reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witamy z powrotem drogie panie ;-);-);-)

a gdzie sa nasze bb muśki:confused::confused:
babiska gdzie wy sie podziewacie:confused:

ja do gina mam na 16.50
wiec ide z m;-)
mam nadzieje ze gin sie zgodzi zrobic mi te usg w koncu kasuje 50 zl:sorry2:
ziemniaczki gotowe kalafiorek juz pachnie niedlugo tez gotowy bedzie a kotlety to przed samym darusiem zrobie;-)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLPESZEGO DLA MĘŻA MH Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra laski spadam cos porobic
milego dnia i pewnie do jutra

Dzięki babo :-) I się wydało :-p

Ale puchy, chyba wakacje pełna para się zaczęły :-D:cool2:

Ja chilowo z gangrenami w domu, musiałam się uporać z 3 łubiankami truskawek :eek:

Ostatnia edycja:
Agnes ja mam masc jakąs na recepte wykupiona Elocom jakos tak ........to jest na ugryzienia i swedzenie ale pomaga tylko na chwile , zreszta tak jak amol tez tylko na chwile działa ale fenistilu jeszcze nie próbowalam :no::no::no:i moczenie nóg w zimnej wodzie z 10min to przynajmniej z godzine pospie dopuki znów mnie swedzenie nie obudzi , ale lekarz mnie oswiecil dzisiaj ze takie moczenie nóg w zimnej wodzie i zimne prysznice w moim wypadku moga tylko przyspieszyc poród bo to wywołuje skurcze i dlatego ja je tak odczuwam :eek::eek::eek:nie wiedziałam i zdziwiłam sie jak mi to powiedział:eek::eek::eek::eek:bo w niedziele to 3 razy byłam pod zimnym prysznicem:eek::eek::eek::eek:

A nogi mi puchna :confused::confused:od 4 miesiaca , takie mam komórki w organizmie ze przy ciazy sie ta:confused:k zachowuja ze zatrzymuja cala wode w organizmie i najbardziej to sie odbija na nogach, teraz jak jezdze na masaze codziennie to jest troche lepiej bo woda schodzi cos a tak to bym juz pewnie miala popekane nogi i duze ranki by mi sie porobiły , tak miałam przy maksiu, i lezałam w 8 mc juz w szpitalu ze wszgledu na opuch;lizne :tak::tak::tak::tak:
Witaj kochana.
Elocom to steryd już taki grubsz\ego kalibru i odstaw go natychmiast.
Ja na twoim miejscu to bym zastosowała Fenistil żel i do tego calcium to rozpuszczalne tak ze 2 tabletki.
Wapno w ciąży można śmiało brać :tak::-):-)

Hej dziewczyny
Ja tylko na sekundę. Wczoraj byłam w przedszkolu jednym i drugim i w końcu przyjęli Witusię. Byłam u pani dyrektor, długo rozmawiałyśmy aż w końcu z litości, hehe, wcisnęła nas na listę. POwiedziała, że Panie przedszkolanki jak się dowiedzą, że nikt ni ezrezygnował a jest juz kolejna osoba ponad stan to ja zabiją i we wrześniu jej nie będzie, ale mam się nie martwić , bo będą listy:-D. Cieszę się przeogromnie , jestem z nią umówiona na dziś na 8 żeby wypełnić kartę, tak, żeby nikt nic nie wiedział. Musze za niedługo jakoś dobudzić mojego małego przedszkolaka hehe.

A wczoraj był dzień otwarty dla nowo przyjętych i młoda bawiła się świetnie, była grzeczna, na mnie nawet uwagi nie zwracała, czesto znikałam, żeby sprawdzić, czy nie będzie szukać, płakać, ale gdzie tam-nie miała czasu:-D:-D:-D.
A dziś jest kolejny dzień popołudniu dla nich, jakiś festiwal sportowy, też pójdziemy.
Dobra, bo się zasiedzęi nie daj Boziu spóźnie.
Lunka gratulacje dla przedszkolaka.:-D:-D

Witam,

u mnie dzisiaj piękne słoneczko :-) Ma być ponad 20 stopni wiec ciepełko :tak:

Babcia w szpitalu ma zmiany na płucach i jeszcze na żołądku :-(
Przykro i trzymam kciuki za babcię.
Dobrze będzie.:tak::-):-)

Agnes gratulacje za tego przedszkolaka.

Witam się z Wami wtorkowo.
Dopiero złapałam chwilkę.
Od niedzieli mam już wakacje :-D:-D:-D

Srednia roczna to 5,1 czyli może być :-D:-D:-D:-D

Pozostałe rzeczy bez zmian.
Nadal żyję na truskawkach,o truskawkach i wszystko jem z truskawkami.:-D:-D:-D

Witajcie po weekendzie. Uf nareszcie Was przeczytałam.
Lunka, Agnes gratulacje dla nowych przedszkolaków.
As gratulacje kujonico.
MH dużo siły dla babci.

Kurcze jeszcze coś miałam komuś alem zapomniała.

U mnie w sobotę była koleżanka z rodziną ale za długo nie posiedzieli bo jej Karolinka całe dnie tylko na tarasie spędza i jak u nas zaczęła wszędzie biegać to nie mogli jej upilnować i w końcu postanowili wracać do domu. Pierwszy raz tak krótko byli. Ale chociaż przed burzą zdążyli. W niedzielę cały dzień przespałam bo zła byłam na mężowego jak nie wiem co.
A dziś byłyśmy w przedszkolu po listę z wyprawką. Od razu zmierzyłyśmy sobie czas i nie będzie tak źle jak myślałam bo prawie 2 km pokonałyśmy w 20 minut. Jeszcze tylko jakoś w wakacje będę musiała podjechać bo będą wywieszone dokładne listy podręczników. Bo niby mam napisane "zanim zostaniesz pierwszakiem" komplet ale na necie znalazłam oprócz 4 książek jeszcze coś tam i będę musiała to sprawdzić.
A i dostałam w końcu zwrot podatku więc muszę się rozejrzeć za jakimś dobrym dentystą zanim się kasa rozejdzie. Bubka a może Ty znasz jakiegoś dobrego w MM?

Witam i ja
Ja dopiero teraz bo po sniadaniu jechalam na chwilke do kolezanki i po Wiktorii wyniki moczu:tak::tak::tak:A pozniej na zakupki:tak::tak::tak:
A wiec wyniki niby lepsze bo leukocyty spadly,ale ciala ketonowe wzrosły z 5 na 25:szok::no::no::no:
Na jutro zapisalam sie juz do gastroenterologa i jestem ciekawa co mi powie,bo ja juz nic z tego nei rozumiem:no:
Na zakupkach kupilam sobie fajne letnie buciki na wysokim koturnie,torebke i fajne spodnie i takie tam pierdy do domu i zarełka:tak::tak::tak:
Zaraz bede cos jadla,ale najpierw musialam tu zajrzec:tak::tak::tak:

LUNKA
Gratki z powodu przedszkola:tak::tak::tak:Super ze WAm sie udalo:tak::tak::tak:

IWCIK
Ja tez uwazam ze nie powinnas stosowac elocomu:no::no::no:
A tak swoja droga to sie zastanawiam co za palalnt go Tobie przepisał:baffled::confused:

MH
Wszystkiego najlepszego dla mezusia:tak::tak::tak:
sto lat,sto lat...:-):tak::tak::tak:

MALINUS
Wracaj do nas szybciutko:tak::tak::tak:

hej
pojawiam sie i ja

podczytuje ale jakos weny brak wszytsko mnie denerwuje jakas marudna sie zrobiłam
w sobote mielismy grila i nie dosc ze moje biedne nogi opuchniete to mnie komary zeżarły normalnie na jednej nodze mam 20 bąbli i smaruje czym sie da a to cholera swedzi jak szlak dwie nocki juz nie przespane bo non stop mocze nogi w zimnej wodzie bo mi przynosi ulge na godzinke najwiecej ugryzien mam własnie na stopach zrobiłabym fotke ale obawiam sie ze sie wystraszycie :eek::eek::eek:

:-D
czy mi sie zdaje czy przy tamtej ciazy tez mialas taka sytuacje.Nogi mialas spuchniete i nawet nie czulas ze cie gryza:confused:
Witam wieczorkiem
Ja tylko na chwilke:tak:Melduje sie ze zyje:tak::tak::tak:
Rano bylam zawiez Wikusi mocz na badania i jutro beda wyniki:tak:Mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok:tak::tak::tak:Poniej zakupy i spotkanko z kolezanka,na chwilke do domu i znowu wypad na plac:tak::tak::tak:Jestem jzu mega zmeczona,male jeszcze nie spia:no:
Zaraz Je klade i tez zmykam do wyrka:tak::tak::tak:

ANKA
Przeczytalam tylko ze zaczelas cwiczyc:tak::tak::tak:Gratuluje:tak::tak::tak:
Ja tez na poczatku tak wzdychalam i bylam czerwona jak burak:szok::-D:-D:-DTeraz jeszcze planuje se kupic hula-hop i bede sie dodatkowo hula-hopowala;-):-)

AGNES
Super ze Oliwka dostala sie do przedszkola:tak::tak::tak:
ja mam hula hop ale nie cwiczylam.Dzis walne druga serie i bedzie ok do urlopu blisko a brzuszek jest wiec trzeba ostro pracowac. Pocieszylas mnie tym swoim sapaniem:-D:-D
witam kochane :happy2:
wpadłam tylko napisać że mam teściową i narazie na bb mnie nie będzie bo nie bardzo mam jak :dry: jutro jedziemy z nia do kardiologa .
Buziaczki dla wszystkich niedługo znów zawitam na stałe :-D:-D:-D:-D
czekamy na iwesci i zropzumiale ze znikasz ;-)
Hej dziewczyny
Ja tylko na sekundę. Wczoraj byłam w przedszkolu jednym i drugim i w końcu przyjęli Witusię. Byłam u pani dyrektor, długo rozmawiałyśmy aż w końcu z litości, hehe, wcisnęła nas na listę. POwiedziała, że Panie przedszkolanki jak się dowiedzą, że nikt ni ezrezygnował a jest juz kolejna osoba ponad stan to ja zabiją i we wrześniu jej nie będzie, ale mam się nie martwić , bo będą listy:-D. Cieszę się przeogromnie , jestem z nią umówiona na dziś na 8 żeby wypełnić kartę, tak, żeby nikt nic nie wiedział. Musze za niedługo jakoś dobudzić mojego małego przedszkolaka hehe.

A wczoraj był dzień otwarty dla nowo przyjętych i młoda bawiła się świetnie, była grzeczna, na mnie nawet uwagi nie zwracała, czesto znikałam, żeby sprawdzić, czy nie będzie szukać, płakać, ale gdzie tam-nie miała czasu:-D:-D:-D.
A dziś jest kolejny dzień popołudniu dla nich, jakiś festiwal sportowy, też pójdziemy.
Dobra, bo się zasiedzęi nie daj Boziu spóźnie.
gratulacje
Fajnie zes ie udalo tak za pleckami pozalatwiac;-)
Witam,

u mnie dzisiaj piękne słoneczko :-) Ma być ponad 20 stopni wiec ciepełko :tak:

Babcia w szpitalu ma zmiany na płucach i jeszcze na żołądku :-(
wszystkiego naj dla mezulka i duzo zdrowka i sly dla babci
e no tos sie obkupila:tak::tak::tak:

ty to sie masz z tymi nogami:no::no:
masakra
oby szybko zelzalo:tak::tak:

super ze dyrektorka taka fajna:tak::tak::tak:
gratki przedszkola i walecznosci:-D

witam sie z ranka
mlody juz sie wyiskal, juz czwarty dzien bez pampersa:tak::tak::tak:
wogole ich nie uzywamy :no::no::no:
za to nocnik z nami jezdzi:-D
za chwile musze wybyc do miasta siuski zawiezc
i sie do gina zapisac
nie wiem czy wam juz pisalam ze do gina mialam na 8.06 a usralam sobie ze na 15:sorry2:
i dzis sie musze zapisac
ale za to jak m bedzie to przynajmiej z mlodym na usg beda:tak::tak::tak:
to zapamietalas :-D ale ja tez czasejm sobie cos ubzduram i potem niespodzianka:-D:-D
Cześć kobitki,pamięta ktoś tu jeszcze mnie ;-)
ja pamietam
Witaj kochana.
Elocom to steryd już taki grubsz\ego kalibru i odstaw go natychmiast.
Ja na twoim miejscu to bym zastosowała Fenistil żel i do tego calcium to rozpuszczalne tak ze 2 tabletki.
Wapno w ciąży można śmiało brać :tak::-):-)

Lunka gratulacje dla przedszkolaka.:-D:-D

Przykro i trzymam kciuki za babcię.
Dobrze będzie.:tak::-):-)

Agnes gratulacje za tego przedszkolaka.

Witam się z Wami wtorkowo.
Dopiero złapałam chwilkę.
Od niedzieli mam już wakacje :-D:-D:-D

Srednia roczna to 5,1 czyli może być :-D:-D:-D:-D

Pozostałe rzeczy bez zmian.
Nadal żyję na truskawkach,o truskawkach i wszystko jem z truskawkami.:-D:-D:-D
swietne wyniki, super!
Witam i ja
Ja dopiero teraz bo po sniadaniu jechalam na chwilke do kolezanki i po Wiktorii wyniki moczu:tak::tak::tak:A pozniej na zakupki:tak::tak::tak:
A wiec wyniki niby lepsze bo leukocyty spadly,ale ciala ketonowe wzrosły z 5 na 25:szok::no::no::no:
Na jutro zapisalam sie juz do gastroenterologa i jestem ciekawa co mi powie,bo ja juz nic z tego nei rozumiem:no:
Na zakupkach kupilam sobie fajne letnie buciki na wysokim koturnie,torebke i fajne spodnie i takie tam pierdy do domu i zarełka:tak::tak::tak:
Zaraz bede cos jadla,ale najpierw musialam tu zajrzec:tak::tak::tak:

LUNKA
Gratki z powodu przedszkola:tak::tak::tak:Super ze WAm sie udalo:tak::tak::tak:

IWCIK
Ja tez uwazam ze nie powinnas stosowac elocomu:no::no::no:
A tak swoja droga to sie zastanawiam co za palalnt go Tobie przepisał:baffled::confused:

MH
Wszystkiego najlepszego dla mezusia:tak::tak::tak:
sto lat,sto lat...:-):tak::tak::tak:

MALINUS
Wracaj do nas szybciutko:tak::tak::tak:

i jeszcze fotke z zakupow nie widze:szok: Kochana chwali sie tu szybko.A z tymi wynikami to sama jestem ciekawa co ci powie:baffled:

M wyszedl z mlodymi na spacer,ale zaczelo padac ,wiec pewnie niedlugo wroca:tak:
Ja zdazylam sobie posprzatac,wykapac sie,umyc wlosy i wydepilowac nogi:tak::tak::tak:
Teraz czekam na mecz bo dzisiaj gra moja Brazylia:tak::tak::tak:

ANKA
A Ty tez cwiczysz weidera czy jakies swoje cwiczonka:confused:
Fotki wkleje jak troszke podladuje baterie z aparatu:tak::tak::tak:

reklama
Anka to nie masz takiej złej kodycji skoro robisz Weidera i dodatkowo brzuszki;-)

ciekawe jak długo wytrzymasz:-D ja uz tyle razy się zabierałam za ćwiczenia i zawsze przestawałam po tygodniu-dwóch:rofl:

nie wiem czy Wam mówiłam- sprzedawca zwrócił mi za namiot- z wysyłką:rofl:

więc mam namiot(to nic że rozwalony) i kase :rofl:

Do góry