reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moj Dominik tez ma nawet gacie z zygzakiem:tak::tak::tak:
M wychodzi z mlodymi na dwor to bede miala spokoj i pozmywam sobie po obiedzie i znowu podlogi:rofl2:

LIDUS
No to szkoda ze znajomi nie przyjada:no:

reklama
NATALINECZKA
To jest zolty i blekitny i nie wiem dlaczego tak wyszlo na zdjeciach:crazy:
Ja bede ogladala mecz wieczorem bo gra moja Brazylia:tak::tak::tak:To sa moi faworyci od wielu,wielu lat:tak::tak::tak:

LIDUS
powiem to tak-moj Dominik ma bzika na unkcie wszystkiego co akurat jest na czasie;-):-)Te firanki ma juz drugi rok:tak::tak::tak:
ale i tak fajniusio;-):tak::tak::tak::tak:
moimi faworytami tez brazylia:tak::tak:
dowikla-a mój krystian nie ustannie od 2 lat cały czas ten zygzak:tak:ja nie mam nic przeciwko temu bo osobiscie ogladałam ta bajke i jest bardzo fajna.ale czasem to juz przesadza nawet majtki ostatnio zobaczyl z zygzakiem i musiałam mu kupic:crazy:

natalineczka-mi chodzi o termometr na podczerwien:tak:

no i d... blada,znajomi jednak nie przyjada:wściekła/y:pokłucili sie i nie chca nam psuc w domu atmosfery wiec czeka mnie nudne popołudnie:-(
tak ten do ucha i na czolo to wlasnie te na podczerwien:tak::tak::tak::tak:

witam sie popoludniowo;-)
bylismy u babci dzidek wyzbieral wszystkie kacze jaja i teraz nie wiadomo czy bedzie chciala wysiadywac:eek:
no i ciocia znalazla jedno juz wyklute pisle i przyniosla wiec dzieciaki mialy frajde:tak:
teraz oglada baje i zaraz kolacja i nyny
a mnie czeka mycie puzzli bo mlody mi w nocy osikal i smierdza jak nie wiem co:sorry:

dowikla no my bedziemy jechac pociagiem,juz spisałam sobie rozkład,będziemy jechac na noc sypialnym.
dotrzemy do kołobrzegu ok 6.30 i stamtąd to państwo odbierze nas samochodem i zawiezie do grzybowa :tak::tak::tak::tak::tak:

możesz mi podac te telefony w razie gdyby coś nie wypaliło,zawsze dobrze mieć coś w rezerwie :tak::tak::tak::tak:

No to juz se posprzatalam,pozmywalam i nawet pranie powiesilam:tak::tak::tak:
teraz slucham sobie muzyczki i odpoczywam:tak::tak::tak:

Jutro albo we wtorek rano jade z Wiktoria na badanie krwi na krzywa cukrzycowa przez te ciala ketonowe w moczu:no::no::no:
Juz widze co tam sie bedzie dzialo:no::no::no:Tym bardziej ze to na czczo a pozniej po wypiciu glukozy:no:

AGNES
Wyslalam Tobie priv:tak:

NATALINECZKA
Wspolczuje obsikanych puzzli:no:

witam sie i ja wieczorowa porą.moje dzieciaczki już spia, m mecz ogląda a ja po necie buszuje.
kobietki ja nie mam wogole kadycji:szok:po poludniu zagrałam na polu z m w bambinktona,obiegalam sie jak szalona a rence to mnie tak bola ze ciezko mi pisac.:szok:ciekawa jestem co bedzie jutro-chyba nimi nie rusze.ale bylo fajnie i smiechu strasznie dużo:-)

dowikla-trzymam kciuki za wiki,oby wyniki wyszły dobre.
ja we wtorek z moim mikołajem do chirurga bo napletek wogole mu nie zchodzi.

agnes-to kiedy wyruszasz na urlop?

dowikla dzwoniłam na te telefony co mi podałaś to mają już zajęte i zadnych wolnych miejsc :no::no::no::no::no::no:

lidka jedziemy 16 lipca w nocy tzn pociąg mamy pare minut po 23.00 :tak::tak::tak::tak:

Hej dziopki. Witam wyjątkowo wieczornie.
Mężuś wyszedł do pracy, córa śpi jak suseł.

Natali ja co prawda do cyrku nigdy nie pójdę, ale u nas cena dla dorosłego to 60zł, dla dzieci 30 albo 20. I weź tu idź całą rodziną:szok:

Pamiętajcie o głosowaniu
Pamietacie, pamiętacie. Byliśmy z zsamego rana. Mała w drodze zdarła nowe rajstopki, kolana do krwi, ech, ile płaczu... Okupione krwią te wybory:-D

Agnes, graki tórjeczki, nic tylko dalej grać tą kasą:tak:

MH współczuję bolesnego ząbkowania NIki:-(

I jakoś tak, że tylko tyle. Nie było mnie 2 dni chyba, a tu takie pustki, że szok. Przygotowałam się na mega nadrabianie, a tu proszę:-)

A u nas ostatnio ciągle w drodze . Co dziennie chodziłam do mamy, w piątek Witusia zażyczyła sobie u niej spac, wiec została. My z Piciem oczywiście nie omieszkaliśmy cudnie tego wolnego czasu wykorzystać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
W sobotę do mamy z samego rana, na targ, zakupy insze, na cmentarz na groby, do prababci i wieczorkiem do domciu. Dziś rano na wybory, do domu przebrać i przemyć kózkę i do teściowej na obiad, ciacho, kawę, kasę na życie pożyczyć- hehehehehe.
A jutro znów z małą idziemy do przedszkola na drzwi otwarte dla nowo przyjętych przedszkolaków. Tym razem spotkanie z dyrektorką i omawianie co i jak z tym i owym:-). W tym tygodniu Piciu prawdopodobnie sam e nocki, więc a ze zmiany rannej przestawiam się na wieczornie nocną:-).
jak widac nic ciekawego, hehe.

czesc laseczki
witam poweekendowo
p pojechal na noc,dziewczyny spia,ja wlasnie poplacilm reszte rachunkow:tak::tak:

a wiec-w piatek jak tylko mala wstala,czyli ok 10 ruszylam rowerem na ryne,bo wozkiem bym nie zdazyla,kupilam sobie 10kg starych ziemniakow,pare mlodych,do tego inne warzywa iwec z przodu mialam 20kg i z tylu pawie 20kg Weroniki,ale co to dla mnie:rofl2:
kupilam jeszcze prae drobizgow
poszlam do bratwoej,poczekalam az Paulina skonczy lekcje
wroiclysmy do domu,nakarmilam towarszytswo,potem Pauline odprowadzialm rowerem na urodziny do kolezanki,jakies 3km w jedna strone,z powrotem do domu,opeilikam ogrodek itd,pozniej znow po Pauline a ja na kawe,po drodze znow nawiedzilam barwotwa:-)
i do domu.zrobilam jakies 15km rowerem:-)

w sobote bawilam sie najpeirw we fryzjera-obcielam Paulinie wlosy-tzn skrocilam sproo,malej grzywke,starego ostrzyglam i sisotrze ufarbowalam wlosy,jakbym miala dla siebie farbe to jeszcze sobie bym maznela:rofl2:
pozniej sprztanie itd
w koncu ruszyli z wykopami fundamentow:tak::tak::tak:
niestety nie dalo rady calych wykopac,dzis musisalam je przykryc zeby nie zalalo bo niezle pada

dzis bylam u mamy,zaliczylam tez wybory:tak::tak::tak:
wrocilsymy po dobranocce do domu,nagrzlaam wode i jakos zelacialo

jaby ktoras chciala obejrze zdjecia z naszego festynu po daje linka

Gminne Centrum Kultury w Mrozach - News: Dni Mrozw 2010 - niedziela

Paulina jest chyba na 21-szym zdjeciu tam gdzie dzieci trzymaja transparent "kochamy Mrozy:
Paulina trzyma transparent z prawej strony,w pomarnaczowej koszulce
pozniej nizej gdzies kolo 40zdjecia jest tez Paulina z przodu trzyma wate cukrowa w rekach,na 1 lanie z lewej strony moja tesciowa i ja obok:rofl2::rofl2::rofl2:
kto mnie znajdzie?:-p:-p:-p

no i pod kniec fotek jest zdjecie Paulina trzymajace wate cukrowa czerowna-nie da sie go nie zauwazyc:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Do góry