reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam laseczki moje kochane po weekendzie :happy:
za oknem słoneczko i wiatr jakieś chmury co chwilkę nachodzą ale mam nadzieję że padać nie będzie :tak:
dzieciaki czują wakacje i spac chodzą trochę później do szkoły dziś mieli na 8.30 i siłą ich o 7.20 z łóżek ściągałam :eek:Pietruszka dziś miał do pracy na 7 więc całą gromadą ranne wyjście a tu zonk bo Antonio od soboty się przestawił i jak zawsze budził się o 5 tak teraz wstaje o 8 -8.50 :szok:więc musiałm jego tez budzić :eek:rano zakupy w biedronce zaliczone i plac zabaw też :tak:weszłam rankiem na bb i nk ale mi mój synuś wyłączył kompa i tyle z tego było :sorry:więc zabrałam się rano za sprzątanie (choć dużo tego nie było bo Pietrucha wybłyszczył mieszkanie przez weekend :cool2:) robienie obiadku i mam jeszcze górę do prania :eek:
Lunka czy doszła do ciebie wkońcu ta paczka ???????????bo do mnie od mojej mamy doszła w piątek po prawie miesiącu :szok:
Dowiklus daj znać jakie będą wyniki:tak::tak::tak::tak::tak: co do zabiegu...ja bym się chyba nie zdecydowała tym bardziej że to ma tendencję do nawrotów :sorry:
MH dużo zdrówka dla babci :tak::tak::tak: kochana gratki dla męża za podwyżkę no i super że z Helenki dzielny przedszkolak pełna gębą :-D daj znać co po rehabilitacji Niki :tak:
Natalineczka ja nie wiem czy to szansa na zarobek nigdy się czymś takim nie zajmowałam :no:ale moja znajoma robi rękodzieło tzn koperty ozdobne tuby na prezenty pocztówki dostaje wszystkie materiały i wzory jak to robić i robi kokosy z tego jakieś tam nie są ale robiąc to około 3-4 godzin dziennie można w tygodniu 100-120 zł zarobić :tak::tak::tak::tak:może poszukaj w necie czegoś takiego w swojej okolicy :tak::tak::tak::tak:
Liduś jak dziś apetyt chłopaków?????????????
Anabubka to się Paulinka waty objadła :-D:-D:-D:-D:-Dzabawa widać świetna :tak::tak::tak:ja waty cukrowej nie cierpię :no::no::no::no::no:za to moje dzieci kochają :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Iwcik a ty już zaczęłaś 30 tydzień :szok::szok::szok::szok:ale ten czas leci :szok::szok::szok::szok::szok::szok: kochana a co do tego puchnięcia to kochana ja z Adamem miałam gestozę ciążową i wylądowałam w szpitalu :-(była to juz końcówka ciąży bo ja wylądowałam w 36 tygodniu a w 38 urodziłam :tak: puchłam na maxa od mniej więcej 30 tygodnia ale lekarz nie widział problemu dopóki ciśnienie nie zaczęło skakac jak szalone bywało nawet 210/160 :szok: chyba któras ci to pisała ale ograniczenie soli dużo daje :tak::tak::tak::tak:
a miałam wam napisać byłam z Julką w piątek na tym badaniu słuchu i nie jest dobrze:-:)-:)-(mamy skierowanie na piątek do poradni dla dzieci głuchych i niedosłyszących na niedziałkowskiego bo musi być dokładniej zdiagnozowana bo na tym podstawowym badaniu wyszło że w jednym uchu chyba coś jest może czop woszczynowy ale wyszło że słyszy tylko w 40% a na drugie ucho tylko 30%:-:)-:)-:)-( pani nie kazała się denerwować bo podobno nie raz tak w badaniu podstawowym wychodzi a po płukaniu ucha wszystko jest ok:sorry: ale weź tu się nie martw jak samo weszło do głowy i wyjść nie chce :sorry:

reklama
czesc mamuski!!!
witam sie i ja w ten brzydki,pochmurny dzien:wściekła/y:kiedy sie wreszcie cieplo zrobi?
ja juz mam wszystko zrobione,posprzatane,obiad tez zrobiony wiec ja z kawka na bb zasiadlam-dzieci spia wiec mam chwilke czasu wolnego.:tak:a moje dzieci to dzis samych siebie przeszli......spali do 9 zjedli a o 10 dalej mi zasneli:szok:chyba ta pogoda tak na nich dziala:tak:

lunka-kochana ty to spania nie masz;-)

anabuda-i ja też znalazlam:tak:

mh-trzymam kciuki za babcie,oby powrucila do zdrowia.

joanna-witaj!!!!

iwicik,ania-siostry a wy gdzie jestescie?????

aha dziewczyny a nie wiecie co sie dzieje z anaconda???????

malinka-z jedzeniem moich chlpcow dalej jest masakra:wściekła/y:juz nie wiem co robic.dla mnie to nie jest normalne ze dzieci nic nie chca jesc:no:jeden plus to taki ze mi juz nie wymiotuja przy jedzeniu.
a za julie trzymam kciuki,oby nastepne wyniki wyszly lepsze.

Ostatnia edycja:
malina szukalam ale to takie szukanie glupiego bo wszedzie przedplaty i 99,9% ofert to oszusci niestety
a jak znaleźć ten 0.01%:eek:
a ja myslalam zeby zaproszenia robic, mam nawet 5 przez siebie wymyslonych wzorów, (wymyslalam na wlasne wesele:confused2::confused2:) niewykorzystanych,
niestety nie mam na to zbytu:cool:
nie wiem co by tu wymyslec

Liduś oby im apetycik wrócił :tak::tak::tak::tak:a Anaconda wyjechała do pracy do włoch wróci do nas we wrześniu :tak::tak::tak::tak::tak:
Natalineczko mi nie chodzi o takie firmy co przez neta ci przyslą coś tam i każą płacić tylko wpisz sobie swoje okolice i np rękodzieło i tam masz firmy które się tym zajmnują zadzwoń i zapytaj czy nie potrzebują rąk do pracy a wtedy albo ty do nich po materiały albo oni ci dowiozą i wtedy nic za to nie płacisz tylko oni dają ci turę do zrobienia na np tydzień i jak przyjadą po odbiór to płacą i przywożą następne materiały :tak::tak::tak::tak:to jest wtedy pewnik bo ci którym trzeba z góry płacić to dla mnie z gruntu oszuści :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Mój Antoch chodzi i woła mama daj mu lala (pić ) i aaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D zaraz sie w takim razie zbieramy po Julię to pośpi w wózku bo jak mam go budzić po 20 minutach snu bo po Julkę trzeba iść to dziękuję bo będzie jeden wielki ryk :eek:

Witam,

w domciu jestesmy chwilowo :tak: zupka bulgocze, a ja mam 5 min :-p

Rehabilitant zachwycał sie moja Niki :cool2::tak: Koniec rehabilitacji, jeszcze dwie wizyty u neurologa i jestesmy wolne :tak::-):-):-)

Dzisiaj jeszcze w planie wizyta w nowym przedszkolu :eek:

hej

Nic nie czytalam bo ja tak na szybciutko
Zupke juz zrobilam nawet wlalam na talerzyki zjemy i ucekam z Laura do kolezanki na pizze a potem do parku z zwierzetami bgo mam stary chlebek a karmienie zwierztek dla dziecka to kupa radosci :)
MOj w pracy ma dzis bojoew zadanie bo kazalam mu poodkurzac Z rana wpadl z buleczkami potem wypilismy wspolnie kawusie.PO kaiwe odwiozlam go po autk a sama wrocilam na zupke:tak:

Lidka jestem jestem
Wczoraj mielismy niespodziewczanie gosci posiedzieli do 22 wiec nie mialam czasu wczoraj na neta:sorry:

NO nic uciekam na zupke i tzreba zmykac z domku

Witaj Beaciu u nas :tak::tak::tak:rozgość się i napisz nam coś o sobie:tak:
wróciłam z moją ferajną ze szkoły:tak:po drodze troszkę deszczyk pokropił ale znośnie było:tak:Antonio zasnął w wózku pod samym domem wniosłam go na górę i teraz słodko śpi:tak:ziemniaczki nastawione zaraz kotlety na patelnię wrzucę suróweczka gotowa no raj taka cisza i wolność :-D:-D:-D:-D
byłam po drodze w lumpku i kupiłam Antoniemu nówkę sztukę kurteczkę zimową nexta za całe 12 zł :szok: koszulę w kratkę letnią z tygryskiem z 3 zł bezrękawnik polarkowy na misiu za 6 zł też nowy i też z myślą o zimie i spodnie dresowe h&m z metką za 3zł i Julce koszulę nocną disneyz z księżniczką różową nóweczka trochę duża bo na 140 cm ale żal było nie brać bo całe 2 zł :szok:i 2 koszulki letnie po 2 zł jedna turkusowa polo a druga biała w paseczki :tak:takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D
Anka co ty tak w biegu ????:-D
MH no gratulację ślicznie się Niki rozwinęła szybko nadrobiła do rówieśników a kto wie czy ich nie przegoniła :tak::tak::tak:

hej

Nic nie czytalam bo ja tak na szybciutko
Zupke juz zrobilam nawet wlalam na talerzyki zjemy i ucekam z Laura do kolezanki na pizze a potem do parku z zwierzetami bgo mam stary chlebek a karmienie zwierztek dla dziecka to kupa radosci :)
MOj w pracy ma dzis bojoew zadanie bo kazalam mu poodkurzac Z rana wpadl z buleczkami potem wypilismy wspolnie kawusie.PO kaiwe odwiozlam go po autk a sama wrocilam na zupke:tak:

Lidka jestem jestem
Wczoraj mielismy niespodziewczanie gosci posiedzieli do 22 wiec nie mialam czasu wczoraj na neta:sorry:

NO nic uciekam na zupke i tzreba zmykac z domku

Jak błyskawica :-D:-D:-D WpaDŁA I WYPdła :-D:-D

witam moge sie przyłaczyc bo tez jestem mama siedzaca w domku :)

zAPRASZMY NAPISZ COŚ O SOBIE :tak:

Witaj Beaciu u nas :tak::tak::tak:rozgość się i napisz nam coś o sobie:tak:
wróciłam z moją ferajną ze szkoły:tak:po drodze troszkę deszczyk pokropił ale znośnie było:tak:Antonio zasnął w wózku pod samym domem wniosłam go na górę i teraz słodko śpi:tak:ziemniaczki nastawione zaraz kotlety na patelnię wrzucę suróweczka gotowa no raj taka cisza i wolność :-D:-D:-D:-D
byłam po drodze w lumpku i kupiłam Antoniemu nówkę sztukę kurteczkę zimową nexta za całe 12 zł :szok: koszulę w kratkę letnią z tygryskiem z 3 zł bezrękawnik polarkowy na misiu za 6 zł też nowy i też z myślą o zimie i spodnie dresowe h&m z metką za 3zł i Julce koszulę nocną disneyz z księżniczką różową nóweczka trochę duża bo na 140 cm ale żal było nie brać bo całe 2 zł :szok:i 2 koszulki letnie po 2 zł jedna turkusowa polo a druga biała w paseczki :tak:takie zakupy to ja lubię :-D:-D:-D
Anka co ty tak w biegu ????:-D
MH no gratulację ślicznie się Niki rozwinęła szybko nadrobiła do rówieśników a kto wie czy ich nie przegoniła :tak::tak::tak:

Ach ten twój lumpki, :szok::tak: ja nie ma cierpliwości, do tego :eek: Dzięki za gratki :tak::tak::tak:

A ja tone w opłatach :szok: nie wiem co za ile i gdzie płaci :szok: opłaty za dom sa mi zupełnie obce, to trzeba samemu pilnować :eek: Ale juz się dowiedziałam :tak: aczkolwiek nie obyło się bez problemów, jedna flądra z gminy, wmawiała mi, że muszę osobiście przyjechać na dodatek z upoważnieniem :no: a do tego skoro jestem osoba trzecia to w grę wchodzi tylko gotówka u nich na miejscu w kasie :szok: nie wiem skąd ta baba się wzięła :no: jak zadzwoniłam jeszcze raz, to sie okazało, że można przez telefon, bez upoważnienia, no i wpłacić przelewem na konto :sorry:

witam moge sie przyłaczyc bo tez jestem mama siedzaca w domku :)
witamy serdecznie:tak:
opowiedz wiecej o sobie:tak::tak:

nie szukalam w ten sposob ale nie widzialam nigdzie zadnych firm kotre wykonywalyby rekodzielnictwo:no::no::no:
zabralam sie za sprzatanie kuchni i tak sie zawzielam ze w szafkach porzadki i przemeblowania ukladanie przypraw itd...
jeszcze nie skonczylam ale zostalo mi tylko starcie blatu umycie zlewu i podlogi
ale to pozniej
jutro sie za lazienke zabiore ;-)
przynajmniej mam taki plan:-p:-p
zaraz zmykam do miasta bo w lodowce swiatlo:sorry:
trza kase od cioci znow pozyczyc
ech

reklama
hej laski

Ja jestem jakas zmordowana wczoraj dowiedziałam sie ze kuzynka urodziła córeczke a wieczorem kolejna wiadomosc ze siostrzenica męża urodziła syna takze dzieci sie rodza pełna para a ja jeszcze musze czekac az im zazdroszcze ze juz maja takie malenkie istotki:tak::tak::tak: wogóle od wczoraj męcza mnie wymioty co zjem to mam wrazenie ze wszystko stoi mi w gardle do 1 w nocy nie mogłam spac bo jak zwykle zgaga meczył ale za to do 11 z mezem spalismy:-D:-D:-Dtyle ze rano o 7.30 wstałam i wyszykowałam syna do szkoły :-D:-D:-D

a co do ranki to sie usmiałam bo mój maz jak w sobote ok17 pojechał z synem na rowerkach:-D [ojezdzic tak skonczyło sie ze ja musiałam do nich dołaczyk ok21 do sasiadki tyle ze ja autem pojechałam i było kupe smiechu jak wracali bo było juz ciemno wiec oni jechali rowerami a ja za nimi na dług:-Dich swiatłam droge im oswietlałam no i wszystko było by ok gdyby mój maz nie wypił jednego drinka za duzo :-D:-D:-Dnie dosc ze jchał tym rowerem od fosy do fosy to przed samym domem zamiast hamowac tylnim hamulcem tak mu sie popieprzyło i zahamował przednim no i rower stanął deba a on przez kierownice :-D:-D:-D:-Dale sie usmiałam jak skakał bo sie ratował :-D:-D:-D:-D a w nocy wszystkie poduszki mu przeszkadzały i wyrzucał je prze zemnie na druga strone co poduszka leciała to ja dostałam nią :-Da rano pytał sie czemu on spi bez poduszki:-D:-D:-D:-Dale sie z niego usmiałam :-D:-D:-D:-D

no a w niedziele sie zrehabilitował ze tak wyszło z nasza randka no to pojechalismy do rzeszowa na zakupy kuplismy mnóstwo rzeczy min taki namiot samorozkładajacy sie co mozna pod nim siedziec ze stołem i krzesłami taki 3x3 kurcze nie wiem jak to fachowo nazwac co i scianki mozna dokupic ale ja nie chciałam ze sciankami :biggrin2::biggrin2: no i min mąż zaprosił mnie na obiad na miescie wiec nie musiałam juz w domu gotowac :tak::tak::tak:i bylo bardzo fakjn ie wrócilismy na 19 do domu i odrazu połozyłam sie spac bo byłam zmordowana tymi zakup:tak:ami obeszlismy wszystkiem markety mozliwe w rzeszowie:-D:-D:-D:-D no i biedronki tez zaliczone:-D:-D:-D

No i sie rozpisałam :-D:-D:-D:-D

Ide was poczytac :tak::tak::tak:

MH mam nadzieje ze ze babcia bedzie oki , moja własnie wyszła ze szpitala bo miała jakas dziwna rózyczke i cała puchła ale teraz juz jest oki i jest w domu na lekach

Natali problemy finansowe nikt ich nie lubi ale dobrze kombinujesz a próbowałaś te twoje zaproszenia wystawiac na allegro???????

Malinka ty moja kochana babencjo jak tam twoje przeczucia co do córci nie zmieniły sie na chłopaka bo ja ide na usg i mam nadzieje ze mnie nie zaskocza bo inaczej mój syn by chodził w sukienkach heeeeeeeeeeeeee , a co do puchniecia nóg to ja jestem juz od dawna na dietce bez soli , ale pochwale sie ze dzisiaj mój mąż jak zobaczył moje nózki to az powiedział mi ze mam nózki jak sarenka wyjątkowo heeeeeeeeee faktycznie sa chude heeeee dieta mało łazenia wiecej lezenia zele i wodny relaks pomaga mi na opuchlizne :):)?:??)

aha i witam nowa mamusie , napisz nam cos wiecej o sobie i pisz ogólnie co u ciebie słychać :)

Ostatnia edycja:
Do góry