reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwcik kochana
To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Twoje urodziny.
Zawsze zdrowa z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.
Tego Natalka życzy

osve9x.jpg

To i my się podisujemy pod tymi pięknymi życzeniami :tak::tak::tak::tak::tak:
Aniu udanego wypoczynku opalaj się relaksuj pij egzotyczne drinki rzucaj zalotne spojrzenia i wracaj z fasolką :-D:-D:-D:-D
MH dziękuję za życzenia :happy2: trzymaj się kochana musisz być teraz silna za was wszystkich ...a życie samo napisze scenariusz:-*
Natali ja o salmonelli to wiem tylko tyle że nią to się można zarazić od jajek lodów rurek z kremem i czasami przy żywieniu zbiorowym jest akcja salmonella co mi jako technikowi gastronomicznemu odbywającemu praktyki na różnistych kuchniach żywienia zbiorowego śniło się po nocach czy oby próbki pobrane i odpowiednio odłożone do lodówek.....ale weź poczytaj na necie napewno cos doczytasz :tak::tak::tak::tak::tak:
A ja wróciłam z moją gangreną z placu zabaw przed 12 bo upał był już nie do zniesienia szybki prysznic młodemu zrobiłam nalałam wosy do kubeczka wypił na raz przekręcił się na bok i poszedł spać:-Dja szybko pranie obiadek podszykowałam łazienkę wybłyszczyłam i miałam zamiar zabrać się za pokój dzieci ale jak mi coś strzykneło w krzyżu to aż mnie zgieło :szok:usiadłam spokojnie ból jak diabli narazie z lekka puściło :tak:położyłam się na łóżku myślę to był znak żebym odpoczęła przd całym pracowitym weekendem i ledwo mi się oczy zamknęły odpływałam domofon przesyłka tylko cholera nie do nas tylko do sąsiadów jak na drzwiach jest 3/3 a na przesyłce 3/1 to wiadomo że trzeba dzwonic do nas bo nasze drzwi najbliższe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i już nie zasnęłam:no::no:
Jak sobie pomyślę o pracy w weekend to mnie krew zalewa ten zasrany market to sama blache jest już przegrzany na maxa wczoraj o godzinie 19 w szatni na piętrze było 42 stopnie rozkosz co????????????

reklama
hej mamuski!!!!
witam sie i ja z wami w ten piekny,słoneczny dzien.
ja juz mam obiadek zrobiony,dzieciaki spia a krystek szaleje w basenie:tak:wiec mam chwilke i na bb, wskoczyłam jeszcze musze pranie powiesic ale to za chwilke.
wczoraj mnie nie było na bb ale brak czasu:no:zreszta jest taka piekna pogoda wiec korzystamy z dzieciakami i jestesmy caly czas na dworze.:tak:rozłozylam wczoraj mojemu krystianowi baseni i tak jak bym dziecka w domu nie miała cał czas w basenie siedzi i sie kąpie:tak:nawet ja wczoraj weszłam do basenu sie ochłodzic;-)to nic że wyglądałam w nim jak wieloryb ale było fajnie i chłodno;-):tak:a o 17 przyjechali do nas znajomi i był grill i piwko i było bardzo fajnie.a wieczorem m cos chciał odemnie ale ja nie miałam na nic siły wiec może dzis zaszalejemy:-D:-D:-D;-)

udanego dnia życze:-)

natalineczka-super ze juz w domku jestescie.
i oczywiscie gratuluje córeczki:tak:
a jesli o samonelle chodzi to nie pomąge bo noc o niej nie wiem:-(

lunka-udanego wyjazdu:-)

ania-szalonych i udanych wakacji-odpoczywajcie ile sie da:tak:

malinka-wszystkiego najlepszego dla Ciebie i pietruszki z okazji 3 rocznicy:tak:
życze duuuuuuuuuuuużo miłosci!!!!!

iwicik-kochana,wszystkiego naj naj najlepszego życzy cała rodzina raczków:-):-):-):-)
100lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Malina my jedziemy z wtorku na środę, w poniedziałek już będziemy w domu :-D
Natali zdrówka, ja niestety Ci nie pomogę z tym ale zapewne któraś Ci coś napisze :tak:
Ania miłego wypoczynku :-D:-D
Iwcik sto lat sto lat, zdrowia szczęścia pomyślności :-):-):-):-)

Witam wieczorem. Przeleciałam tak po łebkach bo padam. Kuba już po kolacji, ale po 21 spać idzie bo już w aucie spał, jak na razie to lata na balkon z balonem :tak: jutro dopiero wieczorem zajrzę bo jadę do mamy :tak: od teściów wróciliśmy jakieś 40 minut temu, Kuba się pobawił, ja zabrałam teściowej gps i torbę :-p idę się wykąpać i coś zjeść i się kładę bo się nie wysypiam ostatnio :sorry2: do juterka Kochane :tak: a tu do uśmiechu coś :-D:-D

5.bmp
Budzi się mężczyzna. Maca z jednej strony łóżka. Nic. Maca z drugiej. Nic. Zagląda pod kołdrę i mówi:
• No i co tak stoisz czekasz na kogoś ?

hej laski

wpadam na chwile bo kupe roboty przed imprezka jutrzejsza :tak::tak::tak:

Dziekuje WAM WSZYSTKIM za zyczonka :-):-):-)

dzisiaj wkoncu wrócił mój syn no i od razu poleciał do stodoły zobaczyc czy jest quad dobrze ze wczoraj zdazyłam kokardki czerwone przywiazac :-D:-Dno i odrazu jazda próbna spoczatku bal sie ale pózniej juz mu szło coraz lepiej :tak::tak::tak:musi troche pocwiczyc bo to troche skaplikowane hehehe:-D:-D:-D

miesko na jutro zamarynowalam na grila tez skrzydelka karkówka i boczuś jeszcze salatka do zrobienia no i tort juz w połowie zrobiony czekam az galaretka przestygnie :tak::tak::tak:
ciasto upieczone tylko jutro kremem przełozyc i kokosem obsypac bedzie super ciasto Raffaello kolezanka dała mi przepis ...ma byc pyszne tak mówiła zobaczymy jutro:-D:-D:-D:-D

dziewczyny widze ze wszystkie do wyjaddu gotowe

Anka szerokiej drogi

Beata wielkimi krokami wyjazd tuz tuz .

Malinka a mi sie wydaje ze jeszcze tak długo musze czekac do porodu :-:)-:)-(

Natali kurcze słyszałam o salmonelli ale tylko tyle ze mozna zbiorowo sie zarazic i duzo przypadków jest zatruc wlasnie w szpitalu , a mały to w szpitalu sie zarazil :confused::confused::confused:

Lidka ja sama wskoczylabym do basenu jutro bede nalewac wode wiec kto wie czy nie skorzystam:-D:-D

No i tyle zmykam jak mi sie uda to jutro zajrzę:-):-):-)

miłeg:-)o weekendu:-) zy:-)cze wszy:-)st:-)kim:tak::tak::tak:

witam sie z wami dziopki
dzis m do pracy na 8 ale niedlugo wroci bo mowi ze tylko busa rozpakuja
u nas od rana sliczna pogoda
ani chmurki i trza kwiaty podlac:tak:

mlody siedzi na fotelu jakas bajka leciala na tvn i akurat o łóżkosikaczach:-D:-D:-D
dzis w nocy sie nie zesikal m go polozyl bez pampka wiec juz mu nie zakladalam
obudzil sie tylko jak chcial pic i wtedy posadzilam go na nocnik wysikal sie i znow do spania:tak:
moze jednak nie bedzie tak zle z tym odpampkowywaniem:confused:

ja wcinam sniadanko
ostatnio do wszystkiego musze miec pepsi i to z lodem nawet do sniadania pije:sorry2:
no trudno córa sie domaga:sorry2::-D:-D

co do salmonelli iwcik my poszlismy wlasnie do szpitala przez ta salmonelle:tak:

kochaniutkieeeeeeeee

alez sie za Wami stesknilam,
kurcze nawet nie wiem od czego zaczac...

ja wogole korzystam poki maluchy spia...
bo Niki zabkuje i spokoju mi nie daje ...
masakra goraczkuje 38,5 - 39,2
zbytnio nic nie pomaga zadne zawiesiny ani czopki, troche zbije jej temp ale na chwile...
i jeszcze taka piekna pogoda a my w domku musimy przez to siedziec....
tyle dobrze ze jest balkon to amlemu basen sie wyciagnie i przynajmniej on jest na swiezym powietrzu :-D

wogole to jakos nie maialm weny zeby Was anwiedzic...
poki mla nie zabkowala to prawie caly dzien bylismy na dworze - trzebabylo korzystac z pogody...
na wakacje nigdzie sie nie wybieramy bo jak wiadomo brak kasy ... :sorry2::dry:
nop ale coz...

jejku wogole nie bylo mnie tak dlugo ze mam pewnie mnostwo zaleglosci :-:)zawstydzona/y::sorry2:

pozdrawiam Was wszystkie...
buuuuuuuuuziam :-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik spóźnione ale szczere sto lat:-)

ostatnio co zaglądam ichce coś napisać to mały zaczyna mi marudzić...:baffled:
M nie ma całymi dniami, więc zeby z Maksem wytrzymać jakoś do wieczora to też głownie na spacerze siedzimy;-)

hej mamuski!!!!
witam sie i ja z wami wieczorkiem,ale doslownie wpadam tak na minutke bo padam na twarz.od rana byłam dzis na miescie bo chodziłam za ta moja sukienka,i musze sie wam pochwalic ze nareszcie kupiłam:tak:ale na prawde bylo ciezko.nic a to nic w tym rzeszowie nie ma:no::-(jeszcze tylko buty i dodatki i moge smigac smialo na wesele.

dobranoc,spokojnej nocki!!!!

udanego weekendu.

patrysia-witaj kochana.nie ma tak dużo do nadrobienia.

iwicik-udanej imprezy urodzinowej i oczywiscie mnustwo prezętów.

hej mamuski!!!!
witam sie i ja z wami wieczorkiem,ale doslownie wpadam tak na minutke bo padam na twarz.od rana byłam dzis na miescie bo chodziłam za ta moja sukienka,i musze sie wam pochwalic ze nareszcie kupiłam:tak:ale na prawde bylo ciezko.nic a to nic w tym rzeszowie nie ma:no::-(jeszcze tylko buty i dodatki i moge smigac smialo na wesele.

dobranoc,spokojnej nocki!!!!

udanego weekendu.

patrysia-witaj kochana.nie ma tak dużo do nadrobienia.

iwicik-udanej imprezy urodzinowej i oczywiscie mnustwo prezętów.
no kochana wiec dzis zdjecia obowiazkowo:tak::tak::tak:

witam sie z wami dzi peikna pogoda wiec trza korzystac, i na bb to widac ze i wy korzystacie;-)
z m znow darcie kotów:no::no::no::no:
szkoda gadac:cool:

patrysiu wspolczuje zabkowania ja wlasnie przechodze to samo, czarkowi piątki ida:sorry2:
oby szybciutko jej te zabki wyszly:tak::tak::tak:
a co do wakacji to u nas to samo, tez gigantyczny kasy brak
a ja na dodatek cala zakatarzona zakichana i zalzawiona kurde:cool::cool:
wiem juz ze na pewno to nie od siana, bo dzis siano zwozili u babci i pod samym wozem praktycznie siedzialam i siano na mnie lecialo i nic mi nie bylo, a nawet mniej niz katarzylam niz zwykle:sorry2:
nie wiem moze topole:confused:
ale u nas topoli nigdzie nie widzialam:no::no::no:

reklama
cześć dziewczyny.

pamietacie dzis znów wybory :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

my juz po śnaidanku,Oliwka ogląda bajki ,zaarz sie ubierzemy i mykamy głosować.potem będziemy sie kąpać w basenie bo tak gorąco ze szok.

dziś będziemy siedziec na dworze jak długo się da,trzeba korzystać ze słoneczka:-)

Do góry