reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dowikla w tym sek ze u mnie zadnego nie było:-D

teraz sa te zwykłe plażowe- i żałuje że takiego nie kupilam:eek:

no zobaczymy. odpisał. mam mu wysłac zdjęcia. Stwierdzil, ze skoro dostałam złożony to powinno sie go dać żłożyc:rofl:

aaa zapomnialam Wam napisac. byłam dzisiiaj w CH szukać czapek dla małego i zemdlałam:eek: zapomniałam zjeśc śniadanie i to chyba od tego:rofl: do tego nie za dużo wypiłam rano a do 13 chodziłam i jakos mi sie slabo zrobiło. w sumie w osttaniej chwili siadłam na fotelu w kawiarence bo bym na ziemie padłaaa :baffled:

dowikla w tym sek ze u mnie zadnego nie było:-D

teraz sa te zwykłe plażowe- i żałuje że takiego nie kupilam:eek:

no zobaczymy. odpisał. mam mu wysłac zdjęcia. Stwierdzil, ze skoro dostałam złożony to powinno sie go dać żłożyc:rofl:

aaa zapomnialam Wam napisac. byłam dzisiiaj w CH szukać czapek dla małego i zemdlałam:eek: zapomniałam zjeśc śniadanie i to chyba od tego:rofl: do tego nie za dużo wypiłam rano a do 13 chodziłam i jakos mi sie slabo zrobiło. w sumie w osttaniej chwili siadłam na fotelu w kawiarence bo bym na ziemie padłaaa :baffled:
Medea dobrze,że miałaś gdzie usiąść.
Wklej i tu zdjęcia tego namiotu jeśli możesz.;-)

hejka.

jestem pierwsza :-):-):-):-):-)

spac mi się chce niemiłosiernie.Moje dziecko znowu sie obudziło o 5.30 ,normalnie to juz chyba z 4 lub 5 dzień,ona budzi mi się o tej godzinie jak w zegarku i już nie uśnie.dla mnie to katorga :cool::cool::cool::cool:

okno zasłonięte roletą i tak nic nie daje nie wiem co ona sobie ubzdurała :no::no::no::no:

dziś trochę chłodniej po tych deszczach wczorajszych,ale słońce świeci.:tak::tak::tak::tak:

my juz po sniadanku.

Oliwka z M ogladaja Kaczora Donalda na Polsacie a ja buszuję po necie :-):-):-):-):-):-)

dziś mnie czeka duzo sprzątania bo wczoraj sobie odpuściłam ale dziś nie ma bata trzeba to zrobić.

natalineczka u mnie burzy nie było,tylko mocno deszcz lał i silny wiatr było ale szybko przeszło gdzie ś po 10min i posżło dalej :tak::tak::tak::tak:
u na tez burzy nie bylo :no:
tylko trzy razy sie blysnelo i poszlo dalej:tak::tak::tak:
no to dobrze ze mialas gdzie siasc i co zjesc bo jeszcze bys sobie leb rozwalila:sorry:

witam sie z rana m jeszcze spi mlody buszuje w nocy zesikal sie pol na pol w lozeczku nocniku a i tak wiekszosc z nocnika wyladowala na podlodze bo do gory mu siurnelo:-D:-D:-D:-D
u nas dzis chlodniej bo 15*
sloneczko probuje sie przedrzec ale cos nie wychodzi:no:
moze pozniej:eek:

Witam z ranca
Jestem mega nie wyspana:no::no::no:Klaudia od 4 rano nie spi i sie kulala,marudzila,drapala i sama nie wiedziala czego chce:no::no::no::no:O 7 obudzila Wiktorie i tak od tego czasu mam stale jeden wielki ryk:no::no::no:
Zaraz robimy tosty na sniadanko i moze mlode sie zdrzemna troszke bo jak nie to chyba zwariuje:no::no::no:
Pogoda sie spierniczyla bo jest dosyc zimno i wieje:no:

MEDEA
To dobrze ze napisalas do tego faceta:tak::tak::tak:
A tego zaslabniecia wspolczuje:no::no::no:Oj Ty babo jedna-ja to bym bez sniadania nie mogla wyjsc z domu:no::no::no:

AGNES
To widze ze my obydwie takie nie wyspana i obydwie przez dzieci hehe:cool:
A Ciebie jeszcze mega sprzatanie czeka:no:

a bo wczoraj rano sie z M pokłóciłam i dlatego bez śniadania wyszłam.....:-/

nie chce mi się zdjeć tego namiotu robić:rofl:

no to znowu ja :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka usypia,choć trudno nazwać to usypianiem bo buzia jej się nie zamyka,nawija i nawija :-D:-D:-D:-D:-D

mówię Wam czasem przychodzę do domu po pracy zmęczona a Oliwka nadaje i nadaje,i sto pytań do...... i tak do wieczora normalnie czasami aż uszy więdną :tak::tak::tak::tak:czasami chciałabym aby na jeden dzień zamieniła się w małego brzdaca który nie potrafi mówić :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D marzenia ściętej głowy :-D:-D:-D:-D:-D

u nas jest dziś 23C i dość mocny wiatr ale przynajmniej nie ma tej duchoty.

Dowikla nie jest tak źle wypiłam dziś 2 kawy i czuje się swietnie,nie czuję zmeczenia jak na rzie także jak Oliwka usnie to będę kończyć sprzątanie.

a Oliwka własnie całuje swoją lalkę ale tak jak dorosła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moje male juz spia:tak::tak::tak:Stworow sie pozbylam ,wiec mam luzik:tak::tak::tak:
Wlasnie jestem w trakcie cwiczen i zaraz po nich wypije se mrozona kawke:tak::tak::tak::tak:

AGNES
Moje tez tak nawijaja i najwiecej wlasnie wieczorem jak ja chce miec cisze i spokoj:szok:Tylko ze one ten etap pytan maja juz za soba i u nas to sa raczej pogaduchy jak starych psiapsiolek:tak::tak::tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny.Oliwka niedawno usnela wiec mam chwile luzu :-).Ja dolanczam do tych niewyspanych przez dzieci.Oliwka usnela wczoraj dopiero kolo 24 a wstala o 7 a w miedzy czasie poplakiwala mi co chwile :-(.Tutaj w czestochowie kolo 23 to byla taka ulewa i sie strasznie blyskalo ,ale to strasznie jakby ktos non stop zdjecia robil.My juz po obiadku Tutaj tez dzis chlodniej.Mnie zostly 2 pampersy i 50 gr w portfelu.Poklocilam sie przez to z G i juz sil do niego nie mam .Az ryczec sie chce .I jak sie tu nie denerwowac ? :-( MEDUSKA wspolczuje z tym namiotem a propo zemdlenia to jeszcze byc w tylek dostala odemnie :-).Nie no swoja droga to dobrze ze mialas gdzie usiasc. AS gratuluje egzaminu. AGNES Oliwka to apartka z tym calowaniem :-).

Do góry