reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wieczorem :-D pogoda się fajna zrobiła przez ten deszcz :tak: już spakowani jesteśmy, będziemy jechać tak koło 24 żeby być tam koło 4-5 :tak: tym bardziej że ja pierwsza kieruje :sorry2: chyba z miesiąc za kółkiem nie siedziałam :tak: ale jak będzie mi sie źle jechało to się z M zamienimy :tak: M Kubka usypia, mam nadzieję że zaśnie bo w aucie już spał jak wracaliśmy do domu :tak: no to idę coś zjeść i M zaraz do auta wygonić torby pozanosić :-) chociaż wiadomo że jak się wraca to o torbę więcej hehe :-D no to ja uciekam, nie piszcie zbyt dużo żebym nie miała dużo do nadrobienia :-D do poniedziałku Kochane :tak:

reklama
wiem ze nie zaglądam ale jakas zalatana jestem i przez te pogodę nie moge sie zorganizowac a juz po 10 godzinach prcy ww niedziele to szkoda mówic Wojtek siedzi juz u dzidakow 2 tydzień ,Zuzia ma towarzystwo bo jest moja bratanica z Krakowa i chodzi spac do mojej mamy ,kiedys byly u mojej bratowe na Wisniowce i zabrała je bratowa nda wodę Zuzia sie opaliła kupila sobie rower z pieniązkow komunijnych i juz smiga tzn dobrze jeżdzi :-D a Gabi z nami Ja do pracy urlop mam dopiero 23 sierpień -4 wrzesnien W pracy troche ciezko bo poznali sie na mnie ze jestem pracowita :zawstydzona/y::zawstydzona/y:i jestem zatrudniana do róznych ciekawych prac typu zbieranie koszyków i tego co zostawia klienci troche kilometrow na zmianie zrobię dzis to tak mi spuchły nogi ze nie mogłam butów włozyc :szok::szok: ledwo przyjechałam samochodem jeszcze gęsty deszcz padał troche mi sie kijowo jechało :baffled: mąz grzeczny :-D kupilismy juz Zuzi podreczniki i mamy odłozone w księgarni komplet dla Wojtka ale ja czekam na przelew to dopiero kupimy bo potrzeba ok 400 zł a Zuzi zapłaciliśmy prawie 300 zł Wczwrtek mają byc w lidlu zeszyty tanije zamierzam kupic a resztepo trochu no bo jeszcze wyprawka do przedszkoladla Gabi ale to we wrześniu ni i pewnie wyjdzie jakies ubranie buty juz mnie glowa boli jak pomyle to tak w skrócie idę sie połozyc bo ledwo siedzę :dry:buziole babole i ciese sie ze omnie pamiętacie :-D:-D

Załączniki

• 051210181502.jpg
    051210181502.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 25
  • 050610203640.jpg
    050610203640.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 31
czecs kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tesknilyscie???????????????????:-D:-D:-D:-D:-D
witam was pourlopowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:-):-):-):-):-)
szkoda tylko ze tak szybko minelo:-(

pojechalismy w zeszla sobote na noc i wrocilismy w niedziele rano ale mialam tyle ogarniania,prania,podworko itd ze nie bylo kiedy zajrzec,dopeiro dzis mam czas,poi moje dziewczyny jeszcze spia
no i p ma jeszcez ten tydzien urlop,tyle ze dzis poszedl do sowjego ojca przy dachu pomagac:tak:

pogoda trafila nam sie bajeczna,co wiecie zrszta,ale woda w Baltyku i tak zimna:-D:-D:-D
jednak trzea se bylo zamoczyc:tak::tak::tak::tak::tak:
opalenizna moglaby byc lepsza,ale moj nie wytrzymywal wiecej niz 3 godziny na plazy wiec jestem opalonasrednio,i mam taka karnacje ze zaraz sie robie zolta jak po solarium:baffled:

ale ma byc jeszcze upal wiec nad nia popracuje,bo dzis za oknem tylko 1 stopni,chmury i wiatr,ale jeden dzisn chlodniejszy sie przyda bo w domu zar jak nie wiem.

ogolnie dziewczyny zadowolone,my tez.
Madziula to super kobitka,jej maz tez
jakos sie nasi panowie dogadali,powiedzialabym ze az za bardzo:-p:-D

samo miejsce tez super-przez tydzien sie nie pocilam mimo upalu,osko bylo
juz nie mowiac o tym ze komarow jest tam jak na lekarstwo

mam nadziejej ze uda nam sie jezszce pojechac kiedys.

duzo by opowiadac.......

poprosze o jakis skrot co u was:-)

hej hej hej
jestem ja mlody wcina mleko
a ja przysmak swietokrzyski:-p:-D:-D

wlasnie przyszedl czarek i tez za moj przysmak sie zabral :-D
gadula mala tak mi nawija ostatnio ze za nie nadarzam za nim:sorry2::-D:-D

dzis do miasta po zakupki z mama moze uda mi sie croissanty kupic:sorry2::tak::tak:
mmmmmm uwielbiam

no i zadnej nie ma
dobra laski ide
mialow czoraj padac i nie padalo wiec ide podlac ogordek bo przez 4 dni mielsimy deficyt wody bo popmy w suwie sie pospuly

postaram sie zajrzec wieczorem jak p czegos nie wymysli:-p

milego dnia

witam sie i ja:-) szkraby nie dawno wstaly wiec dopiero teraz mam z nimi troche roboty:tak:
a gdzie wszystkie pouciekaly??

a mam pytanie, wlasnie ucze syna robienia siku na nocnik, i puszczam go bez pampersa, a po jakim czasie wasze dzieci zalapaly o co chodzi?

HEJ Anabubka ,zerkam i zerkam na bb i wypatruję kiedy sie pojawisz,az mi sie gębula cieszy jak czytam twoje posty:tak::-) Tak ,tak nasze Jadwigi skumplowały się,a my zyskałyśy spokoju:tak:
Dzięki za komplementy:zawstydzona/y:Wy też jesteście super:-):-D

Asia ,ale masz gonitwe,matko moja dwójka teraz tez do szkoły idzie ,ale Ksawierkowi za komplet podręczników już w czerwcu zapłaciłam 143 zł.więc z głowy ,zeszyty ,ubrania plecak ,zostały ,ale też myślę jakoś po troszku kupować::tak:Klaudia ma tylko plecak i piórnik,całą reszte kupić trzeba ,aha,no i ma kilka ksiazek które są od 4 do 6 klasy:tak:.
Praca ,o pracy mi nic nie mów ,pracuje,bo muszę ,bo mi zależy na pieniądzach,nie jest tragicznie,ale też rewelacji nie ma,w każdym razie ludzi jest juz dużo wiec jest co robić i czas mi szybko leci:tak:Gratuluję Asiu ,ze jesteś doceniana ,oby Cie tylko za bardzo nie wykorzystywali:no:

Moja Jadwiga ma dziś lekkiego kaca ,bo pogrilował wczoraj ,ja wymiekłam, wypiłam piwko i poszłam grzecznie spac przed jedenasta,a on niech cierpi ,jak nie zna umiaru:-D:-D:-D

Beatka to superaśnego wypadu życzę,pogodę będziecie mieli,a reszta od was zależy:-D:tak:

Hej Oleńka ,bo my sie jeszcze nie znamy.
Czytam właśnie jakie masz małe dzieci z małą różnicą wieku ,no podziw wielki ,jak dajesz rade???
A co do nocnika ,to ja moje oduczac zaczęłam o wiele póżniej wiec nie pomoge ,indywidualna sprawa czy załapie ,czy jest w stanie powstrzymać siusiu w oczekiwaniu na dojście do docnika ,bo jest jeszcze malutki
Psia mać ,nawet nie mam z kim kawy wypic ,bo m. podsypia i ma wszystko w nosie:-D

Ostatnia edycja:
madziulanatasza...jak juz gdzies pisalam radze sobie dobrze, dzieciaczki sie kochaja przytulaja i dzieki temu ze poswiecam im tyle samo czasu wiekszy nie jest zazdrosny...mam tylko problem ze spacerami,
a co do nocnika kacper zalapal zeby wolac siusiu juz 4 miesiace temu:-)ale ja przez moja szkole, nie wykozystalam tego i nie zdjelam mu pampersa. teraz juz mniej wola, czasem mu sie zdarzy..wiec musze to jeszcze wykozystac:-) musze go nauczyc bo z pampersami nie wyrabiam

ps. a co do kawy, to ja wlasnie tez sama pije wiec i ty wstawiaj wode i pijemy razem:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny. Dzis ponuro, deszczowo..hmmmm do dupy po prostu. Nie znoszę takiej pogody:no:
MAdziula dzięki za wsparce. M wyjechał i nawet przez tel. nie mamy o czym gadać bo on zduty i ja też..no i milczymy tak przy słuchawce czasem 10min:baffled::baffled::sorry2:
Moja ciaża to faktycznie ekspresowa jest! AJ sama nei wiem kiedy mi to minęło! Przyszła niedziela to termin porodu Michała:szok:30tc+4dni. Nie wyobrażam sobei rodzic teraz:no:
MAdziula ale fajowo..grilllllll i piffko:cool2: A z tym odchudzaniem to trzeba dać na wstrzymanie przecież..ile można.koamry Cie wyniosą niedługo:-D
Anabubka super, że fajnie się bawiłyście. Zazdroszczę spotkania:tak::tak: No i kusisz tym brakiem komarów..Madziula jak to robisz:confused::-D
A moje bejbe co zrobiło dzisiaj:confused: Wlazł na fotel i z niego poleciał. Rozciął sobei dolną i górną wargę na jakieś 1,5cm:szok: Krew go zalała momentalnie i teraz wyglada jak Gołota:sorry2: Mam nadzieję, że wargi goją siedobrze i nie będzie miał jakiejś pokrzywionej potem:confused::confused:
No to idę sie położyc trochę, skorzystam jeszcze z tych 30min luzu i dam wyprostować nogi małej:-D
Dziewczyny nie wiem czy Wam pisałam o imieniu dla bejbi. Moja kumpela wymysliła Oktawia:-) Mi się podoba, bo ładnie brzmi, Oktawia Ziobro....ale nie chcę żeby mnie potem dziecko wyklinało. A odwidziały mi się Julki itp bo wszyscy daja tak teraz....co myślicie o tym imieniu????????????

Do góry