Wpadłam wieczornie co by nie było ze polznoc a mnie nie ma
dzionek uplynal pracowicie(a do szkoly nie lecialam,ciekawe
)
moj caly dzien u sowjego ojca na dachu wiec ja wlaczylam ze wszytskim sama....trza sie znow przyzwyczaic.
a Paulina tak mi daje poplaic ze jakbym mogla to bym ja .....
normlanie ze skory nieraz juz ychodze
nie chec ktoras jej na tydzien co????????????????
jutro przyjezdza do mnie MH z dziewczynami wiec raczej nie zjrze,tymbardziej ze rao musze leciec na zakupy (z ogonami oczywiscie), i do szkoly bo jak jechalismy nad morze to kanar zabral bilety i Pauliny legitymacje i jej nie oddal
a zorientowalam sie dopeiro ze jak wracalismy i nie moglam ejj znlaezc
poszlam do kanara z kasa zeby doplaciac bo nie mam legitymacji,powiedzial ze policzy i rano sie rozliczymy
i zgdanijcie-przychodzi rano,przynosi bilety i oddaje kase:-):-):-):-):-)
musialo mi ladnie z oczu patrzec
no ale tearz nie moge Pauliny zabrac nigdzie na znizke,wiec juz dzownilam do szkoly,zaplacilam 9 zl i lece jutro nowa legitymache wyrabiac.
i musze zadzownic do centrum kultury bo podobno sa znow zajecia 4 godzinne po niedzieli,takie jak w ferie byly
odpoczelam bym od niej trcohe
na teraz bez lekow iwec daje si we znaki
a ja przed @ wiec wiadomo......
no i z mojej pieknej pieknej opalnizny pozstala zołc :-
-
-
-
-
-
-
-
-(
podobno mam oliwkowa opalenizne....musze ja podratowac troche bo sie robie za bardzo zolta(jak zawsze zreszta).
witam sie i ja:-) szkraby nie dawno wstaly wiec dopiero teraz mam z nimi troche roboty
a gdzie wszystkie pouciekaly??
a mam pytanie, wlasnie ucze syna robienia siku na nocnik, i puszczam go bez pampersa, a po jakim czasie wasze dzieci zalapaly o co chodzi?
witam sie bo sie nie znamy jeszcze
HEJ Anabubka ,zerkam i zerkam na bb i wypatruję kiedy sie pojawisz,az mi sie gębula cieszy jak czytam twoje posty
:-) Tak ,tak nasze Jadwigi skumplowały się,a my zyskałyśy spokoju
Dzięki za komplementy
Wy też jesteście super:-)
Moja Jadwiga ma dziś lekkiego kaca ,bo pogrilował wczoraj ,ja wymiekłam, wypiłam piwko i poszłam grzecznie spac przed jedenasta,a on niech cierpi ,jak nie zna umiaru
juz sie za mna stesknilas????????????
heheheh
oj widze ze Jadwiga zaiedbala swoje obowiazki
bylo gona przywiazac do smyczy to by go psy same pociagnely
C
A
A moje bejbe co zrobiło dzisiaj
Wlazł na fotel i z niego poleciał. Rozciął sobei dolną i górną wargę na jakieś 1,5cm
Krew go zalała momentalnie i teraz wyglada jak Gołota
Mam nadzieję, że wargi goją siedobrze i nie będzie miał jakiejś pokrzywionej potem
No to idę sie położyc trochę, skorzystam jeszcze z tych 30min luzu i dam wyprostować nogi małej
Dziewczyny nie wiem czy Wam pisałam o imieniu dla bejbi. Moja kumpela wymysliła Oktawia:-) Mi się podoba, bo ładnie brzmi, Oktawia Ziobro....ale nie chcę żeby mnie potem dziecko wyklinało. A odwidziały mi się Julki itp bo wszyscy daja tak teraz....co myślicie o tym imieniu????????????
nie kartw sie warga nic mu nie bedzie
Oktawia dla mnie akurat srednio
dla mnie dziwadłem jest imię i nazwisko pracodawcy mojego męza Kryspin Gruszka dlla mnie ni przypiłni przyłatał
spotkałam sie taż ostatnio z imieniem Paloma ,irys
Paloma?jak margaryna
ale polaczenie Kryspin Gruszka zawodowe
he
kerna-a mi sie podobaja takie wymyslane imionaale na oktawie to bym sie raczej nie zdecydowałami sie karmen strasznie podoba.
:
to jak opera:-)
T
A wiecie co moje imie oznacza w Hiszpanii?? Dewotka
Wszsycy za każdym razem ogromnie zasoczeni jak mozna dać tak dziecku na imie
L:
hehehehhe
tak to nowy szyfr
moze uda mi sie to gdzies znalezc to wam wrzuce
Witam i ja
Ja znowu tylko na chwilke bo sciagam jedno pranie,wieszam drugie i przymierzam sie do prasowania,ale tyle tego mam ze chyba raczej sie za to nie wezme
Wczoraj nie pojechalam do lekarza i z moczem bo byla fatalna pogoda i nie chcialo mi sie dupska ruszyc z domuDzisiaj pojechalam z moczem ale okazalo sie ze przyjmuja tylko do 11 a ja bylam 5 poTak jest tylko w czasie wakacji bo normalnie przyjmuja do 11;30
Pogoda dzisiaj troszke lepsza i jest cieplejA od jutra znowu maja byc niby upaly
Sorki,ale znowu nie uda mi sie wszystkiego poczytac
witaj i jak bylo na wczasach?
pewnie jestes juz zjarana niezle co?
No to ja melduje sie po wizycie:-)
Wieicei że mała waży 1930
Straszny kolos
No i podobno wszystko jest dobrze, szew trzyma. Tylko, że mam parcie na kroczę bolesne i ginketo niepokoi. Dałą mi no spe na stałe..tylko co ma do tego no spa...to nie są skurcze przecież. Ostatnio jak jej sie skarżyłam na parcie to mówiła, że norma, że macica, więzadłą itd. a teraz no spa i to 3 na dobe!!
Płeć potwierdzona że babeczka.:-):-):-):-):-):-)
No to spadam na meczyk!!!
Malinka a co anna znaczy..chyba nic
A z tą Oktawią to siepoważnei zastanowiefaktycznei..a zdrobnić mogę Tusia
super ze z mala ok
dobra polnoc juz wiec pora spac
milego dnia