reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
David Sto Lat dla Ciebie od Nas
Zdrowia, szczescia, pomyslnosci dlugich zycia lat w milosci

dolaczam sie do zyczen;)

Przyłączam się do życzonek :tak::tak:

A Anika darła się u fryzjera :no::wściekła/y: No ale nic, jakoś mnie uczesała :sorry:
Teraz siedze i popijam kawkę, ale zaraz biorę sie za pakowanie dziewczynek :tak:

Pani przedszkolanka powiedziała mi dzisiaj, że Helenka marnuje swój potencjał w tym przedszkolu :szok: ze trzy razy w tygodniu to dla niej za mało :szok: i żebyśmy rozważyli posłanie jej od września pełnym trybem :eek: Zabiła mi ćwieka, mam o czym myśleć :sorry: Do września jeszcze trochę czasu, na razie jest zapisana i tu i tu...

no to rozwazaj:tak::tak::tak:
i jak po weselu????????????

hej laski!!!
witam sie i ja po tygodniowej nieobecnosci.mam nadzieje ze mi wybaczycie ale nie nadrobiłam calego tygodnia.tak jak iwicik pisała,miała w domu maly remat czyli okna wymieniałam,nastepnie szpachlowanie,malowanie i tak zeszlo cały tydzien i jeszcze nie moglam sie z netem polączyc(brak zasiegu)ale nareszcie mam czysto w domku i czas dla siebie i oczywiscie korzystam i wskoczyłam na bb.
u mnie nic ciekawego,siedze w domu i szlak mnie juz trafia,pogoda nie za fajna,dzieciaczki daja mi teraz popalic wogóle nie chca jesc:no::no::wściekła/y:na widok jedzenia jest krzyk i płacz juz nie wiem co mam robic:no:bylam u lekarza kazał im zrobic badania krwi morfologie i żelazo-wyniki wyszły super!!!!wiec stwierdził lekarz ze sa niejadki.ale ja i tak sie nie uspokoilam bo jak dla mnie to to nie jest noramalne że dzieci nic nie chca jesc.dobrze ze krystian mi je bo bym chyba zwariowała jak bym za nim miała biegac z jedzeniem.
teraz czekam na kolezanke bo ma przyjechac to troszke sobie poplotkojemy,wyżale jej sie na moja tesciowa bo już brak mi słów i cierpliwosci do tego babsztyla.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a i strasznie sie ciesze ze mi już net działa bo sie steskniłam za wami babeczki,mam nadzieje ze teraz juz bede codziennie na bb.
pozdrawiam i buziaczki dla was:-)COLOR]
c.

witaj z powrotem

Natali zaden lekarz nie moze cie zmusic ani naciskac na twoja decyzje bo to tylko ty decydujesz o tym czy dziecko poddac temu zabiegowi jak ma trzy latka bo to podobno w takim wieku sie robi :):-)

Ja mam mega zgage , jem płatki sniadaniowe kukurydziane i popijam mlekiem bo troche zgaga mi po mleku przechodzi :-D:-D:-D

mi tez mleko pomagalo
i lykalam rennie

Witam Was kochane:tak::tak:
David bardzo dziekuje wam wszytkim za zyczenia:tak::tak:
i kazal was pozdrowic:tak::tak::-):-)

My wlasnie jestemy po romantycznej kolacji przy swiecach:tak:
zamowilam jedzonko pozapalalam pelno swieczek
jak David wszedl do domu z pracy to byl w szoku ale bylo widac ze podobalo mu sie i dziekowal chyba z 5 razy:tak::tak:
Teraz m sie kompie a ja lece swieczki pozapalac teraz w sypalni i bede na niego tam czekala:tak::tak:

Jutro odprawiamy urodzinki ktore nie byly planowane bo mielismy ich nie robic ale goscie sie sami wprosili wiec nie pozostaje nam nic innego :no::no:

to fajnie
oj pewnie goraca noc byla:rofl2::rofl2::rofl2:

LIDUS
Dzieki:tak::tak::tak:Dominikowi sie bardzo podoba:tak::tak::tak:Ale te kolory sa inne niz na zdjeciu:eek:
Wlasnie zauwazylam ze koncowki wlosow mam niebieskie:szok::szok::szok::-D:-D:-D

A termometry na podczerwien sa super:tak::tak::tak:i sa stosunkowo tanie:tak::tak::tak:

Ja mam do ucha Brauna ktory kosztowal 250 zł a zdecydowanie bardziej jestem zadowolona ze zwyklego elektronicznego za 10 zł z rosmana:tak::tak::tak:

ja mam nadal rteciowy:tak::tak::tak:
lepeszego niema
mialam jais elekto=roniczny ale strasznie oszukiwal

dowikla no my bedziemy jechac pociagiem,juz spisałam sobie rozkład,będziemy jechac na noc sypialnym.
dotrzemy do kołobrzegu ok 6.30 i stamtąd to państwo odbierze nas samochodem i zawiezie do grzybowa :tak::tak::tak::tak::tak:

możesz mi podac te telefony w razie gdyby coś nie wypaliło,zawsze dobrze mieć coś w rezerwie :tak::tak::tak::tak:

my tez noocnym jedziemy i za tydzien bede juz u Madzuli:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A jutro znów z małą idziemy do przedszkola na drzwi otwarte dla nowo przyjętych przedszkolaków. Tym razem spotkanie z dyrektorką i omawianie co i jak z tym i owym:-). W tym tygodniu Piciu prawdopodobnie sam e nocki, więc a ze zmiany rannej przestawiam się na wieczornie nocną:-).
jak widac nic ciekawego, hehe.

fajnie

a ja musze powiedziec ze chyba 1 raz w zyciu schodzi mi skora po oplananiu:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
wlasciwie o spaleniu ramion

a co zgubiłaś???

mnie znalazla na fotkach;))))))))))
sprawdz na poprzedniej stronie;))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :tak:

Jeszcze nie odespałam :eek: Z piatku na sobotę spałam może z godzinke :sorry: Jesli chodzi o wesele, to bywałam na lepszych :cool2: Ale niema co narzekać :-p

Anabubka, dzieki odebrałam kapelusik :tak:

Dzisaj mam z Niki, ostatnia ( mam nadzieje ) wizytę w ośrodku rehabilitacyjnym :tak: Mam lekkiego stresa, bo wizyta na 11, a o 12 mam Helenkę odebrać, mam nadzieje, że zdążę :eek: A otem na 16, do nowego przedszkola na zjęcia integracyjne :tak: M dostał podwyżkę więc będzie nam łatwiej posłać małą do płatnego przedszkola :-)

No i złe wieści od babci, czuje się coraz gorzej, a diagnozy konkretnej jeszcze niema :no:

Lunka, a ty co na bezsenność cierpisz...

Witam z ranca:tak:
Mlode jeszcze spia,a ja bylam dziisja mlodego do szkoly odstawic i juz sie nie kladlam:szok:Zjadlam sniadanko i jak Wicia wstanie to pojedziemy na te badania:tak:
Pogoda taka se,ale nie pada:tak::tak::tak:

ANABUBKA
No naszukalam sie ,ale znalazlam:tak::tak::tak:
wate cukrowa to ja sama uwielbiam:tak::-);-)Az mi sie jej zachcialo hehe:-D:szok:

Dowilka, daj znać po badaniach :tak::tak:

A ja popadam w jakąś paranoję :szok::no: co telefon dzwoni to się boję do niego podejść, bo od razu mam wizję, ze ktoś dzwoni ze złymi wieściami o babci :no::no::no:

MH
A Ty daj znac po rehabilitacji:tak::tak::tak:

ja wyniki bede miala dopiero jutro

Zdrowka dla Babci:tak:Tyle czasu jest w szpitalu i nikt nie wie co Jej jest:szok::no::no::no:

MH wpolczuje kochana, kuźwa ta nasza służba zdrowia jest "nieoceniona":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
&&&&&&& oby z babcia sie poprawilo

hej laski z rana
lodowka swieci pustkami wiec trza sie wybrac na zakupy
a w portfelu 200 zl i rachunek za prąd opiewajacy na sume 181 zl:sorry:
do tego jeszcze dekoder 40 zl telefon m 30 zl i internet 64:sorry::sorry:
nie ma to jak rachunki:cool:
ale neta i telefon w nastepnym miesiacu oplace
trza pozyczyc
dziopki mysle nad czyms takim:
aby sobie dorobic mysle skladac jakies kolczyki naszyjniki itp i sprzedawac na allegor
jak myslicie bedzie sie oplacac czy nie bardzo
moze ktoras juz probowala:eek:

mlody baje oglada i bawi sie makaronem:sorry:
a ja sie obijam bo mnie sie nic nie chce
zimno na dworze slonce by moglo wyjsc i ladnie by sie moglo zrobic a nie taka brzydka pogoda:cool:

reklama
witam :-) ostatnio nie udzielam sie na BB az mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wczoraj pracowałam 10 godzin na dodatek mialm pierwszy dzień @ umylam sie troche i od razu do wyrka bo do niczego sie nie nadawałam dzis tak sobie sie czuje juz bylam w lidlu no ido pracy na 15.30 no jeszcze obiad dzis kurczaczek po meksykansku z ryżem Wpiatek koniec roku szkolnego Milego dnia :tak::-)

Do góry