reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaaaaaaaaaa właśnie ANKA!!!! jak będziesz w PL to idziemy na impreze!!!!:-D:rofl:
pamiętaj że nie odpuszczę! :tak:
może patrysie też M puści?:rofl:
ja jak zwykle jestem na TAK :))
Hejka dziewczyny, witam niedzielnie. Wstałam o 6 i spać nie mogłam. W domu cisza, wszyscy dosypiali a ja nie mogłam. No nic, wstałam zrobilam śniadanie i jak młoda sie obudzila to mnie śpiączka dopadła, masakra. I pospane:-D:-D:-D

Wys x szer x dł i masz ile litrów, a no i podzielić przez 1000.

Ale jestem ni e dożycia. Teściówka miałą dzwonić, bo po prezent na rocznicę mieliśmy pójść i cisza...hmmm
Gość już poszedł, a m lenia mamy nieziemskiego, hehe. No to idę sie lenić.
w niedziele to co najlepiej robic to wlasnie blogie lenistwo:tak:popieram!
Tesciowa chyba sie rozmyslila:-D:-D
Witam w niedzielę :tak: pogoda taka sobie, nie pada ale chłodno jest :tak: i dobrze przynajmniej człowiek odetchnie od tego upału :tak: M na służbie, dopiero jutro będzie :tak: a ja dzisiaj robię sobie dzień dziecka :-D łóżka nie pościelone i w piżamie chodzę cały dzień :-D ale do tego głowa mnie znowu zaczyna boleć :dry: Kuba lata, zaraz mu jeść dam i spać a ja sobie będę do końca książkę czytać "motyl we mgle" :tak:

Agnes super że urlop udany :tak: czekamy na fotki :-D a ja idę do końca obiad robić, zajrzę potem :tak:
Kochana dzien dziecka to tez bez obiadu:-D ale sie poswiecilas:rofl2:

A my mialysmy jechac do mini zoo ale nic z tego nie wyjdzie wec wezme sie za obiadek i za prasowanie:baffled: wlacze posciel i pauzza:-D:-D
Jak bedzie mi sie chcialo to do Agnieszki na kawke podjade.
Spalysmy do prawie 11 wiec energii chyba mam dosc sporo na zelazko:rofl2::-D

reklama
przed chwila napisalam posta i mi cos nie weszedl:dry::dry::dry:

no to tak po szybkiemu ze m juz w drodze, zabral lapka ale mam jeszcze stacjonarny;-)
zaraz zmykam sie kapac
a oto moje prezenty:tak::tak:

od synka:
2iks4fa.jpg

od męzusia:
3wo4p.jpg

2mo1ope.jpg

2yno0tj.jpg

łoj a co to mnie sie wkleilo
to macie ja i moj wybranek serucha :)

Piekne prezenty a TY kwitnaca, swietnie wygladasz!!
ZE tez ja nie bylam taka laska w ciazy:baffled:

Ja troche poogarnialam zjadlysmy obiadek i wzielam sie za porzadki w szafce:-D Normalnie mam za malo szafek i za duzo ciuchow:baffled: ciezko mi wszystko upchac chyba zaczne skladac pod lozkiem:szok::-D:-D

Ide dalej porzadkowac, wpadlam w rytm a mialam do Agi jechac i po buleczki:baffled:

Ania ja obiad musiałam zrobić ze względu na Kubka :sorry2: ale tylko pomidorówkę zrobiłam i nic więcej mi się nie chciało robić :tak: Ty tak samo jak ja z ciuchami widzę :-D
Natali pierścionek i bransoletka przepiękne :-D a Ty cudnie wyglądasz :tak: też bym chciała mieć taki brzuszek ale jak na razie nie mogę sobie na to pozwolić :-(

Ja właśnie wróciłam ze spacerku z Kubą, trochę chłodno się zrobiło a Kuba stał cały czas na torach więc godzinka i do domu :tak: ach i się Wam nie pochwaliłam że z Wałbrzycha zabrałam babci maszynę do szycia :-) w końcu będę mogła sobie szyć :tak: tylko mama musi do mnie przyjechać i mi przypomnieć jak się nici zakłada :-p idę sobie zapalić i Kubie dać jeść :tak:

Beata ja zeby nie gotowac to Laurze kupuje serduszko z Hippa np bolonese i mam z glowy:-) na latwizne poszlam:-D:-D
Ja na maszynie troche umie szyc tzn kiedys kiecke sobie uszylam i byla extra biala ze sztrusksowej marynarki mamusi:-D:-D ale strasznie ja lubialam i tak w niej chodzilam az na szwie poszla:baffled: juz sie przetarla i trzeba bylo wyrzucic:-( Spodnie tez potrafie uszyc: siostra mi skroila a ja na maszynie dawaj:rofl2: i problem pojawil sie przy zamku kilka razy siostra to robila mi udalo sie po dlugich meczarniach wszyc az raz i wiecej sie nie podejmowalam:-D:-D

Porzadek zrobiony w bieliznie i w ciuchach. Za prasowanie sie nie wzielam :baffled: chyba poczekam az mi sie fura uzbiera:-D tak to kocham ze odkladam jak dlugo sie da:-D:-D

Ja nie miałam okazji sobie czegoś uszyć albo komuś :sorry2: ale ja uwielbiam, może akurat mam zdolności po mamie :-D a to hippy ze słoiczka? Kuba tego nie tknie za żadne skarby świata :tak: jak był mały to przez jakiś czas tylko deserki jadł :tak:

Ja nie miałam okazji sobie czegoś uszyć albo komuś :sorry2: ale ja uwielbiam, może akurat mam zdolności po mamie :-D a to hippy ze słoiczka? Kuba tego nie tknie za żadne skarby świata :tak: jak był mały to przez jakiś czas tylko deserki jadł :tak:

ten makaron nie jest w sloiku to sa plastikowe serduszka mi samej to smakuje
Moja nie chciala mi jesc Bobovity i Gerbera. Z Nestle Alette i z hippa jej samkowalo zreszta ja dosc dlugo na sloikach ja trzymalam a to z lenistwa :))

helo helo
wpadlam na troche poki mojej ferajny nie ma
maz wzial kolo poldunia dziewczyny i pojechal do moich rodzicow z nimi aj pisalam
i napisalam:tak::tak::tak::tak:
teraz tylko pewnie jkaies ewentualne poprawki
za oknme cale 16stopni:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normlanie zima w porownaniu z tymi 34 co byly wczoraj
ale wlasciwie to hyba nawet kropla deszczu nie spadla, wiec nadal musze podewac ogrodek:baffled:
jest pochurno i fjanie juz mi sie w domu wywietrzylo bo jest 23 stopnie a nie 29 jak bylo w piatek:-D
wczoraj pozyczylam od brata karczera i umylam pod cisnieniem cala sciane od polnocy na zewnatrz i mech poszedl sie je....:-D:-D:-D:-D:-D
wyglada jak nowo malowana
tesciowa mi jutro przyjsc zaczac malowanie,no zobaczymy.
narazie dach na wiatrolapie stoi w miejscu bo trzeba szczyt pomalowac
ja znow net przez tel bo cos sie skrzcazylo w normlanym,ale mam nadzieje ze juz noedlugo

A czy taki syrop moge podac 5-miesiecznemu dziecku????

z tego co wiem to syrop z cebui chyba od 2 rokuz zyciai jest on wykrztysny wiec sie na noc nie podaje.
no i po raz koleny stawiam na gardlo bo eraz taka pora zeludzie albo na zapalenie gardla albo na angine choruja
zdrowka zycze!

WITAJCIE KOCHANE:-):-):-):-):-):-):-)

już wróciliśmy,ale ten tydzień zleciał,Oliwka odsypia nieługo będę ją budzić a ja ogarniam,sprzątam i piorę .

Było superowo ,odpoczelismy szkoda ze tak szybko to się skończyło.

Oliwka była mega zadowolona,staraliśmy zajmować jej czas aby nie odczuła że odstaje z powodu tej nogi złamanej i myslę ze nam się udało.

Kąpała się w morzu jedna nogą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pływała na motorówce i pontonie,budowała zamki z piasku,robiliśmy sobie wycieczki rowerowe,zwiedziliśmy nie tylko Grzybowo ale też Kołobrzeg 2x.Mrzezyno 2X,Dżwiżyno :tak::tak::tak::tak: także mieliśmy co robić.

Oliwka przepuszczała kasę na wesołych miasteczkach i tym podobnych,jeżdziliśmy na gokardach no było rewelacyjnie.
)

fajnie.ciesze sie ze wyjazd mimo wzzytko sie udal.jak ogladam te swoje fotki z nad morza to....
marzy sie zeby pojechac jeszcze raz....

Baby a Wy co sie tak wygladem przejmujecie:szok: jakbym miala patrzec na rozstepy to musiala bym miec stroj ze spodenkami zeby posladki zakryc u gore ud.A ja tam sobie w stroju bikini pomykam:-D:-D:-D

ja tez w bikini:-):-):-):-):-)
mimo szram na brzuchu
a co tam.:-p:-p:-p:-p:-p:-p

wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam moje laseczki kochane :happy:
troszkę poczytałam :tak::tak::tak:
Dołączam się do życzeń dla wszystkich naszych KRZYSZTOFÓW:-):-):-):-):-):-):-):-)
widzę że laseczki po kolei wracają z wyjazdów wakacyjnych i wszystkie zadowolone jak widzę i bardzo dobrze :tak::tak::tak::tak:
i widzę że kochane w biżuterię jesteście bogate i to bardzo bardzo ładną :tak::tak::tak:gratulejszyn tak kochanych facetów tych dużych i tych małych :-D:-D:-D
ja się pierścionka doczekać od mojego nie mogę :baffled::baffled::baffled::baffled:ale ja bym chciała zaręczynowy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da on mi się rozwodzić każe .....:baffled::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
sprawa kompleksów...hmmmm........... ja to jestem big kobieta do tego rozstępy po 3 ciążach...stroju nie zakładam bo i nie mam narazie gdzie........spudniczki krótkiej nie zakładam bo i takowej nie posiadam:-D ale w tym roku po raz pierwszy od x x x czasu odważyłam się i noszę spodenki do kolanka ale to chyba tylko przez te upały co były:-D:-D:-D
Anka a ty nie miałaś być w pl?????????????????????????????????
Anabubka ty o tej godzinie:szok::szok::szok::szok::szok:
Moi wszyscy na wyjeździe ...dom jakiś cichy pusty i smutny:-( wczoraj wróciłam prysznic wziełam książka i do łóżka:-D:-D:-Dpoczytałam do 24 a rano do pracy zaspałam :-D:-D:-D:-D:-Ddo pracy na 8.30 a ja o 8.10 sie obudziłam :-D:-D:-Dle zdążyłam :tak::tak::tak::tak: dzisiaj posiedzę trochę na kompie mam nadzieję że się zaraz zejdziecie :tak::tak::tak:potem książka łóżko ..jutro śpię do bólu a co :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D potem mam w planach big porządki trzeba wykorzystać czas kiedy dom pusty:-D:-D:-D:-Da wtorek to robię sobie domowe spa i tyle musze świeża i pachnąca powitać chłopa jak wróci:tak::tak::tak:tylko z tego co wiem nie wraca sam tylko z teściową:baffled::baffled::baffled:no nic damy radę :-D:-D:-D

reklama
Ja rowniez skladam zyczenia dla Krzysztofow!!!!!

Malinka mialam jechac ale plany sie zmienily wczesniej pisalam i jade z mezem w czwartek:tak:
Anabuba tak umyte ze malowac nie trzeba :))

Laura wcina kolacje i chyba zaraz ja poloze

Do góry