Agnes - nie chcę cię zniechęcać ale u nas adaptacja przeszła super a od września i tak zaczęły się problemy/płacze/tęsknota
Ale są to problemy do rozwiązania. Potem niestety jak Kla chorowała to po nieobecności znowu było ciężko. Ech przedszkolne problemy :---(. Jakie to przedszkole prywatne czy publiczne - jest czynne w wakacje? Moja koleżanka chodziła ze swoim dzieckiem dodatkowo do przedszkola przed rozpoczęciem roku. Dogadała się indywidualnie, że będzie przychodzić np. raz, dwa razy w tygodniu na chwilę się pobawić czy zobaczyć jak np. dzieci jedzą obiad. Bardzo im pomogło, ale jej mała była wyjątkowo przerażona przedszkolem - generalnie takie dziecko co to nie daje matce odejść na chwile. Spróbujcie pochodzić sobie dodatkowo.
strunia ja wiem że od wrzesnia może byc inaczej bo co innego jak dziecko zostaje samo na 1.5h a co innego jak np na 6 czy 7h.
ale jestem zadowolona ze Oliwka sobie poradziła a były dziecki które już po 20min płakały a mojej sie nie spieszyło do domu
to publiczne przedszkole,raczej takie chodzenie odpada bo my edziemy na urlop w połowie lipca prawie do konca a w sierpniu przedszkole nieczynne w tym roku.
poprasowałam sobie prawie wszystko,właśnie wywiesiłam do piwnicy kolejne pranie.
zaraz kłade sie do łóżeczka.
ma któras może ściągnietego pirata saga zmierzch zacmienie???????????????bo już od dziś w kinach.a przed urlopem to trzeba oszzcędzać ,nie ma szans na kino a tak chciałabym obejrzec ten film
jak któras ma to dwac mi tu proszę