reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej mamuski!!!
ja tak na chwilke jestem załamana i zmeczona już tym wszystkim.:-(
z krystiankiem lepiej juz nie goraczkuje ale za to alan i mikolaj od wczorj teperatura taka ze cieżko ja zbic:-:)no:cala noc nie przespana jak nie jeden to drugi.szok-szkoda nawet gadac.ja teraz to na rzesach chodze jeszcze takie goraco dzieci marudne-mam dosyc!!!!!!!

czekam na dr.mam przyjechac to zobacze co powie ale pewnie antybiotyk:-(

do usłyszenia.
napisze jak bede maiła lepszy humor.

pozdrawiam:-)
wspolczuje choroby
jeszcze w taka pogode to juz wogole masakra
zdrowka zycze:tak::tak::tak::tak::tak:

hej dziopki

u nas duchota ze wytrzymac nie mozna:dry:
masakra normalnie no
czarek na balkonie ciapie sie w basenie
tzn on stoi poza nim chyba ze teraz wlazl:sorry2:
i robi babki:-D:-D:-D
powodzenia mu zycze:-D:-D:-D

reklama
Witajcie wpadłam sie przywitac i pokazac fotki z 2 urodzinek Kamilka mam ich tylko pare:sorry:ale siorka ma wiecej to mi przesle.I jeszcze foteczka moja i dzieci w baseniku
wygladasz jak ta lala - slicznie !!!
Jejku jaki upał uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Toni tylko wstał a od razu zawędrował do baseniku do łazienki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D siedział prawie 2 godziny :-D:-D:-D:-D:-Dmamusia zdążyła zrobic big pranie ręczne wysprzątać całą łazienke i nikt mi nie przeszkadzał :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Obiadek zjedzony dziś zrobiliśmy szybciutki obiad ziemniaczki jajko sadzone i mizeria :tak::tak::tak:nie mam ochoty na gotowanie a na jedzenie tym bardziej :cool2::cool2::cool2::cool2:
Muszę wam się pochwalić że Antonio powoli łapie o co kamman z nocnikiem :tak::tak::tak::tak:dziś cały dzień bez ani jednej wpadki:tak::tak:nawet 2 kupy wylądowały w nocniku :tak::tak::tak::tak::tak:jestem z niego bardzo bardzo dumna :tak::tak::tak::tak::tak:
Iwcik trzymam kciukasy za wizytę już pewnie jestes po więc czekam na decyzję doktorka :tak::tak::tak:
Liduś bo wesela z reguły na początku sa drętwe ale jak sie rozkręci to......no i czekamy na foteczki:tak::tak::tak::tak::tak:
Nataliś jak ty znosisz te upały dalej ratujesz się pepsi ???:-D
czytam ze Toni juz nocnikowanie zalicZa - fajnie i powodzenia... :tak:
hej laski

ja po wizycie no i ba jutro musze na szybko robic z rana 6 badan zleconych przez gina w srode mam je odebrac i w czwartek mam przyjechac do niego do szpitala na usg KTG i z tymi wynikami bo jak zobaczył moje nogi to musi sprawdzic czy to nie zatrucie ciążowe:-( bo jak w mocz:-(u wyjdzie mi białko to w czwartek juz mnie zostawi w szpitalu :-:)-:)-(a teraz to mi nie na reke bo jak sie wali to sie wali :-(własnie 2 godzinki temu helikopter zabral tescia do szpitala bo był w kosciele i zemdlał a jak sie ocudził to wymiotował jak kot:no: i zamiast leciec z nim na rzeszów to polecieli na Sanok kurcze i jutro z rana po badaniach jeszcze na sanok do niego musze jechac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szlak jasny to 30km dalej niz do rzeszowa , a mąż w pracy wiec wszystko na mojej głowie dobrze ze chociaz mamuska blisko to zadzwoniłam i powiedzialam zeby jutro z rana do mnie przyjechała bo taka sytuacja a w domu jeszcze tesciowa która kiepsko chodzi i tez samej jej nie mozna zostawic wiec bedzie z maksiem i tesciowa siedziala a ja pojade zawiezc wszystkie niezbedne rzeczy do szpitala:-(

takze nie wesola u mnie sytuacja sie zrobiła a co bedzie dalej to nie wiem jak ja jeszcze bede musiala byc w szpitalu :dry::dry::dry:mam nadzieje ze nie bedzie zadnego białka w moczu trzymajcie laski kciuki mocnoooooooooooo:tak:plisssssssssss
ale dzieen wspolczuje
bedzie dobrze :tak:;-)
hej mamuski wieczorem.
ja nie za fajny mam humor bo mój krystek ma goraczk:-(tak nagle go dopadła a ja nie nawidze jak ma teperature bo mu jest strasznie cieżko zbic:no:troszke sie skarży na gardło,no nic zobaczym co bedzie dzis w nocy i jutro mam nadzieje ze to nic powarznego.
a moje blizniaki juz spia, a ja tak sie najadlam czeresni ze nie wiem co to bedzie:no:chyba z toalety nie wyjde:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobranoc laski:-)

i co jak dzisiaj ??
ellooo

Witam
My po urlopie.Bylo extra i za rok rowniez jedziemy na Chorwacje.Inny klimat, inna kultura, raj na ziemi.Plaza w sam raz dla rodzin.Swietnie przystosowana dla dzieciaczkow.W sumie nie trzeba pilnowac dzieciaczkow bo idac 150m do wody ma sie ja co najwyzej do kolan :).Plaza piaszczysta wiec Laura biegala na bosaka- a ja jej 2 pary butow do wody kupilam:-D
Droga z przygodami.W zyciu nie widzialam tylu ludzi jadacych do jednego panstwa.Na granicy korki.My stalismy 2h ale znajoma kora jechala pozniej stala juz 4h:cool: Na autostradach predkosc max 100km/h ze wzgledu na ruch.Na prom kolejka okolo 2h.W drodze powotnej szybcije to szlo i stalismy jakies 30 minut:tak:.Ogolnie jestesmy mega zadowoleni.Jedzienie pycha i nie do przejedzenia.Pensjonat swietny, extra obsluga.Wszyscy mowili po niemiecku wiec klopotu nie bylo.Na miescie lepiej mowic po polsku tak jak i przy wypozyczaniu sprzetu na plazy- Polacy maja taniej:-):-)
jeeeeee ale Wam zazdroszcze tego wszystkiego ale zdjec nie umiem zobaczyc bo niestety mi sie zacinaja :-:)-:)-:)-(
Lali nadal spi.Ja fotki poogarnialam i co dalej?
Pranie mam wyprane wiec chyba trzeba sieubrac i do pralni zejsc:baffled:
Szczerze to mi sie nie chce ale mam jescze jdno do wstawienia:dry:
I ta gora prasowania:baffled:

A i zapomniala siepochwalic ze moj maz w Cro kupil mi piekny srebrny pierscionek z krysztalkami Svrovskiego:sorry2:Weszlismy do jubilera zapytalam o cene ale byl mi za drogi wiec wyszlam a moj utargowal cene i go kupil:-)
noooooooo to sie Bodzio postaral... swietny prezent!!!
No ja na obiadek dzisiaj pomidorówka i coś wyklepie na drugie potem :tak: pościel się właśnie wyprała i akurat przestało padać więc wyschnie do wieczora :tak: padało przez pół godziny i od razu lepiej się oddycha, mieszkanko wywietrzone i super :-D zaraz Wam kilka fotek wkleję z wakacji jak je uporządkuje :tak: Kuba śpi i mam nadzieję że da odpocząć chociaż do 15 :-D
laseczka z Ciebie - widze wakacje udane :tak:
hej laski

ja rano byłam na badaniach ale wyniki bede miała dopiero jutro popołudniu wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc :tak:po badaniach zaraz przyjechala moja mama to została mi w domu z dzieckiem i tesciowa a ja pojechalam do tescia na Sanok masakra jaki upał a w szpitalu tak goraco ze czułam jak mi nogi puchna zero klimatyzacji w całym szpitalu szok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tesc nigdy na nic nie chorował ani nie bral zadnych tabletek , mi tez wydawało sie ze dostał udaru ale lekarz neurolog nie potrafi na 100% powiedziec musza mu zrobic tomografie głowy bo najprawdopodobniej został uszkodzony mużdżek bo ma lekko niewładną prawa strone , reka noga i twarz inaczej odbieraja impulsy z zewnątrz ale powiedziala ze to jest odwracalne i cały czas ma zawroty głowy i na wymioty go naciąga , wiec jutro musze tam znów jechac :baffled::baffled::baffled:wrazie czego jakby sie cos działo to maja mój numer telefonu to beda dzwonic:tak:
wspolczuje Ci jeszcze tego bieganai po szpitalach masakra w taka cieplote
cześć dziewczyny.
przepraszam że nie udzielam sie ale nie mam ani sekundy odpoczynku już 3 dzień.

przyznaję nic nie przeczytałam ,wcale już z wyjazdu się nie cieszę a jestem mega wściekła.

Oliwka złamała noge i siedzi w gipsie.nie może chodzić.
więc możecie sobie wyobrazić na dworze w wózku w domu noszenie i wymyslanie co się da aby się nie nudziła.

jest mega marudna bo wkurza się że chodzić nie może.

ja już nerwowo nie wytrzymuje bo tylko słysze mamo to mamo to.

zero czasu dla siebie ,trzeba na nia uwazac bo czasami na złość chce chodzic w tym gipsie a ma zabronione.

i co jedziemy nad morze i nic z wody nie skorzysta,do bani.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oejjku biedna ...
szkoda ze nie pokorzysta z urokow morza :-(
witam,
my z Maksem cae dwa dni sie basenowaliśmy- jhestem wymęczona jak cholercia.. teraz ide kąpać małego i sama siebie opłuykać.. jeszcze musze isc na zakupy dco do jedzenia w domu nic nie ma, a chce mi się jak....:eek:

miłego wieczorku
a gdzie chodzicie na basen ??
ja ostatnio bylam nad zmp

no i wogole u nas tak....
ostatnio bylismy w Brennej,
opalilismy sie troszeczke
skora nam troche schodzi ale nie widoczna oprzynajmniej mnie bo moj m to masakra
Sewi sie wybawil....
potem dam zsdjecia dzieci bo moich nie chcialybyscie widziec.... :no:
koszmar....
ale dobra... to nie istotne ;-);-);-)
teraz ide sie opluskac i spac.... :-D

skora nam troche schodzi ale nie widoczna oprzynajmniej mnie bo moj m to masakra
Sewi sie wybawil....
koszmar....
a czemuz to kochana niby mialybysmy nie chciec?

mlody wreszcie zasnal
a ja z nim
ale juz jestem obudzona:-D:-D:-D:-D
mala jakos tak niewygodnie mi sie ulozyla:sorry2:
ja wlasnie ogladam HP na TVN nic innego nie ma a ja bardzo lubie
pod tym wzgledem jestem dzieciuch:-D:-D:-D
cos bym sobie zjadla i chyba musze sie za lody zabrac:-p:-D:-D

witam,
jhestem wymęczona jak cholercia..
chyba odmoczona :)))
Fajnie spedzilsicie dwa dni :D
wspolczuje choroby
jeszcze w taka pogode to juz wogole masakra
zdrowka zycze:tak::tak::tak::tak::tak:

hej dziopki

u nas duchota ze wytrzymac nie mozna:dry:
masakra normalnie no
czarek na balkonie ciapie sie w basenie
tzn on stoi poza nim chyba ze teraz wlazl:sorry2:
i robi babki:-D:-D:-D
powodzenia mu zycze:-D:-D:-D
i jak babeczki?
wygladasz jak ta lala - slicznie !!!

czytam ze Toni juz nocnikowanie zalicZa - fajnie i powodzenia... :tak:

ale dzieen wspolczuje
bedzie dobrze :tak:;-)

i co jak dzisiaj ??

jeeeeee ale Wam zazdroszcze tego wszystkiego ale zdjec nie umiem zobaczyc bo niestety mi sie zacinaja :-:)-:)-:)-(

noooooooo to sie Bodzio postaral... swietny prezent!!!

Sewi sie wybawil....
koszmar....

wysle Ci link do stronki z picassa:))
Wklejej wszystkie foteczki Twoje rowniez:tak:

Iwcik mysle ze na 2 weekend bede :))Golabki powiadasz mniammmmmm

A ja bylam u kolezanki na dzialce.Laura sie dobrze czula wyslalam ja na balkon a potem stwierdzialam ze czem,u ma siedfziec na balkonie skoro moge z nia wyjsc.I tak zadzwonila kumpela ze jest na dzialece i zebym na kawe wpadla no i pojechal;am jak wyszlam o 17 tak wrocilam po 22 :/ Laura nawet kolacji nie chciala bo stwierdzila ze jest spiaca:dry:
Zabki umylam nozki oplukalam dalam leki i poszla spac bez kolacyjki:baffled:

Edit:
A ja nadal nie spie zamiast sie wziasc za jakas robote to mykam po stronkach :/
Juz widze te moje ranne wstawanie :( Laura napewno nie da mi pospac a na 14 musze sie przygotowac do wyjscia :/
Dobrze ze wlosy mam umyte :))
No nic trzeba pojsc do lozka i jakos zasnac
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Witam wczesnoporannie.:tak::-D:-D:-D
A ja znów prasuję sobie i w wolnej chwili do Was zajrzałam.
Przez ten upał zupełnie spać nie mogę :szok::baffled::baffled::baffled::baffled:
To przynajmniej ten czas jakoś pożytecznie wykorzystam.
Do 2,30 wykorzystywałam chłopa :tak::-D:-D:-D
a potem poszedł spać.:-D:-D:-D:-D
Ja jakoś nie zmęczona jestem.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziś malowanie sypialni i wstawianie łóżka.
Oj będzie się działo :-):tak::-D:-D:-D:-D

Edit:

Wstawać śpiochy słonko już wysoko.:-D:-D:-D:-D
Taki piękny wschód słońca był,że nie poszłam spać.:-D:-D:-D:-D

Edit:
Nie ma żadnej?
To ja idę na bazarek.
Może coś fajnego kupię.:tak::-):-)
Miłej soboty.

Ostatnia edycja:
patrysia ja na zmp nie jezdze bo tam jest syf- woda kwitnie- bleeee to juz wole w domu siedziec

ja jezdze do lazisk- tam jest fajny czyściutki basen- poza tym tu jest jeden basen do pływania, jeden rekreacyjny ze zjezdzalnią i innymi atrakcjami- baaaardzo duży i dwa brodziki, z czego każdy się składa z trzech:tak:

są 2 boiska do siatki plażowej, do nogi, korty tenisowe, lezaki wypożyczają, plac zabaw da dzieci, wypożyczalnia leżaków i wogóle pełen wypas. chyba ze 4 czy 5 lat temu zrobili nowy - jest tam czyśiutko i wogóle rewelacja:tak:

Ostatnia edycja:

i jak babeczki?

A ja bylam u kolezanki na dzialce.Laura sie dobrze czula wyslalam ja na balkon a potem stwierdzialam ze czem,u ma siedfziec na balkonie skoro moge z nia wyjsc.I tak zadzwonila kumpela ze jest na dzialece i zebym na kawe wpadla no i pojechal;am jak wyszlam o 17 tak wrocilam po 22 :/ Laura nawet kolacji nie chciala bo stwierdzila ze jest spiaca:dry:

Edit:
Juz widze te moje ranne wstawanie :( Laura napewno nie da mi pospac a na 14 musze sie przygotowac do wyjscia :/
Dobranoc
chyba mu sie spodobaly bo z rana juz wolal ze chce zrobic babki w baseniku:-D:-D:-D:-D

hej ja wlasnie robie sniadanko tazn wstawilam parowy:-D:-D
u nas na dworze tez parowa i masakra ale niebo zachmurzone i jakis wiaterek powiewa
niestety tego wogole nie czuc:no::no:
jest 9.37 a na termo juz jest 30* masakra:no::no::no:
nawet sprzatac mi sie nie chce:no::no:
kiedys sie moze wezme:-p:sorry2:

Witam i ja
Planowalam dzisiaj jechac nad jeziorko,ale jakos pogoda mi nie pasuje:no:Sa jakies chmury i w sumie zapowiadali burze:tak::tak:Ale upal nadal jak cholera:no::no::no:Jutro ma byc niby chlodniej,wiec wezme sie za jakies porzadki i moze prasowanko:tak::tak::tak:
Wczoraj nad jeziorkiem bylo fajnie:tak::tak::tak:Kapalismy sie i sie troszke opalilismy:tak::tak::tak:Prosto z nad jeziora jechalam na zakupy do reala bo pokonczylo nam sie picie i cos do jedzenia trzeba bylo kupic;-):-)

ANKA
I jak sie czujecie?Mam nadzieje ze i Ty i Lali juz lepiej:tak::tak::tak:

AS
To dawaj fotki jak dokonczycie sypialnie:tak::tak::tak:I wyszalejcie sie hehe;-):-)

LIDUS
Zdrowka dla blizniakow a dla Ciebie duuuzo cierpliwosci:tak:

a czemuz to kochana niby mialybysmy nie chciec?

mlody wreszcie zasnal
a ja z nim
ale juz jestem obudzona:-D:-D:-D:-D
mala jakos tak niewygodnie mi sie ulozyla:sorry2:
ja wlasnie ogladam HP na TVN nic innego nie ma a ja bardzo lubie
pod tym wzgledem jestem dzieciuch:-D:-D:-D
cos bym sobie zjadla i chyba musze sie za lody zabrac:-p:-D:-D
czemu??
a bo wygladam jak upior :tak:
cyce jak donice, bebech a fuj ... :sorry2::-D
ale kiedys to zrzuce :-D:-D:-D

i jak babeczki?

Edit:
Dobranoc
no to bede czekac,
a fotki moze wstawie potem :-)
patrysia ja na zmp nie jezdze bo tam jest syf- woda kwitnie- bleeee to juz wole w domu siedziec

ja jezdze do lazisk- tam jest fajny czyściutki basen- poza tym tu jest jeden basen do pływania, jeden rekreacyjny ze zjezdzalnią i innymi atrakcjami- baaaardzo duży i dwa brodziki, z czego każdy się składa z trzech:tak:

są 2 boiska do siatki plażowej, do nogi, korty tenisowe, lezaki wypożyczają, plac zabaw da dzieci, wypożyczalnia leżaków i wogóle pełen wypas. chyba ze 4 czy 5 lat temu zrobili nowy - jest tam czyśiutko i wogóle rewelacja:tak:
powiem Ci ze fajnie tam jest woda czysciutka, nie mam nic do zarzucenia... a i blisko.
a w Laziskach nie bylam....
a co robisz dzisiaj?? moze bys wpadla?? ja caly dzien jestem sama.... :tak::tak::tak:

non i witam.
m w pracy - dorabia (jak trzeba to trzeba)
bo czesc rachunkow jeszcze nie oplaconych :dry:
na dworze upal a my niestety w domku musimy siedziec, moi rodzice pojechali do Ochab no ale dla nas miejsca juz nie bylo....
wiec chyba posiedze na balkonie i sie poopalam....
kawka wypita, trza sie sprzatania chwycic!!!
ale jakos weny brak.... :-D:-D:-D
no nic mykam
a zdjecia wkleje popoludniu jak wrzuce na imageshack :tak:

reklama
Witam wczesnoporannie.:tak::-D:-D:-D
A ja znów prasuję sobie i w wolnej chwili do Was zajrzałam.
Przez ten upał zupełnie spać nie mogę :szok::baffled::baffled::baffled::baffled:
To przynajmniej ten czas jakoś pożytecznie wykorzystam.
Do 2,30 wykorzystywałam chłopa :tak::-D:-D:-D
a potem poszedł spać.:-D:-D:-D:-D
Ja jakoś nie zmęczona jestem.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziś malowanie sypialni i wstawianie łóżka.
Oj będzie się działo :-):tak::-D:-D:-D:-D

Edit:

Wstawać śpiochy słonko już wysoko.:-D:-D:-D:-D
Taki piękny wschód słońca był,że nie poszłam spać.:-D:-D:-D:-D

Edit:
Nie ma żadnej?
To ja idę na bazarek.
Może coś fajnego kupię.:tak::-):-)
Miłej soboty.
no kochana maz padl ze zmeczenia a Ty nadal pelna energii??
Niezniszczalna jestes:-D:-D

bylam tam z Laura w zeszlym roku, super basen!!!
chyba mu sie spodobaly bo z rana juz wolal ze chce zrobic babki w baseniku:-D:-D:-D:-D

hej ja wlasnie robie sniadanko tazn wstawilam parowy:-D:-D
u nas na dworze tez parowa i masakra ale niebo zachmurzone i jakis wiaterek powiewa
niestety tego wogole nie czuc:no::no:
jest 9.37 a na termo juz jest 30* masakra:no::no::no:
nawet sprzatac mi sie nie chce:no::no:
kiedys sie moze wezme:-p:sorry2:
parowa na dworze to i na sniadanie:-D:-D
Witam i ja
Planowalam dzisiaj jechac nad jeziorko,ale jakos pogoda mi nie pasuje:no:Sa jakies chmury i w sumie zapowiadali burze:tak::tak:Ale upal nadal jak cholera:no::no::no:Jutro ma byc niby chlodniej,wiec wezme sie za jakies porzadki i moze prasowanko:tak::tak::tak:
Wczoraj nad jeziorkiem bylo fajnie:tak::tak::tak:Kapalismy sie i sie troszke opalilismy:tak::tak::tak:Prosto z nad jeziora jechalam na zakupy do reala bo pokonczylo nam sie picie i cos do jedzenia trzeba bylo kupic;-):-)

ANKA
I jak sie czujecie?Mam nadzieje ze i Ty i Lali juz lepiej:tak::tak::tak:

AS
To dawaj fotki jak dokonczycie sypialnie:tak::tak::tak:I wyszalejcie sie hehe;-):-)

LIDUS
Zdrowka dla blizniakow a dla Ciebie duuuzo cierpliwosci:tak:
dziekuje juz dobrze mi nic nie dolega a Laura jeszcze troche kaszle ale goraczki nie ma:tak:
A Ty znow sie opalasz :))
czemu??
a bo wygladam jak upior :tak:
cyce jak donice, bebech a fuj ... :sorry2::-D
ale kiedys to zrzuce :-D:-D:-D

no to bede czekac,
a fotki moze wstawie potem :-)

powiem Ci ze fajnie tam jest woda czysciutka, nie mam nic do zarzucenia... a i blisko.
a w Laziskach nie bylam....
a co robisz dzisiaj?? moze bys wpadla?? ja caly dzien jestem sama.... :tak::tak::tak:

non i witam.
m w pracy - dorabia (jak trzeba to trzeba)
bo czesc rachunkow jeszcze nie oplaconych :dry:
na dworze upal a my niestety w domku musimy siedziec, moi rodzice pojechali do Ochab no ale dla nas miejsca juz nie bylo....
wiec chyba posiedze na balkonie i sie poopalam....
kawka wypita, trza sie sprzatania chwycic!!!
ale jakos weny brak.... :-D:-D:-D
no nic mykam
a zdjecia wkleje popoludniu jak wrzuce na imageshack :tak:

wyslalam Ci wczoraj na priv linki:happy2:
Wez no do mnie podjedz i posprzataj bo ja nie mam podejscia :rofl2:

Spalysmy do 10:30:happy2:
Jestesmy po snhiadanku i dzis serwuje na obiadek racuszki z jablkiem:rofl2:
Dzis impreza u nas na dzialkach wiec tak kolo 14-15 wybieram sie z Laura bo sa atrakcje dla dzieciaczkow.A jutro ma byc pieknie slonecznie 27st i jedziemy do Brckenkopf-Park

Do góry