reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witajcie
troche mnie nie bylo
nawet sama nie wiem czemu tu nie zagladalam :sorry:

ale solenizantko
Agnes wszystkiego co najlepsze, najpiekniejsze w dniu urodzin zycza Tobie Rybki :-D

no to by bylo na tyle :-) poki co...
potem zajrze wiec moze uda mi sie poodpisywac :tak::cool2:

reklama
Sto lat Agnes!!!

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 57
Witam popołudniowo. Nie ma mnie często, ale po prostu mam jakieś takie dni ostatnio bardziej do czytania niz pisania:eek: Wszsytko też prez to, że ciężko mi siedzieć przez tą rwę kulszową:crazy:
Nadal jestem na etapie dentysty i dzisiaj kolejna wizyta...:sorry:wieczorkiem za to idę do gina:tak::tak::tak:
Jutro zaczynam jeszcze robic przetwory narazie truskawki..pewnie dżemik zrobie a potem ogórasy...znowu bedę ledwo chodzić, ale nie mogę sobie odpuscic bo będę całą zimę wściekła na siebie..:-p
Do życzeń się dołączam:tak: ZDROWIA, ZDROWIA, ZDROWIA I JESZCZE RAZ PIENIĘDZY:-D:-D:-D

Ja wlasnie wrocilam z mlodymi ze spacerku i odebralysmy Dominika ze szkoly:tak::tak:
Zaraz dziewczynki cos zjedza i bedziemy sie szykowac do lekarza:tak:

KERNUS
Koniecznie daj znac po wizycie u gina

AGNES
Od nas rowniez wszystkiego naj,najlepszego:tak::tak::tak:

Anka wypróbowałam twoja koncepcję na obiad :tak: mięsko mielone w sosie z ryżem :tak: Nom wyszło nieźle, a dziewczyny moje zjadły pięknie :-) bedziemy jesc tak czesciej :cool2:

hej laski

wczoraj nie miałam netu i nie moglam do was zajrzec , ale dzisiaj poczytalam :-):-):-)

Wczoraj bylam na KTG i połozna mnie nastraszyła bo powiedziała ze tetno dziecka wyszło za wysokie tak jakbym miała jakies zakazenie a tetno było 180 ja sie nie znam ale sie wystraszylam i poleciałam do lekarza no i powiedział mi ze moze takie byc zebym nie słuchala połoznej bo ona jest od podłaczenia a nie komentowania wyniku:tak: ale i tak mam jakies głupie mysli w głowie ze moze jednak cos jest na rzeczy , chyba połozna tez cos sie zna na takich badaniach .......sama juz nie wiem w necie nic nie moge znalezc na temat ktg :eek::eek::eek:
DZisiaj byłam na komisji lekarskiej bo jestem na chorobowym juz 4 mc i chcieli sprawdzic ale jak mnie zobaczyli to powiedzieli ze mi sie nalezy i moge isc :-D:-D ale najlepsze jest to ze pod koniec skapli sie ze ja wogóle nie podlegam zusowi tylko krus :-D:-Di nie mam pojecia skad oni w zusie wzieli moje dane ze ja jestem na chorob:-Dowy:-Dm z KRUS-U
Dla pewnosci podjechałam do krusu zapytac o co chodzi z ty,m zamieszaniem i czy to moje chorobowe jest aktualne powiedziała ze tak i ze w piątek powinnam dostac kase:-):-):-)

AS , DOWIKLA I ANABUBA ale mi stracha narobiłyscie ja naprawde mam Elocom to sa sterydy:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja nawet głupia nie przeczytałam ulotki myslałam ze to bezpieczne skoro lekarz przepisał:szok::szok::szok::szok: boze dobrze ze ja tylko stopy smarowałam ma nadzieje ze dziecku nie przedostały sie do łożyska:eek::eek::eek::eek:

Anka no jak ma sie taka opuchlizne jak ja to nie czuje sie ugryzienia dopiero w nocy poczułam ze mnie cos swedzi a rano jak zobaczyłam nogi to sie wystraszyłam 20 babli na jednej stopie:-D:-D:-D

Medea super pomysł z tym multikinem daj znac jak bylo:tak::tak::tak:

Agnes wszystkiego najlepszego zycze:-):-):-)

Kerna kochana szalejesz z tymi przetworami a wieczorem ruszac sie nie bedziesz mogła :tak::tak::tak:

Luna superasne foty:tak:

Natali no to ci mały łobuz w br:tak:zuszku buszuje nie pokaze sie i tyle heheh

Dowikla daj znac po wizycie :tak::tak::tak:

no i tyle pamietam :tak::tak::tak:

hej

dopiero wrocilismy:rofl:

kupiłam Maksowi świnkew smyku przecenioną ze 100 na 49:rofl:
Fisher Price ŚPIEWAJĄCA UCZĄCA ŚWINKA T1684 (1079573344) - Aukcje internetowe Allegro

sobie kupilam 2 paski po 3zl :rofl: bluzke 10 i spodnie 19- Maksowi kamizelkę elegancką- szarąw H&M na wyprzedaży i koszulkę wpaski- ale nie wiem czy jej nie oddam, wziełam ją bo on mi juz beczał a nie moglam sie zdecydowac czy wziac czy nie:rofl::rofl:

na filmie bylo fajnie- choć film kiepski(Pan i pani kiler)- ale mały się wyszalał z innymi dzieciaczkami, a ja troche odpoczęłam w półmroku i półspokoju:rofl:
na dole na sali był przewijak z pampersami i innymi akcesoriam 2 maty edukacyjne i mnóóstwo zabaek .dzieci mialy radoche;-)

AGNES STOOOOO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej

dopiero wrocilismy:rofl:

kupiłam Maksowi świnkew smyku przecenioną ze 100 na 49:rofl:
Fisher Price ŚPIEWAJĄCA UCZĄCA ŚWINKA T1684 (1079573344) - Aukcje internetowe Allegro

sobie kupilam 2 paski po 3zl :rofl: bluzke 10 i spodnie 19- Maksowi kamizelkę elegancką- szarąw H&M na wyprzedaży i koszulkę wpaski- ale nie wiem czy jej nie oddam, wziełam ją bo on mi juz beczał a nie moglam sie zdecydowac czy wziac czy nie:rofl::rofl:

na filmie bylo fajnie- choć film kiepski(Pan i pani kiler)- ale mały się wyszalał z innymi dzieciaczkami, a ja troche odpoczęłam w półmroku i półspokoju:rofl:
na dole na sali był przewijak z pampersami i innymi akcesoriam 2 maty edukacyjne i mnóóstwo zabaek .dzieci mialy radoche;-)

AGNES STOOOOO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
superasne zakupy :tak::tak::tak:
chwal sie tu juz:tak::tak:
a z tym kinem super sprawa :tak::tak::tak::tak:

m poszedl z mlodym na spacer znow pewnie do babci zajda do konia mam tylko nadzieje ze pod sklepem nie zniknie:sorry:
wczesniej bylismy razem na spacerze mlody na nogach latal przyszlismy zjedlismy sobie kanapeczki wiosenne i m poszedl znow:tak:
wiec jestem samiuska:tak:
i musze sie za porzadki wziasc:cool:
ale to po pierwszej milosci;-)

reklama
Do góry