reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
elloooo

Patrtysia oddaj mi polowe biustu:-p;-):rofl2::-D
dzieciaczki sliczne a Ty swietnie wygladasz:tak:

Patrycja witaj ponownie. Fajnie ze jestescie mega zadowolen ze swojego kata .Nie ma to jak z daleka od rodziny :))

Natalineczka a Ty co taka ktytyka? Gdzie foty Czarka?

Ja mialam mily wieczorek bo odwiedzil mnie bratanek meza:) TYm razem Krystian:D Milo sie gadalo i wstala Lali wiec leza oboje:-DLaura powiedziala ze ma isc z nia do lozka i biedny sie meczy na kawaleczku:-D:-D:-D
Powoli trzeba sie klasc bo o 9 pobudka pewnie laura wstanie bo poszlaprzed 21 spac:tak:

Ja tam spac nie umie ://// u nas sie zbiera na burze i tak nie przyjemnie jest że spac sie nnie da... cos tam grzmi coś błysnie ale deszczu nie ma :///

Dziendoberek

Ja pierwsza:szok::szok::szok: to trzeba zapisac w kalendarzu:-D:-D:-D
Wstalam przed 9 bo o 10 zbiorka u mnie pod blokiem:-) Zamierzam caly dzionek spedzic w Parku wiec musze troche rzeczy spakowac :)
O kurcze aparat mam nie naladowany:baffled::baffled: biegusiemmmmmm

...juz podlaczony....

No to by zdjec narobila:-D:-D:-D Jeszcze trzeba karte oczyscic bo miejsc brak:sorry2:
Laura spi wiec ide pod prysznic i na depilacje:rofl2:
MIlego dnia zycze

Witam Was Kochane :-D my dzisiaj do domku wróciliśmy, jakąś godzinkę temu. M właśnie Kubę usypia, mam nadzieję że zaśnie bo mu muszę na nowo wpoić spanie na 22 chociaż :sorry2: mieliśmy wczoraj wrócić ale M chciał jeszcze zostać :tak: droga ok, ale jakieś 20km przed zjazdem z autostrady taki nas deszcz i burza złapała że szok :szok: lało niemiłosiernie :dry: dobrze że mieliśmy już blisko do domu :tak: nie dawno skończyło padać ale i tak duszno jest jak nie wiem co :baffled: wszędzie okna i balkon otwarty ale i tak nic nie daje :sorry2: jeszcze na dodatek jak wyjechaliśmy to zapomniałam wziąć ze sobą tabletek anty :crazy: no myślałam że mnie trafi, a w połowie drogi byliśmy :sorry2: no i się modliłam żeby okresu nie dostać i dostałam, dzisiaj rano:dry: na szczęście nic mnie nie boli, bynajmniej na razie :tak: a u dziadków ok, zwiedziliśmy tylko zamek w Książu już dalej nam się nie chciało jeździć bo tak duszno i gorąco było że zrezygnowaliśmy :tak: ale może na przyszły miesiąc pojedziemy na cały dzień na śnieżkę albo gdzieś :tak: babcia kaską sypnęła więc ok :-D jutro rano jedziemy do zielonej góry do kuzyna M, a potem to może do mamy zajadę :tak: więc jakby co to zajrzę wieczorem i nadrobię zaległości :-) jak tak sobie pomyślę to ja prawie od dwóch tygodni co chwilę gdzieś jeżdżę hehe :-D ale na przyszły tydzień oboje z M siedzimy w domu i nic nie robimy :tak: idę spać do jutra :tak:

to mieliscie dzionek
Hej mamuski... pamiętacie mnie jeszcze??? udzielałam sie tu kiedys ale potem przeprowadzka chwilowy brak kompa no i jakos trudno było sie tu wbić.....
U nas wszystko w porządku Kuba rośnie jak na drożdżach... tylko w te upały strasznie sie męczy.... Sebuś sie ładnie opalił na wakacjach teraz wypuszczam go dopiero koło 17 na ogródek.... Od ponad miesiąca mieszkamy juz na swoim mieszkanku... I powiem Wam że choćby niewiem jak teściowa była miła i dobra to nie ma to jak mieszkanie samemu tylko ze swoimi chłopakami.. :)):)) Postaram sie tu teraz zaglądac codziennie i byc na bierząco.... :)):))
Pozdrawiam

pamietamy pamietamy fajnie ze mieszkacie juz na swoim,
elloooo

Patrycja witaj ponownie. Fajnie ze jestescie mega zadowolen ze swojego kata .Nie ma to jak z daleka od rodziny :))

Ja mialam mily wieczorek bo odwiedzil mnie bratanek meza:) TYm razem Krystian:D Milo sie gadalo i wstala Lali wiec leza oboje:-DLaura powiedziala ze ma isc z nia do lozka i biedny sie meczy na kawaleczku:-D:-D:-D
Powoli trzeba sie klasc bo o 9 pobudka pewnie laura wstanie bo poszlaprzed 21 spac:tak:

anka jasne nie ma sprawy... z mila checia Ci oddam
Dziendoberek

Wstalam przed 9 bo o 10 zbiorka u mnie pod blokiem:-) Zamierzam caly dzionek spedzic w Parku wiec musze troche rzeczy spakowac :)

...juz podlaczony....

No to by zdjec narobila:-D:-D:-D Jeszcze trzeba karte oczyscic bo miejsc brak:sorry2:
MIlego dnia zycze
koniecznie zdjecia potem wrzucaj witam u nas wczoraj w nocy byla burza obudzila mnie bo spalismy przy otwartym balkonie wiec poszlam zobaczyc co tam u Sewka w pokoju a ten borok tak sie bal burzy ze nawet nie wstal i nie przyszedl do na (jak sie boi czegos albo jak chce pic to zawsze przychodzi do nas) a teraz wzial i zakryl sie koldra a jak go odkrylam powoli to sie borok przestraszyl ze burza do domu weszla ale sie usmialam z niego.... zrobil siku do nocnika i poszedl dalej spac pod koldra.... a mala dzisiaj od samego rana wylaaaa ledwo co oczy otworzyla juz placz musze sprawdzic jej paszczke czy ni ma tam czego... m w robocie znow dorabia bo on wogole jest teraz na L4 bo jakies plamy mu powyskakiwaly na ciele i wogole on to sie smieje ze to moze rak skory i mowi ze pora do piachu - mnie do smiechu nie jest .... trza sie zabrac powoli za cos... kawke wypic... do potem

Witam

My wlasnie zjedlismy sniadanko:tak::tak::tak:Pogoda dzisiaj fajna bo chlodno,nie ma slonca i wieje:tak::tak::tak:Zaraz temp w domu zaczela spadac:-):tak::tak::tak:
Wczoraj byla burza i popadalo a my siedzielismy na dworze:tak::tak:Dzieciaki mialy niezla frajde:szok::tak::tak::tak:
Na dzisiaj nie mam zadnych planow bo nic mi sie nie chce:no:W sumie mialam sprzatac i prasowac ale posprzatalam sobie wczoraj a prasowac to mi sie nie chce:-p

ANKA
Super ze imprezka na dzialce udana:tak::tak::tak:

PATRYSIA
Super foteczki:tak::tak:

NATALI
Gratki dla mlodego ze byl taki dzielny u fryzjera:tak::tak::tak:
Ja Dominika obgolilam teraz sama maszynka i to na "zero" bo bez nakladki:tak::tak::tak:Co roku latem jest obcinany na lyso:tak::tak::tak:

A to Ty też jeszczez rodzicami czy z teściami??? Widzę że u Ciebie już powoli koniec ciąży... Jak sie czujesz??
a dzieki nawet dobrze sie czuje nie puchne ani nie mam zadnych innych dolegliwosci
jedyne co mnie boli to rozstepy az czuje jak misie skora naciaga i boli w tych miejscach:baffled::baffled::baffled:
brzuch mam sino bialy juz nie znajdziesz na nim normalnej skory same rozstepy
czesc po czarku a czesc z teraz a jeszcze ich przybywa
teraz mam brzuch jak zebra:tak:
a co do mieszkania to mieszkamy w wynajmowanym niby juz sami ale nie na swoim:sorry2:
no i ciocia pod nami mieszka wiec prawie jakbysmy razem mieszkali:tak:

elloooo

juz wklejam foteczki
alez ten twoj m musi miec liczna rodzinke:tak:
co chwila jakis bratanek :-D:-D:-D

hej witam sie z rana jak wieczorem zaczelo lac tak do tej pory leje
ale przynajmniej powietrze lepsze
juz nie taka zawiesina

troche odpoczynku od tego sloneczka
pozniej na obiadek do mamuski bo mnie sie gotowac nie chce:no::no:

po fryzjerze:
2yxn8z4.jpg

5mjnuc.jpg

a tu przed
dfe40.jpg

Anka ilu ty tych bratanków tam masz w niemczech hehehe opiekuja sie cicią jak wójka nie ma:-D:-D:-D

Natali super ze mały był dzielny u fryzjera nie jedno dziecko wrzeszczy jak go obcinaja:tak::tak::tak:

Pati foty eleganckie a ty fogurka wowwwwwww:szok::szok::szok:kurcze ja tez chce tak szybko schudnąć po porodzie:-):-):-) a i do krowy to ci daleko jak zapomniałas jak krowa wyglada to zapraszam do mnie bo moja sasiadka ma w stajni :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Patrycja9009 witamy spowrotem no i gratki nowego mieszkanka napewno lepiej sie mieszka samemu:rofl2: ja widze róznice jak nie ma tescia teraz juz od tygodnia jaka jest różnica całkiem inaczej człowiek sie czuje w chałupie drzwi wyotwierane w matkach mozna latac a tak jak byl tesc to wiecznie zamknieta w swoich pokojach jakos tak inaczej sie czlowiek czuje jak sie wie ze jeszcze ktos po domu sie krząta:tak::tak::tak:

Beata to dobrze sa wakacje wiec korzystaj:tak:jak tylko mozesz gdzie pojechac to jedz az ci zazdroszcze bo ja tylko siedze przy wiatraku:tak::tak::tak:

No i u mnie nadal upał wszystkie burze przechodza jakos bokiem nie chca do mnie zawitac a chłodniej by sie zrobiło, obiad juz zrobiony ale nikomu jesc sie nie chce heheheh zreszta mąż pojechał z bratem do Sanoka do tescia zobaczyc co tam w szpitalu slychac ja nie pojechałam bo za goraco , maksiu jezdzi sobie quadem jemu słonko nie przeszkadza a opalony juz jak murzynek :-D:-D:-D
Pogadałam z sasiadka przez tel bo ona miała dzisiaj rodzic hehhe termin miała na wczoraj a ja nic nie rusza mówi ze dobrze sie czuje i nic jej nie jest :-D:-D:-Dzastanawia sie kiedy ma isc do szpitala sie juz zgłosic bo:-D po terminie ale jakos jej sie nie spieszy bo mówi ze w szpitalach goraco jest ii woli isc z marszu:-D:-D:-Dzobaczymy kiedy urodzi a troche to dziwine bo to juz jej trzecie dziecko i tamta dwójke rodziła zawsze przed terminem a to trzecie jakies uparte heheheh jasne co bedzie na taki upał wychodzic:-D:-D:-D:-D
Ide zadzwonic do taty bo ma dzisiaj urodziny a pózniej zapomne i beda jaja:baffled::baffled:

narazie uciekam zajrze pózniej jeszce:-)

Dziendoberek

...juz podlaczony....

MIlego dnia zycze
fajnie :)) To zdjatka potem poprosze :)):tak::tak:

Witam

My wlasnie zjedlismy sniadanko:tak::tak::tak:Pogoda dzisiaj fajna bo chlodno,nie ma slonca i wieje:tak::tak::tak:Zaraz temp w domu zaczela spadac:-):tak::tak::tak:
Wczoraj byla burza i popadalo a my siedzielismy na dworze:tak::tak:Dzieciaki mialy niezla frajde:szok::tak::tak::tak:
Na dzisiaj nie mam zadnych planow bo nic mi sie nie chce:no:W sumie mialam sprzatac i prasowac ale posprzatalam sobie wczoraj a prasowac to mi sie nie chce:-p

ANKA
Super ze imprezka na dzialce udana:tak::tak::tak:

PATRYSIA
Super foteczki:tak::tak:

NATALI
Gratki dla mlodego ze byl taki dzielny u fryzjera:tak::tak::tak:
Ja Dominika obgolilam teraz sama maszynka i to na "zero" bo bez nakladki:tak::tak::tak:Co roku latem jest obcinany na lyso:tak::tak::tak:
U na steż dzisiaj chłodno:tak::tak: w końcu bo te upały już meczące były:tak::tak: nawet juz kilka razy padało.... no i wieje strasznie
a dzieki nawet dobrze sie czuje nie puchne ani nie mam zadnych innych dolegliwosci
jedyne co mnie boli to rozstepy az czuje jak misie skora naciaga i boli w tych miejscach:baffled::baffled::baffled:
brzuch mam sino bialy juz nie znajdziesz na nim normalnej skory same rozstepy
czesc po czarku a czesc z teraz a jeszcze ich przybywa
teraz mam brzuch jak zebra:tak:
a co do mieszkania to mieszkamy w wynajmowanym niby juz sami ale nie na swoim:sorry2:
no i ciocia pod nami mieszka wiec prawie jakbysmy razem mieszkali:tak:

juz wklejam foteczki
alez ten twoj m musi miec liczna rodzinke:tak:
co chwila jakis bratanek :-D:-D:-D

hej witam sie z rana jak wieczorem zaczelo lac tak do tej pory leje
ale przynajmniej powietrze lepsze
juz nie taka zawiesina

troche odpoczynku od tego sloneczka
pozniej na obiadek do mamuski bo mnie sie gotowac nie chce:no::no:

po fryzjerze:
2yxn8z4.jpg

5mjnuc.jpg

a tu przed
dfe40.jpg
Ja też jestem cała w rozstępach... nawet na łydkach mam..:crazy: No ale cóż... cos za cos:tak::-D:-D ten Twój synuś to niezły przystojniaczek :)):))

Anka ilu ty tych bratanków tam masz w niemczech hehehe opiekuja sie cicią jak wójka nie ma:-D:-D:-D

Natali super ze mały był dzielny u fryzjera nie jedno dziecko wrzeszczy jak go obcinaja:tak::tak::tak:

Pati foty eleganckie a ty fogurka wowwwwwww:szok::szok::szok:kurcze ja tez chce tak szybko schudnąć po porodzie:-):-):-) a i do krowy to ci daleko jak zapomniałas jak krowa wyglada to zapraszam do mnie bo moja sasiadka ma w stajni :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Patrycja9009 witamy spowrotem no i gratki nowego mieszkanka napewno lepiej sie mieszka samemu:rofl2: ja widze róznice jak nie ma tescia teraz juz od tygodnia jaka jest różnica całkiem inaczej człowiek sie czuje w chałupie drzwi wyotwierane w matkach mozna latac a tak jak byl tesc to wiecznie zamknieta w swoich pokojach jakos tak inaczej sie czlowiek czuje jak sie wie ze jeszcze ktos po domu sie krząta:tak::tak::tak:

Beata to dobrze sa wakacje wiec korzystaj:tak:jak tylko mozesz gdzie pojechac to jedz az ci zazdroszcze bo ja tylko siedze przy wiatraku:tak::tak::tak:

No i u mnie nadal upał wszystkie burze przechodza jakos bokiem nie chca do mnie zawitac a chłodniej by sie zrobiło, obiad juz zrobiony ale nikomu jesc sie nie chce heheheh zreszta mąż pojechał z bratem do Sanoka do tescia zobaczyc co tam w szpitalu slychac ja nie pojechałam bo za goraco , maksiu jezdzi sobie quadem jemu słonko nie przeszkadza a opalony juz jak murzynek :-D:-D:-D
Pogadałam z sasiadka przez tel bo ona miała dzisiaj rodzic hehhe termin miała na wczoraj a ja nic nie rusza mówi ze dobrze sie czuje i nic jej nie jest :-D:-D:-Dzastanawia sie kiedy ma isc do szpitala sie juz zgłosic bo:-D po terminie ale jakos jej sie nie spieszy bo mówi ze w szpitalach goraco jest ii woli isc z marszu:-D:-D:-Dzobaczymy kiedy urodzi a troche to dziwine bo to juz jej trzecie dziecko i tamta dwójke rodziła zawsze przed terminem a to trzecie jakies uparte heheheh jasne co bedzie na taki upał wychodzic:-D:-D:-D:-D
Ide zadzwonic do taty bo ma dzisiaj urodziny a pózniej zapomne i beda jaja:baffled::baffled:

narazie uciekam zajrze pózniej jeszce:-)

Wiem jak to jest nie móc swobodnie przemieszczać sie po mieszkaniu... i zawsze jak chciałam kogoś zaprosić to musiałam teściową uprzedzać i pytać czy mogę....:crazy::crazy: współczuje upałów....

wklejam zdjęcia moich chłopaków....

Załączniki

• SDC15330.jpg
    SDC15330.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 21
  • SDC15336.jpg
    SDC15336.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 22
  • SDC15292.jpg
    SDC15292.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 20
  • kuba1.jpg
    kuba1.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 22
  • SDC15327.jpg
    SDC15327.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 21
reklama
hej
Wrocilysmy z Parku.Dziewczyny extra sparawa taki park, super sobie ktos to wymyslil :))
Male zoo, molo z woda, mozna lozeczka poplywac, chyba z 5 placy zabaw, budki z smakolykami, oczko wodne dla dzieci z tratwami, mnostwo polanek, fitnes ogord, cymbalki dla dzieci do grania, organy, krzywe lustra.No miodzio jestem bardzo zadowolona.Laura wyczerpana zasnela w samochodzie.Teraz juz wykapana i p[o kolacji zaraz myje juej zabki i klade spac :))

Iwcik im wiecej bratankow tym mniej nudy wieczoramiu jak meza nie ma:-D:-D:-D I co tam u tescia? Ja tez musze zadzwonic bo za dnia nie mialam kiedy:sorry2:

Natalineczka ale przystojniak z Czarka woow bedzie lamal serduszka dziewczyna

Dowikla wkoncu bez upalu:-D:-D:-D

Wkleje fotki jak zrzuce na kompa:tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry