reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kobitki zakupy suuuper :tak::tak::tak:

Pati, fajnie, że masz klientki na pazurki :tak:

A moja nikusia mega marudna, ida jej dwójki, wszystkie naraz... :szok:

A ja miałam dzisaj fazę na sprzątanie :tak: i posadziłam sobie 2 tujki, dosiałam trawę :tak:

reklama
Anka no to zes zaszalała na tych zakupach:-)

Pati super moze rozkreci ci sie interes z pazurkami zawsze to kilka groszy wiecej do wypłaty:tak::tak:

Dowikla nastepna odchudzajaca sie:eek::eek::eek:poczekajcie na mnie ja za dwa miechy tez do was dołącze:-Dbedzie mi razniej:-)

MH no u mnie tez by pasowało troche tuji posadzic ale nie ma kto ........:crazy::crazy::crazy:

AS o 20.30 sniadanie:eek:chyba kolacje ;-) ale zabiegana jesteś:tak::tak::tak:

A ja juz w łózku żoładek mnie boli i nie wiem czemu nic takiego nie zjadłam ciekawe jak długo bedzie mnie meczyc :wściekła/y:

Witam wieczorkiem
Zaraz klade mlodych spac bo jzu mnie wkurzaja:no::no::no:

AS
No to wczesnie jesz sniadanko:szok::szok::szok::-D:-D:-DAle dobrez ze wogole je jesz hehe

PATRYSIU
Super ze bedziesz miala klientki na pazurki:tak::tak::tak:
Sama bym chetnie skorzystala

No a ten zabieg jest niestety konieczny:no:W domu podczas kapieli moge jej to smarowac mascia i delikatnie naciagac zeby uelastycznic ta skorke ale to nic nie da i bez zabiegu sie nie obedzie:no:

Witam

dziekuję babeczki za życzonka urodzinowe :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oliwka jeszzce nie śpi,wierci się ,wymysla,rozbiera się na golasa.już chcę żeby usnęła bo sama chce już się połozyć.

od 17lipca mam urlop ale się cieszę.jedziemy na tydzień nad morze albo jezioro musimy coś znależć na szybkiego :tak::tak::tak::tak::tak:

witam znowu. Najpierw odpiszę co przeczytałam, bo jak zwykle zapomnę;-)
dziewczyny zakpy pierwsza klasa:tak::tak::tak:Co tu taki dzień zakupowy:eek::eek::eek:
Pati super, że masz klientele:tak: Sama wybrałąbym się na .....pedicure bo cos już mi ciężko sięgnąć do tych moich smrodków:-D:-D:-D:-D zachecająco co???;-):-D:-D:-D:-D
Dowikluś ale dziewczyny super przybrały:szok::szok: Pięknie..a z tym ginekologiem to mnie teraz zszokowałaś:eek: A u Klaudi jak mogę spytać to był jakiś powód?? Pytam z racji prawdopodobnej dziewczynki...Dla takiej małej to i krępujące i na pewno nie przyjemne...:-(
Która tu znowu na brzuchol narzeka?????Dowikla???????????:crazy:
Agnes wakacje...mmmm.....może jakieś Hawaje;-)

A co do wizyty to z małą ok, waży 1030, ma 25cm i ułożona główką.
Ale babka już nie miała ochoty potwierdzić płci i jak na początku mówiła na niego jak, że "on" to szok!! A potem pomyłkę skwitowała, że nie widzi jaka płeć i moze faktycznie dziewczynka a ja mam myśleć o tym żeby było zdrowe..no kurcze no....
A dodatkowo cisnienei mi skaczei mam zrobić tygodniową kontrolę ciśnienia...:zawstydzona/y:
co jeszcze....ogólnie jestem zła i anwet nei wiem juzco napisać:sorry:
miłej nocki życze:-)

Dowikla faktycznie ladnie przybraly a z tym dyskomfortem to masz racje.Kurcze ze tez takie rzeczy sie zdarzaja:eek: Z tymi cw3iczeniami to w ostatecznosci :))Fajne bucki na koturnie

I na szybko zrobilam foty:-p
1 i 5 takie same gora z perelkami dol na gumce wiec bluzka ala bombka
2 krociutkie pod biuscik Biust jest w dekoldzie
3.Tubika do leginsow trojkaty na biuscie odcinana pod biustem i odcieta na lini bioder wiec u dolu jest fajna falbanka
4. bluzeczka u dolu z pasem gumkowym super szelki z tylu
6.Tunika na plaze odcinana pod biustek siega za dupke
7.bluzeczka z cekinkami
8.spodnie capri czyli za kolanko
9. Tunika na plaze i swietna do leginsow
10. bezrekawnik ala owca :)
ludzie cos ty caly sklep wykupila:-D:-D:-D:-D:-D
swietne te bluzeczki :tak::tak::tak:
witam znowu. Najpierw odpiszę co przeczytałam, bo jak zwykle zapomnę;-)
dziewczyny zakpy pierwsza klasa:tak::tak::tak:Co tu taki dzień zakupowy:eek::eek::eek:
Pati super, że masz klientele:tak: Sama wybrałąbym się na .....pedicure bo cos już mi ciężko sięgnąć do tych moich smrodków:-D:-D:-D:-D zachecająco co???;-):-D:-D:-D:-D
Dowikluś ale dziewczyny super przybrały:szok::szok: Pięknie..a z tym ginekologiem to mnie teraz zszokowałaś:eek: A u Klaudi jak mogę spytać to był jakiś powód?? Pytam z racji prawdopodobnej dziewczynki...Dla takiej małej to i krępujące i na pewno nie przyjemne...:-(
Która tu znowu na brzuchol narzeka?????Dowikla???????????:crazy:
Agnes wakacje...mmmm.....może jakieś Hawaje;-)

A co do wizyty to z małą ok, waży 1030, ma 25cm i ułożona główką.
Ale babka już nie miała ochoty potwierdzić płci i jak na początku mówiła na niego jak, że "on" to szok!! A potem pomyłkę skwitowała, że nie widzi jaka płeć i moze faktycznie dziewczynka a ja mam myśleć o tym żeby było zdrowe..no kurcze no....
A dodatkowo cisnienei mi skaczei mam zrobić tygodniową kontrolę ciśnienia...:zawstydzona/y:
co jeszcze....ogólnie jestem zła i anwet nei wiem juzco napisać:sorry:
miłej nocki życze:-)

no prosze co za baba:crazy:
takich to wystrzelac wszystkich za takie podejscie:crazy:

witam sie z rana wczoraj nie weszlam bo juz mie sie nie chcialo lezalam sobie na wersalce o dogorewalam:-p
dzis od rana sliczna pogoda zaraz z malym na spacer pojdziemy
wczoraj sobie posprzatalam wiec mam luz ino zmyware rozpakowac i zapakowac:tak::tak:
no i obiad zrobic ale sama nie wiem co:eek:
ale to kolo 13:tak::tak:
a takze rachunki poplacic ale to musialabym do miasta jechac zeby na konto pieniazki wplacic:cool:
moze jak pojde to mama bedzie chciala jechac to pojedziemy;-)
mlody mnie juz zaczyna denerwowac:sorry:
stoi i jeczy daje mi jakies zabawki zasypuje mnie itd:sorry:
no ale co poradze

hej dziopki wracam jak bumerang przed chwila mialam wszystko poodpisywane i wyswietlil mi sie blad:crazy::crazy:
i mnie wywalilo wiec teraz z pamieci polece
ale ze pamiec nie tega to krotki bedzie ten post:-p

dzien zakupowy widzialam wczoraj
i wszystkie kreacje mi sie podobaly:tak::tak:
ale na mnie pewnie juz tak rewelacyjnie by nie wygladaly:sorry::-D
Dowiklus slicznie dziopki przybieraja, szkoda tylko Klaudusi z tymi wargami u nas bedzie problem z napletkiem:crazy:
Kernus wazne ze dzidzia zdrowa i wszystko ok:tak:
duze masz to dziecko moje wazy 866 g i dlugosci nie mam podanej bo nie zmiescilo sie na monitorze:-D

witam sie z rana sliczna pogoda wiec zaraz wybywam na włuki:-p
pojdziemy do sklepu po buleczki i na spacerek a co;-)

no i wkleilo mi tego wczesniejszego posta

Ostatnia edycja:
reklama
Witam kochane :happy:
wróciłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
spóżnione życzenia urodzinowe dla Jubilatów :tak::tak::tak::tak::tak:
I gratulacje dla przedszkolaków :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mama wczoraj pojechała :-:)-:)-:)-:)-(musiała bo działka ogródek jakoś tak smutno i pusto się zrobiło :-:)-:)-:)-:)-(
Wizyta jej u kardiologa ok :tak::tak::tak:musi zrobić szereg badań już się zarejestrowała :tak:i tym sposobem będzie u nas i w lipcu i w sierpniu i we wrześniu :tak::tak::tak::tak:
Julina od piątku walczyła z mega biegunką nareszcie już spokój i dziś poszła do szkoły :tak::tak::tak: mają dziś sesję fotograficzną więc się doczekać nie mogła :eek: Adacho wc zoraj mnie poinformował jakie ma oceny na koniec roku szkolnego pozostawiam bez komentarza bo swoje sie wczoraj nawkurzałam :wściekła/y: Julina nie będzie ze swoja przyjaciółką Agatka w jednej klasie :-:)-:)-:)-(podobno nie da rady :sorry::sorry::sorry::sorry:tzn byla by możliwość żeby chodziła do klasy Agatki czyli 1A ale no właśnie po pierwsze była by tam jedyną 6-latką :sorry:a w swojej klasie ma ich 8 sztuk no i wychowawczyni klasę A będzie prowadziła pani która uczyła Adama w 3 klasie a jak dla mnie to porażka i jeszcze raz porażka tak więc zostaje w klasie 1B :eek:
Antonio zdrowy dokazuje ile wlezie całe dnie ostatnio na dworze krem ochronny zakupiliśmy z faktorem 50 bo łapie go słonko bardzo szybko :tak:
polecam laseczki klocki drewniane w biedronce są 2 rodzaje pociąg i zamek my mamy z tej firmy całe wiadro klocków teraz mu dokupiłam pociąg i sie zastanawiam czy zamkiu nie dokupimy bo bawi się tym od rana non top a te które ma od grudnia też ciągle na topie a cena tych biedronkowych śmieszna bo 12.99 :tak::tak::tak::tak::tak:
u nas słonko bosko grzeje więc w drodze po Julkę spacer długi obowiązkowy :tak::tak::tak: wczoraj poszłam z nim 5km w jedną stronę on spał ja w ciszy mogłam się dostroić i ramiona spaliłam na raka :cool2::cool2::cool2:
PS laski a co to za szał zakupowy :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D:-D:-Dwszystko świetne :tak::tak::tak:Dowiklus wygodne są buciki na takiej koturnie?muszę jakieś sandałki sobie kupić i się zastanawiam czy na długie spacery się nadają bo ja to raczej piechur jestem :tak::tak::tak:
Anka zadasz szyku na plażach :tak::tak::tak::tak:
Iwcik twoje ubranka to nie tylko na ciążę :tak::tak::tak:bardzo fajne :tak::tak:
kurcze muszę się znów wdrożyć bo po tej przerwie od bb nie wiem o czym my teraz :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry