HEJ Anabubka ,zerkam i zerkam na bb i wypatruję kiedy sie pojawisz,az mi sie gębula cieszy jak czytam twoje posty
:-) Tak ,tak nasze Jadwigi skumplowały się,a my zyskałyśy spokoju
Dzięki za komplementy
Wy też jesteście super:-)
Asia ,ale masz gonitwe,matko moja dwójka teraz tez do szkoły idzie ,ale Ksawierkowi za komplet podręczników już w czerwcu zapłaciłam 143 zł.więc z głowy ,zeszyty ,ubrania plecak ,zostały ,ale też myślę jakoś po troszku kupować:
Klaudia ma tylko plecak i piórnik,całą reszte kupić trzeba ,aha,no i ma kilka ksiazek które są od 4 do 6 klasy
.
Praca ,o pracy mi nic nie mów ,pracuje,bo muszę ,bo mi zależy na pieniądzach,nie jest tragicznie,ale też rewelacji nie ma,w każdym razie ludzi jest juz dużo wiec jest co robić i czas mi szybko leci
Gratuluję Asiu ,ze jesteś doceniana ,oby Cie tylko za bardzo nie wykorzystywali
Moja Jadwiga ma dziś lekkiego kaca ,bo pogrilował wczoraj ,ja wymiekłam, wypiłam piwko i poszłam grzecznie spac przed jedenasta,a on niech cierpi ,jak nie zna umiaru
Beatka to superaśnego wypadu życzę,pogodę będziecie mieli,a reszta od was zależy
Hej Oleńka ,bo my sie jeszcze nie znamy.
Czytam właśnie jakie masz małe dzieci z małą różnicą wieku ,no podziw wielki ,jak dajesz rade???
A co do nocnika ,to ja moje oduczac zaczęłam o wiele póżniej wiec nie pomoge ,indywidualna sprawa czy załapie ,czy jest w stanie powstrzymać siusiu w oczekiwaniu na dojście do docnika ,bo jest jeszcze malutki
Psia mać ,nawet nie mam z kim kawy wypic ,bo m. podsypia i ma wszystko w nosie