reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejka, witam słonecznie, ciepło i wesoło.
Wczoraj po południu wpadła kolezanka na maszynę do szycia i zeszło nam se do 22:szok:. Jak wychodziła wszyscy już spali:-)
dziś od rana czytałam książkę -miałam nadzije oddac dziś do bibioteki, ale mała wstała wczesniej:crazy:, no i poćwiczyłam troszku. Zaraz na zakupy, na pocztę , później obadek i wybieramy sie na mega spacer. A co. Maszyna nadal rozłożona, to moż e wkoncu skrócę sobie spodnie, hehe. No czekają już chyba 4 tydzień:-D
Natali a no nie mam zdjęcia, bo sam amusiałm robić, heh, ale jedno będzie z mamuśką, tylko nei wiem kiedy i jak je odbiorę, hihihihi
No i szkoda, że nie powiedzieli jaka płeć dzidziusia...

Pati super, że klientki są, i oby za chwilę waliły drzwiami i oknami!

Agnes-ja jak zwykle spóźniona-samych radości i mnóstwo miłości!!!!!!!

Dziewczyny świetne zakupy. Cóż to był za dzień- za darmochę rozdawali? szkoda, ze mnie tam nie było:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dowikla super, że dzieciaczki wyrównały!

I coś mi się zdaję, ze znów mi cos zrzarło.
Na balkonie suszą sie dwa big koce-wczoraj recznie-nożnie je prałam w brodziku, hehe. Zastanawiam sie, czy pralki nie odpalić, ale chyba nie:-D
No nic, wpadnę późńiej jak się wyrobię. W koncu pogoda, to trzeba korzystać.

reklama
Witam kochane :happy:
wróciłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
spóżnione życzenia urodzinowe dla Jubilatów :tak::tak::tak::tak::tak:
I gratulacje dla przedszkolaków :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mama wczoraj pojechała :-:)-:)-:)-:)-(musiała bo działka ogródek jakoś tak smutno i pusto się zrobiło :-:)-:)-:)-:)-(
Wizyta jej u kardiologa ok :tak::tak::tak:musi zrobić szereg badań już się zarejestrowała :tak:i tym sposobem będzie u nas i w lipcu i w sierpniu i we wrześniu :tak::tak::tak::tak:
Julina od piątku walczyła z mega biegunką nareszcie już spokój i dziś poszła do szkoły :tak::tak::tak: mają dziś sesję fotograficzną więc się doczekać nie mogła :eek: Adacho wc zoraj mnie poinformował jakie ma oceny na koniec roku szkolnego pozostawiam bez komentarza bo swoje sie wczoraj nawkurzałam :wściekła/y: Julina nie będzie ze swoja przyjaciółką Agatka w jednej klasie :-:)-:)-:)-(podobno nie da rady :sorry::sorry::sorry::sorry:tzn byla by możliwość żeby chodziła do klasy Agatki czyli 1A ale no właśnie po pierwsze była by tam jedyną 6-latką :sorry:a w swojej klasie ma ich 8 sztuk no i wychowawczyni klasę A będzie prowadziła pani która uczyła Adama w 3 klasie a jak dla mnie to porażka i jeszcze raz porażka tak więc zostaje w klasie 1B :eek:
Antonio zdrowy dokazuje ile wlezie całe dnie ostatnio na dworze krem ochronny zakupiliśmy z faktorem 50 bo łapie go słonko bardzo szybko :tak:
polecam laseczki klocki drewniane w biedronce są 2 rodzaje pociąg i zamek my mamy z tej firmy całe wiadro klocków teraz mu dokupiłam pociąg i sie zastanawiam czy zamkiu nie dokupimy bo bawi się tym od rana non top a te które ma od grudnia też ciągle na topie a cena tych biedronkowych śmieszna bo 12.99 :tak::tak::tak::tak::tak:
u nas słonko bosko grzeje więc w drodze po Julkę spacer długi obowiązkowy :tak::tak::tak: wczoraj poszłam z nim 5km w jedną stronę on spał ja w ciszy mogłam się dostroić i ramiona spaliłam na raka :cool2::cool2::cool2:
PS laski a co to za szał zakupowy :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-Dwszystko świetne :tak::tak::tak:Dowiklus wygodne są buciki na takiej koturnie?muszę jakieś sandałki sobie kupić i się zastanawiam czy na długie spacery się nadają bo ja to raczej piechur jestem :tak::tak::tak:
Anka zadasz szyku na plażach :tak::tak::tak::tak:
Iwcik twoje ubranka to nie tylko na ciążę :tak::tak::tak:bardzo fajne :tak::tak:
kurcze muszę się znów wdrożyć bo po tej przerwie od bb nie wiem o czym my teraz :-D:-D:-D:-D:-D
szkoda ze nie beda razem kurcze :cool:
a do biedony wybrac sie musze i tak wiec zerkne na te klocuchy;-):tak::tak:

Witam z ranca
Mlode juz szaleja,Dominik w szkole a M pojechal do babci jakies meble je sjrecac czy cos bo to stolarz wkoncu jest;-):-)
U nas tez dzisiaj ładnie i mam nadzieje ze cieplutko:tak::tak::tak:Sloneczko swieci ze az milo:tak::tak::tak:

MALINUS
No wkoncu jestes:tak::tak::tak:
Szkoda ze Julka nie jest w klasie ze swoja przyjaciolka,ale pewnie beda sie widzywaly w szkole i moze po szkole:tak::tak::tak:
Ja dzisiaj bede probowala zapisac Dominika do klasy sportowej o profilu pilki noznej i jak sie uda( w co watpie) to bedzie Juniorkiem w naszym Lechu:tak:A wiec prosze o kciukasy:tak::tak::tak:

LUNKA
To dalas czadu z tymi kocami:szok:No ale najwazniejsze ze wypralas hehe

KERNUS
Super ze u gina wszystko ok no i swietnie ze mala tak rosnie:tak::tak::tak:Bo taka waga na 27 tydzien ciazy to naprawde duzo:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Ja w sumie nie wiem od czego tak sei robi:no:Taki juz jest chyba "urok" niektorych dziewczynek:no:Tak samo jak znikad biora sie takie problemy u chlopcow:no:
A Twoj maly tez bedzie mial to robione podczas zabiegu?Masz juz jakis termin?

W cieple dni to mi sie nawet nie chce jesc:sorry: ale to i dobrze heheheh Dzis w sumie zjadlam az 3 paluszki rybne i 1 ziemniaka:-D:-D ale zrobilam bigosik to wiadomo ze o 22 bede glodna i go zjem:-D:-D Teraz lece na serie cwiczen:-)

Patrysia a fotki z agua parku to co??? jakie ciacho robilas?
heh fotki z aqua parku - no wrzuce, ale mnie nie ma na zdjeciach bo bylam caly czas z Niki i to ja raczej robilam sesje :)
wiec wszyscy sa procz mamuski ale to nawet lepiej nic szczegolnego nie bylo ;p
a ciasto - biszkopt z krmem krowkowo ajerkoniakowym :)
pychotka

Anka no to zes zaszalała na tych zakupach:-)

Pati super moze rozkreci ci sie interes z pazurkami zawsze to kilka groszy wiecej do wypłaty:tak::tak:

Dowikla nastepna odchudzajaca sie:eek::eek::eek:poczekajcie na mnie ja za dwa miechy tez do was dołącze:-Dbedzie mi razniej:-)

MH no u mnie tez by pasowało troche tuji posadzic ale nie ma kto ........:crazy::crazy::crazy:

AS o 20.30 sniadanie:eek:chyba kolacje ;-) ale zabiegana jesteś:tak::tak::tak:

A ja juz w łózku żoładek mnie boli i nie wiem czemu nic takiego nie zjadłam ciekawe jak długo bedzie mnie meczyc :wściekła/y:
dokladnie tym bardziej ze kazdy grosz sie liczy :)
No u mnie też za bardzo niema kto sie trawnikiem zająć :eek: M ciagle w robocie, ja z moją dwójką coś tam robię :sorry:
eeee ja chcialam miec domek wlasnie dlatego zeby zajac sie roslinnoscia :)
ale coz pozostalo mi sadzic jak juz to w doniczce na balkonie :)

A ja uciekam na wieczorek z mezulkiem:))
Laura spi wiec trzeba wykorzystac:-)
hehe wykorzystaj go pozytywnie :)
Witam wieczorkiem
Zaraz klade mlodych spac bo jzu mnie wkurzaja:no::no::no:

AS
No to wczesnie jesz sniadanko:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle dobrez ze wogole je jesz hehe

PATRYSIU
Super ze bedziesz miala klientki na pazurki:tak::tak::tak:
Sama bym chetnie skorzystala

No a ten zabieg jest niestety konieczny:no:W domu podczas kapieli moge jej to smarowac mascia i delikatnie naciagac zeby uelastycznic ta skorke ale to nic nie da i bez zabiegu sie nie obedzie:no:
no wiesz kochana za niedlugo wakacje wpadaj na klachy :)
witam znowu. Najpierw odpiszę co przeczytałam, bo jak zwykle zapomnę;-)
dziewczyny zakpy pierwsza klasa:tak::tak::tak:Co tu taki dzień zakupowy:eek::eek::eek:
Pati super, że masz klientele:tak: Sama wybrałąbym się na .....pedicure bo cos już mi ciężko sięgnąć do tych moich smrodków:-D:-D:-D:-D zachecająco co???;-):-D:-D:-D:-D
Dowikluś ale dziewczyny super przybrały:szok::szok: Pięknie..a z tym ginekologiem to mnie teraz zszokowałaś:eek: A u Klaudi jak mogę spytać to był jakiś powód?? Pytam z racji prawdopodobnej dziewczynki...Dla takiej małej to i krępujące i na pewno nie przyjemne...:-(
Która tu znowu na brzuchol narzeka?????Dowikla???????????:crazy:
Agnes wakacje...mmmm.....może jakieś Hawaje;-)

A co do wizyty to z małą ok, waży 1030, ma 25cm i ułożona główką.
Ale babka już nie miała ochoty potwierdzić płci i jak na początku mówiła na niego jak, że "on" to szok!! A potem pomyłkę skwitowała, że nie widzi jaka płeć i moze faktycznie dziewczynka a ja mam myśleć o tym żeby było zdrowe..no kurcze no....
A dodatkowo cisnienei mi skaczei mam zrobić tygodniową kontrolę ciśnienia...:zawstydzona/y:
co jeszcze....ogólnie jestem zła i anwet nei wiem juzco napisać:sorry:
miłej nocki życze:-)
ciesze sie ze dzidzia ok, a Ty tez wpadaj :) wakacje sie zaczynaja :)
Mama wczoraj pojechała :-:)-:)-:)-:)-(musiała bo działka ogródek jakoś tak smutno i pusto się zrobiło :-:)-:)-:)-:)-(
Wizyta jej u kardiologa ok :tak::tak::tak:musi zrobić szereg badań już się zarejestrowała :tak:i tym sposobem będzie u nas i w lipcu i w sierpniu i we wrześniu :tak::tak::tak::tak:
Julina od piątku walczyła z mega biegunką nareszcie już spokój i dziś poszła do szkoły :tak::tak::tak: mają dziś sesję fotograficzną więc się doczekać nie mogła :eek: Adacho wc zoraj mnie poinformował jakie ma oceny na koniec roku szkolnego pozostawiam bez komentarza bo swoje sie wczoraj nawkurzałam :wściekła/y: Julina nie będzie ze swoja przyjaciółką Agatka w jednej klasie :-:)-:)-:)-(podobno nie da rady :sorry::sorry::sorry::sorry:tzn byla by możliwość żeby chodziła do klasy Agatki czyli 1A ale no właśnie po pierwsze była by tam jedyną 6-latką :sorry:a w swojej klasie ma ich 8 sztuk no i wychowawczyni klasę A będzie prowadziła pani która uczyła Adama w 3 klasie a jak dla mnie to porażka i jeszcze raz porażka tak więc zostaje w klasie 1B :eek:
Antonio zdrowy dokazuje ile wlezie całe dnie ostatnio na dworze krem ochronny zakupiliśmy z faktorem 50 bo łapie go słonko bardzo szybko :tak:
polecam laseczki klocki drewniane w biedronce są 2 rodzaje pociąg i zamek my mamy z tej firmy całe wiadro klocków teraz mu dokupiłam pociąg i sie zastanawiam czy zamkiu nie dokupimy bo bawi się tym od rana non top a te które ma od grudnia też ciągle na topie a cena tych biedronkowych śmieszna bo 12.99 :tak::tak::tak::tak::tak:
u nas słonko bosko grzeje więc w drodze po Julkę spacer długi obowiązkowy :tak::tak::tak: wczoraj poszłam z nim 5km w jedną stronę on spał ja w ciszy mogłam się dostroić i ramiona spaliłam na raka :cool2::cool2::cool2:
PS laski a co to za szał zakupowy :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-Dwszystko świetne :tak::tak::tak:Dowiklus wygodne są buciki na takiej koturnie?muszę jakieś sandałki sobie kupić i się zastanawiam czy na długie spacery się nadają bo ja to raczej piechur jestem :tak::tak::tak:
Iwcik twoje ubranka to nie tylko na ciążę :tak::tak::tak:bardzo fajne :tak::tak:
kurcze muszę się znów wdrożyć bo po tej przerwie od bb nie wiem o czym my teraz :-D:-D:-D:-D:-D
no to fajnie ze przyjedzie jeszcze do Was nioe bedzie juz ak smutno :)
a szkoda ze Julina nie bedzie chodzic do klasy z przyjaciolka
a co ja tak wogole na biegunke wzielo? strula sie czyms ??
hehe to raczek teraz z Ciebie :)
Wczoraj po południu wpadła kolezanka na maszynę do szycia i zeszło nam se do 22:szok:. Jak wychodziła wszyscy już spali:-)
dziś od rana czytałam książkę -miałam nadzije oddac dziś do bibioteki, ale mała wstała wczesniej:crazy:, no i poćwiczyłam troszku. Zaraz na zakupy, na pocztę , później obadek i wybieramy sie na mega spacer. A co. Maszyna nadal rozłożona, to moż e wkoncu skrócę sobie spodnie, hehe. No czekają już chyba 4 tydzień:-D
Natali a no nie mam zdjęcia, bo sam amusiałm robić, heh, ale jedno będzie z mamuśką, tylko nei wiem kiedy i jak je odbiorę, hihihihi

Dziewczyny świetne zakupy. Cóż to był za dzień- za darmochę rozdawali? szkoda, ze mnie tam nie było:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na balkonie suszą sie dwa big koce-wczoraj recznie-nożnie je prałam w brodziku, hehe. Zastanawiam sie, czy pralki nie odpalić, ale chyba nie:-D
doczytasz ksiazke innym razem :)
no ja mysle ze za niedlugo beda znow klientki :)

no my juz po sniadanku
ja po kawce
zaraz zjem sobie ciacho
czekam na kumpele
no ale pewnie doczekam sie szybciej tesciowej niz jej :)
co nie bardzo mnie cieszy...
ale ide sie powoli szykowac w razie jakby tesciowak miala zamiar przyjsc...
wiec ja bede wychodzic i nie bedzie u mnie na kawce hihihih :D
alewredota ze mnie :D
sloneczkou nas tez pieknie swieci ale wiatr jest
ok zmykam papa

Witam

dziekuję babeczki za życzonka urodzinowe :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oliwka jeszzce nie śpi,wierci się ,wymysla,rozbiera się na golasa.już chcę żeby usnęła bo sama chce już się połozyć.

od 17lipca mam urlop ale się cieszę.jedziemy na tydzień nad morze albo jezioro musimy coś znależć na szybkiego :tak::tak::tak::tak::tak:
napewno cos znajdziecie ofert jest mnostwo jak sie ma kase na wakacjones:tak::tak:
witam znowu. Najpierw odpiszę co przeczytałam, bo jak zwykle zapomnę;-)

A co do wizyty to z małą ok, waży 1030, ma 25cm i ułożona główką.
Ale babka już nie miała ochoty potwierdzić płci i jak na początku mówiła na niego jak, że "on" to szok!! A potem pomyłkę skwitowała, że nie widzi jaka płeć i moze faktycznie dziewczynka a ja mam myśleć o tym żeby było zdrowe..no kurcze no....
A dodatkowo cisnienei mi skaczei mam zrobić tygodniową kontrolę ciśnienia...:zawstydzona/y:
co jeszcze....ogólnie jestem zła i anwet nei wiem juzco napisać:sorry:
miłej nocki życze:-)
piekne wyniki usg a plcia nie ma sie co stresowac kochana przy porodzie bedziesz miala niespodzianke:tak: z cisnieniem to powiedziala z czego mozesz miec takie skoki?

ludzie cos ty caly sklep wykupila:-D:-D:-D:-D:-D
swietne te bluzeczki :tak::tak::tak:

no prosze co za baba:crazy:
takich to wystrzelac wszystkich za takie podejscie:crazy:

witam sie z rana wczoraj nie weszlam bo juz mie sie nie chcialo lezalam sobie na wersalce o dogorewalam:-p
dzis od rana sliczna pogoda zaraz z malym na spacer pojdziemy
wczoraj sobie posprzatalam wiec mam luz ino zmyware rozpakowac i zapakowac:tak::tak:
no i obiad zrobic ale sama nie wiem co:eek:
ale to kolo 13:tak::tak:
a takze rachunki poplacic ale to musialabym do miasta jechac zeby na konto pieniazki wplacic:cool:
moze jak pojde to mama bedzie chciala jechac to pojedziemy;-)
mlody mnie juz zaczyna denerwowac:sorry:
stoi i jeczy daje mi jakies zabawki zasypuje mnie itd:sorry:
no ale co poradze
calego sklepu nie bo tam tyle tego bylo a ze bylam z Laura to byly zakupy na szybciora.Z dzieckiem to nie zakupy.Potrzebowalabym tam przesiedziec caly dzien:tak::-D
co do zasypywania zabawkami to tez to przerabialam Laura nie dawala mi siedziec przed kompem co ja se nameczylam zeby ja czyms zajac:rofl2::eek:
U mnie wiecznie pusto wiec ja mam non stop pustke ale calkiem pusto mam jak maz mi wyjedzie.Rozumie te pustke ale kochana sama pisalas ze w kazdym kolejnym miesiacu mama Was odwiedzi wiec glowa do gory
Przyjaciolki szkolne hmmm to temat rzeka i mysle ze dobrze robisz nie przenoszac J do tamtej klasy.Dziewczynki moge sie spotykac po szkole i na przerwach.A J napewno znajdzie sobie jakas kolezaneczke w klasie:tak:

Luncia za darmoche nie dawali ale prawie jak za darmo:tak:
Widze ze spodnie nabieraja mocy urzedowej i sie doczekaja:-D
heh fotki z aqua parku - no wrzuce, ale mnie nie ma na zdjeciach bo bylam caly czas z Niki i to ja raczej robilam sesje :)
wiec wszyscy sa procz mamuski ale to nawet lepiej nic szczegolnego nie bylo ;p
a ciasto - biszkopt z krmem krowkowo ajerkoniakowym :)
pychotka

dokladnie tym bardziej ze kazdy grosz sie liczy :)

eeee ja chcialam miec domek wlasnie dlatego zeby zajac sie roslinnoscia :)
ale coz pozostalo mi sadzic jak juz to w doniczce na balkonie :)

hehe wykorzystaj go pozytywnie :)

no wiesz kochana za niedlugo wakacje wpadaj na klachy :)

ciesze sie ze dzidzia ok, a Ty tez wpadaj :) wakacje sie zaczynaja :)

no to fajnie ze przyjedzie jeszcze do Was nioe bedzie juz ak smutno :)
a szkoda ze Julina nie bedzie chodzic do klasy z przyjaciolka
a co ja tak wogole na biegunke wzielo? strula sie czyms ??
hehe to raczek teraz z Ciebie :)

doczytasz ksiazke innym razem :)
no ja mysle ze za niedlugo beda znow klientki :)

no my juz po sniadanku
ja po kawce
zaraz zjem sobie ciacho
czekam na kumpele
no ale pewnie doczekam sie szybciej tesciowej niz jej :)
co nie bardzo mnie cieszy...
ale ide sie powoli szykowac w razie jakby tesciowak miala zamiar przyjsc...
wiec ja bede wychodzic i nie bedzie u mnie na kawce hihihih :D
alewredota ze mnie :D
sloneczkou nas tez pieknie swieci ale wiatr jest
ok zmykam papa

eeeeee no taki ciacho to bym zjadla :)
Uciekaj z domu co bys znow tesciowej na glowie nie miala:-p
i wcale nie uwazam ze wredota z Ciebie sama bym tak robila chociaz powiedzialabym jej pare slow:-D:-D ale ja to mam niewypazona buzke wiec wiesz jak jest:-D:-D

Ellooo
Ja juz po cwiczonkach
Laura po sniadanku zaliczyla piskownice a teraz szaleje z ciastolina:happy:
Mieszkanko ogarniete i pranie rozwieszone a nawet suche poskladane:rofl2:
Wczorajszy bigosik bedzie na obiadek wiec mam luzik a wieczorem robie tortille:happy:
Zakupy zaliczylam wczoraj:happy: w sumie to musze kupic sobie jakies biale klapeczki i Laurze buty do wody hmmm i chyba to bedzie juz wszystko co potrzeba na urlop:cool2:

Kerna no popatrz taki małe a juz sie wstydzi pokazac co ma miedzy nóżkami:-D:-D:-D

Natali mi tez czesto wywala z bb albo wyloguje po napisaniu posta :tak:szlak mnie wtedy trafia bo tu sie opiszesz a tu lipa i od nowa trzeba pisac:eek::eek::eek:

Pati uciekaj z chałupy bo nie miło widziany gosc wpadnie z nienacka :-D:-D:-D

Anka ty to szalejesz z zakupami no ale jak trzeba to trzeba , a tak wogóle to na ile wy tam jedziecie :eek::eek::eek:

Ja własnie gadalam przez telefon z nasz Lidka która od tygodnia sie nie pokazuje na BB remont domu ja goni okna ma juz powymieniane poszpachlowane no i dzisiaj mąz malował kuchnie a ona własnie wybyła z dzieciaczkami na lody :tak::tak: ma problem z netem bo ma z pleya i jej nawala była to zglosic to sie dowiedziała ze w jej okolicy akurat maja słaby zasieg:crazy: bedzie próbowala sie jeszcze połaczyc z internetem to wkoncu sie pokaze na BB , blizniaki ma zdrowe tylko straciły apetyt za to krystianek jej nadrabia za wszystkich :-D:-D:-D

a ja czekam na mojego syna i mialam zrobic plaacki ziemniaczane a tu nawet ziemniaki nie obrane heheheh:-D:-D:-D

spadam zajrze pózniej narazie :-):-):-)

No kochane gdzie wy ???????????????????????????:-D:-D:-D:-D
A pogoda jest :-D:-D:-D:-D:-D
Pięknie za oknem byliśmy na ponad 3 godzinnym spacerze z Antonim :tak: nogi mi z tyłka wychodzą normalnie bolą jak diabli ale tak miło było :tak::tak::tak::tak::tak: słonko lekki wiaterek :tak:muszę sobie koniecznie kupić jakeś spodenki przewiewne może spódnicę ale gdzie ja cos na mój wielki zad dostanę :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
A gdzie się nasza Justyś podziewa bo dawno jej pościka nie widziałam :sorry::sorry::sorry::sorry:Justyś hop hop robaczku :-)

napewno cos znajdziecie ofert jest mnostwo jak sie ma kase na wakacjones:tak::tak:

piekne wyniki usg a plcia nie ma sie co stresowac kochana przy porodzie bedziesz miala niespodzianke:tak: z cisnieniem to powiedziala z czego mozesz miec takie skoki?

calego sklepu nie bo tam tyle tego bylo a ze bylam z Laura to byly zakupy na szybciora.Z dzieckiem to nie zakupy.Potrzebowalabym tam przesiedziec caly dzien:tak::-D
co do zasypywania zabawkami to tez to przerabialam Laura nie dawala mi siedziec przed kompem co ja se nameczylam zeby ja czyms zajac:rofl2::eek:

U mnie wiecznie pusto wiec ja mam non stop pustke ale calkiem pusto mam jak maz mi wyjedzie.Rozumie te pustke ale kochana sama pisalas ze w kazdym kolejnym miesiacu mama Was odwiedzi wiec glowa do gory
Przyjaciolki szkolne hmmm to temat rzeka i mysle ze dobrze robisz nie przenoszac J do tamtej klasy.Dziewczynki moge sie spotykac po szkole i na przerwach.A J napewno znajdzie sobie jakas kolezaneczke w klasie:tak:

Luncia za darmoche nie dawali ale prawie jak za darmo:tak:
Widze ze spodnie nabieraja mocy urzedowej i sie doczekaja:-D

eeeeee no taki ciacho to bym zjadla :)
Uciekaj z domu co bys znow tesciowej na glowie nie miala:-p
i wcale nie uwazam ze wredota z Ciebie sama bym tak robila chociaz powiedzialabym jej pare slow:-D:-D ale ja to mam niewypazona buzke wiec wiesz jak jest:-D:-D

Ellooo
Ja juz po cwiczonkach
Laura po sniadanku zaliczyla piskownice a teraz szaleje z ciastolina:happy:
Mieszkanko ogarniete i pranie rozwieszone a nawet suche poskladane:rofl2:
Wczorajszy bigosik bedzie na obiadek wiec mam luzik a wieczorem robie tortille:happy:
Zakupy zaliczylam wczoraj:happy: w sumie to musze kupic sobie jakies biale klapeczki i Laurze buty do wody hmmm i chyba to bedzie juz wszystko co potrzeba na urlop:cool2:
kochana obiecuje ci ze jak przyjdziesz to zrobie ci te ciasto :)
Kerna no popatrz taki małe a juz sie wstydzi pokazac co ma miedzy nóżkami:-D:-D:-D

Natali mi tez czesto wywala z bb albo wyloguje po napisaniu posta :tak:szlak mnie wtedy trafia bo tu sie opiszesz a tu lipa i od nowa trzeba pisac:eek::eek::eek:

Pati uciekaj z chałupy bo nie miło widziany gosc wpadnie z nienacka :-D:-D:-D

Anka ty to szalejesz z zakupami no ale jak trzeba to trzeba , a tak wogóle to na ile wy tam jedziecie :eek::eek::eek:

Ja własnie gadalam przez telefon z nasz Lidka która od tygodnia sie nie pokazuje na BB remont domu ja goni okna ma juz powymieniane poszpachlowane no i dzisiaj mąz malował kuchnie a ona własnie wybyła z dzieciaczkami na lody :tak::tak: ma problem z netem bo ma z pleya i jej nawala była to zglosic to sie dowiedziała ze w jej okolicy akurat maja słaby zasieg:crazy: bedzie próbowala sie jeszcze połaczyc z internetem to wkoncu sie pokaze na BB , blizniaki ma zdrowe tylko straciły apetyt za to krystianek jej nadrabia za wszystkich :-D:-D:-D

a ja czekam na mojego syna i mialam zrobic plaacki ziemniaczane a tu nawet ziemniaki nie obrane heheheh:-D:-D:-D

spadam zajrze pózniej narazie :-):-):-)
ja tez mam z playa i tez czasem ciezko o dobry zasieg

No kochane gdzie wy ???????????????????????????:-D:-D:-D:-D
A pogoda jest :-D:-D:-D:-D:-D
Pięknie za oknem byliśmy na ponad 3 godzinnym spacerze z Antonim :tak: nogi mi z tyłka wychodzą normalnie bolą jak diabli ale tak miło było :tak::tak::tak::tak::tak: słonko lekki wiaterek :tak:muszę sobie koniecznie kupić jakeś spodenki przewiewne może spódnicę ale gdzie ja cos na mój wielki zad dostanę :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
A gdzie się nasza Justyś podziewa bo dawno jej pościka nie widziałam :sorry::sorry::sorry::sorry:Justyś hop hop robaczku :-)
eeeeeeej no nie przesadzaj z tym tyleczkiem - nie ladnie nie ladnie :)

reklama
o kurcze faktycznie dzisiaj tu pustki:szok::szok::szok:

Ja sobie dzisiaj urwałam dwa koszyczki truskawek i wlozyłam do słoiczków :-):-):-)

w sobote :-)mąz obiecał ze pozryw:-)a jeszcze i zrobie kompociku jeszcze do słoiczków:-):tak::tak::tak: ciekawe czy napewno pozrywa:-D:-D:-D

Malinka nie mów ze masz taki tyłek ze zadna kieca nie bedzie na ciebie pasowac bo nie uwierze:no::no::no:tyle jest fajnych zwiewnych teraz kiecek ze nawet tuszuja tu i ówdzie nawet ja na swój brzuch znalazłam kiecke w której chodze:-D:-D:-D

Do góry