Joanna73
uzależniona od BB
ja nie z tych co sie daja wykorzystywac umiem sie odezwac jak trzebaHEJ Anabubka ,zerkam i zerkam na bb i wypatruję kiedy sie pojawisz,az mi sie gębula cieszy jak czytam twoje posty:-) Tak ,tak nasze Jadwigi skumplowały się,a my zyskałyśy spokoju
Dzięki za komplementyWy też jesteście super:-)
Asia ,ale masz gonitwe,matko moja dwójka teraz tez do szkoły idzie ,ale Ksawierkowi za komplet podręczników już w czerwcu zapłaciłam 143 zł.więc z głowy ,zeszyty ,ubrania plecak ,zostały ,ale też myślę jakoś po troszku kupować:Klaudia ma tylko plecak i piórnik,całą reszte kupić trzeba ,aha,no i ma kilka ksiazek które są od 4 do 6 klasy.
Praca ,o pracy mi nic nie mów ,pracuje,bo muszę ,bo mi zależy na pieniądzach,nie jest tragicznie,ale też rewelacji nie ma,w każdym razie ludzi jest juz dużo wiec jest co robić i czas mi szybko leciGratuluję Asiu ,ze jesteś doceniana ,oby Cie tylko za bardzo nie wykorzystywali
Moja Jadwiga ma dziś lekkiego kaca ,bo pogrilował wczoraj ,ja wymiekłam, wypiłam piwko i poszłam grzecznie spac przed jedenasta,a on niech cierpi ,jak nie zna umiaru
Beatka to superaśnego wypadu życzę,pogodę będziecie mieli,a reszta od was zależy
Hej Oleńka ,bo my sie jeszcze nie znamy.
Czytam właśnie jakie masz małe dzieci z małą różnicą wieku ,no podziw wielki ,jak dajesz rade???
A co do nocnika ,to ja moje oduczac zaczęłam o wiele póżniej wiec nie pomoge ,indywidualna sprawa czy załapie ,czy jest w stanie powstrzymać siusiu w oczekiwaniu na dojście do docnika ,bo jest jeszcze malutki
Psia mać ,nawet nie mam z kim kawy wypic ,bo m. podsypia i ma wszystko w nosie
szczerze co do imienia ja nie lubie takich wymyślnych :-baffled: sorry ja wole takie typowe polskie imiona Ania ,Ewa , Zosia ,Zuzia Gabrysia ,Karolinka ,Michalinka ,Agatka ,Asia http://www.imiona.dla-dzieci.org/ http://polki.pl/rodzina_maledziecko_artykul,10012595.html tu poczytaj na temat imionCześć dziewczyny. Dzis ponuro, deszczowo..hmmmm do dupy po prostu. Nie znoszę takiej pogody
MAdziula dzięki za wsparce. M wyjechał i nawet przez tel. nie mamy o czym gadać bo on zduty i ja też..no i milczymy tak przy słuchawce czasem 10min
Moja ciaża to faktycznie ekspresowa jest! AJ sama nei wiem kiedy mi to minęło! Przyszła niedziela to termin porodu Michała30tc+4dni. Nie wyobrażam sobei rodzic teraz
MAdziula ale fajowo..grilllllll i piffko A z tym odchudzaniem to trzeba dać na wstrzymanie przecież..ile można.koamry Cie wyniosą niedługo
Anabubka super, że fajnie się bawiłyście. Zazdroszczę spotkania No i kusisz tym brakiem komarów..Madziula jak to robisz
A moje bejbe co zrobiło dzisiaj Wlazł na fotel i z niego poleciał. Rozciął sobei dolną i górną wargę na jakieś 1,5cm Krew go zalała momentalnie i teraz wyglada jak Gołota Mam nadzieję, że wargi goją siedobrze i nie będzie miał jakiejś pokrzywionej potem
No to idę sie położyc trochę, skorzystam jeszcze z tych 30min luzu i dam wyprostować nogi małej
Dziewczyny nie wiem czy Wam pisałam o imieniu dla bejbi. Moja kumpela wymysliła Oktawia:-) Mi się podoba, bo ładnie brzmi, Oktawia Ziobro....ale nie chcę żeby mnie potem dziecko wyklinało. A odwidziały mi się Julki itp bo wszyscy daja tak teraz....co myślicie o tym imieniu????????????
Ostatnia edycja: