reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziekuje bardzo:zawstydzona/y:
tak sama stoi i stawia pirwsze kroczki :)
jak na razie 2 tylko ale zawsze cos :-)
wogóle była szybka,..jak miała 8 tyg to podnosila sie do siadu , a jak miala 4 sama siedziala i sie nie chwiała:tak:
jak odblokuje filmiki na yt to mozesz sobie obejrzeć filmiki jeśli masz ochotę;-)

aha i dziękuje za przyjęcie :)

bardzo chetnie zobacze :)
A ja myslalam ze moja byla predka :))) Moja w wieku Twojej to zaczela raczkowac :D a Tu prosze, super! Bystra dziewczyna pewnie po mamusi :))

Ja juz wykapana i jakos poczulam sie glodna wiec odgrzalam sobie bigosik.Mialam jeszcze jeden sloik w lodoweczce, uchowal sie:)
Moj wraca z Polski i sie okazalo ze przywiezie siostrzenca.Ja to mam tych mlodziakow dookola.Adrian ma 16 lat wiec mlody komar :) Ale swietnie sie dogadujemy wiec mysle ze nie bedzie problemu

Anabubka tak wiec czekam na foteczki twojego dziela:) a i wazna rzecz wykorzystac meza :)) A Paulina ma jeszcze te zajecia ?

Ostatnia edycja:
reklama
aha juz sobie przypomnialam
jak wkleilabym link to byscie nie zobaczyly , ale jak wam podam nick to na oryginalnym mozecie normalnie zobaczyc..
nick to kamidne ;-)
moja szybciej chodzila przy sofie niż raczkowała:-D

anabuba .... te pomiary małej to z maja... teraz dopiero 28 idziemy ją ważyc ponownie ,.. w ie robi się to rzadko...:sorry2:

aha juz sobie przypomnialam
jak wkleilabym link to byscie nie zobaczyly , ale jak wam podam nick to na oryginalnym mozecie normalnie zobaczyc..
nick to kamidne ;-)
moja szybciej chodzila przy sofie niż raczkowała:-D

anabuba .... te pomiary małej to z maja... teraz dopiero 28 idziemy ją ważyc ponownie ,.. w ie robi się to rzadko...:sorry2:

troche przegladnelam te filmiki, fajowa pamiatka :))

Ja juz uciekam,koorowych snow

witam sie i ja:-)

zbanowali mnie:wściekła/y: i usuneli ogloszenie z praca w dziele "jak zarobic siedzac w domu" teraz niewiem czy pisac jeszcze raz

anabubaa to twoj dom jest w takim zaawansowanym stanie???:tak:
pozazdroscic....ja ciagle maze o wlasnym domku z ogrodzem, :-)
ale musze zadowolic sie wynajetym mieszkaniem:-(

kamcia witaj. widze ze nie tylko ja nie spie o tej porze;-);-);-)

ide spac, jutro doczytam:-)

dobranoc wszystkim:rofl2:

hej mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko jeśli do was dolączę....:zawstydzona/y:
poczytalam inne wasze tematy , napisałam conieco o sobie...
chcialabym żebyscie mnie przyjęly do waszego grona:-)
witmy witamy
czytalam ze ksiezniczka rychlutka:tak::tak::tak:
ślczna dziunia:tak::tak:
bardzo chetnie zobacze :)
A ja myslalam ze moja byla predka :))) Moja w wieku Twojej to zaczela raczkowac :D a Tu prosze, super! Bystra dziewczyna pewnie po mamusi :))

Ja juz wykapana i jakos poczulam sie glodna wiec odgrzalam sobie bigosik.Mialam jeszcze jeden sloik w lodoweczce, uchowal sie:)
Moj wraca z Polski i sie okazalo ze przywiezie siostrzenca.Ja to mam tych mlodziakow dookola.Adrian ma 16 lat wiec mlody komar :) Ale swietnie sie dogadujemy wiec mysle ze nie bedzie problemu

Anabubka tak wiec czekam na foteczki twojego dziela:) a i wazna rzecz wykorzystac meza :)) A Paulina ma jeszcze te zajecia ?
i ja czekam na zdjecia:tak::tak:
anka to takos jakos podejrzanie wygada:-D:-D:-D:-D
m nie masz w domu za to zawsze jakis baratnek albo siostrzeniec sie trafi;-):-D:-D
pisz tu jao to jest naprawde:-p:-D:-D:-D
witam sie i ja:-)

zbanowali mnie:wściekła/y: i usuneli ogloszenie z praca w dziele "jak zarobic siedzac w domu" teraz niewiem czy pisac jeszcze raz

anabubaa to twoj dom jest w takim zaawansowanym stanie???:tak:
pozazdroscic....ja ciagle maze o wlasnym domku z ogrodzem, :-)
ale musze zadowolic sie wynajetym mieszkaniem:-(
to takze moje marzenie:tak::tak::tak::tak:

bubka widze ze u ciebie baaaaaaaardzo pracowicie:tak:
czekam na foteczki
zreszta juz to pisalam:-p:-D:-D
ok spadam bo nikogo juz nie ma
pewnie as niedlugo zajrzy
mala sie wierci jak nie wiem co:sorry2:
az mi brzuch caly faluje
i czuje kazda kosc:dry:
a jak powiem spokoj tam to ta mnie w zebro albo jajnik
ech wredota to bedzie mala:sorry2::-D
ok spadam bo rano pewnie mlody sie obudzi
i trza bedzie wstac:sorry2::-D:-D

kamcia ogladalam filmiki
malutka jest przeslodka
fajna pamiatka ja tez czarka nagrywam i mojego brata i teraz jeszcze siostrzenca tak wiec kamera zawsze jest w torebce :)
pozniej montuje filmy z pisenkami zdjeciami i mamy juz dwa takie albumy czarka i juz sie trzeci szykuje wiktorowi narazie jeden zrobilam:)
swoje zawsze na pierwszym miejscu :)

Ostatnia edycja:
Witam.
Zgadłaś Natali ,że zajrzę,bo spać nie mogę,ale z nerwów tym razem.:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie poczytam ,bo z taką złością to żadnych faktów nie kojarzę.
Witam nową mamusię .:-)

Przeczytałam 2 ostatnie posty :zawstydzona/y:
wybaczcie :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ach słów brak...
Przywieźli nam łóżko i trzeba reklamować.
Źle nawierty są porobione.
Śpimy na samym materacu już 2 noce,a pewnie z tydzień ,albo i dłużej potrwa.:crazy::baffled::baffled:

Mam przez to rozpiździel w domu,nic nie zrobione,przejść nie ma jak....:baffled::baffled:
A jeszcze jutro do pracy na 5 godzin do fundacji.:-:)-:)baffled::baffled::crazy::crazy::crazy:

reklama
no to mi ulzylo bo juz mialam jakies czarne mysli:tak::tak::tak:
no ale materaca wspolczuje
z drugiej strony lepiej jest miec materac niz jakby mieli wam dobre lozko przywiezc ale bez materaca:-D
no na samych zeberkach byscie sie raczej nie wyspali:-D
sorki ale mam nawet dobry chumor i wogole mi sie spac nie chce:no::no::-p:-D:-D

Do góry