anka26_x_07
Mama Laury :)
ja jak zwykle jestem na TAK )aaaaaaaaaaaa właśnie ANKA!!!! jak będziesz w PL to idziemy na impreze!!!!
pamiętaj że nie odpuszczę!
może patrysie też M puści?
w niedziele to co najlepiej robic to wlasnie blogie lenistwopopieram!Hejka dziewczyny, witam niedzielnie. Wstałam o 6 i spać nie mogłam. W domu cisza, wszyscy dosypiali a ja nie mogłam. No nic, wstałam zrobilam śniadanie i jak młoda sie obudzila to mnie śpiączka dopadła, masakra. I pospane
Wys x szer x dł i masz ile litrów, a no i podzielić przez 1000.
Ale jestem ni e dożycia. Teściówka miałą dzwonić, bo po prezent na rocznicę mieliśmy pójść i cisza...hmmm
Gość już poszedł, a m lenia mamy nieziemskiego, hehe. No to idę sie lenić.
Tesciowa chyba sie rozmyslila
Kochana dzien dziecka to tez bez obiadu ale sie poswiecilasWitam w niedzielę pogoda taka sobie, nie pada ale chłodno jest i dobrze przynajmniej człowiek odetchnie od tego upału M na służbie, dopiero jutro będzie a ja dzisiaj robię sobie dzień dziecka łóżka nie pościelone i w piżamie chodzę cały dzień ale do tego głowa mnie znowu zaczyna boleć Kuba lata, zaraz mu jeść dam i spać a ja sobie będę do końca książkę czytać "motyl we mgle"
Agnes super że urlop udany czekamy na fotki a ja idę do końca obiad robić, zajrzę potem
A my mialysmy jechac do mini zoo ale nic z tego nie wyjdzie wec wezme sie za obiadek i za prasowanie wlacze posciel i pauzza
Jak bedzie mi sie chcialo to do Agnieszki na kawke podjade.
Spalysmy do prawie 11 wiec energii chyba mam dosc sporo na zelazko