reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anka to nie masz takiej złej kodycji skoro robisz Weidera i dodatkowo brzuszki;-)

ciekawe jak długo wytrzymasz:-D ja uz tyle razy się zabierałam za ćwiczenia i zawsze przestawałam po tygodniu-dwóch:rofl:

nie wiem czy Wam mówiłam- sprzedawca zwrócił mi za namiot- z wysyłką:rofl:

więc mam namiot(to nic że rozwalony) i kase :rofl:
mam nadzieje ze do urlopu wytrzymam heheh moj to i tak sie smieje ze mnie i gada ze ja to kosciutrup jestem i nie wiem po co cwicze:-D:-D:-D
Sprzedawca okazal sie super gosciem:tak:
No kiepściutko wyszły zdjęcia. Te udało sie troszkę podretuszować, coś ta m widac...

No i spadam dziewczyny, mam dziś szafowe plany. Postanowiłam pozbyć się tego, czego zawsze żal a i tak sie nie nosi.
Do jutra
Kochana widac po zdjeciach i po opisie ze swetnie spedziliscie dzionek a zeton na kucyka sie zmarnowal:sorry: a z tymi zapomnianymi brzuszkami mnie rozwalilas:-D
no to dobrze ze sprzedawca uczciwy:tak::tak::tak:
zeby wszyscy tacy byli:sorry:

e no to spuer wyprawa, zdjęcia tez widzialam malutka jak zwykle przeslodka :tak::tak::tak::tak:
a mamusia zdjecia czego nie ma:eek::eek:

witam sie dzis dopiero
wczoraj u gina najpierw mnie zbadal i stwierdzil ze mi sie szyjka skraca:szok:
ale zrobil mi usg i mowi ze mam baaaaaaardzo dluga szyjke i taka moja natura:sorry:
z badania moczu znow wyszly leukocyty w moczu wec przepisal mi gynalgin i hiconcil, za tydzien mam zrobic badanie a za dwa mam znow wizyte jak znow bedzie nie tak to do szpitala na posiew:cool:
i tu prosba do was zwlaszcza do As:-)
napiszcie mi jak dlugo trwa ten posiew i co to wogole jest za badanie:eek::eek:
bo ja zielona jestem
no i zrobil mi usg zawolal meza i czarka i patrzeli sobie
a płeć same odgadnijcie:-D:-D:-D:-D
nawet mi zdj zrobil i w koleczko zaznaczyl a wiecie co:eek::eek::eek:

pępowinę:cool:
znów sie maluszek schowal tym razem buzi pokazac nie chcial i pepowina sie okryl:sorry:
trudno:confused2:
no i kochana bedziesz miala niespodzianke bo za niedlugo nie bedzie nic widac bo tak ciasno bedzie w brzuszku:cool2:
Dzięki dziewczyny za życzonka dla chłopa :tak:

Madea, super wieści z tym namiotem :tak:

Anka 6 powiadasz, ja wymiekam :eek::-D

Dowikla, chwal sie zkupami :tak:

Lunka, super miałyście dzień, fotki rewelacja :tak:

No to teraz witam :-)

Po przebojowej nocy moje dzieci spały do 8.20 :szok::szok::szok: w zwiazku z powyższym zaspaliśmy do przedszkola :eek: Ale jakoś w minutkę ubrałam Helenkę i M ją zawiózł :-p

Pochwalę się wam, ze zamówiłam nowe łóżeczko dla Niki :-p Będą z Helenką miały takie same :tak:

Niki zjadła śniadanie popiła i poprawia cyckiem :eek: i jak ja mam ją odstawić :confused2:

Natalieczka:

Let me google that for you
no to teraz dziewczynki jak blizniaczki.Nie bedzie problemu ze ta ma inne i ja chce w tamtym:-D
Witam z ranca
My juz po sniadanku,tzn male jeszcze cos tam dziubia;-):-)
Mnie cos ucho napiernicza i glowa ale wzielam juz tabletke i mam nadzieje ze szybko minie:tak:
Pogoda sie poprawila bo swieci sloneczko i jest cieplej:tak::tak::tak:
Klaudia cos mi zaczela kaszlec i od rana miala chrypke,wiec dobrez ze dzisija mamy tego lekarza:tak:
I jeszcze M mi wieczorem powiedzial ze na 17 jest zebranie w skzole dla rodzicow dzieci przyjetych do pierwszych klas:tak:mam nadzieje ze zdaze na to zebranie bo lekarza mamy na 15 a u tej lekarki wizyta jest porzadna i troszke trwa

MEDEA
Dobrze ze facet zwrocil Tobei kaske za ten namiot:tak::tak::tak:

ANKA
To razem sie katujemy hehe,ale ja mysle ze dam rade bo wczoraj juz mi sie o niebo lepiej cwiczylo:tak::tak::tak:
Tylko nie wiem jak to jest z tym weiderem podcza @,bo to sa jednak bardzo intensywne cwiczenia

Jesli chodzi o posiew moczu to ja kupuje jalowe kubeczki w aptece zawsze:tak:Dodatkowo sa one zapokowane we woreczek jeszcze i otwiera sie je przed samym sikaniem:tak::tak:A na wyniki nie czekam dluzej niz 3 dni:tak::-)

poczatki sa najgorsze ale dzis to juz luzik wczoraj bylo lepiej wiec wieczorem znow dzialam w czasie @ mysle dac rade a jak nie to na raty bede robila rano, popoludniu i wieczorem zeby nie na raz
Witam popołudniowo. Nie ma mnie często, ale po prostu mam jakieś takie dni ostatnio bardziej do czytania niz pisania:eek: Wszsytko też prez to, że ciężko mi siedzieć przez tą rwę kulszową:crazy:
Nadal jestem na etapie dentysty i dzisiaj kolejna wizyta...:sorry:wieczorkiem za to idę do gina:tak::tak::tak:
Jutro zaczynam jeszcze robic przetwory narazie truskawki..pewnie dżemik zrobie a potem ogórasy...znowu bedę ledwo chodzić, ale nie mogę sobie odpuscic bo będę całą zimę wściekła na siebie..:-p
Do życzeń się dołączam:tak: ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA I JESZCZE RAZ PIENIĘDZY:-D:-D:-D
daj znac co u gina
Anka wypróbowałam twoja koncepcję na obiad :tak: mięsko mielone w sosie z ryżem :tak: Nom wyszło nieźle, a dziewczyny moje zjadły pięknie :-) bedziemy jesc tak czesciej :cool2:
ciesze sie ze samakowalo:-)
hej

dopiero wrocilismy:rofl:

kupiłam Maksowi świnkew smyku przecenioną ze 100 na 49:rofl:
Fisher Price ŚPIEWAJĄCA UCZĄCA ŚWINKA T1684 (1079573344) - Aukcje internetowe Allegro

sobie kupilam 2 paski po 3zl :rofl: bluzke 10 i spodnie 19- Maksowi kamizelkę elegancką- szarąw H&M na wyprzedaży i koszulkę wpaski- ale nie wiem czy jej nie oddam, wziełam ją bo on mi juz beczał a nie moglam sie zdecydowac czy wziac czy nie:rofl::rofl:

na filmie bylo fajnie- choć film kiepski(Pan i pani kiler)- ale mały się wyszalał z innymi dzieciaczkami, a ja troche odpoczęłam w półmroku i półspokoju:rofl:
na dole na sali był przewijak z pampersami i innymi akcesoriam 2 maty edukacyjne i mnóóstwo zabaek .dzieci mialy radoche;-)

AGNES STOOOOO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to zes poszalala hohoho Ty to bogata jestes:rofl2: Fajnie ci sie udalo z ta swinka:tak: a relaksu w kinie zazdroszcze

reklama
sukienka Zobacz załącznik 256852bluzkaZobacz załącznik 256851Zobacz załącznik 256850tunika

A ja wam jeszcze sie pochwale moimi ostatnimi zakupami ciążowymi:-D:-DZobacz załącznik 256849bluzka
no prosze tos sie obkupila:tak::tak::tak:
no i dobrze
no i kochana bedziesz miala niespodzianke bo za niedlugo nie bedzie nic widac bo tak ciasno bedzie w brzuszku:cool2:
i takie mam przeczucie ze bedzie niespodzianka:tak::tak::tak::tak::tak:
a co bedzie to bedzie mnie sie wydaje ze chlop
a reszte zostawiam malinie:-D:-D:-D:-D
niech mi przepowie
choc sama raz ze chlop a raz ze dziopa wiec co to bedzie:eek::eek::eek::eek::eek:
malina wnikliwa analiza sie by sprzydala:-D:-D:-D:-D

No i wkoncu dotarlam:tak::tak::tak:Bylam u lekarza ,stamtad biegiem do domu napic sie i wysikac i biegiem do szkoly na zebranie:tak::tak::tak:Ale zdazylam:tak::tak::tak:Niedawno weszlam do domu i czekam za pizza:tak::-)
A wiec u lekarza ok:tak:Lekarka byla zadowolona ze male przez ten rok ladnie przybraly i urosly:tak::tak::tak:Nawet nadrobily juz to co schudly podczas choroby:tak::tak::tak:
Wiktoria wazyla po chorobie 7900 a dzisiaj 8170 a Klaudia po chorobie 7700 a dzisiaj 8090:tak::tak::tak:Wyniki musze kontrolowac.Te ciala ketonowe sa tez zastanawiajace dla Niej:szok:bo cukier juz jest ok i odwodnione tez nie sa:eek:No a drastycznej diety odchudzajacej to juz napewno nie stosowaly:no::no::no:
Powoli zaczynamy rozszerzac dietke o produkty mleczne i mleko w potrawach:tak::tak::tak:
Z Klaudia musze sie umowic do gunekologa dzieciecego bo ma sklejone wargi wewnetrzne:no::no::no:Cale szczescie ze robia to na znieczulenie,ale i tak bol i dyskomfort po zabiegu sa niefajne:no::no:

IWCIK,MEDEA
Fajne zakupki:tak::tak::tak:

No to ja sie chwale moimi:tak::tak::tak:najpierw zdjecie bylo a zalozonych butach ale mialam brudne nogi od tej mojej cudnej "ulicy"

ANKA
To czekamy na fotki:tak::tak::tak:
A weidera sie nie robi na raty:no:Bo masz czas w ktorym musisz sie zmiescic z calymi cwiczeniami i to jest 25 minut:tak::tak::tak:

Załączniki

• SDC11998.jpg
    SDC11998.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 22
  • SDC11997.jpg
    SDC11997.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
Dowikla faktycznie ladnie przybraly a z tym dyskomfortem to masz racje.Kurcze ze tez takie rzeczy sie zdarzaja:eek: Z tymi cw3iczeniami to w ostatecznosci :))Fajne bucki na koturnie

I na szybko zrobilam foty:-p
1 i 5 takie same gora z perelkami dol na gumce wiec bluzka ala bombka
2 krociutkie pod biuscik Biust jest w dekoldzie
3.Tubika do leginsow trojkaty na biuscie odcinana pod biustem i odcieta na lini bioder wiec u dolu jest fajna falbanka
4. bluzeczka u dolu z pasem gumkowym super szelki z tylu
6.Tunika na plaze odcinana pod biustek siega za dupke
7.bluzeczka z cekinkami
8.spodnie capri czyli za kolanko
9. Tunika na plaze i swietna do leginsow
10. bezrekawnik ala owca :)

Załączniki

• DSC00306.JPG
    DSC00306.JPG
    15,9 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC00305.JPG
    DSC00305.JPG
    13,4 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC00338.JPG
    DSC00338.JPG
    17,3 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC00316.JPG
    DSC00316.JPG
    22,2 KB · Wyświetleń: 21
  • DSC00311.JPG
    DSC00311.JPG
    17,1 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC00314.JPG
    DSC00314.JPG
    18,1 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00351.JPG
    DSC00351.JPG
    17,3 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00352.JPG
    DSC00352.JPG
    12,3 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00326.JPG
    DSC00326.JPG
    23 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00304.JPG
    DSC00304.JPG
    15,2 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
ANKA
Super zakupki:tak::tak::tak:Niezle zaszalalas cioteczka:tak::tak::tak:

My wlasnie zjedlismy pizze i jestem mega przezarta:szok::tak::-)
Cos ostatnio jakos mniej jem i nie zebym z tego powodu byla jakas smutna hehe;-):-)
Moze wkoncu zgubie ten brzuchal

Witajcie.
Wpadłam do Was w odwiedziny.
Właśnie jem śniadanie :-D:-D:-D:-D:-D
Nie miałam czasu wcześniej.:szok::szok::-D:-D:-D
U nas do bani,ale jakoś trzeba żyć dalej.
Człopwiek podobno wszystko przetrzyma.:confused2::confused2:
Agnes najlepsze życzenia.
Dowikla dobrze,że z małymi lepiej.
Zakupki widzę udane.:-D:-D:-D

Witam popołudniowo. Nie ma mnie często, ale po prostu mam jakieś takie dni ostatnio bardziej do czytania niz pisania:eek: Wszsytko też prez to, że ciężko mi siedzieć przez tą rwę kulszową:crazy:
Nadal jestem na etapie dentysty i dzisiaj kolejna wizyta...:sorry:wieczorkiem za to idę do gina:tak::tak::tak:
Jutro zaczynam jeszcze robic przetwory narazie truskawki..pewnie dżemik zrobie a potem ogórasy...znowu bedę ledwo chodzić, ale nie mogę sobie odpuscic bo będę całą zimę wściekła na siebie..:-p
Do życzeń się dołączam:tak: ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA I JESZCZE RAZ PIENIĘDZY:-D:-D:-D
i co jak po ginie ??
daj znac ;-)
hej laski

wczoraj nie miałam netu i nie moglam do was zajrzec , ale dzisiaj poczytalam :-):-):-)

Wczoraj bylam na KTG i połozna mnie nastraszyła bo powiedziała ze tetno dziecka wyszło za wysokie tak jakbym miała jakies zakazenie a tetno było 180 ja sie nie znam ale sie wystraszylam i poleciałam do lekarza no i powiedział mi ze moze takie byc zebym nie słuchala połoznej bo ona jest od podłaczenia a nie komentowania wyniku:tak: ale i tak mam jakies głupie mysli w głowie ze moze jednak cos jest na rzeczy , chyba połozna tez cos sie zna na takich badaniach .......sama juz nie wiem w necie nic nie moge znalezc na temat ktg :eek::eek::eek:
DZisiaj byłam na komisji lekarskiej bo jestem na chorobowym juz 4 mc i chcieli sprawdzic ale jak mnie zobaczyli to powiedzieli ze mi sie nalezy i moge isc :-D:-D ale najlepsze jest to ze pod koniec skapli sie ze ja wogóle nie podlegam zusowi tylko krus :-D:-Di nie mam pojecia skad oni w zusie wzieli moje dane ze ja jestem na chorob:-Dowy:-Dm z KRUS-U
Dla pewnosci podjechałam do krusu zapytac o co chodzi z ty,m zamieszaniem i czy to moje chorobowe jest aktualne powiedziała ze tak i ze w piątek powinnam dostac kase:-):-):-)
nie martw sie na zapas.
napewno lekarz wielepiej niz polozna ;-)
bedzie dobrze:tak:
hej

dopiero wrocilismy:rofl:

kupiłam Maksowi świnkew smyku przecenioną ze 100 na 49:rofl:
Fisher Price ŚPIEWAJĄCA UCZĄCA ŚWINKA T1684 (1079573344) - Aukcje internetowe Allegro

sobie kupilam 2 paski po 3zl :rofl: bluzke 10 i spodnie 19- Maksowi kamizelkę elegancką- szarąw H&M na wyprzedaży i koszulkę wpaski- ale nie wiem czy jej nie oddam, wziełam ją bo on mi juz beczał a nie moglam sie zdecydowac czy wziac czy nie:rofl::rofl:

na filmie bylo fajnie- choć film kiepski(Pan i pani kiler)- ale mały się wyszalał z innymi dzieciaczkami, a ja troche odpoczęłam w półmroku i półspokoju:rofl:
na dole na sali był przewijak z pampersami i innymi akcesoriam 2 maty edukacyjne i mnóóstwo zabaek .dzieci mialy radoche;-)

AGNES STOOOOO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
udane zakupki widze :-)
swinka fajna :tak:
i zazdroszcze wypadku do kina - mmmmmm relaks :-D
witam melduje ze żyję ;-):-)
witaj :-D

sukienka Zobacz załącznik 256852bluzkaZobacz załącznik 256851Zobacz załącznik 256850tunika

A ja wam jeszcze sie pochwale moimi ostatnimi zakupami ciążowymi:-D:-DZobacz załącznik 256849bluzka
fajne ubranka
nawet nie koniecznie na ciaze :tak:
lubie chodzic w tunikach :tak:

No i wkoncu dotarlam:tak::tak::tak:Bylam u lekarza ,stamtad biegiem do domu napic sie i wysikac i biegiem do szkoly na zebranie:tak::tak::tak:Ale zdazylam:tak::tak::tak:Niedawno weszlam do domu i czekam za pizza:tak::-)
A wiec u lekarza ok:tak:Lekarka byla zadowolona ze male przez ten rok ladnie przybraly i urosly:tak::tak::tak:Nawet nadrobily juz to co schudly podczas choroby:tak::tak::tak:
Wiktoria wazyla po chorobie 7900 a dzisiaj 8170 a Klaudia po chorobie 7700 a dzisiaj 8090:tak::tak::tak:Wyniki musze kontrolowac.Te ciala ketonowe sa tez zastanawiajace dla Niej:szok:bo cukier juz jest ok i odwodnione tez nie sa:eek:No a drastycznej diety odchudzajacej to juz napewno nie stosowaly:no::no::no:
Powoli zaczynamy rozszerzac dietke o produkty mleczne i mleko w potrawach:tak::tak::tak:
Z Klaudia musze sie umowic do gunekologa dzieciecego bo ma sklejone wargi wewnetrzne:no::no::no:Cale szczescie ze robia to na znieczulenie,ale i tak bol i dyskomfort po zabiegu sa niefajne:no::no:

IWCIK,MEDEA
Fajne zakupki:tak::tak::tak:

No to ja sie chwale moimi:tak::tak::tak:najpierw zdjecie bylo a zalozonych butach ale mialam brudne nogi od tej mojej cudnej "ulicy"

ANKA
To czekamy na fotki:tak::tak::tak:
A weidera sie nie robi na raty:no:Bo masz czas w ktorym musisz sie zmiescic z calymi cwiczeniami i to jest 25 minut:tak::tak::tak:
to fajnie waza dziewczynki
buciki super sama mam dwie pary na koturnie na lato :-)
a z ta Klaudia cos powaznego ?? konieczny jest zabieg ??

Dowikla faktycznie ladnie przybraly a z tym dyskomfortem to masz racje.Kurcze ze tez takie rzeczy sie zdarzaja:eek: Z tymi cw3iczeniami to w ostatecznosci :))Fajne bucki na koturnie

I na szybko zrobilam foty:-p
1 i 5 takie same gora z perelkami dol na gumce wiec bluzka ala bombka
2 krociutkie pod biuscik Biust jest w dekoldzie
3.Tubika do leginsow trojkaty na biuscie odcinana pod biustem i odcieta na lini bioder wiec u dolu jest fajna falbanka
4. bluzeczka u dolu z pasem gumkowym super szelki z tylu
6.Tunika na plaze odcinana pod biustek siega za dupke
7.bluzeczka z cekinkami
8.spodnie capri czyli za kolanko
9. Tunika na plaze i swietna do leginsow
10. bezrekawnik ala owca :)
eeeee ciotka ciuszki fajne :tak::tak::tak:

no i jestem dzieci okapane
niki juz spi
sewi zjadl kolacje zaraz p[ojdzie spac
m jeszcze na weselu w delegacji ale lada moment ma przyjechac - ciekawe :sorry:
ja tez pojde zaraz sie kapac i czekac na m.
mialam dzis gosci przyszly znajome... zrobilam ciacho i sie objadlysmy

wogole ostatnio w niedziele bylismy w aqua parku z dziecmi
bylo super...
niki tez sie kapala nie bala sie wody a o sewku to nie gadam jak ryba w wodzie :-D
jak wyjechalismy o 8:30 to bylismy w domku o 20:20 :tak:
a w sobote mialam pod rzad dwie klientki na tipsy - jedna skonczylam i przyszla zaraz druga :tak: fajnie ;-)

no to na tyle:laugh2:

reklama
W cieple dni to mi sie nawet nie chce jesc:sorry: ale to i dobrze heheheh Dzis w sumie zjadlam az 3 paluszki rybne i 1 ziemniaka:-D:-D ale zrobilam bigosik to wiadomo ze o 22 bede glodna i go zjem:-D:-D Teraz lece na serie cwiczen:-)

Patrysia a fotki z agua parku to co??? jakie ciacho robilas?

Do góry