reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
David Sto Lat dla Ciebie od Nas
Zdrowia, szczescia, pomyslnosci dlugich zycia lat w milosci
dolaczam sie do zyczen
Przyłączam się do życzonek
A Anika darła się u fryzjera No ale nic, jakoś mnie uczesała
Teraz siedze i popijam kawkę, ale zaraz biorę sie za pakowanie dziewczynek
Pani przedszkolanka powiedziała mi dzisiaj, że Helenka marnuje swój potencjał w tym przedszkolu ze trzy razy w tygodniu to dla niej za mało i żebyśmy rozważyli posłanie jej od września pełnym trybem Zabiła mi ćwieka, mam o czym myśleć Do września jeszcze trochę czasu, na razie jest zapisana i tu i tu...
no to rozwazaj
i jak po weselu????????????
hej laski!!!
witam sie i ja po tygodniowej nieobecnosci.mam nadzieje ze mi wybaczycie ale nie nadrobiłam calego tygodnia.tak jak iwicik pisała,miała w domu maly remat czyli okna wymieniałam,nastepnie szpachlowanie,malowanie i tak zeszlo cały tydzien i jeszcze nie moglam sie z netem polączyc(brak zasiegu)ale nareszcie mam czysto w domku i czas dla siebie i oczywiscie korzystam i wskoczyłam na bb.
u mnie nic ciekawego,siedze w domu i szlak mnie juz trafia,pogoda nie za fajna,dzieciaczki daja mi teraz popalic wogóle nie chca jescna widok jedzenia jest krzyk i płacz juz nie wiem co mam robicbylam u lekarza kazał im zrobic badania krwi morfologie i żelazo-wyniki wyszły super!!!!wiec stwierdził lekarz ze sa niejadki.ale ja i tak sie nie uspokoilam bo jak dla mnie to to nie jest noramalne że dzieci nic nie chca jesc.dobrze ze krystian mi je bo bym chyba zwariowała jak bym za nim miała biegac z jedzeniem.
teraz czekam na kolezanke bo ma przyjechac to troszke sobie poplotkojemy,wyżale jej sie na moja tesciowa bo już brak mi słów i cierpliwosci do tego babsztyla.
a i strasznie sie ciesze ze mi już net działa bo sie steskniłam za wami babeczki,mam nadzieje ze teraz juz bede codziennie na bb.
pozdrawiam i buziaczki dla was:-)COLOR]
c.
witaj z powrotem
Natali zaden lekarz nie moze cie zmusic ani naciskac na twoja decyzje bo to tylko ty decydujesz o tym czy dziecko poddac temu zabiegowi jak ma trzy latka bo to podobno w takim wieku sie robi :-)
Ja mam mega zgage , jem płatki sniadaniowe kukurydziane i popijam mlekiem bo troche zgaga mi po mleku przechodzi
mi tez mleko pomagalo
i lykalam rennie
Witam Was kochane
David bardzo dziekuje wam wszytkim za zyczenia
i kazal was pozdrowic:-):-)
My wlasnie jestemy po romantycznej kolacji przy swiecach
zamowilam jedzonko pozapalalam pelno swieczek
jak David wszedl do domu z pracy to byl w szoku ale bylo widac ze podobalo mu sie i dziekowal chyba z 5 razy
Teraz m sie kompie a ja lece swieczki pozapalac teraz w sypalni i bede na niego tam czekala
Jutro odprawiamy urodzinki ktore nie byly planowane bo mielismy ich nie robic ale goscie sie sami wprosili wiec nie pozostaje nam nic innego
to fajnie
oj pewnie goraca noc byla
LIDUS
DziekiDominikowi sie bardzo podobaAle te kolory sa inne niz na zdjeciu
Wlasnie zauwazylam ze koncowki wlosow mam niebieskie
A termometry na podczerwien sa superi sa stosunkowo tanie
Ja mam do ucha Brauna ktory kosztowal 250 zł a zdecydowanie bardziej jestem zadowolona ze zwyklego elektronicznego za 10 zł z rosmana
ja mam nadal rteciowy
lepeszego niema
mialam jais elekto=roniczny ale strasznie oszukiwal
dowikla no my bedziemy jechac pociagiem,juz spisałam sobie rozkład,będziemy jechac na noc sypialnym.
dotrzemy do kołobrzegu ok 6.30 i stamtąd to państwo odbierze nas samochodem i zawiezie do grzybowa
możesz mi podac te telefony w razie gdyby coś nie wypaliło,zawsze dobrze mieć coś w rezerwie
my tez noocnym jedziemy i za tydzien bede juz u Madzuli
A jutro znów z małą idziemy do przedszkola na drzwi otwarte dla nowo przyjętych przedszkolaków. Tym razem spotkanie z dyrektorką i omawianie co i jak z tym i owym:-). W tym tygodniu Piciu prawdopodobnie sam e nocki, więc a ze zmiany rannej przestawiam się na wieczornie nocną:-).
jak widac nic ciekawego, hehe.
fajnie
a ja musze powiedziec ze chyba 1 raz w zyciu schodzi mi skora po oplananiu
wlasciwie o spaleniu ramion
a co zgubiłaś???
mnie znalazla na fotkach)))))))))
sprawdz na poprzedniej stronie)))
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natalineczka555
kocham kochać :)
bubka mam cie!!!!
a Paulina to sie tej waty objadla
a Paulina to sie tej waty objadla
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam
Jeszcze nie odespałam Z piatku na sobotę spałam może z godzinke Jesli chodzi o wesele, to bywałam na lepszych Ale niema co narzekać
Anabubka, dzieki odebrałam kapelusik
Dzisaj mam z Niki, ostatnia ( mam nadzieje ) wizytę w ośrodku rehabilitacyjnym Mam lekkiego stresa, bo wizyta na 11, a o 12 mam Helenkę odebrać, mam nadzieje, że zdążę A otem na 16, do nowego przedszkola na zjęcia integracyjne M dostał podwyżkę więc będzie nam łatwiej posłać małą do płatnego przedszkola :-)
No i złe wieści od babci, czuje się coraz gorzej, a diagnozy konkretnej jeszcze niema
Lunka, a ty co na bezsenność cierpisz...
Jeszcze nie odespałam Z piatku na sobotę spałam może z godzinke Jesli chodzi o wesele, to bywałam na lepszych Ale niema co narzekać
Anabubka, dzieki odebrałam kapelusik
Dzisaj mam z Niki, ostatnia ( mam nadzieje ) wizytę w ośrodku rehabilitacyjnym Mam lekkiego stresa, bo wizyta na 11, a o 12 mam Helenkę odebrać, mam nadzieje, że zdążę A otem na 16, do nowego przedszkola na zjęcia integracyjne M dostał podwyżkę więc będzie nam łatwiej posłać małą do płatnego przedszkola :-)
No i złe wieści od babci, czuje się coraz gorzej, a diagnozy konkretnej jeszcze niema
Lunka, a ty co na bezsenność cierpisz...
Witam z ranca
Mlode jeszcze spia,a ja bylam dziisja mlodego do szkoly odstawic i juz sie nie kladlamZjadlam sniadanko i jak Wicia wstanie to pojedziemy na te badania
Pogoda taka se,ale nie pada
ANABUBKA
No naszukalam sie ,ale znalazlam
wate cukrowa to ja sama uwielbiam:-);-)Az mi sie jej zachcialo hehe
Mlode jeszcze spia,a ja bylam dziisja mlodego do szkoly odstawic i juz sie nie kladlamZjadlam sniadanko i jak Wicia wstanie to pojedziemy na te badania
Pogoda taka se,ale nie pada
ANABUBKA
No naszukalam sie ,ale znalazlam
wate cukrowa to ja sama uwielbiam:-);-)Az mi sie jej zachcialo hehe
Mama Helenki
i Aniki :D
Dowilka, daj znać po badaniach
A ja popadam w jakąś paranoję co telefon dzwoni to się boję do niego podejść, bo od razu mam wizję, ze ktoś dzwoni ze złymi wieściami o babci
A ja popadam w jakąś paranoję co telefon dzwoni to się boję do niego podejść, bo od razu mam wizję, ze ktoś dzwoni ze złymi wieściami o babci
Natalineczka555
kocham kochać :)
MH wpolczuje kochana, kuźwa ta nasza służba zdrowia jest "nieoceniona"
&&&&&&& oby z babcia sie poprawilo
hej laski z rana
lodowka swieci pustkami wiec trza sie wybrac na zakupy
a w portfelu 200 zl i rachunek za prąd opiewajacy na sume 181 zl
do tego jeszcze dekoder 40 zl telefon m 30 zl i internet 64
nie ma to jak rachunki
ale neta i telefon w nastepnym miesiacu oplace
trza pozyczyc
dziopki mysle nad czyms takim:
aby sobie dorobic mysle skladac jakies kolczyki naszyjniki itp i sprzedawac na allegor
jak myslicie bedzie sie oplacac czy nie bardzo
moze ktoras juz probowala
mlody baje oglada i bawi sie makaronem
a ja sie obijam bo mnie sie nic nie chce
zimno na dworze slonce by moglo wyjsc i ladnie by sie moglo zrobic a nie taka brzydka pogoda
&&&&&&& oby z babcia sie poprawilo
hej laski z rana
lodowka swieci pustkami wiec trza sie wybrac na zakupy
a w portfelu 200 zl i rachunek za prąd opiewajacy na sume 181 zl
do tego jeszcze dekoder 40 zl telefon m 30 zl i internet 64
nie ma to jak rachunki
ale neta i telefon w nastepnym miesiacu oplace
trza pozyczyc
dziopki mysle nad czyms takim:
aby sobie dorobic mysle skladac jakies kolczyki naszyjniki itp i sprzedawac na allegor
jak myslicie bedzie sie oplacac czy nie bardzo
moze ktoras juz probowala
mlody baje oglada i bawi sie makaronem
a ja sie obijam bo mnie sie nic nie chce
zimno na dworze slonce by moglo wyjsc i ladnie by sie moglo zrobic a nie taka brzydka pogoda
reklama
Joanna73
uzależniona od BB
witam :-) ostatnio nie udzielam sie na BB az mi wstyd wczoraj pracowałam 10 godzin na dodatek mialm pierwszy dzień @ umylam sie troche i od razu do wyrka bo do niczego sie nie nadawałam dzis tak sobie sie czuje juz bylam w lidlu no ido pracy na 15.30 no jeszcze obiad dzis kurczaczek po meksykansku z ryżem Wpiatek koniec roku szkolnego Milego dnia :-)
Podziel się: