reklama
medeuska
październikowa mama'09
dowikla w tym sek ze u mnie zadnego nie było
teraz sa te zwykłe plażowe- i żałuje że takiego nie kupilam
no zobaczymy. odpisał. mam mu wysłac zdjęcia. Stwierdzil, ze skoro dostałam złożony to powinno sie go dać żłożyc
aaa zapomnialam Wam napisac. byłam dzisiiaj w CH szukać czapek dla małego i zemdlałam zapomniałam zjeśc śniadanie i to chyba od tego do tego nie za dużo wypiłam rano a do 13 chodziłam i jakos mi sie slabo zrobiło. w sumie w osttaniej chwili siadłam na fotelu w kawiarence bo bym na ziemie padłaaa
no zobaczymy. odpisał. mam mu wysłac zdjęcia. Stwierdzil, ze skoro dostałam złożony to powinno sie go dać żłożyc
aaa zapomnialam Wam napisac. byłam dzisiiaj w CH szukać czapek dla małego i zemdlałam zapomniałam zjeśc śniadanie i to chyba od tego do tego nie za dużo wypiłam rano a do 13 chodziłam i jakos mi sie slabo zrobiło. w sumie w osttaniej chwili siadłam na fotelu w kawiarence bo bym na ziemie padłaaa
Medea dobrze,że miałaś gdzie usiąść.dowikla w tym sek ze u mnie zadnego nie było
Wklej i tu zdjęcia tego namiotu jeśli możesz.;-)
hejka.
jestem pierwsza :-):-):-):-):-)
spac mi się chce niemiłosiernie.Moje dziecko znowu sie obudziło o 5.30 ,normalnie to juz chyba z 4 lub 5 dzień,ona budzi mi się o tej godzinie jak w zegarku i już nie uśnie.dla mnie to katorga
okno zasłonięte roletą i tak nic nie daje nie wiem co ona sobie ubzdurała
dziś trochę chłodniej po tych deszczach wczorajszych,ale słońce świeci.
my juz po sniadanku.
Oliwka z M ogladaja Kaczora Donalda na Polsacie a ja buszuję po necie :-):-):-):-):-):-)
dziś mnie czeka duzo sprzątania bo wczoraj sobie odpuściłam ale dziś nie ma bata trzeba to zrobić.
jestem pierwsza :-):-):-):-):-)
spac mi się chce niemiłosiernie.Moje dziecko znowu sie obudziło o 5.30 ,normalnie to juz chyba z 4 lub 5 dzień,ona budzi mi się o tej godzinie jak w zegarku i już nie uśnie.dla mnie to katorga
okno zasłonięte roletą i tak nic nie daje nie wiem co ona sobie ubzdurała
dziś trochę chłodniej po tych deszczach wczorajszych,ale słońce świeci.
my juz po sniadanku.
Oliwka z M ogladaja Kaczora Donalda na Polsacie a ja buszuję po necie :-):-):-):-):-):-)
dziś mnie czeka duzo sprzątania bo wczoraj sobie odpuściłam ale dziś nie ma bata trzeba to zrobić.
Natalineczka555
kocham kochać :)
u na tez burzy nie bylonatalineczka u mnie burzy nie było,tylko mocno deszcz lał i silny wiatr było ale szybko przeszło gdzie ś po 10min i posżło dalej
tylko trzy razy sie blysnelo i poszlo dalej
no to dobrze ze mialas gdzie siasc i co zjesc bo jeszcze bys sobie leb rozwalilaaaa zapomnialam Wam napisac. byłam dzisiiaj w CH szukać czapek dla małego i zemdlałam zapomniałam zjeśc śniadanie i to chyba od tego do tego nie za dużo wypiłam rano a do 13 chodziłam i jakos mi sie slabo zrobiło. w sumie w osttaniej chwili siadłam na fotelu w kawiarence bo bym na ziemie padłaaa
witam sie z rana m jeszcze spi mlody buszuje w nocy zesikal sie pol na pol w lozeczku nocniku a i tak wiekszosc z nocnika wyladowala na podlodze bo do gory mu siurnelo
u nas dzis chlodniej bo 15*
sloneczko probuje sie przedrzec ale cos nie wychodzi
moze pozniej
Witam z ranca
Jestem mega nie wyspanaKlaudia od 4 rano nie spi i sie kulala,marudzila,drapala i sama nie wiedziala czego chceO 7 obudzila Wiktorie i tak od tego czasu mam stale jeden wielki ryk
Zaraz robimy tosty na sniadanko i moze mlode sie zdrzemna troszke bo jak nie to chyba zwariuje
Pogoda sie spierniczyla bo jest dosyc zimno i wieje
MEDEA
To dobrze ze napisalas do tego faceta
A tego zaslabniecia wspolczujeOj Ty babo jedna-ja to bym bez sniadania nie mogla wyjsc z domu
AGNES
To widze ze my obydwie takie nie wyspana i obydwie przez dzieci hehe
A Ciebie jeszcze mega sprzatanie czeka
Jestem mega nie wyspanaKlaudia od 4 rano nie spi i sie kulala,marudzila,drapala i sama nie wiedziala czego chceO 7 obudzila Wiktorie i tak od tego czasu mam stale jeden wielki ryk
Zaraz robimy tosty na sniadanko i moze mlode sie zdrzemna troszke bo jak nie to chyba zwariuje
Pogoda sie spierniczyla bo jest dosyc zimno i wieje
MEDEA
To dobrze ze napisalas do tego faceta
A tego zaslabniecia wspolczujeOj Ty babo jedna-ja to bym bez sniadania nie mogla wyjsc z domu
AGNES
To widze ze my obydwie takie nie wyspana i obydwie przez dzieci hehe
A Ciebie jeszcze mega sprzatanie czeka
no to znowu ja
Oliwka usypia,choć trudno nazwać to usypianiem bo buzia jej się nie zamyka,nawija i nawija
mówię Wam czasem przychodzę do domu po pracy zmęczona a Oliwka nadaje i nadaje,i sto pytań do...... i tak do wieczora normalnie czasami aż uszy więdną czasami chciałabym aby na jeden dzień zamieniła się w małego brzdaca który nie potrafi mówić marzenia ściętej głowy
u nas jest dziś 23C i dość mocny wiatr ale przynajmniej nie ma tej duchoty.
Dowikla nie jest tak źle wypiłam dziś 2 kawy i czuje się swietnie,nie czuję zmeczenia jak na rzie także jak Oliwka usnie to będę kończyć sprzątanie.
a Oliwka własnie całuje swoją lalkę ale tak jak dorosła
Oliwka usypia,choć trudno nazwać to usypianiem bo buzia jej się nie zamyka,nawija i nawija
mówię Wam czasem przychodzę do domu po pracy zmęczona a Oliwka nadaje i nadaje,i sto pytań do...... i tak do wieczora normalnie czasami aż uszy więdną czasami chciałabym aby na jeden dzień zamieniła się w małego brzdaca który nie potrafi mówić marzenia ściętej głowy
u nas jest dziś 23C i dość mocny wiatr ale przynajmniej nie ma tej duchoty.
Dowikla nie jest tak źle wypiłam dziś 2 kawy i czuje się swietnie,nie czuję zmeczenia jak na rzie także jak Oliwka usnie to będę kończyć sprzątanie.
a Oliwka własnie całuje swoją lalkę ale tak jak dorosła
Moje male juz spiaStworow sie pozbylam ,wiec mam luzik
Wlasnie jestem w trakcie cwiczen i zaraz po nich wypije se mrozona kawke
AGNES
Moje tez tak nawijaja i najwiecej wlasnie wieczorem jak ja chce miec cisze i spokojTylko ze one ten etap pytan maja juz za soba i u nas to sa raczej pogaduchy jak starych psiapsiolek
Wlasnie jestem w trakcie cwiczen i zaraz po nich wypije se mrozona kawke
AGNES
Moje tez tak nawijaja i najwiecej wlasnie wieczorem jak ja chce miec cisze i spokojTylko ze one ten etap pytan maja juz za soba i u nas to sa raczej pogaduchy jak starych psiapsiolek
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny.Oliwka niedawno usnela wiec mam chwile luzu :-).Ja dolanczam do tych niewyspanych przez dzieci.Oliwka usnela wczoraj dopiero kolo 24 a wstala o 7 a w miedzy czasie poplakiwala mi co chwile :-(.Tutaj w czestochowie kolo 23 to byla taka ulewa i sie strasznie blyskalo ,ale to strasznie jakby ktos non stop zdjecia robil.My juz po obiadku Tutaj tez dzis chlodniej.Mnie zostly 2 pampersy i 50 gr w portfelu.Poklocilam sie przez to z G i juz sil do niego nie mam .Az ryczec sie chce .I jak sie tu nie denerwowac ? :-( MEDUSKA wspolczuje z tym namiotem a propo zemdlenia to jeszcze byc w tylek dostala odemnie :-).Nie no swoja droga to dobrze ze mialas gdzie usiasc. AS gratuluje egzaminu. AGNES Oliwka to apartka z tym calowaniem :-).
Podziel się: