reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja Wiktoria jeszcze spi:szok:A zeby bylo ciekawiej to usnela w salhttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/yes2.gifonie na dywanie i sie tylko przykryla kocykiem:tak::tak::tak:Ja siedze kolo Niej ,Dominik i klaudia tu co chwile chodza i nic Jej nie rusza:szok::szok::szok::tak:Ale musiala byc zmeczona
M zaraz bierze Dominika i jada do castoramy bo musimy odswiezyc mlodego pokoj :tak::tak::tak:
A ja z dziewczynkami bede siedziala w domu:tak::tak::tak:Pogoda sie spierniczyla i chyba zaraz bedzie padalo:no::no::no:

LIDUS
Fajnie ze jestes:tak::tak::tak:Wspolczuje takich niejadkow:no:Moje dzieciaki jak byly male to tez mega wybrzydzali i bardzo malo jedli,no ale wyniki badan tez zawsze byly super:szok::tak::tak::tak:
Co do netu to tez mam w playu i ostatnio czesto mam jakies zawiechy:no:

Termin zabiegu mamy na 15 lipca

reklama
hej hej m poszedl z mlodym na spacer do lilusi wiec ja na bb;-);-)
poamlowalam sobie juz pazurska

Lidzia moim zdaniem wrzuc na luz, ja ostatnio mialam taki caly miesiac mlody wogole nie chcial jesc:no::no:
caly miesiac ale po tygodniu wybrzydania poprostu zaczelam zlewac, nie chcesz nie jedz, jak zglodnieje to przyjdzie po jedzenie:sorry:
zmuszac nie ma co bo wtedy jeszcze bardziej sie zniecheca:tak::tak::tak:
na przekór tobie beda robic:tak::tak:
i teraz wcina za trzech:tak::tak:
moze pogoda na nich tak wplywa albo maja taki bunt:tak:

cos mialam napisac ale mi sie zapomnialo:eek:
tu cos o naszej miejscowowsci smutne ale niestety prawdziwe:-:)-:)-(
[video=youtube;8qA8F2AEXW0]http://www.youtube.com/watch?v=8qA8F2AEXW0[/video]

to jest ta góra którą wam nieraz pokazywałam
widok z balkonu :)

Ostatnia edycja:
hej laski

Natali moj ma juz 7 lat i mu ni schodzi i w niczym nie przeszkadza bedzie dorosły sam moze zdecydowac takze nie przejmuj sie tak zosta moze mu juz tak zostac przynajmniej bedzie sie wyrózniac zawsze to bedzie jedyny w swoim rodzaju:-D:-D:-D

Anka no to Lali dała cz:-Dadu w nocy :-D:-D:-D

Mh to moze dobry pomysł jak jej sie podoba w prze:-Ddszkolu

Dowikla super sportowa klasa napewno bedzie ciekawsza niz taka zwykła

Lidka widze ze udalo ci sie polaczyc i zajrzec super:tak::tak::tak::tak:

David wszystkiego najlepszego :-):-):-)

A u mnie byłam sasiadeczka i poplotkowalysmy troche a mi sie teraz nic nie chce a pasuje jeszcze po obiedzie posprzatac heheheh

Mh a jednak Anika dala znac ze czuje sie osamotniona, bez mamusi:sorry:
Natalineczka co do filmu to ogladnelam poczatek i powiem szczerze ze bym sie wyniosla ze wzgledu na azbest:eek:
Lidka fajnie ze zagladnelas remont to zawsze kojarzy mi sie z zbalaganem a potem z cudownym porzadkiem i czystoscia.Dzeciaczkami sie nie zamartwiaj skoro maja dobre wyniki to nie lataj z jedzeniem za nimi beda glodne same zawolaja:tak:
Dowikla a ja mialam sie pytac nie dal Ci lekarz najpierw masci hormonalnej tylko odrazu podsunal zabieg? Bo tu w DE najpierw daja masc

Ogladalam mecz Niemcy-Serbia a potem pojechalam do Agnieszki na kawulca.Teraz mnie czkawka meczy:eek: Laura jak tylko wyjechalysmy kazala mi sie zawiesc do Emilki:-D:-DObie rozrabiary to im pasuje swoje towarzystwo:-D:-DIle piasku wysypaly na taras:szok: David bedzie mial co robic:-D

aniu niestety nie ma gdzie i nie ma jak:no::no::no:
i także słyszałam o tej maści ona :tak::tak:
z tym ze ona na recepte:sorry:
Iwcik ja sie tym nie martwie bo wiem ze mu nic to nie przeszkadza, martwie sie tylko ze jak lekarka to zobaczy to mi go na zabieg zacznie wciskac:tak:,
oczywiscie bede walczyc ;-);-)

hej mamuski!!!:-)
jestem jeszcze i ja moje dzieciaczki juz wykąpciane i nakarmione:tak:fakt faktem karmienie trwalo 30min ale sukces nie zwymiotowali mi dzis.ja wiem ze może nie powinnam sie tak tym przejmowac ale ja tak nie potrafie im nie dawac jesc jak nie chca.jak dla mnie ta sa za szczupli i wydaje mi sie ze nic na wadze mi nie przybieraja.martwie sie:-(ale mam cicha nadzieje ze im to szybko minie i ze wkącu zaczną jesc normalnie.
m oglada mecz a ja buszuje po necie musze korzystac puki mi działa.:tak:

Witam wieczorkiem
Mlode juz wykapane:-)M z mlodym wrocili niedawno z castoramy:tak:Bylam z dziewczynkami na placu i tak mi sie wyswinily ze szok:szok::no:Zamiast bawic sie w normalnym,czystym piasku to One bawily sie w tym czornym po drodze na plac:no::no::no:

ANKA
ja teraz sama delikatnie nacigam w kapieli i bede smarowala oliwka lub linomagiem:tak:
Jka pojde do tego gina to na zabieg sie chyba nie zgodze bo to zarastanie ma tendencje do nawrotow:no:Dlatego chyba we wlasnym zakresie bede to robila stopniowo i powinno samo przejsc

Ostatnia edycja:
Natali zaden lekarz nie moze cie zmusic ani naciskac na twoja decyzje bo to tylko ty decydujesz o tym czy dziecko poddac temu zabiegowi jak ma trzy latka bo to podobno w takim wieku sie robi :):-)

Ja mam mega zgage , jem płatki sniadaniowe kukurydziane i popijam mlekiem bo troche zgaga mi po mleku przechodzi :-D:-D:-D

Witam Was kochane:tak::tak:
David bardzo dziekuje wam wszytkim za zyczenia:tak::tak:
i kazal was pozdrowic:tak::tak::-):-)

My wlasnie jestemy po romantycznej kolacji przy swiecach:tak:
zamowilam jedzonko pozapalalam pelno swieczek
jak David wszedl do domu z pracy to byl w szoku ale bylo widac ze podobalo mu sie i dziekowal chyba z 5 razy:tak::tak:
Teraz m sie kompie a ja lece swieczki pozapalac teraz w sypalni i bede na niego tam czekala:tak::tak:

Jutro odprawiamy urodzinki ktore nie byly planowane bo mielismy ich nie robic ale goscie sie sami wprosili wiec nie pozostaje nam nic innego :no::no:

reklama
hej hej hej
narazie pierwsza
my juz wstali m jeszcze spi
ja wlasnie sniadANKO WCINAM
mlody tez zajada chlebek z serem i wedlinka:tak:
pogoda taka jakas nijaka
a na termometrze 12*:szok:
znow zimno:confused2:
mlody wlasnie mi oznajmil ze chce spac i poszedl do pokoju :sorry:
ciekawe za ile wroci:-D:-D:-D

Do góry