dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Nie wiem czy z moim kompem sie stalo czy nikt tutaj nic nie napisal przez tyle godzin :-(. Ide mala usypiac i sama odrazu ide spac.Dobrej nocy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dupcie wystawiamy to patrza jak bedziemy mialy po 60 to bedziemy sie chowalyWitam wieczorkiem
M wzial dzieci na spacer,wiec mam troszke luzuPomylam sobie podlogi i pozmywalam naczynia
Posciagalam pranie ktore juz mi wyschlo no i zaczelam wkoncu tego 6 weidera
szczerze mowiac to nie wiem jak ja dotre do 42 dnia
Dzisiaj byl pierwszy i byla masakra
Moze to przez ten upal,a moze moja kondycha jest taka cienka
Moje dzieci zazyczyly sobie na obiad nalesniki,wiec mialam co robic w tym upale hehe,no ale ladnie zjedli wiec jest git
ANKA
To widze ze my obydwie szerzymy darmowy,osiedlowy striptis hehe:-);-)
A wiatrak to i mi by sie przydal do spaniaMoje dziewczynki to budza sie z wlosami mokrymi jak po kapieli,a spia w letnich pizamkach i pod kocykami lub odkryte
NATALINECZKA
maly w basenie rewelacja
ANKA
No jak nic jutro znowu bedziecie musialy isc na fryteczki
A ten buziak dla Pana z budki no fiu-fiu;-):-)
nigdzie nie bylam a kiecki to nie trzeba zakladac bo na wstepie dostalam mega porcje a zamowilam i zaplacilam za malaAnka no to koniecznie jutro na frytasy musiasz isc z Lalii ubierz kiecke to moze i ty dostaniesz soczek gratis
AS ja tez dzisiaj miałam nalesniki ale ze serem
Dowikla powodzenia w cwiczeniachcieżkie sa sama kiedys je czytalam ale nigdy nie zaczęłam
Kokusia chetnie wpadne na ta herbatkeale mrozona na te upały poproszę
MH no to mała sie wybawi jak jeszcze siedzi w basenie :-):-)
A ja wróciłam dopiero na dobranocke , wszystkim nalesniki smakowaly ze nic nie zostało , posiedziałysmy elegancko w cieniu wiaterek wial wiec nie było tak duszno ............zjedlismy kolacje no i do kapania , najpierw maks pózniej ja no i kąpiel nóg w soli lawendowej no i łóżko z laptopem![]()
pieknie, super ze tak fajnie Wam idzie.Trzymac tak dalej!witam my dzis o 6.05 pobudka
juz siku zrobil mleko wypil teraz jestem w pokoju bo mnie wyciagnal
ale nie ma juz co wymyslec zeby baje ogladac
m idzie na 10 do pracy wiec wpadne pozniej bo mlody poszedl spac do lozeczka
no i po spaniu
musze sie pochwalic dzis spalismy bez pempka, MH mialas racje jak oduczac to odrazu na calej lini frontu
sprawozdanie z nocnikowania:
wczoraj polozylam mlodego spac bez pampka
za chwile przylecial i mowi kupa wiec dawaj go na nocnik patrze on ma lekko mokre matale sadzam go patrze a tam pelno nasiurane okazalo sie ze sam usiadl na nocnik w pokoju i przyszedl tylko zawolac ze zrobil
zmienilam mu gatki i poszedl spac, o 2 w nocy wstal przyszedl i mowi kupe wiec dawaj go na nocnik ale za chwile mowi spac i poszedl spac
wtal o 6.05 z suchymi gatkami zjadl mleczko i zrobil slicznie siku do nocniczka:-):-):-)
ale jestem dumna
a w dzien wczoraj bardzo ladnie wolal siku czasem popuscil ale zawsze wiekszosc do nocnika ladowala
a teraz (tfu tfu) co by nie zapeszyc![]()
Hej.
jestem zła bo wywaliłam 60 zł na gówniany namiot który po 1 rozłożeni sie praktycznie rozwalil
nie da się go złozyc- przy pierwszej próbie juz sie jakos dziwnie wygięły druty w srodku
zobaczymy co mi gośc odpisze na to
ja na pewno tego badziewia nie chce- odesłac mu nie dam rady bo sie go zlożyc nie da więc nie wiem jak to rozwiążemy![]()
wielkie gratki!!!!!!!Witam popołudniowo.
Polski pisaliśmy o 9 a ja dotarłam do szkoły 9.20
Test na 3 strony A-4 ,ale dałam radę.
O 10 dowiedzieliśmy się,że piszemy jeszcze test z biologii
Jakoś poszło.
Pod koniec biologii babka przyszła i powiedziała,że już sprwdziła testy z polskiego.
Jak zaczęła rozdawać to załamka
conajmniej 1/3 klasy nie zaliczyła i moja praca ostatnia była ,tak mnie baka przetrzymała.
Z egzaminu z polskiego dostałam 6 ,więc mam ostatecznie 6 na koniec roku.
Pierwsza 6 w historii szkoły
Ależ się cieszę.
Teraz spadam ,bo ok 15,30 Klaudia ma występ na Szantach a ja jeszcze w domu.![]()
tak:No i zaliczylam drugi dzien weidera,chociaz po wczorajszym bola mnie miesnie o ktorych wczesnije nawet pojecia nie mialam
B]
kochana jak nauczona jestes z rana jesc to bez sniadanka nie wychodz ja to jem o 12-13 wiec luzik.Dobrze ze nic Ci sie powaznegonie stalodowikla w tym sek ze u mnie zadnego nie było
teraz sa te zwykłe plażowe- i żałuje że takiego nie kupilam
no zobaczymy. odpisał. mam mu wysłac zdjęcia. Stwierdzil, ze skoro dostałam złożony to powinno sie go dać żłożyc
aaa zapomnialam Wam napisac. byłam dzisiiaj w CH szukać czapek dla małego i zemdlałamzapomniałam zjeśc śniadanie i to chyba od tego
do tego nie za dużo wypiłam rano a do 13 chodziłam i jakos mi sie slabo zrobiło. w sumie w osttaniej chwili siadłam na fotelu w kawiarence bo bym na ziemie padłaaa
![]()
rob te fotki!!! pokarz moze cos zaradzimya bo wczoraj rano sie z M pokłóciłam i dlatego bez śniadania wyszłam.....:-/
nie chce mi się zdjeć tego namiotu robić![]()
Moja na szczescie zasypia sama w pokoju to slysze jak gada a siku, pic i jakies inne rzeczy to norma.Ostatnio przed snem czesto powtarza nam ze nas kocha a my jej odpowiadamy ale po 5 razie moze sie to znudzic i mowie dobranocno to znowu ja
Oliwka usypia,choć trudno nazwać to usypianiem bo buzia jej się nie zamyka,nawija i nawija
mówię Wam czasem przychodzę do domu po pracy zmęczona a Oliwka nadaje i nadaje,i sto pytań do...... i tak do wieczora normalnie czasami aż uszy więdnączasami chciałabym aby na jeden dzień zamieniła się w małego brzdaca który nie potrafi mówić
marzenia ściętej głowy
u nas jest dziś 23C i dość mocny wiatr ale przynajmniej nie ma tej duchoty.
Dowikla nie jest tak źle wypiłam dziś 2 kawy i czuje się swietnie,nie czuję zmeczenia jak na rzie także jak Oliwka usnie to będę kończyć sprzątanie.
a Oliwka własnie całuje swoją lalkę ale tak jak dorosła![]()
kurcze cwiczysz Widere hmmm moze sama zaczne bo jakos nie moge sie zebracMoje male juz spiaStworow sie pozbylam ,wiec mam luzik
Wlasnie jestem w trakcie cwiczen i zaraz po nich wypije se mrozona kawke
AGNES
Moje tez tak nawijaja i najwiecej wlasnie wieczorem jak ja chce miec cisze i spokojTylko ze one ten etap pytan maja juz za soba i u nas to sa raczej pogaduchy jak starych psiapsiolek
![]()
Nie wiem czy z moim kompem sie stalo czy nikt tutaj nic nie napisal przez tyle godzin :-(. Ide mala usypiac i sama odrazu ide spac.Dobrej nocy.
ale super!!!Dziewczyny ale się cieszę.są już wyniki rekrytacji,właśnie weszłam na stronę,miały byc jutro a dali już dziś.
a więc....
OLIWKA SIE DOSTAŁA DO PRZEDSZKOLA !!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziewczyny ale się cieszę.są już wyniki rekrytacji,właśnie weszłam na stronę,miały byc jutro a dali już dziś.
a więc....
...
EDIT:
a nie mówiłam? hehehe
MH ale masz zarąbiste te ikonki , pranie i cycus i ten kululu jest bomba!
witam my dzis o 6.05 pobudka
juz siku zrobil mleko wypil teraz jestem w pokoju bo mnie wyciagnal
ale nie ma juz co wymyslec zeby baje ogladac
m idzie na 10 do pracy wiec wpadne pozniej bo mlody poszedl spac do lozeczka
no i po spaniu
musze sie pochwalic dzis spalismy bez pempka, MH mialas racje jak oduczac to odrazu na calej lini frontu
sprawozdanie z nocnikowania:
wczoraj polozylam mlodego spac bez pampka
za chwile przylecial i mowi kupa wiec dawaj go na nocnik patrze on ma lekko mokre matale sadzam go patrze a tam pelno nasiurane okazalo sie ze sam usiadl na nocnik w pokoju i przyszedl tylko zawolac ze zrobil
zmienilam mu gatki i poszedl spac, o 2 w nocy wstal przyszedl i mowi kupe wiec dawaj go na nocnik ale za chwile mowi spac i poszedl spac
wtal o 6.05 z suchymi gatkami zjadl mleczko i zrobil slicznie siku do nocniczka:-):-):-)
ale jestem dumna
a w dzien wczoraj bardzo ladnie wolal siku czasem popuscil ale zawsze wiekszosc do nocnika ladowala
a teraz (tfu tfu) co by nie zapeszyc![]()
Witam z ranca
U nas dzisiaj troszke przyjemniej bo na termometrze 24 stopnie i nie ma slonceDzieciaki od razu dluzej pospaly bo do 9;30
Zaraz zjemy sniadanko i trzeba bedzie sie jakos ubrac bo kolo 11 ma przyjechac M brat z zona i dziecmi
Planowalam rozlozyc basen na dworze ale to sie jeszcze zobaczy:-);-)
&
dzieki dziopki z wpadkami licze sie bo to nie mozliwe zeby ich nie bylo ale wiem ze juz blizej niz dalej
troche mnie to przeraza bo bardzo szybko zalapal i boje sie zeby mu sie cos nie odmienilo
ale poki co nie daje mu pampkow
juz 3 dzien dzisiaj narazie bez wpadki wlasnie poszedl spac zobaczymy jak bedzie dalej;-)
jeszcze musze go nauczyc majteczki sciagac zeby sobie sam mogl juz sciagac
ale to juz nie tak musowo;-)
:
Z egzaminu z polskiego dostałam 6 ,więc mam ostatecznie 6 na koniec roku.
Pierwsza 6 w historii szkoły
Ależ się cieszę.
Teraz spadam ,bo ok 15,30 Klaudia ma występ na Szantach a ja jeszcze w domu.![]()
spac mi się chce niemiłosiernie.Moje dziecko znowu sie obudziło o 5.30 ,normalnie to juz chyba z 4 lub 5 dzień,ona budzi mi się o tej godzinie jak w zegarku i już nie uśnie.dla mnie to katorga
okno zasłonięte roletą i tak nic nie daje nie wiem co ona sobie ubzdurała
.
W piątek pojechałam do mamy pomóc jej z pazurami i w ogóle . Później obiecane Witusia miałą pójść na duży plac zabaw, ale najpier upał, trzeba było poczekac aż słonko zelżeje, późńiej wichur ataka, ż ebyłam pewna, z eburza zaraz bedzie. W koncu uspokoiło się, to tylko do piaskownicy pod domem poszliśmy z dziadkiem, bo juz późno byo. No i szybki prysznic i do domu, w domu porządna kąpiel.
W sobotę zanosiło się cały dzień, w końcu poszliśmy z nią po południu na duży plac zabaw , a tam wiatrzysko, zero dzieci, małą zawiedziona. Pięć minut i zaczeło padać, biegiem do domu. I nawet na dni Inowrocławia nie poszliśmy, bo w taką pogode się nie chciało. Wczoraj do rodziców na obiad pojechaliśmy, wróciliśmy późno, mała spać, my film i nastało dziś.:-):-):-)
EDIT:
a nie mówiłam? hehehe
MH ale masz zarąbiste te ikonki , pranie i cycus i ten kululu jest bomba!