reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski

widze ze nie tylko ja nie moge spac :no::no:

mimo iz wiatrak chodzi 24h/dobe to i tak spania nie mam , mamuska pojechala dzisiaj do taty bo tatus jutro ma urodzinki i nie wypadało zeby został sam ja jakos sobie poradze przez weekend bo jest mąż w domu , dobrze ze swinek sie pozbylam wczoraj szwgierka przyjechała zła jak osa :-D:-D:-Di wzieła te dwie male i bedzie je chowac az urosna a pózniej sie zabije , a dzisiaj rano duża taka ok170cm miala to sasiad dobie kupił i zabija dzisiaj ją :-D:-D:-D nie dosc ze zasnełam ok2 to 5.20 juz rzeznik przyjechal po ta swinie heheh no i było juz po spaniu masakra:tak::tak::tak:ale co tam jakos dam rade , meza wysłałam na zakupy bo ja od wiatraczka nie zamierzam na długo odchodzic :-D:-D:-Da maksiu poszedł do sasiadki z dziwewczynkami w basenie sie pobawic wiec mam spokój miałam sprzatac ale mi sie nie chce:no::no::no::no::no::no:

Miłego weekendu i zebyscie sie nie ugotowały:-D:-D:-D

reklama
witam moje drogie panie

my wlasnie wrocili z wojazy
bylismy w miescie
mama wziela wiktora do fryzjera
z mysla ze a noz widelec da sie obciac
posadzili go na krzeselku
a czarek ze on chce:-D
wiec wiktor po obeznaniu go z calym sprzetem
dal sie obciac nawet grzecznie siedzial
a wiec dawaj pozniej czarka na fotel
jak slicznie siedzial dziopki ani drgnal normalnie
a jaki zadowolony i dumy:szok::-D:-D:-D
no masakra
i na 12 go obciela:tak::tak::tak:
przynajmniej sie pocic nie beda:tak::tak::tak:
pozniej jak zrobie mu foteczke to wkleje z przed i po :)
ja sobie ino taka podkoszulkawa baaaaaaaardzo cienka bluzke kupilam ale to bardziej z musu bo mokra juz bylam cala i musialam sie przebrac:-D:-D:-D:-D:-D

w nagrode kupilam malemu kolorowanki z kredkami swiecowymi i plyn do kapieli
ciekawe jak na babelki zareaguje
bo kolorowankami i kredkami sie bawi od kad my przyjechali i nawet mu sie to nie nudzi:szok::szok::szok::szok:

Wrocilysmy z imprezki na dzaileczce, bardzo fajnie zorganizowane.dzieci miala fajna zabawe.Byly rzutki, lowienie kaczuszek, darmowa karuzela, wbjanie gwozdzi, krecenie kolem :) super zabawa muzyka grala dzieciaczki tanczyly.Jestem zadowolona. Ja zalapalam sie na ciasto i kawulca :D

Iwcik korzystaj z samotnosci i wypoczywaj posprzatasz pozniej albo mama w poniedzialek:-D
Dobrze ze sie swin pozbyliscie.Sasiad mial co zabijac:tak:Teraz szwagier Ci pomoze wiec luzik;-)

Natalineczka chlopak zuch:tak: Daj fotki to porownamy:-)

no kochana maz padl ze zmeczenia a Ty nadal pelna energii??
Niezniszczalna jestes:-D:-D

bylam tam z Laura w zeszlym roku, super basen!!!

parowa na dworze to i na sniadanie:-D:-D

dziekuje juz dobrze mi nic nie dolega a Laura jeszcze troche kaszle ale goraczki nie ma:tak:
A Ty znow sie opalasz :))

wyslalam Ci wczoraj na priv linki:happy2:
Wez no do mnie podjedz i posprzataj bo ja nie mam podejscia :rofl2:

Spalysmy do 10:30:happy2:
Jestesmy po snhiadanku i dzis serwuje na obiadek racuszki z jablkiem:rofl2:
Dzis impreza u nas na dzialkach wiec tak kolo 14-15 wybieram sie z Laura bo sa atrakcje dla dzieciaczkow.A jutro ma byc pieknie slonecznie 27st i jedziemy do Brckenkopf-Park
jasne juz jade :-D:-D
zaraz bede ogladac zdjecia :tak::tak:
witam moje drogie panie

my wlasnie wrocili z wojazy
bylismy w miescie
mama wziela wiktora do fryzjera
z mysla ze a noz widelec da sie obciac
posadzili go na krzeselku
a czarek ze on chce:-D
wiec wiktor po obeznaniu go z calym sprzetem
dal sie obciac nawet grzecznie siedzial
a wiec dawaj pozniej czarka na fotel
jak slicznie siedzial dziopki ani drgnal normalnie
a jaki zadowolony i dumy:szok::-D:-D:-D
no masakra
i na 12 go obciela:tak::tak::tak:
przynajmniej sie pocic nie beda:tak::tak::tak:
pozniej jak zrobie mu foteczke to wkleje z przed i po :)
ja sobie ino taka podkoszulkawa baaaaaaaardzo cienka bluzke kupilam ale to bardziej z musu bo mokra juz bylam cala i musialam sie przebrac:-D:-D:-D:-D:-D

w nagrode kupilam malemu kolorowanki z kredkami swiecowymi i plyn do kapieli
ciekawe jak na babelki zareaguje
bo kolorowankami i kredkami sie bawi od kad my przyjechali i nawet mu sie to nie nudzi:szok::szok::szok::szok:
no prosze jaki dzielny
ja Sewkowi zapuszczam ma teraz takie dluzsze :-)
Wrocilysmy z imprezki na dzaileczce, bardzo fajnie zorganizowane.dzieci miala fajna zabawe.Byly rzutki, lowienie kaczuszek, darmowa karuzela, wbjanie gwozdzi, krecenie kolem :) super zabawa muzyka grala dzieciaczki tanczyly.Jestem zadowolona. Ja zalapalam sie na ciasto i kawulca :D

Iwcik korzystaj z samotnosci i wypoczywaj posprzatasz pozniej albo mama w poniedzialek:-D
Dobrze ze sie swin pozbyliscie.Sasiad mial co zabijac:tak:Teraz szwagier Ci pomoze wiec luzik;-)

Natalineczka chlopak zuch:tak: Daj fotki to porownamy:-)
fajna imprezka - pozazdroscic :tak:

no i tak dzisiaj bylam u siebie na festynie z dziecmi, potem m wzial mi Sewka i zaostalam z mala i znajoma...
potem przyszlismy do domku kapanie kolacja
mala juz spi a sewek konczy jesc i tez zaraz pojdzie
popada;lo troszku, burza byla ale i tak cieplo :sorry2:
no i obiecane zdjecia ale nie smiejcie sie ze mnie bo wygladam jak krowa... :dry:

niki
p71120603796893.jpg

jaaaaaa :sorry2::sorry2:
p71120934166653.jpg

siostra z Sewkiem
p71421814751240.jpg

no i na tyle :happy2::happy2::happy2:

jasne juz jade :-D:-D
zaraz bede ogladac zdjecia :tak::tak:

no prosze jaki dzielny
ja Sewkowi zapuszczam ma teraz takie dluzsze :-)

fajna imprezka - pozazdroscic :tak:

no i tak dzisiaj bylam u siebie na festynie z dziecmi, potem m wzial mi Sewka i zaostalam z mala i znajoma...
potem przyszlismy do domku kapanie kolacja
mala juz spi a sewek konczy jesc i tez zaraz pojdzie
popada;lo troszku, burza byla ale i tak cieplo :sorry2:
no i obiecane zdjecia ale nie smiejcie sie ze mnie bo wygladam jak krowa... :dry:

niki
p71120603796893.jpg

jaaaaaa :sorry2::sorry2:
p71120934166653.jpg

siostra z Sewkiem
p71421814751240.jpg

no i na tyle :happy2::happy2::happy2:
czarek tez mial dluzsze i wydaje mi sie ze lepiej w nich wygladal ale na te upaly to caly mokry chodzil wiec sie zlitowalam:tak:

a ty rzeczywiscie krowa jestes :-p:-p:-p
ale nie z wygladu, na pewno nie
kochana przy takiej samoocenie to ja sie kompleksow nabawie:-p:tak::tak::tak::tak:
wiec nie gadaj tu bzdur:tak::tak::tak:

mlody nadal "koloruje" i bajki oglada mam nadzieje ze zaraz pojdzie spac bo mnie zaczyna mozyc:sorry2::-D:-D

kochana mnie to wstyd juz chodzic tym stroju bo tak naprawde to jest na mnie za maly juz i to widac na niektorych zdjeciach...
a ze matka natura hojnie mnie obdarowala to nie pasi mi wychodzenie hgdzies w stroju bo sie wstydze...
ale poki co to wmawiam sobie ze dojde do siebie... :D

ja ide sie juz kapac i spac.... fajnie chlodno sie zrobilo....
buziam wszystkie :*******

kochana mnie to wstyd juz chodzic tym stroju bo tak naprawde to jest na mnie za maly juz i to widac na niektorych zdjeciach...
a ze matka natura hojnie mnie obdarowala to nie pasi mi wychodzenie hgdzies w stroju bo sie wstydze...
ale poki co to wmawiam sobie ze dojde do siebie... :D

ja ide sie juz kapac i spac.... fajnie chlodno sie zrobilo....
buziam wszystkie :*******

e tam kochana niejedna by Ci pozazdroscila i ja tez:tak::tak::tak:
dobranoc

mlody poszedl do lozeczka
moze zasnie:sorry2:

Witam Was Kochane :-D my dzisiaj do domku wróciliśmy, jakąś godzinkę temu. M właśnie Kubę usypia, mam nadzieję że zaśnie bo mu muszę na nowo wpoić spanie na 22 chociaż :sorry2: mieliśmy wczoraj wrócić ale M chciał jeszcze zostać :tak: droga ok, ale jakieś 20km przed zjazdem z autostrady taki nas deszcz i burza złapała że szok :szok: lało niemiłosiernie :dry: dobrze że mieliśmy już blisko do domu :tak: nie dawno skończyło padać ale i tak duszno jest jak nie wiem co :baffled: wszędzie okna i balkon otwarty ale i tak nic nie daje :sorry2: jeszcze na dodatek jak wyjechaliśmy to zapomniałam wziąć ze sobą tabletek anty :crazy: no myślałam że mnie trafi, a w połowie drogi byliśmy :sorry2: no i się modliłam żeby okresu nie dostać i dostałam, dzisiaj rano:dry: na szczęście nic mnie nie boli, bynajmniej na razie :tak: a u dziadków ok, zwiedziliśmy tylko zamek w Książu już dalej nam się nie chciało jeździć bo tak duszno i gorąco było że zrezygnowaliśmy :tak: ale może na przyszły miesiąc pojedziemy na cały dzień na śnieżkę albo gdzieś :tak: babcia kaską sypnęła więc ok :-D jutro rano jedziemy do zielonej góry do kuzyna M, a potem to może do mamy zajadę :tak: więc jakby co to zajrzę wieczorem i nadrobię zaległości :-) jak tak sobie pomyślę to ja prawie od dwóch tygodni co chwilę gdzieś jeżdżę hehe :-D ale na przyszły tydzień oboje z M siedzimy w domu i nic nie robimy :tak: idę spać do jutra :tak:

Hej mamuski... pamiętacie mnie jeszcze??? udzielałam sie tu kiedys ale potem przeprowadzka chwilowy brak kompa no i jakos trudno było sie tu wbić.....
U nas wszystko w porządku Kuba rośnie jak na drożdżach... tylko w te upały strasznie sie męczy.... Sebuś sie ładnie opalił na wakacjach teraz wypuszczam go dopiero koło 17 na ogródek.... Od ponad miesiąca mieszkamy juz na swoim mieszkanku... I powiem Wam że choćby niewiem jak teściowa była miła i dobra to nie ma to jak mieszkanie samemu tylko ze swoimi chłopakami.. :)):)) Postaram sie tu teraz zaglądac codziennie i byc na bierząco.... :)):))
Pozdrawiam

reklama
Witam Was Kochane :-D my dzisiaj do domku wróciliśmy, jakąś godzinkę temu. M właśnie Kubę usypia, mam nadzieję że zaśnie bo mu muszę na nowo wpoić spanie na 22 chociaż :sorry2: mieliśmy wczoraj wrócić ale M chciał jeszcze zostać :tak: droga ok, ale jakieś 20km przed zjazdem z autostrady taki nas deszcz i burza złapała że szok :szok: lało niemiłosiernie :dry: dobrze że mieliśmy już blisko do domu :tak: nie dawno skończyło padać ale i tak duszno jest jak nie wiem co :baffled: wszędzie okna i balkon otwarty ale i tak nic nie daje :sorry2: jeszcze na dodatek jak wyjechaliśmy to zapomniałam wziąć ze sobą tabletek anty :crazy: no myślałam że mnie trafi, a w połowie drogi byliśmy :sorry2: no i się modliłam żeby okresu nie dostać i dostałam, dzisiaj rano:dry: na szczęście nic mnie nie boli, bynajmniej na razie :tak: a u dziadków ok, zwiedziliśmy tylko zamek w Książu już dalej nam się nie chciało jeździć bo tak duszno i gorąco było że zrezygnowaliśmy :tak: ale może na przyszły miesiąc pojedziemy na cały dzień na śnieżkę albo gdzieś :tak: babcia kaską sypnęła więc ok :-D jutro rano jedziemy do zielonej góry do kuzyna M, a potem to może do mamy zajadę :tak: więc jakby co to zajrzę wieczorem i nadrobię zaległości :-) jak tak sobie pomyślę to ja prawie od dwóch tygodni co chwilę gdzieś jeżdżę hehe :-D ale na przyszły tydzień oboje z M siedzimy w domu i nic nie robimy :tak: idę spać do jutra :tak:
nie dziwie sie wam ze nie chcialo sie wam wiecej wiedzac bo w taka pogode to ja wogole nosa z domu nie mam ochoty wystawic:no:
a gdzie tu jeszcze na sniezke isc:sorry2:
super ze nasza dolnoslaska perelke zobaczyliscie
a w stadninie byliscie i w palmiarni?
takze warte obejrzenia:tak::tak::tak:
Hej mamuski... pamiętacie mnie jeszcze??? udzielałam sie tu kiedys ale potem przeprowadzka chwilowy brak kompa no i jakos trudno było sie tu wbić.....
U nas wszystko w porządku Kuba rośnie jak na drożdżach... tylko w te upały strasznie sie męczy.... Sebuś sie ładnie opalił na wakacjach teraz wypuszczam go dopiero koło 17 na ogródek.... Od ponad miesiąca mieszkamy juz na swoim mieszkanku... I powiem Wam że choćby niewiem jak teściowa była miła i dobra to nie ma to jak mieszkanie samemu tylko ze swoimi chłopakami.. :)):)) Postaram sie tu teraz zaglądac codziennie i byc na bierząco.... :)):))
Pozdrawiam

welcome back :-D:-D:-D:-D:-D
super ze zadowolona z mieszkanka
ja tez z checia na swoje bym poszla ale coz jak nie ma mozliwosci:sorry2:

Do góry