anka26_x_07
Mama Laury :)
mam nadzieje ze do urlopu wytrzymam heheh moj to i tak sie smieje ze mnie i gada ze ja to kosciutrup jestem i nie wiem po co cwiczeAnka to nie masz takiej złej kodycji skoro robisz Weidera i dodatkowo brzuszki;-)
ciekawe jak długo wytrzymasz ja uz tyle razy się zabierałam za ćwiczenia i zawsze przestawałam po tygodniu-dwóch
nie wiem czy Wam mówiłam- sprzedawca zwrócił mi za namiot- z wysyłką
więc mam namiot(to nic że rozwalony) i kase
Sprzedawca okazal sie super gosciem
Kochana widac po zdjeciach i po opisie ze swetnie spedziliscie dzionek a zeton na kucyka sie zmarnowal a z tymi zapomnianymi brzuszkami mnie rozwalilasNo kiepściutko wyszły zdjęcia. Te udało sie troszkę podretuszować, coś ta m widac...
No i spadam dziewczyny, mam dziś szafowe plany. Postanowiłam pozbyć się tego, czego zawsze żal a i tak sie nie nosi.
Do jutra
no i kochana bedziesz miala niespodzianke bo za niedlugo nie bedzie nic widac bo tak ciasno bedzie w brzuszkuno to dobrze ze sprzedawca uczciwy
zeby wszyscy tacy byli
e no to spuer wyprawa, zdjęcia tez widzialam malutka jak zwykle przeslodka
a mamusia zdjecia czego nie ma
witam sie dzis dopiero
wczoraj u gina najpierw mnie zbadal i stwierdzil ze mi sie szyjka skraca
ale zrobil mi usg i mowi ze mam baaaaaaardzo dluga szyjke i taka moja natura
z badania moczu znow wyszly leukocyty w moczu wec przepisal mi gynalgin i hiconcil, za tydzien mam zrobic badanie a za dwa mam znow wizyte jak znow bedzie nie tak to do szpitala na posiew
i tu prosba do was zwlaszcza do As:-)
napiszcie mi jak dlugo trwa ten posiew i co to wogole jest za badanie
bo ja zielona jestem
no i zrobil mi usg zawolal meza i czarka i patrzeli sobie
a płeć same odgadnijcie
nawet mi zdj zrobil i w koleczko zaznaczyl a wiecie co
pępowinę
znów sie maluszek schowal tym razem buzi pokazac nie chcial i pepowina sie okryl
trudno
no to teraz dziewczynki jak blizniaczki.Nie bedzie problemu ze ta ma inne i ja chce w tamtymDzięki dziewczyny za życzonka dla chłopa
Madea, super wieści z tym namiotem
Anka 6 powiadasz, ja wymiekam
Dowikla, chwal sie zkupami
Lunka, super miałyście dzień, fotki rewelacja
No to teraz witam :-)
Po przebojowej nocy moje dzieci spały do 8.20 w zwiazku z powyższym zaspaliśmy do przedszkola Ale jakoś w minutkę ubrałam Helenkę i M ją zawiózł
Pochwalę się wam, ze zamówiłam nowe łóżeczko dla Niki Będą z Helenką miały takie same
Niki zjadła śniadanie popiła i poprawia cyckiem i jak ja mam ją odstawić
Natalieczka:
Let me google that for you
Witam z ranca
My juz po sniadanku,tzn male jeszcze cos tam dziubia;-):-)
Mnie cos ucho napiernicza i glowa ale wzielam juz tabletke i mam nadzieje ze szybko minie
Pogoda sie poprawila bo swieci sloneczko i jest cieplej
Klaudia cos mi zaczela kaszlec i od rana miala chrypke,wiec dobrez ze dzisija mamy tego lekarza
I jeszcze M mi wieczorem powiedzial ze na 17 jest zebranie w skzole dla rodzicow dzieci przyjetych do pierwszych klasmam nadzieje ze zdaze na to zebranie bo lekarza mamy na 15 a u tej lekarki wizyta jest porzadna i troszke trwa
MEDEA
Dobrze ze facet zwrocil Tobei kaske za ten namiot
ANKA
To razem sie katujemy hehe,ale ja mysle ze dam rade bo wczoraj juz mi sie o niebo lepiej cwiczylo
Tylko nie wiem jak to jest z tym weiderem podcza @,bo to sa jednak bardzo intensywne cwiczenia
Jesli chodzi o posiew moczu to ja kupuje jalowe kubeczki w aptece zawszeDodatkowo sa one zapokowane we woreczek jeszcze i otwiera sie je przed samym sikaniemA na wyniki nie czekam dluzej niz 3 dni:-)
poczatki sa najgorsze ale dzis to juz luzik wczoraj bylo lepiej wiec wieczorem znow dzialam w czasie @ mysle dac rade a jak nie to na raty bede robila rano, popoludniu i wieczorem zeby nie na raz
daj znac co u ginaWitam popołudniowo. Nie ma mnie często, ale po prostu mam jakieś takie dni ostatnio bardziej do czytania niz pisania Wszsytko też prez to, że ciężko mi siedzieć przez tą rwę kulszową
Nadal jestem na etapie dentysty i dzisiaj kolejna wizyta...wieczorkiem za to idę do gina
Jutro zaczynam jeszcze robic przetwory narazie truskawki..pewnie dżemik zrobie a potem ogórasy...znowu bedę ledwo chodzić, ale nie mogę sobie odpuscic bo będę całą zimę wściekła na siebie..
Do życzeń się dołączam ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA I JESZCZE RAZ PIENIĘDZY
ciesze sie ze samakowalo:-)Anka wypróbowałam twoja koncepcję na obiad mięsko mielone w sosie z ryżem Nom wyszło nieźle, a dziewczyny moje zjadły pięknie :-) bedziemy jesc tak czesciej
hej
dopiero wrocilismy
kupiłam Maksowi świnkew smyku przecenioną ze 100 na 49
Fisher Price ŚPIEWAJĄCA UCZĄCA ŚWINKA T1684 (1079573344) - Aukcje internetowe Allegro
sobie kupilam 2 paski po 3zl bluzke 10 i spodnie 19- Maksowi kamizelkę elegancką- szarąw H&M na wyprzedaży i koszulkę wpaski- ale nie wiem czy jej nie oddam, wziełam ją bo on mi juz beczał a nie moglam sie zdecydowac czy wziac czy nie
na filmie bylo fajnie- choć film kiepski(Pan i pani kiler)- ale mały się wyszalał z innymi dzieciaczkami, a ja troche odpoczęłam w półmroku i półspokoju
na dole na sali był przewijak z pampersami i innymi akcesoriam 2 maty edukacyjne i mnóóstwo zabaek .dzieci mialy radoche;-)
AGNES STOOOOO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to zes poszalala hohoho Ty to bogata jestes Fajnie ci sie udalo z ta swinka a relaksu w kinie zazdroszcze