reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

natalineczko oj to szybko twoj pojal....ja juz widze u kacpra poprawe...wczoraj lal pod siebie, dzis nie zsiusial mi sie ani razu, ale za to zrobil mi kupe na dywan:-Di to nowy:tak:akurat wstal i byl goły no i pach-taka kopica byla:szok:

malinka to nic takiego, chociaz jak mam sie z nimi uczyc to porazka...nawet sie zastanawiam czy nie isc na drugi kierunek:-)

kerna mi sie zawsze podobalo imie nadia majka i lena...nie wzielam nadii bo nie wiedzialam jakie jest zdrobnienie od tego imienia. no i zostala majeczka. Musisz wszystko rozwazyc, wlasnie np jak sie zdrabnia imie oktawia?

reklama
hej laski

Zyje ale jakos ostatnio nerwowa sie zrobiłam wszystko mnie denerwuje i ta pogoda chyba tez działa chociaz przy deszczu to nogi tak nie puchna i sa lepsze ale i tak kurcze bola mam juz dosc tych moich nóg chciałabym zeby sie juz to wszystko skonczyło a tu dopiero 33 tydzien i od jutra znów słonce ...............
Nie ma siły nawet na kompa nie chce mi sie klikac a o sprzetaniu to juz nie wspomne bo jak posprzatałam w niedziele tak wszystko mam gdzies nie sprzatam jeszcze tesciu chodzi i wkurwia mnie jeszcze troche i jak wybuchne to go od najgorszych nawyzywam bo nie wytrzymam .............

poczytałam was ale wybaczcie ze nie poodpisywalam fajnie ze laski wróciły i miały miłe wakacje :tak::tak::tak:

Witam kobietki po krótkiej przerwie :happy2:
wpadłam w szał sprzątania ogarniania szorowania tak więc nawet kompa nie włączałam :sorry2:
widzę że Anabubka wróciła i Dowiklusia z wojaży witajcie kochane :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
Oleńka wiatm u nas i chylę nisko czoła 2 małych dzieci studia no podziwiam i popieram kobieta może wszystko :-D:-D:-D:-D
Madziula kurcze szok że wicia zwolniła Ankę za zwolnieni no cholera to był wypadek to cud że się skończył tak a nie tragicznie jak tak można :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a widzę że się z Anabubką skumałyście super cieszę się i co to za szyfr "JADWIGA" czyżbyście chłopów przechrzciły :-p:-D:-D:-D:-D:-D a tego grilowania i francuszczyzny zazdroszczę wam z całego serducha :tak::tak::tak:
Kernuś każde imię jest ładne jeżeli je się ładnie wymawia i jeżeli tobie się podoba :tak:moje dzieci mają typowe polskie imiona jednym się to podoba innym nie mnie bardzo i mam w nosie to że niektórzy mówią że są staromodne ...widocznie ja też taka jestem bo mi się podobają :tak::tak::tak: a twoje imię z hiszpańskiego :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D co znaczy po hiszpańsku anna ????????????
Beatko wypoczywaj opalaj się i tucz się kaloriami z gofrów fast foodów i piwka :-D:-D:-D
Moje dziecię śpi starszyzna dalej na wyjeździe u babci i ani mysli znad morza wracać :baffled::baffled::baffled: ja mam książki do szkoły zamówione w księgarni dali mi 20% zniżki więc opłacało mi się bardziej jak z neta :tak: zaliczka dana czekam na sygnał że są do odebrania :tak:zostaną zeszyty bloki papiery kolorowe kredki plasteliny farby buty zmienne itp czyli pewnie jeszcze z 200zł do tych 600 zł za książki dojdzie ...i to się nazywa szkoła państwowa bezpłatne szkolnictwo..........:baffled::baffled::baffled::baffled:
Z moim Pietruszką dobrze słodzimy sobie ile wlezie używamy też ile wlezie póki starszych dzieci nie ma i można robić co się chce i gdzie się chce :-p:-p:-p:-p:-pi odliczamy dni do jego urlopu co by się jeszcze bardziej sobą nacieszyć:tak::tak::tak::tak::tak:
oj to ziemia drży w posadach tam u was :-D:-D:-D:-D
kochana wyciskaj jak najwiecej
az ci zazdroszcze:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D
natalineczko oj to szybko twoj pojal....ja juz widze u kacpra poprawe...wczoraj lal pod siebie, dzis nie zsiusial mi sie ani razu, ale za to zrobil mi kupe na dywan:-Di to nowy:tak:akurat wstal i byl goły no i pach-taka kopica byla:szok:

kerna mi sie zawsze podobalo imie nadia majka i lena...nie wzielam nadii bo nie wiedzialam jakie jest zdrobnienie od tego imienia. no i zostala majeczka. Musisz wszystko rozwazyc, wlasnie np jak sie zdrabnia imie oktawia?

majka mi tez sie strasznie podoba:tak::tak::tak:
bez wpadek sie nie obejdzie my tez kupe na dywanie mielismy:tak::-D:-D:-D
a ostatnio na dzialce to w majty zrobil kupe:sorry2::-D
i tatus musial wywalic bo podetrzec sie dziecko brzydzil:sorry2:

wlasnie gadalam z kolezanka wyprzedaje wyprawke po swoim synku :tak:

chyba raczej napewno juz mam wózek dla malutkiej ksiezniczki :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
mowi ze chce za niego 180 zl a taki wozio mi sie strasznie podoba:tak::tak:
zaraz wrzuce zdjęcia i linka na allegro
http://www.allegro.pl/item1107682665...r_fotelik.html
to jest tylko przykladowy link nie tej kolezanki
ale kolory sie zgadzaja ten nr 12
powiedziala ze mi go wstrzyma :tak::tak::tak::tak:

jesli ktoras bylaby zainteresowana ma do sprzedania łózeczko z pościelą też przesliczne
moge zdj wrzucic jak ktoras chce:tak::tak::tak:
tylko jeszcze ceny nie zna

sorki za ta kryptoreklame:-p:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
No to ja melduje sie po wizycie:-)
Wieicei że mała waży 1930:szok: Straszny kolos:szok: No i podobno wszystko jest dobrze, szew trzyma. Tylko, że mam parcie na kroczę bolesne i ginketo niepokoi. Dałą mi no spe na stałe..tylko co ma do tego no spa...to nie są skurcze przecież. Ostatnio jak jej sie skarżyłam na parcie to mówiła, że norma, że macica, więzadłą itd. a teraz no spa i to 3 na dobe!!:szok:
Płeć potwierdzona że babeczka.:-):-):-):-):-):-)
No to spadam na meczyk!!!
Malinka a co anna znaczy..chyba nic:baffled:
A z tą Oktawią to siepoważnei zastanowiefaktycznei..a zdrobnić mogę Tusia:confused::baffled:

Kernus to rzeczywiście kolosek mały:tak::-D:-D:-D
a terminy nadal sie pokrywają:sorry2::confused:
moze pomylili ci sie w obliczeniach:confused::confused::confused:
super ze wszystko w porzadku:tak::tak::tak:
bier ta nospe i nie narzekaj, dobrze ze lezec nie musisz:tak::tak::tak:

Wpadłam wieczornie co by nie było ze polznoc a mnie nie ma:-D:-D:-D:-D
dzionek uplynal pracowicie(a do szkoly nie lecialam,ciekawe:baffled:)
moj caly dzien u sowjego ojca na dachu wiec ja wlaczylam ze wszytskim sama....trza sie znow przyzwyczaic.
a Paulina tak mi daje poplaic ze jakbym mogla to bym ja .....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
normlanie ze skory nieraz juz ychodze
nie chec ktoras jej na tydzien co????????????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jutro przyjezdza do mnie MH z dziewczynami wiec raczej nie zjrze,tymbardziej ze rao musze leciec na zakupy (z ogonami oczywiscie), i do szkoly bo jak jechalismy nad morze to kanar zabral bilety i Pauliny legitymacje i jej nie oddal
a zorientowalam sie dopeiro ze jak wracalismy i nie moglam ejj znlaezc
poszlam do kanara z kasa zeby doplaciac bo nie mam legitymacji,powiedzial ze policzy i rano sie rozliczymy
i zgdanijcie-przychodzi rano,przynosi bilety i oddaje kase:-):-):-):-):-)
musialo mi ladnie z oczu patrzec:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no ale tearz nie moge Pauliny zabrac nigdzie na znizke,wiec juz dzownilam do szkoly,zaplacilam 9 zl i lece jutro nowa legitymache wyrabiac.
i musze zadzownic do centrum kultury bo podobno sa znow zajecia 4 godzinne po niedzieli,takie jak w ferie byly:tak::tak::tak::tak:
odpoczelam bym od niej trcohe
na teraz bez lekow iwec daje si we znaki
a ja przed @ wiec wiadomo......

no i z mojej pieknej pieknej opalnizny pozstala zołc :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
podobno mam oliwkowa opalenizne....musze ja podratowac troche bo sie robie za bardzo zolta(jak zawsze zreszta).

witam sie i ja:-) szkraby nie dawno wstaly wiec dopiero teraz mam z nimi troche roboty:tak:
a gdzie wszystkie pouciekaly??

a mam pytanie, wlasnie ucze syna robienia siku na nocnik, i puszczam go bez pampersa, a po jakim czasie wasze dzieci zalapaly o co chodzi?

witam sie bo sie nie znamy jeszcze

HEJ Anabubka ,zerkam i zerkam na bb i wypatruję kiedy sie pojawisz,az mi sie gębula cieszy jak czytam twoje posty:tak::-) Tak ,tak nasze Jadwigi skumplowały się,a my zyskałyśy spokoju:tak:
Dzięki za komplementy:zawstydzona/y:Wy też jesteście super:-):-D

Moja Jadwiga ma dziś lekkiego kaca ,bo pogrilował wczoraj ,ja wymiekłam, wypiłam piwko i poszłam grzecznie spac przed jedenasta,a on niech cierpi ,jak nie zna umiaru:-D:-D:-D

juz sie za mna stesknilas????????????:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
heheheh
oj widze ze Jadwiga zaiedbala swoje obowiazki:-D:-D:-D:-D:-D
bylo gona przywiazac do smyczy to by go psy same pociagnely:-D:-D:-D:-D:-D

C
A
A moje bejbe co zrobiło dzisiaj:confused: Wlazł na fotel i z niego poleciał. Rozciął sobei dolną i górną wargę na jakieś 1,5cm:szok: Krew go zalała momentalnie i teraz wyglada jak Gołota:sorry2: Mam nadzieję, że wargi goją siedobrze i nie będzie miał jakiejś pokrzywionej potem:confused::confused:
No to idę sie położyc trochę, skorzystam jeszcze z tych 30min luzu i dam wyprostować nogi małej:-D
Dziewczyny nie wiem czy Wam pisałam o imieniu dla bejbi. Moja kumpela wymysliła Oktawia:-) Mi się podoba, bo ładnie brzmi, Oktawia Ziobro....ale nie chcę żeby mnie potem dziecko wyklinało. A odwidziały mi się Julki itp bo wszyscy daja tak teraz....co myślicie o tym imieniu????????????

nie kartw sie warga nic mu nie bedzie:tak::tak::tak::tak::tak:
Oktawia dla mnie akurat srednio

dla mnie dziwadłem jest imię i nazwisko pracodawcy mojego męza Kryspin Gruszka dlla mnie ni przypiłni przyłatał :baffled: spotkałam sie taż ostatnio z imieniem Paloma ,irys :szok:

Paloma?jak margaryna:-D:-D:-D:-D:-D
ale polaczenie Kryspin Gruszka zawodowe:-D:-D:-D:-D

he
kerna-a mi sie podobaja takie wymyslane imiona:tak:ale na oktawie to bym sie raczej nie zdecydowała:no:mi sie karmen strasznie podoba.
:

to jak opera:-)

T
A wiecie co moje imie oznacza w Hiszpanii?? Dewotka:-D Wszsycy za każdym razem ogromnie zasoczeni jak mozna dać tak dziecku na imie:-D:-D
L:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana moja koleżanka nazywa sie Jagoda Ogórek :baffled::baffled:
to dopiero pomysł:sorry2::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[Bwidzę że się z Anabubką skumałyście super cieszę się i co to za szyfr "JADWIGA" czyżbyście chłopów przechrzciły :-p:-D:-D:-D:-D:-D a tego grilowania i francuszczyzny zazdroszczę wam z całego serducha :tak::tak::tak:
]

hehehehhe
tak to nowy szyfr
moze uda mi sie to gdzies znalezc to wam wrzuce:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam i ja
Ja znowu tylko na chwilke bo sciagam jedno pranie,wieszam drugie i przymierzam sie do prasowania,ale tyle tego mam ze chyba raczej sie za to nie wezme:no:
Wczoraj nie pojechalam do lekarza i z moczem bo byla fatalna pogoda i nie chcialo mi sie dupska ruszyc z domu:no:Dzisiaj pojechalam z moczem ale okazalo sie ze przyjmuja tylko do 11 a ja bylam 5 po:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak jest tylko w czasie wakacji bo normalnie przyjmuja do 11;30:tak:
Pogoda dzisiaj troszke lepsza i jest cieplej:tak::tak::tak:A od jutra znowu maja byc niby upaly

Sorki,ale znowu nie uda mi sie wszystkiego poczytac

witaj i jak bylo na wczasach?
pewnie jestes juz zjarana niezle co?

No to ja melduje sie po wizycie:-)
Wieicei że mała waży 1930:szok: Straszny kolos:szok: No i podobno wszystko jest dobrze, szew trzyma. Tylko, że mam parcie na kroczę bolesne i ginketo niepokoi. Dałą mi no spe na stałe..tylko co ma do tego no spa...to nie są skurcze przecież. Ostatnio jak jej sie skarżyłam na parcie to mówiła, że norma, że macica, więzadłą itd. a teraz no spa i to 3 na dobe!!:szok:
Płeć potwierdzona że babeczka.:-):-):-):-):-):-)
No to spadam na meczyk!!!
Malinka a co anna znaczy..chyba nic:baffled:
A z tą Oktawią to siepoważnei zastanowiefaktycznei..a zdrobnić mogę Tusia:confused::baffled:

super ze z mala ok:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dobra polnoc juz wiec pora spac

milego dnia

Bubka ja tam wole akurat bardziej żółtą opaleniznę:-D
nie no to zależy od koloru wlosow- do blondynek pasuje raczej żółtawa- nie taka ciemna;-)

nie martw się raz sie poopalasz i wróci brązowa;-)

Ostatnia edycja:
Witam z rana, popijam sobie kawkę :tak:

Kerna ty się nas nie pytaj o0 imie, bo zawsze się znajdzie jakaś której się nie podoba :sorry2: Jesli ci się podoba Oktawia, to daj :tak:

Moje dziewczyny wstały dzisaj o 5 :szok::szok::szok: Poszły do zabawek i sie bawiły :szok: Ale je spacyfikowałam i pospać dalej :-p

Jedziemy dziaj do anabubki na 2 dni :tak: Musze sie wziąć za pakowanie :dry: M na śląsku do soboty, więc jesteśmy same :sorry2: No ale dzięki temu mam auto do dyspozycji i moge sobie śmignąc :tak:

MAdea, jak twoja karoca??

hej laencje
u nas sliczna pogoda blekitne niebo i zadnych chmur:-):-):-)
trza zaraz sie na dwor zbierac:tak::tak::tak::tak:

najpierw kwiatuszki podlac co by nie padly:tak::tak::tak:

trza jakis plan dzialania sobie na dzis stworzyc
w domku nadal porzadeczek wiec nie ma co robic
i trza sobie jakies zajecie znalezc:-p:-D:-D:-D

ino jakie:confused::confused::confused:

reklama
Witam z ranca
U nas tez pogoda cudna bo samo zloneczko i bardzo cieplo:tak::tak::tak:Po sniadanku sie pakujemy i jedziemy do mojej siory na basenik:tak::tak::tak:Dzieciaki sobie poszaleja a my pogadamy i nawet M bedzie mial towarzystwo bo szwagier ma urlop:tak::tak::tak:

KERNUS
Super ze u gina wszystko ok:tak::tak::tak:Lykaj ta nospe Kochana i nie narzekaj;-):-)Juz blizej niz dalej:tak::tak::tak:A mala rzeczywiscie niezle wazy-ale pamietaj ze usg nie jest dokladne w 100%;-):-)

MH,ANABUBKA
Ale Wam zazdroszcze ze znowu sie spotykacie:tak::tak:Super macie:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o ta zoltawa opalenizne to pierwsze o czyms takim slysze:szok::szok::szok:Ja to zawsze na brazik i jest git;-):-)

Do góry