reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
ale i tak fajniusio;-)NATALINECZKA
To jest zolty i blekitny i nie wiem dlaczego tak wyszlo na zdjeciach
Ja bede ogladala mecz wieczorem bo gra moja BrazyliaTo sa moi faworyci od wielu,wielu lat
LIDUS
powiem to tak-moj Dominik ma bzika na unkcie wszystkiego co akurat jest na czasie;-):-)Te firanki ma juz drugi rok
moimi faworytami tez brazylia
tak ten do ucha i na czolo to wlasnie te na podczerwiendowikla-a mój krystian nie ustannie od 2 lat cały czas ten zygzakja nie mam nic przeciwko temu bo osobiscie ogladałam ta bajke i jest bardzo fajna.ale czasem to juz przesadza nawet majtki ostatnio zobaczyl z zygzakiem i musiałam mu kupic
natalineczka-mi chodzi o termometr na podczerwien
no i d... blada,znajomi jednak nie przyjadapokłucili sie i nie chca nam psuc w domu atmosfery wiec czeka mnie nudne popołudnie:-(
witam sie popoludniowo;-)
bylismy u babci dzidek wyzbieral wszystkie kacze jaja i teraz nie wiadomo czy bedzie chciala wysiadywac
no i ciocia znalazla jedno juz wyklute pisle i przyniosla wiec dzieciaki mialy frajde
teraz oglada baje i zaraz kolacja i nyny
a mnie czeka mycie puzzli bo mlody mi w nocy osikal i smierdza jak nie wiem co
dowikla no my bedziemy jechac pociagiem,juz spisałam sobie rozkład,będziemy jechac na noc sypialnym.
dotrzemy do kołobrzegu ok 6.30 i stamtąd to państwo odbierze nas samochodem i zawiezie do grzybowa
możesz mi podac te telefony w razie gdyby coś nie wypaliło,zawsze dobrze mieć coś w rezerwie
dotrzemy do kołobrzegu ok 6.30 i stamtąd to państwo odbierze nas samochodem i zawiezie do grzybowa
możesz mi podac te telefony w razie gdyby coś nie wypaliło,zawsze dobrze mieć coś w rezerwie
No to juz se posprzatalam,pozmywalam i nawet pranie powiesilam
teraz slucham sobie muzyczki i odpoczywam
Jutro albo we wtorek rano jade z Wiktoria na badanie krwi na krzywa cukrzycowa przez te ciala ketonowe w moczu
Juz widze co tam sie bedzie dzialoTym bardziej ze to na czczo a pozniej po wypiciu glukozy
AGNES
Wyslalam Tobie priv
NATALINECZKA
Wspolczuje obsikanych puzzli
teraz slucham sobie muzyczki i odpoczywam
Jutro albo we wtorek rano jade z Wiktoria na badanie krwi na krzywa cukrzycowa przez te ciala ketonowe w moczu
Juz widze co tam sie bedzie dzialoTym bardziej ze to na czczo a pozniej po wypiciu glukozy
AGNES
Wyslalam Tobie priv
NATALINECZKA
Wspolczuje obsikanych puzzli
witam sie i ja wieczorowa porą.moje dzieciaczki już spia, m mecz ogląda a ja po necie buszuje.
kobietki ja nie mam wogole kadycjipo poludniu zagrałam na polu z m w bambinktona,obiegalam sie jak szalona a rence to mnie tak bola ze ciezko mi pisac.ciekawa jestem co bedzie jutro-chyba nimi nie rusze.ale bylo fajnie i smiechu strasznie dużo:-)
dowikla-trzymam kciuki za wiki,oby wyniki wyszły dobre.
ja we wtorek z moim mikołajem do chirurga bo napletek wogole mu nie zchodzi.
agnes-to kiedy wyruszasz na urlop?
kobietki ja nie mam wogole kadycjipo poludniu zagrałam na polu z m w bambinktona,obiegalam sie jak szalona a rence to mnie tak bola ze ciezko mi pisac.ciekawa jestem co bedzie jutro-chyba nimi nie rusze.ale bylo fajnie i smiechu strasznie dużo:-)
dowikla-trzymam kciuki za wiki,oby wyniki wyszły dobre.
ja we wtorek z moim mikołajem do chirurga bo napletek wogole mu nie zchodzi.
agnes-to kiedy wyruszasz na urlop?
luna665
Mama grudniowa 2007
Hej dziopki. Witam wyjątkowo wieczornie.
Mężuś wyszedł do pracy, córa śpi jak suseł.
Natali ja co prawda do cyrku nigdy nie pójdę, ale u nas cena dla dorosłego to 60zł, dla dzieci 30 albo 20. I weź tu idź całą rodziną
Agnes, graki tórjeczki, nic tylko dalej grać tą kasą
MH współczuję bolesnego ząbkowania NIki:-(
I jakoś tak, że tylko tyle. Nie było mnie 2 dni chyba, a tu takie pustki, że szok. Przygotowałam się na mega nadrabianie, a tu proszę:-)
A u nas ostatnio ciągle w drodze . Co dziennie chodziłam do mamy, w piątek Witusia zażyczyła sobie u niej spac, wiec została. My z Piciem oczywiście nie omieszkaliśmy cudnie tego wolnego czasu wykorzystać
W sobotę do mamy z samego rana, na targ, zakupy insze, na cmentarz na groby, do prababci i wieczorkiem do domciu. Dziś rano na wybory, do domu przebrać i przemyć kózkę i do teściowej na obiad, ciacho, kawę, kasę na życie pożyczyć- hehehehehe.
A jutro znów z małą idziemy do przedszkola na drzwi otwarte dla nowo przyjętych przedszkolaków. Tym razem spotkanie z dyrektorką i omawianie co i jak z tym i owym:-). W tym tygodniu Piciu prawdopodobnie sam e nocki, więc a ze zmiany rannej przestawiam się na wieczornie nocną:-).
jak widac nic ciekawego, hehe.
Mężuś wyszedł do pracy, córa śpi jak suseł.
Natali ja co prawda do cyrku nigdy nie pójdę, ale u nas cena dla dorosłego to 60zł, dla dzieci 30 albo 20. I weź tu idź całą rodziną
Pamietacie, pamiętacie. Byliśmy z zsamego rana. Mała w drodze zdarła nowe rajstopki, kolana do krwi, ech, ile płaczu... Okupione krwią te wyboryPamiętajcie o głosowaniu
Agnes, graki tórjeczki, nic tylko dalej grać tą kasą
MH współczuję bolesnego ząbkowania NIki:-(
I jakoś tak, że tylko tyle. Nie było mnie 2 dni chyba, a tu takie pustki, że szok. Przygotowałam się na mega nadrabianie, a tu proszę:-)
A u nas ostatnio ciągle w drodze . Co dziennie chodziłam do mamy, w piątek Witusia zażyczyła sobie u niej spac, wiec została. My z Piciem oczywiście nie omieszkaliśmy cudnie tego wolnego czasu wykorzystać
W sobotę do mamy z samego rana, na targ, zakupy insze, na cmentarz na groby, do prababci i wieczorkiem do domciu. Dziś rano na wybory, do domu przebrać i przemyć kózkę i do teściowej na obiad, ciacho, kawę, kasę na życie pożyczyć- hehehehehe.
A jutro znów z małą idziemy do przedszkola na drzwi otwarte dla nowo przyjętych przedszkolaków. Tym razem spotkanie z dyrektorką i omawianie co i jak z tym i owym:-). W tym tygodniu Piciu prawdopodobnie sam e nocki, więc a ze zmiany rannej przestawiam się na wieczornie nocną:-).
jak widac nic ciekawego, hehe.
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
czesc laseczki
witam poweekendowo
p pojechal na noc,dziewczyny spia,ja wlasnie poplacilm reszte rachunkow
a wiec-w piatek jak tylko mala wstala,czyli ok 10 ruszylam rowerem na ryne,bo wozkiem bym nie zdazyla,kupilam sobie 10kg starych ziemniakow,pare mlodych,do tego inne warzywa iwec z przodu mialam 20kg i z tylu pawie 20kg Weroniki,ale co to dla mnie
kupilam jeszcze prae drobizgow
poszlam do bratwoej,poczekalam az Paulina skonczy lekcje
wroiclysmy do domu,nakarmilam towarszytswo,potem Pauline odprowadzialm rowerem na urodziny do kolezanki,jakies 3km w jedna strone,z powrotem do domu,opeilikam ogrodek itd,pozniej znow po Pauline a ja na kawe,po drodze znow nawiedzilam barwotwa:-)
i do domu.zrobilam jakies 15km rowerem:-)
w sobote bawilam sie najpeirw we fryzjera-obcielam Paulinie wlosy-tzn skrocilam sproo,malej grzywke,starego ostrzyglam i sisotrze ufarbowalam wlosy,jakbym miala dla siebie farbe to jeszcze sobie bym maznela
pozniej sprztanie itd
w koncu ruszyli z wykopami fundamentow
niestety nie dalo rady calych wykopac,dzis musisalam je przykryc zeby nie zalalo bo niezle pada
dzis bylam u mamy,zaliczylam tez wybory
wrocilsymy po dobranocce do domu,nagrzlaam wode i jakos zelacialo
jaby ktoras chciala obejrze zdjecia z naszego festynu po daje linka
Gminne Centrum Kultury w Mrozach - News: Dni Mrozw 2010 - niedziela
Paulina jest chyba na 21-szym zdjeciu tam gdzie dzieci trzymaja transparent "kochamy Mrozy:
Paulina trzyma transparent z prawej strony,w pomarnaczowej koszulce
pozniej nizej gdzies kolo 40zdjecia jest tez Paulina z przodu trzyma wate cukrowa w rekach,na 1 lanie z lewej strony moja tesciowa i ja obok
kto mnie znajdzie?
no i pod kniec fotek jest zdjecie Paulina trzymajace wate cukrowa czerowna-nie da sie go nie zauwazyc
witam poweekendowo
p pojechal na noc,dziewczyny spia,ja wlasnie poplacilm reszte rachunkow
a wiec-w piatek jak tylko mala wstala,czyli ok 10 ruszylam rowerem na ryne,bo wozkiem bym nie zdazyla,kupilam sobie 10kg starych ziemniakow,pare mlodych,do tego inne warzywa iwec z przodu mialam 20kg i z tylu pawie 20kg Weroniki,ale co to dla mnie
kupilam jeszcze prae drobizgow
poszlam do bratwoej,poczekalam az Paulina skonczy lekcje
wroiclysmy do domu,nakarmilam towarszytswo,potem Pauline odprowadzialm rowerem na urodziny do kolezanki,jakies 3km w jedna strone,z powrotem do domu,opeilikam ogrodek itd,pozniej znow po Pauline a ja na kawe,po drodze znow nawiedzilam barwotwa:-)
i do domu.zrobilam jakies 15km rowerem:-)
w sobote bawilam sie najpeirw we fryzjera-obcielam Paulinie wlosy-tzn skrocilam sproo,malej grzywke,starego ostrzyglam i sisotrze ufarbowalam wlosy,jakbym miala dla siebie farbe to jeszcze sobie bym maznela
pozniej sprztanie itd
w koncu ruszyli z wykopami fundamentow
niestety nie dalo rady calych wykopac,dzis musisalam je przykryc zeby nie zalalo bo niezle pada
dzis bylam u mamy,zaliczylam tez wybory
wrocilsymy po dobranocce do domu,nagrzlaam wode i jakos zelacialo
jaby ktoras chciala obejrze zdjecia z naszego festynu po daje linka
Gminne Centrum Kultury w Mrozach - News: Dni Mrozw 2010 - niedziela
Paulina jest chyba na 21-szym zdjeciu tam gdzie dzieci trzymaja transparent "kochamy Mrozy:
Paulina trzyma transparent z prawej strony,w pomarnaczowej koszulce
pozniej nizej gdzies kolo 40zdjecia jest tez Paulina z przodu trzyma wate cukrowa w rekach,na 1 lanie z lewej strony moja tesciowa i ja obok
kto mnie znajdzie?
no i pod kniec fotek jest zdjecie Paulina trzymajace wate cukrowa czerowna-nie da sie go nie zauwazyc
reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
a co zgubiłaś???
Podziel się: