawilas mi humor:-D:-D:-D
a co ty znow na tym przedpokoju robisz?
Teraz u teściowej. Prawie skończone. Dziś jeszcze tylko listwy poobklejać, żeby były super dopasowane i luz. Wczoraj dużó nie zrobiłyśy, bo raz, że lenia miałyśy obie, a dwa zabrakło nam kleju, hehe. Może uda mi isę zrobić jakieś foteczki to pokażę swoje dzieło kolejne, hehe.

Patrycja mam nadzieję, że leki szybko pomogą&&&&&&&&&&&&&& A jak Kuba dziś?

Kamcia gratki dla młodego nurka!!!

oj wlaczaj gg bo bedzie ochrzan:-D:-D:-D:-D
a ta fotka to tez na statku wikingow:tak::tak::tak::tak::tak:

hmmmm no ja chyba nie pomoge
moze fajny zegarek?a moze maszynka do golenia elejtryczna?smaa nie wiem
Zwgarek to świetny pomysł-tylko, ze ma je na miesiąc, dwa i zaraz gubi albo psuje. W barku kilka już leży:crazy:

Anabuba mam nadzieje ze nie ma po mamie odruchu wymiotnego.Ja to od samego patrzenia moglabym sie spawiowac:baffled:
oooo, to w rejs nie wyruszysz raczej...
Ja tam mam mocny żołądek, ale głowe mniej, kręci mi się, hehe.

Matko, wieczorem jak lujnęłao, to znajomy od taksówki do klatki i mokry jak szmata, za przeproszeniem, trezba go było przebierać, w nocy dysc, hehe i z ana znów ulewa. Jak nie urok...a musze do tesciowej dziś gnać:crazy: i to z małą.

reklama
Witam z rana :tak: pada cały czas od wczoraj :sorry2: znajomi zostali na noc, bo jak się rozgadaliśmy to było jakoś koło 4 jak poszliśmy spać :-D obudzę ich tak za godzinkę, zjedzą śniadanie i będzie trzeba jechać po Kubka :tak: normalnie dziecka nie widziałam przez jeden dzień a się stęskniłam jak nie wiem :-D M wczoraj jak przyjechaliśmy od babci to chodził po domu i wołał Kuba hehe :-D:-D:-D a my wczoraj żeśmy zaszaleli z M w nocy że aż mi coś w nodze szczeliło i cała mnie boli :sorry2: no cóż nie żałuję :-D:-D:-D:-D idę się jeszcze położyć po zasnęliśmy z M jakoś przed 6 dopiero ;-)

Do góry