reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Super ,czyli pięknie Ci załapał i masz już z głowy.
Jakieś wpadki mogą być jak się zabawi,bo wtedy na bank zapomni.
Oj i to pewnie nie jeszcze raz czy dwa.:tak::-):-):-)

MH opłaca się.
Zawsze trochę dla trzeźwości umysłu warto snu złapać.:-D:-D:-D:-D

Witam.
Ja już wykąpana i ubrana nawet.:szok::-D:-D:-D
Zaglądam do Was ,bo ciągniecie jak magnes.:-D:-D:-D
Za niecałą godzinkę zaczynają się egzaminy.
Najpierw godzinkę pisemny a potem ustne.
Trzeba się postarać ,bo jestem 5 zagrożona :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do tego jeszcze biologia,angielski i chemia dzisiaj.bleee nie lubię :no:

ps.Jak ja się kładłam to młody już nie spał.:tak::-D:-D:-D:-D
&&&&&&&&&&&&
i wysylam kopa w d*** na szczescie;-);-)

dzieki dziopki z wpadkami licze sie bo to nie mozliwe zeby ich nie bylo ale wiem ze juz blizej niz dalej:tak::tak::tak:
troche mnie to przeraza bo bardzo szybko zalapal i boje sie zeby mu sie cos nie odmienilo :sorry:
ale poki co nie daje mu pampkow:no:
juz 3 dzien dzisiaj narazie bez wpadki wlasnie poszedl spac zobaczymy jak bedzie dalej;-)
jeszcze musze go nauczyc majteczki sciagac zeby sobie sam mogl juz sciagac:tak::tak:
ale to juz nie tak musowo;-)

m wlasnie poszedl sie ostrzyc do cioci
w nocy dalam mu popalic troszke, co by mu sie juz kombinezon nie rozdzieral;-):-D:-D
chalupka juz prawie ogarnieta jeszcze tylko podlogi zmyc i w kuchni zlew i kuchenke ale to juz m:tak::tak::tak:
nie mam pomyslu na obiad:confused:
moze macie jakis:confused:

reklama
Hej.
jestem zła bo wywaliłam 60 zł na gówniany namiot który po 1 rozłożeni sie praktycznie rozwalil:eek:
nie da się go złozyc- przy pierwszej próbie juz sie jakos dziwnie wygięły druty w srodku:angry:
zobaczymy co mi gośc odpisze na to:eek:

ja na pewno tego badziewia nie chce- odesłac mu nie dam rady bo sie go zlożyc nie da więc nie wiem jak to rozwiążemy:eek:

Witam popołudniowo.
Polski pisaliśmy o 9 a ja dotarłam do szkoły 9.20 :sorry::sorry:
Test na 3 strony A-4 ,ale dałam radę.
O 10 dowiedzieliśmy się,że piszemy jeszcze test z biologii :szok::szok::szok::szok:
Jakoś poszło.:tak::-D:-D
Pod koniec biologii babka przyszła i powiedziała,że już sprwdziła testy z polskiego.
Jak zaczęła rozdawać to załamka:sorry::sorry:
conajmniej 1/3 klasy nie zaliczyła i moja praca ostatnia była ,tak mnie baka przetrzymała.

Z egzaminu z polskiego dostałam 6 ,więc mam ostatecznie 6 na koniec roku.
Pierwsza 6 w historii szkoły :szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę.:-D:-D:-D:-D

Teraz spadam ,bo ok 15,30 Klaudia ma występ na Szantach a ja jeszcze w domu.:szok::szok:

Hej.
jestem zła bo wywaliłam 60 zł na gówniany namiot który po 1 rozłożeni sie praktycznie rozwalil:eek:
nie da się go złozyc- przy pierwszej próbie juz sie jakos dziwnie wygięły druty w srodku:angry:

ja na pewno tego badziewia nie chce- odesłac mu nie dam rady bo sie go zlożyc nie da więc nie wiem jak to rozwiążemy:eek:
Medea jakie druty się wygięły?
Jak tam drutów nie ma?
Jest tylko koło z włókna szklanego,które nie pęka:szok::szok::szok:
Złożyć się da w koło,przynajmniej powinno się dać.:tak::tak:
Przykro mi,że taki Ci się trafił.:-:)-:)-(

Medea jakie druty się wygięły?
Jak tam drutów nie ma?
Jest tylko koło z włókna szklanego,które nie pęka:szok::szok::szok:
Złożyć się da w koło,przynajmniej powinno się dać.:tak::tak:
Przykro mi,że taki Ci się trafił.:-:)-:)-(
są są- normalne druty w nim. nie rurki takie jak w normalnym namiocie tylko druty i przy pierwszej próbie sie powyginały ze namiot jest krzywy jak nie wiem i nie da się go złożyc w żaden sposób:eek::eek:

mam nadzieje, że migosc odda za niego kase bo....:angry:

Hej.

o prosze :szok::szok::szok:
mam nadzieje ze ci koles kase odda:tak::tak:
Witam popołudniowo.
Polski pisaliśmy o 9 a ja dotarłam do szkoły 9.20 :sorry::sorry:
Test na 3 strony A-4 ,ale dałam radę.
O 10 dowiedzieliśmy się,że piszemy jeszcze test z biologii :szok::szok::szok::szok:
Jakoś poszło.:tak::-D:-D
Pod koniec biologii babka przyszła i powiedziała,że już sprwdziła testy z polskiego.
Jak zaczęła rozdawać to załamka:sorry::sorry:
conajmniej 1/3 klasy nie zaliczyła i moja praca ostatnia była ,tak mnie baka przetrzymała.

Z egzaminu z polskiego dostałam 6 ,więc mam ostatecznie 6 na koniec roku.
Pierwsza 6 w historii szkoły :szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę.:-D:-D:-D:-D

Teraz spadam ,bo ok 15,30 Klaudia ma występ na Szantach a ja jeszcze w domu.:szok::szok:
gratulacje :tak::-):-):-):-)
dobra robota:-)

witam sie z wami popoludniowo my juz w domku
bylismy na dzialce u rodzicow
mlody sie wyszalal
ja poczytalam ksiazke
wiec trochesmy odpoczeli:tak::tak:
dzis jak narazie bez zadnej wpadki:-):-):-)

Witam wieczorkiem
U mnie od jakiegos czasu caly czas pada i od razu chlodniej sie w domku zrobilo:tak::tak::tak:
A ja sie wzielam za sprzatanie znowu,bo rodzinka M zrobila mi niezly sajgon:no::no: szok:szok:Wysprzatalam cala chate,pomylam okna i wysprzatalam balkon:tak::tak::tak:No i zaliczylam drugi dzien weidera,chociaz po wczorajszym bola mnie miesnie o ktorych wczesnije nawet pojecia nie mialam:szok::tak::tak::tak:

AS
Gratuluje zdanego egzaminu:tak::tak::tak::tak:

MEDEA
To rzeczywiscie kaszana z tym namiotem:no::no::no:
Ja dlatego takie cos wole kupowac w sklepie po uprzednim obejrzeniu z wszystkich stron:tak::tak::tak:

hejka.

ale jestem padnięta.

po pracy zjedliśmyobiadek i wybraliśmy się na zakupy do carrfurra.oj długo nam zeszło bo jeszce poszliśmy z Oliwka na sale zabaw oj tam sie wybawiła.szalała na całego.dziś nic nie spała w dzień więc juz lezy w łożku wykapana i własnie zasnęła.

zaraz ja mykam wziąć zimny prrysznic bo goraco.

jakies 30min temu ulewa była u mnie,także na dworze chłodniej się zrobiło ale w domu jakoś tego nie czuc jeszzce.

reklama
hejka.

ale jestem padnięta.

po pracy zjedliśmyobiadek i wybraliśmy się na zakupy do carrfurra.oj długo nam zeszło bo jeszce poszliśmy z Oliwka na sale zabaw oj tam sie wybawiła.szalała na całego.dziś nic nie spała w dzień więc juz lezy w łożku wykapana i własnie zasnęła.

zaraz ja mykam wziąć zimny prrysznic bo goraco.

jakies 30min temu ulewa była u mnie,także na dworze chłodniej się zrobiło ale w domu jakoś tego nie czuc jeszzce.
nio i przyszła do nas przed chwila bylo oberwanie chmury:tak::tak:
i dwa czy trzy razy pierdyknelo
a terax juz przeszlo ino ino tak popaduje:tak:

Do góry