reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Patrysia a u Was wszyscy zdrowi? ;-) bo nie chce zeby Maks mi cos zlapal;-)
może jutro?

Mi sie wózek spieprzyl:angry:

rącza się urwala:angry:

pisalam dziś do gościa zobaczymy co odpisze... juz go dzis porozkładałam na części wi wyprałam.. suszy się na balkonie...

teraz jestem usziemiona bez wózka:angry::angry:

teraz to juz całkiem mnie ten wózek dobił do złego miesiąca(roku?) wrrrrrrrrrrrrr

reklama
Witam laseczki :-)

Widzę, że się troszkę nas odezwało :tak:

Madziula, u was na głosowaniu to pewnie tłumy były...

Malina, pracusiu, podziwiam cie :tak:

Madea, trzymam kciuki, żeby ci kaske zwócili za wózeczek :tak:

Patrysia, zdrówka :tak: Na gardło polecam septolux, to taki psiukacz, około 10 zł :tak:

Więcej nie pamiętam :baffled:

A ja czsu mam malutko, babcia jest nieco absorbujaca :baffled: No i nerow mi nie brakuje :no: w niedzile to mnie tak żoladek bolał, ze M chciał mnie na pogotowie wieźć :baffled: No ale przeszło :-) na mysl o wizycie w szpitalu :-D;-)

widze ze dzis nas wiecej

malina wspolczuje tej roboty a zwlaszcza tej temperatury:no::no::no:

patrysiu współczuje choroby, kurcze może to angina:confused::confused:

mh ból żołądka :baffled::baffled::baffled::baffled:

madea wózeczek no szkoda, kurcze u nas tez ten miesiac do d***

lidzia niestety nie wiem od czego to i chyba juz sie nie dowiem:no::no:
podejrzewam ze przy zabawie moze w piaskownicy sie bawil i lapki do buzi pozniej
nie wiem nie mam kompletnego pojecia:no:

m juz pojechal wiec znow slomianka ze mnie
zaraz ma ciocia mlodego zabrac do babci
wiec chwila spokoju mnie czeka;-)
boje sie tylko ze przyjdzie znow marudzic pozniej ze chce na rece:sorry2::sorry2:

hej mamuski popoludniowo.troszke sie pogoda u nas polepszyla sloneczko zaczeło swiecic i w miare jest ciepło.ale co z tego jak nie poszlam dzis na spacer z dziecmi bo sie bałam....a już wam pisze dla czego...........?pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzyło:szok:karmiłam mmoje dzieci i zachwile zrobilo mi sie slabo i ciemno przed oczami,szybko usiadłam ale czulam sie tak jak bym zaraz zemdlec miała.wystraszyłam sie strasznie przenoisłam szybko dzieci do łuzeczka(żeby byli bezpieczni)a sama szybko poszłam do lazienki zmoczylam buzie zimną woda i polożyłam sie chwilke.jak lezałam było ok ale jak chciałam wstac to dalej mi sie robiło tak dziwnie.nie mam pojecia co to moze byc?moze mam jakiegos krwiaka w głowie:-(sama nie wiem:no:najbardziej to sie o dzieci martwilam bo jak bym tak zemdlala to ja nie wiem co by to bylo.teraz juz jest ok.mam nadzieje ze juz mi sie to nie powtóży.

madeuska-trzymam kciuki zeby ci kase oddali za wózek.

witam:-)

czy mogę się dołączyć???
przedstawiłam sie juz 3 dni temu ale z racji ze bylam w weekend w szkole(studiuje) nie mialam czasu sie odezwac..

olenko witaj:-) widzę że dzieci rok po roku masz- ja sobie radzisz?

i poc o sie odchudzasz z 54? patyczakiem chcesz zostać?:-D

dziei dziewczyny- na kase to ja raczej nie licze:baffled: pewnie naprawią tylko:baffled: choc ja bym kase wolala:-D przynajmniej jakis inny bym sobie kupila;-)

Witam wieczorem :tak: widzę że więcej nas tutaj w końcu :-D witam nową mamuśkę :tak: Kuba szaleje z M a ja korzystam z okazji i zaglądam. Miałam Wam zdjęcie królika dać ale mam na telefonie a z telefonu nie mam jak zrzucić bo kabla nie mam :sorry2: duszno jak nie wiem, chmurzy się od południa ale jakoś ani kropla nie spadła :dry: a szkoda bo inaczej by się oddychało :tak: jutro jedziemy a ja nic nie mam zrobione hehe :-D torby jak leżały tak leżą a nawet jedna jeszcze w aucie :-) uwierzcie mi ale nie chce mi się jechać ale chce :tak: tak pstryknąć palcem i już tam być :-D jutro jeszcze do żar muszę jechać bo moje kosmetyki z avonu przyjdą i zakupy małe muszę zrobić :tak: planuję wyjazd tak między 21 a 23 bo przystanki obowiązkowe będą :tak: tym bardziej że ja mam ochotę kierować :tak: idę się wykąpać i się kładę bo coś ostatnio zmęczona jestem :-) zajrzę może potem albo dopiero jutro :tak:

hej dziewczyny.moja frekwencja tez na bb ostatnio marna ale samie rozumiecie pogoda super po pracy od razu z Oliwka na dwór i siedzimy do wieczora,latamy kuoujemy to co nam niezbędne do wyjazdu a z samego wieczora dopiero sprzątanie.i nie mam juz siły siąśc na bb.:tak::tak::tak::tak::tak:

u nas tez upały że szok,dzis wyjątkowo było troszke chłodniej od razu lepiej sie oddychało,ale od jutra znowu upały .ja w parcy tez mam masakre jesli chodzi o temp jak sa upały 30C na dworzu to ja mam w sklepie ok 37C,raz rekordowo miałam 39C i musze w tym siedziec 8h ale jak z tamtad wychodze to nie wiem jak się nazywam,marze aby sie połozyc i spać a tu trzeba się eszce z dzieckiem pobawic o ogarnąc dom.

jak bde na urlopie to taka pogoda może być ale teraz może byc ciut mniej takich upałów.

aaaa zapomniałam Wam napisac:-D byłam dzisiaj u Patrysi

i pożyczyła mi wózek więc nie jestem uziemiona:-):rofl:

reklama
witam:-)

czy mogę się dołączyć???
przedstawiłam sie juz 3 dni temu ale z racji ze bylam w weekend w szkole(studiuje) nie mialam czasu sie odezwac..
witamy witamy

meduska dobre pytanie:tak::tak:

Oleńka po co ty sie odchudzasz:confused::szok::szok::szok:
ja 58 wazylam i sie zastanwialam jak tu przytyc:baffled::-D:-D
no i mi sie udalo jak narazie 5 kg ale po porodzie szybko zrzuce:-D:-D:-D
mam taka nadzieje;-):tak::tak:
wrzuc nam tu jakies zdjatka pociech swoich chyba ze maz w albumie;-);-);-)
i napisz cosik wiecej o sobie

no wreszcie jakis ruch u nas
maly ale jest:tak::tak:

u nas dzis popadala burza byla a teraz tak fajniusio na dworze:tak::tak::tak:
jutro i pojutrze tez ma padac ale za to w niedziele ma byc 35 st:szok::szok::szok::szok::szok:
chyba pojde do piwnicy sprzatac:sorry2::-D:-D:-D

Do góry