reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No to witam i ja
Kurcze,ale tu pustki:szok::szok:My wlasnie zjedlismy sniadanko i M z Dominikiem zaczeli malowac Jego pokoj:tak::tak::tak:
Mi sie nic nie chce przez ta pogode:no:Czuje sie jakos nie wyspana i wszystko mnie wkurza:no::no::no:
I jeszcze na te urodziny do siory jedziemy na 17

reklama
hej mamuski!!!
matko jakie tu pustki:szok::szok::-(
ja już mam wszystko zrobion,posprzatane,obiad zrobiony,pranie rozwieszone i teraz pelen luz.m pojechał z krystianem na zakupy a ja jak zawsze z dzieciakami siedze.
powiedzcie mi czy ja nie am pecha..............za każdym razem jak chcemy zrobic u nas grilla to jest beznadziejna pogoda:wściekła/y:pada od samego rana i jest zimno:wściekła/y:i nici z grilla:no:a szkoda:-(
miłego weekendu życze:-)

dowikla-kochana a czemu masz taki zly humorek:-(pójdziesz na imprezke to sie odstresujesz;-)

iwicik-dostałas odemnie wiadomosc na pw???????
wczoraj ci napisałam.

Lidka tak otrzymalam wiadomosc i odp:-)

Aga no to super jak mąz zadowolony no i jak po kolacji dziekował 5 razy to jeste,m ciekawa ile razy po nocy bedzie dziekowal:-D:-D:-D

Natali taka pogoda ze dzieciom chce sie spac zreszta nie tylko dzieciom:-D:-D:-D

Dowikla no to czekamy na fotki zmiany pokoiku a jak maly pomaga to napewno wyjdzie super:tak::tak::tak:

Ja wstałam o 8 jak mąz wrócił no i zrobiłam sniadanko no i znów spowrotem poszłam do łóżka z mężęm spać hahahah a na 21 umówił sie ze mną na randke :-D:-D:-Dciekawa jestem tej randki , teraz smaze pampuchy i własnie jedne mi sie przypaliły zapomniałam o nich i sobie klikalam:-D:-D:-D a mąż z synem wymieniaja olej w kosiarce bo mysli w poniedzialek kosic jak nie bedzie padac:-):-)

hej wpadłam się przywitać dziewczyny :-):-):-):-)

widzę ze tu wieje pustkami,gdzie Wy się podziewacie?:-D:-D:-D:-D

ja czasu na bb yeraz nie amm w ogóle,każdą wolna chwilę jaką mam to wykorzystuję aby szukac miejsca aby pojechac na wakacje.i dupa do tej pory co chcemy jechac wszytko zajęte i nie ma szans na wyjazd,zostały najdroższe ofert na które nie mam kasybo nie stać mnie aby zapłącić 100zł za osobę na dobę,tak myślałm że do 70zł za dobę to jeszze tak a tak dupa.powoli zaczynam się dołować bo w końcu wyjdzie ze nigdzie nie pojedziemy bo nie ma zadnych miejsc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam sie z rana
ale wczorajsze pustki mnie przerazily:szok:
zaledwie kilka postow:szok:
my wczoraj w miescie byli mielismy isc do cyrku z mlodym ale jak zobaczylam ile wstep to sie noga przezegnalam:sorry:
40 zl od osoby
m jeszcze spi zaraz ide go obuzic i pojedxiemy spoelnic swoj obywatelski obowiazek:tak::tak:
mlody oglada baje na polsacie
a ja na bb:-):-)

wITAM :tak:

Wpadłam tylko się rpzywiatć :-) wczoraj był ciężki dzień po weselu :eek: Dzisaj już troszke więcej pospałam :tak:

Dzisaj wybory, Pamiętajcie o głosowaniu :tak::tak::tak:

Pozdrowionka :-)

ale puchy buuuuuuu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

my zaraz idziemy głosować z oliwką:tak::tak::tak::tak:

znalazłam dwie oferty w związku z wakacjami,jedziemy do Grzybowa :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

zrobilismy 2 wstepne rezerwacje i do wieczora musimy się na jedną zdecydować :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:.

od Grzybowa do kołobrzegu jest niedaleko więc będziemy tu i tu :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-)

i pochwalę sie Wam

wygrałam w Lotto 3 :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: całe 20zł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale jest radość że się trafiło :-D:-D:-D:-D:-D:-Da mały włos a byłaby czwórka ,ja wytypowałam 17 a było 18 :sorry::sorry::sorry: no trudno się mówi,trzeba się cieszyć z trójeczki :-):-):-):-):-)

Witam z ranca
My niedawno wstalismy bo wczoraj wszyscy szlismy pozno spac:tak:Pokoj mlodego juz skonczony,takze pozniej porobie foteczki:tak::tak::tak:Mi sie podoba efekt koncowy i chyba wyszlo lepiej niz sobie wyobrazalam:tak::tak::tak:
Wczoraj na urodzinkach bylo tak sobie-jak to na imprezce rodzinnej;-):-)

AGNES
W Grzybowie jest fajnie:tak::tak::tak:To jest takie miasteczko typowe dla rodzin:tak::tak::tak:Ja tam jezdze praktycznie co roku:tak::tak::tak:Teraz tez mam upatrzone juz dwie oferty(zreszta i tu i tu juz bylam) i jak bedzie wolny termin jeszcze w tym miesiacu lub poczatek lipca to tez pojade:tak::tak::tak::tak:
No gratuluje 3:tak::tak::tak::tak:

Ja na wybory nie ide:no:

hej mamuski!!!!
o jejku ale tu pusto od wczoraj:szok:
ta pogoda mnie już dobija od wczoraj pada i jest zimno jak w jesieni.:wściekła/y:w zwiazku z tym mam zły humor i nic mi sie nie chce:no:po poludniu maja znajomi przyjechac to moze sie odstresuje.;-)
ja już po kosciele i po obiedzie(a raczej po pierwszym daniu)zaraz dzieciaki wstana to dalej bedzie meka z jedzeniem-kiedy to sie zmieni?????:-(

milej i spokojnej niedzieli:-)

agnes-gratuluje 3-zawsze to jakas wygrana:tak:
a wakacji zazdroszcze,bo my w tym roku nigdzie nie jedziemy:no::-(no moze na soline na 2-3 dni.

dowikla-czekamy na fotki:tak:

mh-jak tam po weselu???

aha a ja na wybory nie ide bo nie mam kandydata:-)

reklama
Do góry