reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale puchy buuuuuuu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my zaraz idziemy głosować z oliwką:tak::tak::tak::tak:

znalazłam dwie oferty w związku z wakacjami,jedziemy do Grzybowa :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zrobilismy 2 wstepne rezerwacje i do wieczora musimy się na jedną zdecydować :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:.

od Grzybowa do kołobrzegu jest niedaleko więc będziemy tu i tu :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

i pochwalę sie Wam

wygrałam w Lotto 3 :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: całe 20zł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale jest radość że się trafiło :-D:-D:-D:-D:-D:-Da mały włos a byłaby czwórka ,ja wytypowałam 17 a było 18 :sorry::sorry::sorry: no trudno się mówi,trzeba się cieszyć z trójeczki :-):-):-):-):-)
no to super wakacje sie zapowiadaja;-)
no i gratuluje trojeczki, my ino 2 mieli:-D:-D:-D

dziopy co wy na wybory marsz:-p
nasz obywatelski obowiazek:-D:-p

wlasnie m odjechal w sina dal:-(
i zostalam sama na jakies 2 lub nawet 3 tygodnie:confused2::confused2::confused2:
ale kasa potrzebna wiec trza wyjezdzac:sorry:
i co tu teraz robic:eek::eek::eek:
mecz wlasnie ogladam bo nic nie ma w tv:sorry:
zreszta ostatnio to wogole nic nie bylo wiec prawie wszystkie mecze ogladalismy:-D:-D:-D

reklama
Mlode juz spia a ja wlasnie skonczylam sprzatanie:tak::tak::tak:Musze jeszcze tylko pomyc podlogi:tak:M zabral Dominika na zakupy ,wiec mam luzik:tak::tak::tak:
Zapomnialam Wam napisac ze w h&m sa wyprzedaze i ja wczoraj znowu obkupilam moje dzieci:tak::tak::tak:Sobie chcialam tez cos kupic ale nic nie bylo i kupilam sobie tylko tusz do rzes Maybelline lash stiletto bo mialam juz go wczesniej i jestem mega zadowolona:tak::tak::tak:Co prawda kosztuje 30 zł ale jak dla mnie to jest warty swojej ceny:tak::tak::tak:

AGNES
My jezdzimy na Nadmorska lub Szkolna:tak::tak::tak:Jak chcesz to podam Tobie numery tel:tak::tak::tak:
Nawet jakbyscie jechali pociagiem to od razu przy dworcu sa autobusy ktore podjezdzaja bardzo blisko tych kwater i jesli sie nie myle to Ci Panstwo wyjezdzaja po gosci na dworzec samochodem:tak::tak:

Oto zdjecia mlodego pokoju,niezbyt dobrez wszystko widac ale nie mialam za bardzo jak stanac zeby objac wszystko
PS
Nie zwracajcie uwagi na moja lazienke ktora byla wlasnie w trakcie sprzatania:-p

Załączniki

• SDC12000.jpg
    SDC12000.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC11999.jpg
    SDC11999.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 30
  • SDC12001.jpg
    SDC12001.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 29
witajcie popoludniowo:-)
ja tak na chwilke bo zaraz znajomi przyjada,wiec korzystam z wolnego czasu.dzieciaki spia a m z krystianem w bambinktona graja na dworze bo przestało padac.
mamuski mam do was pytanie........?chciała bym zakupic termometr ale taki profesionalny(najlepiej na podczerwien)moze któras z was ma i jest zadowolona to prosze o nazwe:tak:

dowikla-super wyszedl wam ten pokoik:tak:dominik pewnie zadowolony.

natalineczka-to ty znowu słomiana wdowa jestes;-)
to ty z mundialem na bierzaco jestes:-D:-D;-)

LIDUS
Dzieki:tak::tak::tak:Dominikowi sie bardzo podoba:tak::tak::tak:Ale te kolory sa inne niz na zdjeciu:eek:
Wlasnie zauwazylam ze koncowki wlosow mam niebieskie:szok::szok::szok::-D:-D:-D

A termometry na podczerwien sa super:tak::tak::tak:i sa stosunkowo tanie:tak::tak::tak:

Ja mam do ucha Brauna ktory kosztowal 250 zł a zdecydowanie bardziej jestem zadowolona ze zwyklego elektronicznego za 10 zł z rosmana:tak::tak::tak:

dowikla
no to masz swietna fryzurkę,niebieskie pasemka-orginalne:-D:-D:-D:-D
a co do termometrów to wlasnie slyszałam ze na podczerwien jak dla dzieci sa najlepsze.tylko jest tego tyle na rynku i w takich róznych cenach ze juz sama zgupiałam.

hahaha

Kiedys nawet w lidlu byly na promocji za 50 zł chyba ale ja sie zgapilam:no:
Na allegro tez troche ich jest wiec mozesz sobie poszperac:tak::tak::tak:A najlpeiej to chyba kupic taki co ktos juz go ma i sie sprawdza:tak::tak::tak:

hahaha

Na allegro tez troche ich jest wiec mozesz sobie poszperac:tak::tak::tak:A najlpeiej to chyba kupic taki co ktos juz go ma i sie sprawdza:tak::tak::tak:

no wlasnie o to mi chodzi zeby mi ktos polecił:tak::tak:tak by bylo najlepiej.
albo po prostu zapytam sie lekarza może on mi pomoze w wyborze.

a i widziałam że u dominika w pokoju masz fieranki zygzaka.czy twój dominik mam fiola na punkcie tego auta?bo mój krystian to ma bzika na punkcie zygzaka:rofl2:wszystko musi miec z zygzakiem,piżama,spodniemkapcie,bluzki,czapki itd...a o zabawkach z tego filmu to juz nie wspomne.

Ostatnia edycja:
natalineczka-to ty znowu słomiana wdowa jestes;-)
to ty z mundialem na bierzaco jestes:-D:-D;-)
no baaaa:-D:-D:-D:-D:-D
hahaha

no byly ale u nas albo zgarneli dla siebie i nie wystawili albo ludzie wykupili bo jak chcialam kupic to nie bylo juz dwa dni po:tak::tak::tak:
a na allegro jest duzo takich bo patrzalam i tak na nast wyplate albo ktoras z kolei mam zamiar sobie kupic:tak::tak::tak:
chodzi wam o ten do ucha lub czoła tak:eek:
śliczny ten pokoik kolory mamy takie same w sypialni:tak::tak::tak:
brzoskwiniowy i błekitny:tak::tak:
slicznie;-):tak::tak:

mecz sie skonczyl i co
nuda mlody jeszce spi i co ja mam robic?

NATALINECZKA
To jest zolty i blekitny i nie wiem dlaczego tak wyszlo na zdjeciach:crazy:
Ja bede ogladala mecz wieczorem bo gra moja Brazylia:tak::tak::tak:To sa moi faworyci od wielu,wielu lat:tak::tak::tak:

LIDUS
powiem to tak-moj Dominik ma bzika na unkcie wszystkiego co akurat jest na czasie;-):-)Te firanki ma juz drugi rok:tak::tak::tak:

reklama
dowikla-a mój krystian nie ustannie od 2 lat cały czas ten zygzak:tak:ja nie mam nic przeciwko temu bo osobiscie ogladałam ta bajke i jest bardzo fajna.ale czasem to juz przesadza nawet majtki ostatnio zobaczyl z zygzakiem i musiałam mu kupic:crazy:

natalineczka-mi chodzi o termometr na podczerwien:tak:

no i d... blada,znajomi jednak nie przyjada:wściekła/y:pokłucili sie i nie chca nam psuc w domu atmosfery wiec czeka mnie nudne popołudnie:-(

Do góry