reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorota ja tez miałam na poczatku biały sluz ale to nie jest zadna zła oznaka jezeli nie ma w nim nic koloru brazowego lub niteczek krwi , ja nawet teraz czasami zauważam sluz raz gesty raz zadki nie wiem od czego to zalezy ale nie przejmuj sie napewno wszystko jest oki:tak::tak::tak:

Malinka współczuje mezowi i nie dziwne ze zesłab bo sama bym zemdlała chyba , no i mam nadzieje ze Juli jagódki pomogą:tak::tak:

NAtali acha no to mąż jednak zje truskaweczki:-) fotka to przesłodki bobas tam siedzi:-)

Anka no to koniecznie jutro na frytasy musiasz isc z Lali:-D:-Di ubierz kiecke to moze i ty dostaniesz soczek gratis:-D:-D:-D

AS ja tez dzisiaj miałam nalesniki ale ze serem :tak:

Dowikla powodzenia w cwiczeniach:tak: cieżkie sa sama kiedys je czytalam ale nigdy nie zaczęłam:-D:-D

Kokusia chetnie wpadne na ta herbatke:tak::tak:ale mrozona na te upały poproszę:tak::tak:

MH no to mała sie wybawi jak jeszcze siedzi w basenie :-):-)

A ja wróciłam dopiero na dobranocke , wszystkim nalesniki smakowaly ze nic nie zostało , posiedziałysmy elegancko w cieniu wiaterek wial wiec nie było tak duszno ............zjedlismy kolacje no i do kapania , najpierw maks pózniej ja no i kąpiel nóg w soli lawendowej no i łóżko z laptopem :-D:-D:-D

reklama
helo kobitki
ja dopeiro teraz
ufff jak goracao!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za oknem 23stopnie byloby fajnie gdyby w domu bylo co najmniej tyle a nie 26:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a na dworze starsznie komary tna,ledwo podlalam ogrodek

a dzis-rano jak moj wrocil to polecialam na rynek po kwiaty wiszace,kupilam jeszcze p kapielowki,tacie 2 koszulki zamiast kwaiatka na urodziny"(ale kwaitki tez dostal z tych co ocalaly w moim ogrodku).
soare do szkoly w pelnym sloncu zaliczony,strszanie spieklam sobie ramiona,chyba daltego ze w sumie pierwsze opalanie i takie ostrae slonce,ale trduno,jutro bedzie lepiej:tak::tak::tak:
w basenie razme z Weronika tez sie wymoczylam:tak::tak::tak::tak::tak::-D
Paulina byla u kolezanki na urodziach,pozniej pojechalysmy do dziadka zlozyc mu zyczenia i wropcilysmy po 21,wiec mycie,podlewanie ogrodka i jakos sie zeszlo

zapowidalai dzis burze ale caly dzien niebo bezchmurne,ciekawe czy w nocy cos przyjdzie

to ide poczytac

Meda wyrażnie masz w opisie napisane ,że namior jest złożony w etui :-D:-D:-D:-D
Czyli nie ma nic do składania.:tak::-D:-D:-D

Medea ja mam taki namiot :tak::-):-)
NAMIOT QUECHUA 2 SECONDS XL III
a tu filmik jak się go rozkłada .
Dla mnie bomba.:-D:-D:-D
YouTube - QUECHUA 2 SECONDS III Zelt Auf/Abbau
Minęła piąta a miałam się położyć się spać o trzeciej.Ech...życie...

Najważniejsze,że wypracowanie prawie już na czysto napisane.
Idę się zdrzemnąć.
dobranoc.
no kochana widze ze mialas krotka drzemke bio tylko 3 godziny:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Matko, obudziłam się o 3 wysadziłąm mała, nie spałam do 4, o 4 słysze mó nie spi, wstaje, ja zasnęłąm, obudziąłm sie o 5 duchota, okno balkon na oścież otwarty-oddechu złapac nie można, o 6 wysz lam na balkon, to aż mnie poraził upał, masaka, a ja dziś do mamay jej pozurki na dzien drukarza robić, jak wróci od fryzjera i z nowa maskąna twarzy, hehe. M oj też dziś mam dzięń drukarza tak wiec nei wiem co ze soba pocznę:-:)-:)-(. Oni będą sie bawić w Lubostroniu, przy pieczonejswini w ogniu, szwedzkim stole, alkoholu najlepszym za darmo, aja a w upale z dzieckiem-ale sprawiedliwość:-):-):-)

No i byłam też wczorajw przedszkolu-nic sie nie zwolniło, nadal jestem 4 na liscie:-(. POchodziłam też po tych bliskich obuwniczych dl amałaej jakieś sandałki, albo lekkie bucki, ale ceny:szok:-45zł brzydkie/nie ładne-niby nie tak drogo, ale cholera do konca mies zostało mi 300zł i kilka rachunków.

ale chociaz jest komu meza pilnowac jak tesciowa obok:-D:-D:-D:-D
a ja wlasnie dzis zobaczylam ze sa u nas sandlajkki wojtylko za nieclae 40zl,szkoda ze wczesniej nie bylo bo fajne

witam piątkowo.
Mój weselnik właśnie do domu dotarł.:tak::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A co do wesela to zupełny odjazd.:szok::szok::szok::-):-):-):-D:-D:-D

To było wesele razem z otwarciem firmy.

Nie mogli zrobić oficjalnego otwarcia firmy z orkiestrą -to wymyślili,że zrobią wesele z orkiestrą i wielką bombą.

Młody dowiedział się w poniedziałek ,że ma przyjechać do firmy z żoną w strojach weselnych pod pretekstem darmowej sesji foto :-D:-D:-D:-D
No głupka z młodego zrobili.:-D:-D:-D
Oni przyjeżdżają pod agencję, a tam ich orkiestra wita ,potem kupa pracowników firmy i wszyscy klienci wszyscy w garniturach i balowych sukienkach.:szok::szok::-D:-D:-D
Darek mówi,że w sumie było ok 70 osób.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Od 13 już szykowali dekoracje i cały wystrój weselny ,o 16 zaczęli biesiadę a od 19 już niewiele pamięta :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

no to niezle mlodego zalatwili:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie upalnie. Nie nadrobię Was bo muszę sprzątać bo syf w chacie że ho ho. Ale za to pochwalę się Wam moją nagrodą. Właśnie kurier przywiózł

gratuluje

Ale Wam zazdroszcvzę.
Wy do basenu a ja na egzamin.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mój już wstał i do pracy się szykuje.
Aktualnie siedzi w wannie i udaje,że już się dobrze czuje.:-D:-D:-D:-D:-D
Na śniadanie zażyczył sobie UWAGA !!!!
Wczorajszą zupę.:-D:-D:-D:-D

oj zaraz koniec szkoly i zapraszam do mnie na besen:-D:-D:-D:-D

U mnie rowniez ladana pogoda nawet slonko swieci:-D
Rano nie moglam wstac wec godzinke Laura po mnie skakala:-p
Teraz wcina sniadanko.A mnie z lozka telefon wygonil:-) maz dzwonil sprawdzic czy spie:-D
czyli po tych deszczach znow do nas upal przyjdzie tak?bo zawsze pogodsa jest taka u cuiebie tylko pare dni opoznienia
ja lubie upal ale nie taki powyzje 30stopni:no::no::no::no::no:

Pamiętacie jak kiedyś suszyłam Wam głowę o codzienne głosy w konkursie? No i to jest ta nagroda. Za piąte miejsce.

Ja chyba muszę dziś basenik wyciągnąć. Jutro przyjeżdża koleżanka na grilla to sobie dziewczynki posiedzą w wodzie.
Kurcze napaliłam się na te dni Mrozów a tu też niedaleko mnie w Pustelniku jest imprezka w niedzielę. I pewnie znowu wyjdzie na to że nigdzie nie pojedziemy bo ja się zdecydować nie potrafię

kobieta:-D:-D:-D:-D:-D:-D

U nas są Szanty właśnie.
Moja Klaudia na scenie ,więc ja mus obowiązek być.:tak::-D:-D:-D:-D

“Przystań Marki 2010″ – zapraszamy 12.VI. 2010 od 12.00 | marki.net.pl

a ja musze w niedziele isc na festyn bo maja Paulina tez wystepuje

Anabubka ty w bikini do biedronki nie chodzisz no wiesz tak to byś rabat jakiś miała :-D:-D:-D:-D:-D
MH twój mężowy jeszcze lepszy w okolicach obiadu wróci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia gratuluję wygranej super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój chłopina pojechał do chirurga szczękowego 2 zęby usówać oj współczuję mu :szok: w ten upał :baffled:zakupiłam mu dziś w biedronce 3 pudła lodów co by sie po rwaniu mroził :tak:a bał się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my zaraz z Tonim musimy śmigac po Julkę a w ten upał wcale mi się nie chce :no::-D
a gdzie Dowiklusia juz jej poranek się zaczął jest po 11:-D:-D[/B]

nie mialabym rabatu bo same kobiety na kasach:-D:-D:-D
ale byla moja uluibiona kasjerka
tyle ze tym razem jej sie upieklao bo akurat u niej nie bylam:-)
dlatego ja wlasnie usuwalam 8 w zime zeby unikanc upalow bo i gorsza opuchlinza moze byc i krwotok wiec lepiej niech sie prae dni pooszczedza

Malinka sluszna uwaga Dowikla jeszcze nie zagladanela:szok:
Maz napewnos ie ucieszy na widok lodow:tak:

Ja posprzatalam nawet na balkonie zrobilam porzadek tzn wyrzucilam smieci, papier i plastik.Zostalo mi jeszcze ciuchy na kontener wywalic i butelki wywiezc:baffled:
Na balkonie w cieniu pokazuje mi 28st:baffled: dobrze ze jest maly wiaterek:tak:
:-D:-DIde sobie z papierem a mialam go w kartonie a ze karton duzy to tzreba bylo dwoma rekami trzymac.Ide sobie z tym papierem wychodze za blok a tu wiatr i cyk mi spodnice w gore :-D:-D:-Da ja jakby nigdy nic ide dalej:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Idę teraz sprzątnąć na tarasie,bo małemu basen rozstawić obiecałam.
Ma tonę cementu i piachu na płytkach ,bo obok nas budowa ruszyła.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jak włączą betoniary to nie ma czym oddychać normalnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okien też na razie nie myję,bo to sensu nie ma.
Wszędzie pył z tej budowy :szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry:

wspolczuej budowy za okanem,szczegolnie w taki upal

No to sie witam
U nas dzisiaj mega upal bo jest 34 stopnie w cieniu i samo slonce a ja od rana wzielam sie za pranie i sprzatanie:szok::szok::szok:

dobrze ze ja duuuuze porzdaki odwalilam w poniedzialek
wiedzialam co robnie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dowikla ja tak samo na balkon w staniku, majtki a co mnie obchodszi ze sie gapia.Mieszkam na parterze wiec wszytsko widac:-DMajtki nie kradzione tylko kupione:-D:-D

laska jestes to nie dziwne ze sie patrza
a ja tam swoj celulit tez wyalam na slonce:-D:-D:-D
tyle ze u mnie mniej gapiow
ale jak ja sie w taka pogode ciesze ze u mnie zawsze wieje:tak::tak::tak::tak::tak::-D

HEJ GWIAZDECZKI :happy2:
ja wiem że polakowi nie dogodzi ale ja mam dosyć upałów:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
wróciłam z Tonim i z Julką ze szkoły to pot z nas kapał :dry: a za chwilę zrobiło sie ciemno zerwał się mega wiatr zagrzmiało spadło 5 kropel deszczu i znów grzeje :sorry2:
Pietruszka po rwaniu oj ciężko było pani powiedziała że mega trudna 4 do rwania zasłabł na fotelu:-:)-:)-(mówi że tak waliła młotem że myślał że mózg mu wypłynie :-:)-:)-:)-( ma założone szwy za tydzień na ściągnięcie za tydzień jeszcze rano robić 5 do innego stomatologa a za dwa tygodnie rwanie chirurgiczne drugiej czwórki pani jak spojrzała na zdjęcie to powiedziała trudniejszej :confused: lodów się naćpał jak głupi i poleguje :tak: ja cały weekend w pracy to on będzie się męczył z dzieciarnią ale upałowe spacery sobie odpuszczą bo nie za dobre to po takim zabiegu :sorry2:y:

wspolczuje mu rwania w taka pogode
ja tez mialam wrazenie ze mi mozg ucieknie przez dziurke:-p:-p:-p

A
Kurcze miałam wystawić dziewczynkom basenik i d*a blada bo dziurawy.
Natalka mi coś jeść nie chce. Już jej cuduję i wydziwiam a on tylko smyrnie trochę i już nie chce. Dziś im na obiad zrobiłam makaron z kompotem to oczywiście tylko kompotu pochlipała. Dobrze że potem zjadła kisiel i suchego gofra.
Mi sprzątanie idzie jak krew z nosa. Dopiero kuchnię i pokój ogarnęłam a jeszcze jeden pokój, łazienka i przedpokoje czekają.
Próbowałyśmy grac z dziewczynami w siatkówkę w sadzie ale spociłyśmy się jak rude myszy i przeniosłyśmy się na huśtawkę.

Jutro pewnie nie zajrzę bo najpierw na ryneczek po sandałki dla Natki a potem koleżanka zjeżdża kawę próbować więc miłego weekendu Wam życzę.

ja w tamtym roku zaczepilam kosiarka o basen i zrobila sie dziura ale zakleilam tasma pakowna i trzyma do dzis:tak::tak::tak::tak::tak:

A my zaliczylsymy zakupki.Przed realem stoi taka buda gdzie frytki sprzedaja wiec zatrzymalam se i kupilam Laurze a ta ze chcde tam isc do srodka wiec Pan ja zaprosil a wczesniej dostala soczek gratis:szok: Na pozegnanie dala Panu buziaka:szok::szok:i mowi do niego do jutra:szok::-D:-D
Zakupy mam zrobione tylko jutro musze placki na tortille kupic i obiadek z glowy:-)
Po 20 wybieram sie do kolezanki i mam nadzieje ze moj zdazy wrocic:cool2:
Lali w wannie a ja musze kuchnie ogarnac:baffled:

prosze jaka mala kokietka:-)

Oliwka dziś wstała rano cała pogryziona pzrez komary materaz takie duże plamy czerwone jest uczulona tak jak ja.kupiłam już jej fenistil w zelu i smaruje.dziś kupiłam rajd do kontaktu mam nadzieję ze już dzisnas nic nie pogryzie,jeszzce jutro musze kupić jakiegoś offa bo dziś już wszędzie wykupili a jutro am byc dostawa.:tak::tak::tak::tak::tak:

teraz jest kupe komarow i sa paskudne
ja rajda tez uzywam,kupilam juz miesiac temu:tak::tak::tak::tak:
poprzedni mialam przez 3 sezony,bo jak juz ise klade spac to wylaczam
tylko trzeba zywnosc schowac albo nakryc jak sie go wlacza:tak::tak::tak::tak:

cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam:baffled:

no i jak ja w koncu wpadlam to wszytskie ywpbyly????????????????????

Witam.
Właśnie skończyłam pisać prace z polskiego i z chemii.
Czas się zdrzemnąć i zaraz do szkoły.
Zajrzę pewnie po powrocie ze szkoły.:tak::-):-):-)
Trzymajcie kciuki za egzamin z polskiego.

witam my dzis o 6.05 pobudka :)
juz siku zrobil mleko wypil teraz jestem w pokoju bo mnie wyciagnal:dry:
ale nie ma juz co wymyslec zeby baje ogladac:sorry:
m idzie na 10 do pracy wiec wpadne pozniej bo mlody poszedl spac do lozeczka:sorry::-D:-D:-D

no i po spaniu :sorry:
musze sie pochwalic dzis spalismy bez pempka, MH mialas racje jak oduczac to odrazu na calej lini frontu:tak::tak:
sprawozdanie z nocnikowania:
wczoraj polozylam mlodego spac bez pampka :tak:
za chwile przylecial i mowi kupa wiec dawaj go na nocnik patrze on ma lekko mokre matale sadzam go patrze a tam pelno nasiurane okazalo sie ze sam usiadl na nocnik w pokoju i przyszedl tylko zawolac ze zrobil:szok::tak::tak:
zmienilam mu gatki i poszedl spac, o 2 w nocy wstal przyszedl i mowi kupe wiec dawaj go na nocnik ale za chwile mowi spac i poszedl spac :sorry:
wtal o 6.05 z suchymi gatkami zjadl mleczko i zrobil slicznie siku do nocniczka:-):-):-)
ale jestem dumna
a w dzien wczoraj bardzo ladnie wolal siku czasem popuscil ale zawsze wiekszosc do nocnika ladowala:tak::tak::tak:
a teraz (tfu tfu) co by nie zapeszyc:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam.
Właśnie skończyłam pisać prace z polskiego i z chemii.
Czas się zdrzemnąć i zaraz do szkoły.
Zajrzę pewnie po powrocie ze szkoły.:tak::-):-):-)
Trzymajcie kciuki za egzamin z polskiego.

To opłaca sie wogóle klaść :confused::confused::confused::-D:-D:-D

m idzie na 10 do pracy wiec wpadne pozniej bo mlody poszedl spac do lozeczka:sorry::-D:-D:-D

musze sie pochwalic dzis spalismy bez pempka, MH mialas racje jak oduczac to odrazu na calej lini frontu:tak::tak:
za chwile przylecial i mowi kupa wiec dawaj go na nocnik patrze on ma lekko mokre matale sadzam go patrze a tam pelno nasiurane okazalo sie ze sam usiadl na nocnik w pokoju i przyszedl tylko zawolac ze zrobil:szok::tak::tak:
zmienilam mu gatki i poszedl spac, o 2 w nocy wstal przyszedl i mowi kupe wiec dawaj go na nocnik ale za chwile mowi spac i poszedl spac :sorry:
wtal o 6.05 z suchymi gatkami zjadl mleczko i zrobil slicznie siku do nocniczka:-):-):-)
ale jestem dumna
a w dzien wczoraj bardzo ladnie wolal siku czasem popuscil ale zawsze wiekszosc do nocnika ladowala:tak::tak::tak:

Gratulacje :tak::tak::tak: To naukę masz juz z głowy :tak: Jakies wpadki się na pewno zdążą :sorry: Jeszcze raz gratuluję :-)

A u mnie ciężka noc :eek: Anika nie mogła spac:no: no i marudzi od rana :eek:

ale jestem dumna
Super ,czyli pięknie Ci załapał i masz już z głowy.
Jakieś wpadki mogą być jak się zabawi,bo wtedy na bank zapomni.
Oj i to pewnie nie jeszcze raz czy dwa.:tak::-):-):-)

To opłaca sie wogóle klaść :confused::confused::confused::-D:-D:-D

Gratulacje :tak::tak::tak: To naukę masz juz z głowy :tak: Jakies wpadki się na pewno zdążą :sorry: Jeszcze raz gratuluję :-)

A u mnie ciężka noc :eek: Anika nie mogła spac:no: no i marudzi od rana :eek:
MH opłaca się.
Zawsze trochę dla trzeźwości umysłu warto snu złapać.:-D:-D:-D:-D

Witam.
Ja już wykąpana i ubrana nawet.:szok::-D:-D:-D
Zaglądam do Was ,bo ciągniecie jak magnes.:-D:-D:-D
Za niecałą godzinkę zaczynają się egzaminy.
Najpierw godzinkę pisemny a potem ustne.
Trzeba się postarać ,bo jestem 5 zagrożona :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Do tego jeszcze biologia,angielski i chemia dzisiaj.bleee nie lubię :no:

ps.Jak ja się kładłam to młody już nie spał.:tak::-D:-D:-D:-D

Hej witam z rana mąż wrócił na 8 do domciu wiec sniadanko juz zjedlismy i poszed wykrecac kolumne kierownicy w moim autku niestety sam tego nie zrobi bo to trzeba miec jakis specjalny sprzet i trzeba to wykrecic i zawiez do goscia zeby zrobił no i tylko 488zł:szok::szok: zawołał sobie i to 200zł chciał jeszcze za wykrecenie i wkrecenie spowrotem do auta :szok:dobrze ze mój chłop powiedział ze to juz sam sobie zrobi zawsze to dwie stówy w kieszeni:happy2::happy2::happy2:
Auta to skarbonki bez dna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Anabuba ale szczeliłas posty heeeeee

AS trzymamy kciuki napewno bedzie dobrze zdasz i bedzie co oblewać:tak: a no i ładny awztarek wszedzie u ciebie truskawki panują:-D:-D:-D

Natali gratki dla synka super zalapał i napewno wpadki beda sie zdazac ale juz blizej niz dalej od kupowania pampków :-) zawsze to jeden wydatek mniej:-D:-D:-D

MH nie dziwie sie bo ja sama nie mogłam spac takie ciepło było w nocy :tak::tak:

Miłego weekendu zajrze moze jeszcze pózniej narazie spadam posprzatac troszke no i zakupy :eek::eek::eek:ale mi sie nie chce :shocked2::shocked2::shocked2:fiu fiu .........

reklama
Witam z ranca
U nas dzisiaj troszke przyjemniej bo na termometrze 24 stopnie i nie ma slonce:tak:Dzieciaki od razu dluzej pospaly bo do 9;30:tak::tak::tak:Zaraz zjemy sniadanko i trzeba bedzie sie jakos ubrac bo kolo 11 ma przyjechac M brat z zona i dziecmi:tak::tak::tak:Planowalam rozlozyc basen na dworze ale to sie jeszcze zobaczy:-);-)

Do góry