reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka dziewczyny,raczej jutro juz nie wpadnę bo wieczorkiem już wyje żdżamy hurra :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

takze będę dopiero za tydzień.

trzymajcie się cieplutko.:-):-):-):-)

udanego wypadu

Luna skora Malinka ma taie sny to ten CCC jest twoje :))Powodzenia i trzymam kciuki :)

Natalineczka ja mam za to za duzo w domu kupione i tylko pcham w dupke :) a waga bedzie rosna i znow bedzie trzeba cwiczyc:-D

reklama
Witam nocnie.
A ja się wzięłam za nocne prasowanie.:tak::-):-)
Upał mi spać nie daje to jakoś to wykorzystam.:-D:-D:-D
Dla odpoczynku co jakiś czas zasiadam przed obrazem i coś tak krzyżykuję.:tak::-):-)
Pozdrawiam nocnie.:-D:-D:-D:-D:-D

A ja witam porannie.
Przyjemnie sie zrobilo, nad ranem padało, teraz chłodek po plecach smyra. Młoda z tatusiem dosypia, a mnie obudził tel od mamy.
AS Ty wariacie, ja tez spac nie mogłam, do 2 sie meczylam, ae rasowanie mnie nie olsniło, hehe. Dzis zanosze czesc cv, do ccc i do komornika sadowego. Otwierają nowe biurowce nowej firmy, musz esprawdizć co to jest i dokładny adres i tam tez się zapodam, hehe.
Wczoraj , albo przedwczoraj rozmawialam z kolezanka. Mamy koniecznie przyjechac do niej na wakacje. Myslalam, ze Piciu okonem stanie, a ten-no pewnie, ale po wypłacie i gołabków mi narób-szok. No ale jak dostane prace to nie da rady i to i to, hehe. Nie wiem tylko co z małą-przedszkole dopiero od wrzesnia...przyjdzie czas=bedzie rada.

witam sie z wami z rana

w nocy do 1.30 siedzialam na balkonie
u nas byla burza ale taka sliczna ze szok:szok:
wiekszosc piorunow rozchodzila sie po niebie takimi pajakami
tylko niektore walily po ziemi
niebo aż fioletowe bylo
niestety kamera rozladowana byla:dry::dry:
poszlam spac a to do 5 rano burzylo z tym ze rano juz tak slabiutko:tak::tak:

zaraz sie trza za porzadki zabrac bo uuuuuuu w domku bajzel jakich malo
a wczoraj sprzatalam:sorry2:

Witam
Ja sie tylko melduje:-)
Zaraz sie szykujemy i jade z mlodymi nad wode,bo nie da sie wysiedziec w domu:tak::tak::tak::tak:

ANKA
Widzialam fotki i sa superasne:tak::tak::tak:Widac ze wszyscy sie siwtnie bawiliscie:tak::tak:

BEATA
Twoje fotki tez widzialam:tak:Ale z Ciebie lasencja:tak:No zgrabizna jestes jak nic:szok::tak::tak::tak:

elloo

Witam sie z rana :) jak dla mnie z rana bo wstalam o 10:30 :)
Laura wstala bez goraczki i jeszcze mi nie kaszl;ala ale zaraz jej dam syrop z cebuli bo teraz jest w trakcie sniadanbka.Potem kapiel bo wczoraj moja gwiazda cala sie popisala dlugopisem i pomalowala mazakiem i nie berdzo jej to zeszlo wiec musi se odmoczyc.
Ja dzis chodze w kapciach bo cos czuje gardelko:baffled:oby mnie nie rozlozylo.
O 8:30 obudzil mnie telefon myslalam ze zastrzele a to byl bratanek Bogdana:-D On lubi do mnie dwonic jak nie ma Bodzia:-D:-DPewnie gdyby nie musial jechac do PL wieczorkiem juz by siedzieal u mnie:-D:-D

Widze ze nie tylko ja nie moglam spac:-D:-Dale z tym prasopwnaiem to tez nie pomyslalam a koszyk stoi:rofl2::rofl2: Wieczorkiem wezme sie za niego:tak:
Dowikla korzystajcie z pogody:happy2:

hej mamuski!!!
ja tak na chwilke jestem załamana i zmeczona już tym wszystkim.:-(
z krystiankiem lepiej juz nie goraczkuje ale za to alan i mikolaj od wczorj teperatura taka ze cieżko ja zbic:-:)no:cala noc nie przespana jak nie jeden to drugi.szok-szkoda nawet gadac.ja teraz to na rzesach chodze jeszcze takie goraco dzieci marudne-mam dosyc!!!!!!!

czekam na dr.mam przyjechac to zobacze co powie ale pewnie antybiotyk:-(

do usłyszenia.
napisze jak bede maiła lepszy humor.

pozdrawiam:-)

Lidka trzymaj sie. Dobrze ze masz wizyte domowa.Wspolczuje serdecznie tych nieprzespanych nocy.Czlowiek ma problem jak mu 1 dziecko choruje a co Ty masz powiedziec.Oby leki zaczely szybko dzialac i szybko wrocicie do formy

Laura na balkonie.Juz nie wiedzialam co wymyslecd.Puzzle, kolorowanie, pisanie, malowanie, gra na komputerze, wspolna kapiel, obiadek.... i pozwolilam jej wyjsc na balkon do swojego pisaku :/ Jest cieplo a ja mam cien na balkonie wiec mam nadzieje ze jej nie zaszkodze.Dzis ma sie lepiej bo az tak mi nie kaszle.Chyba ze 2 razy mi zakaszlala, na szczescie.
Zrobilam troche porzadku i zaczelam kichac chyba od Lali mnie wzielo.Na szczescie witaminki sa i reszta medykamentow rowniez

hej

o matko ale upal ja mam juz dosc non stop przy wiatraczku gdyby nie on to byłoby chyba juz po mnie :-):-)
Ja dzisiaj tylkjo łazienke sobie posprzatałam bo juz patrzec na nia nie mogłam:-D:-Da mamusia zrobiła mi gołabki :tak::tak::tak:super normalnie ja tylko przyprawiałam farsz po swojemu a reszte mama zrobiła

Anka moze wkoncu Lali przejdzie i wyjedziesz z tych niemiec do polski bo moje dziecko tylko chodzi i pyta kiedy ta Laura do niego przyjedzie:-D:-D:-D

Lidka kochana współczuje takie ciepło a tu jeszcze dzieci chore , zdrówka zdrówka ijeszcze raz zdrówka daj znac jak bedziesz miała chwilke co lekarz powiedział:tak::tak:

Natali matko kochana podziwiam w burze siedziec na balkonie :szok::szok::szok:ja to sie boje burzy:baffled::baffled::baffled:

Dowikla jak tam po basenie :happy2::happy2::happy2:

Lunka powodzenia z praca moze akurat sie uda:tak::tak::tak:

AS ty to spania nie masz i jeszcze prasowac :szok:o kurcze :szok:
Ja tez po nocach nie spie ale jakos tego nie wykorzystuje na porzadki tylko spaceruje tam i spowrotem bo nogi bola i jak leze to one chca chodzic :-D:-D:-Di tak do 2 lub 3 w nocy dopiero zasypiam juz ze zmęczenia :tak::tak::tak:

reklama
witam,
my z Maksem cae dwa dni sie basenowaliśmy- jhestem wymęczona jak cholercia.. teraz ide kąpać małego i sama siebie opłuykać.. jeszcze musze isc na zakupy dco do jedzenia w domu nic nie ma, a chce mi się jak....:eek:

miłego wieczorku

Do góry