reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc laseczki!!!
witajcie w ten pochmurny dzien:wściekła/y:jak ja wam zazdroszcze tej ładnej pogody.
moje dzieci jeszcze od rana nie spia sa w łużeczkach i slysze jak sie tam wygłupiaja-ani nie mysla spac.krystian na dworze rowerem jezdzi a ja z kawka na bb.ja juz mam posprzatane,dzis na obiad bede miała sharme z frytkami i surówką wiec teraz mam luz i nic nie robie.
na godz.17 jestem umowiona do fryziera kolorek musze sobie zrobic na to wesele,pózniej garnitor m z pralni odebrac i moze jeszcze uda mi sie kupic buty.:tak:

milego dnia:-)

olenka-witam!!!!!

dowikla-fajnie że już jestes.
super ze pogoda wam sie udala i że wam sie podobało.czekamy na fotki.
i konecznie daj znac co z tym kaszelkiem wiktori.oby to nie było nic groznego.

beatka-udanego wyjazdu i super pogody życze.

reklama
Ola to masz fajnie :tak: korzystaj z okazji :-D
Dowikla super że już jesteś :-) fajnie że wyjazd się udał i pogoda dopisała :tak:
Joasia oczywiście że Cię pamiętamy :-D co tam u Ciebie?
Natali dobrze że nic nie sprawdzili i tylko podpisałaś i po kłopocie :tak:

Kuba kładziony spać, ja już prawie spakowana, na wieczór będę się pakować do końca bo to jeszcze kąpiel, kasze dla Kuby na noc zrobić więc i tak potem torby do auta zanosić M będzie :tak: u mnie znowu słoneczko wychodzi :tak: lekki wiaterek wieje więc jest ok :-D nie martwcie się tym deszczem przejdzie bardzo szybko ;-) teraz idę coś na obiad wyszykować chociaż nic w lodówce nie mam :-p M zaraz do sklepu poleci i zrobię gołąbki inaczej :tak: przynajmniej będzie na drogę :-D idę się pomalować i głowę umyć bo aż wstyd jak wyglądam :zawstydzona/y: wczoraj cały dzień w gaciach chodziłam bo tak duszno miałam w domu :-p

hej

madea chyba mnie zarazilas bakcylem:-D:-D:-D
i dobrze
chalupa lśni ino odkurzyc dywan
i kuchenke umyc i powiesic pranie
obiadek dzis rozmrazany mlodemu zupe pomidorowa a ja pierogi z truskawkami:tak::tak:
nie najadlam sie tymi pierogami ale pycha byly :tak:;-):-p
mlody baje oglada
zasna mi kolo 13 i poszlam do piwnicy sprzatac
piwnica tez lsni:-D:-D
powynosilam wszystkie zbedne *******y i pudla
powypierdzielalam wszystkie stare buty m robocze bo jak tylko nowe dostanie to stare do piwnicy a ja sie pytam po co:sorry2:
i tak lezaly sobie z 4 pary:sorry2:
lozeczko kuzynki oproznine czeka tylko na wyniesienie:tak:
i szafa jeszcze mi zostala do wysprzatania trza sloiki pomyc i dekle i szafe tez by sie zdalo
powynosic butelki
ale to juz jak bede sie za przetwory brac:tak::tak:

balkon tez sie zalapal mimo ulewy:-D:-D:-D
az mnie normalnie nosi taka mam energie
nie moge sobie miejsca znalezc:-D:-D:-D
zaraz zabieram sie za dywan i kuchenke pozniej zawolam ciocie i pojde pranie powiesic:tak::tak::tak:

komu troche fluidów:confused::-D:-D:-D:-D
bo rozsiewam dookola:-D:-D:-D

Hej lasencje poleciałem tak piąte przez dziesiąte przez posty...

Joasia ,,śmiesz wątpić ..pisz lepiej co słychać??

Medeuska to dobrze ,ze Patrysia pozyczyła ci wózek ,przynajmniej uziemniona nie jesteś:tak:

Witam nową mamusie .

Kerna rany w moich oczach to masz najszybszą ciaże świata:-Dpamietam jak ledwo co zafasolkowałaś:tak:Niestety ,co do m...to tylko życzę pogodzenia sie z częstymi wyjazdami m.żeby nerwów nie szarpać sobie ,choć wiem ,ze to trudne ,bo sie tęskni...:tak:

MH kolejka do wyborów u nas to była ogromna,ale liczę to za duzy plus turystom ,ze im sie stać w kolejce po godzinach chciało:errr:

Ja wróciłam z pracki ,próbowałam sie zdrzemnąć ,ale coś nie moge zasnać za dużo odgłosów z podwórka słychać ,za to pewnie od 20 ,będzie juz mnie łamało spanie:baffled:

U nas od rana dziś lało ,teraz ten front przesuwa sie na wschód Polski,bo słonko już za oknem wyglada.Tymczasem wstawie pranie i zastanowię sie co zrobić z wolnym popołudniem ,bo m pojechał na fuchę,z ja zyskałam kilka godzinek PRAWDZIWEGO wolnego:-D:-D:-D:-D

wITAM KOBITKI POPOŁUDNIOWO :tak:

Moje dziewczyny ganiaja sie po chałupie, Anika ćwiczy bieganie :szok::-D:-D:-D
Pogoda daje chwilkę wytchnienia, zapowiadało się na burze, ale skończyło się na wietrze, no ale zrobiło sie przyjemnie chłodno :tak:

Pozdrowionka :-)

Natalineczka ,nie wcieło ,tylko sama usunęłam ,schudłam co chciałam ,na razie starczy,teraz latem za duzo piwa piję by myśleć o diecie:zawstydzona/y::-pNawet od ponad tygodnia nie biegam ,bo czasu mało na wszystko ,jak Anabubka była to co drugi dzień grill i piwo,a co drugi w pracy do 22 byłam ,wiec na razie przerwa.Ale oczywiście wagę trzymam ,nie po to sie męczyłam:tak:

WRócił m .wróciliśmy ze spaceru z psami ,a ja jestem dętka ,zmeczona i śpiąca,wszystko przez @ pewnie,a m ciągnie znowu na podwórko ,do ludzi ,znowu grill, uwierzcie ,ze moga grille i piwkowanie też męczyć:-D:-D:-D:-p

kochana wierze ze moga meczyc;-):tak::tak:

wlasnie niedawno wrocilismy od mamy mojej bylismy na malym spacrku z mlodym bo przestalo padac a on dzis na dworze nie byl wiec go wzielam

mlody teraz chwilowo u cioci bo ja padnieta juz jestem jak detka:sorry2:
jak zaleglam na wersalce to mi sie wszystkiego odechcialo:sorry2:
nawet po dziecko mi sie isc nie chce:no::no:
ale trza odbyc ta wedrowke:sorry2::-D

reklama
hej mamuski wieczorkiem.
dzieciki moje juz spia a m mecz oglada wiec ja tak na chwilke na bb zagladam.
ja byłam u tego fryziera kolorek mam zrobiony jeszce tylko buty musze kupic jakies dodatki i m krawat i mozemy smialo isc na wesele.a i musze sie wam pochwalic ze dzis moj alan przeszedl samodzielnie caly pokuj:tak:dumna z niego jestem strasznie.

dobranoc:-)
spokojnej nocki

Do góry