reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej jestem i ja popołudniowo witam sie :-D:-D

wrócilam z masazy i co teraz siedze i mocze sobie nogi w kapieli lawendowej :-D:-D:-D

po dzieci pojedzie sasiadka bo moje auto sie nie nadaje dzisiaj do jazdy mąż wczoraj odłaczył wspomaganie zebym mogła jezdzic a nie zatrzec pąpy i co rece odpadaja od krecenia 35km w jedna strone i spowrote i mam dosc :-Ddobrze ze jutro sobota to maz naprawi to mam taka nadzieje bo jak nie to znów zamienie auta z mężem :-Da co przeciez ja nie bede sie meczyc:-D:-D

w niedziele mamy piknik rodzinny w szkole maksia bedzie imprezka bardzo lubie te pikniki bo mozna fajnie spedzic popołudnie razem z dzieckiem cała rodzinka no i dzieci spiewaja a pózniej jest zawsze jakis zespół który tam podspiewuje:-D

a ja musze zabrac sie za nalesniczki bo zaprosiłam sasiadke ciezarówke tez wiec siadziemy sobie pod drzewkiem i bedziemy sie zajadać:-):-):-)

ide jeszcze poczytam was troszeczke

reklama
Kokusia ,ale w którym Pustelniku?
Tym w Markach? czy tym drugim?

U nas są Szanty właśnie.
Moja Klaudia na scenie ,więc ja mus obowiązek być.:tak::-D:-D:-D:-D

“Przystań Marki 2010″ – zapraszamy 12.VI. 2010 od 12.00 | marki.net.pl

As w tym drugim koło Stanisławowa

Malinka sluszna uwaga Dowikla jeszcze nie zagladanela:szok:
Maz napewnos ie ucieszy na widok lodow:tak:

Ja posprzatalam nawet na balkonie zrobilam porzadek tzn wyrzucilam smieci, papier i plastik.Zostalo mi jeszcze ciuchy na kontener wywalic i butelki wywiezc:baffled:
Na balkonie w cieniu pokazuje mi 28st:baffled: dobrze ze jest maly wiaterek:tak:
:-D:-DIde sobie z papierem a mialam go w kartonie a ze karton duzy to tzreba bylo dwoma rekami trzymac.Ide sobie z tym papierem wychodze za blok a tu wiatr i cyk mi spodnice w gore :-D:-D:-Da ja jakby nigdy nic ide dalej:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to sie witam
U nas dzisiaj mega upal bo jest 34 stopnie w cieniu i samo slonce a ja od rana wzielam sie za pranie i sprzatanie:szok::szok::szok:
Pozniej posiedzialam z mlodymi na balkonie i tak jakos mi zlecialo:tak::tak::tak:Teraz juz siedzimy w domku bo zeby wysiedziec na dworze to nie ma wogole szans:no:
Wczoraj po Dnieu Matki w szkole pojechalismy od razu na zakupki i w sumie pozno wrocilismy:tak::tak::tak:Mam zdjecia i filmiki ale jakos checi brak zeby to wrzucic i Wam pokazac:szok:

MALINUS
:-D:-D:-D:-DMoj poranek zaczal sie dzisiaj nawet przed 11 hehe;-):-)

Gratki dla Antosia za wywaleni butli:tak::tak::tak:Dzielny facecik z Niego:tak::tak::tak:

AS
Widze ze u Ciebie znowu truskawkowo;-):-)

ANKA
No to sasiedzi mieli widoczki:-)Fiu-fiu:tak::tak::tak:
ja tam na legalu chodze na balkon w staniku i mega krociutkich spodenkach ze albo od gory wystaja mi stringacze,albo od dolu dupso i mam wsyztsko gdzies:-p:-p:-p

no i p[oczytalam heheh widze ze wczoraj wam nagle zniknęłam ale to dlatego ze laptop sie rozładował i juz nie chciało mi sie wstawac i szukac ładowarki, a co do siary to mi juz siara od dawna leciała a teraz to juz woda leci jak ja to mówie herbatka dla dziecka i tak samo mialam z maksiem i pózniej juz nie karmiłam bo nie miałam pokarmu i tez na butli chowany a chłopak zdrowy wiec sie nie przejmuje jak nie bede karmic to nie nic nie zrobie :tak::tak::tak:

Kokusia gratuluje wygranej super no to teraz mozemy wpasc na kawe lub cherbatke:-D i:-D:-D

Anka no co ty za kiecki nosisz które same sie podnosza:-D:-D:-D

As no to musiasz byc jak dziecko na scenie bedzie , to tak jak u mnie w niedziele tez mój syn bedzie spiewal wiec trzeba na pikniku rodzinnym sie pokazać:happy2::happy2:
no i nastepna wariuje z truskawkami:-D:-D:-D

Joanna ja tez dzisiaj wpadłam do biedronki po moje bułeczki :-)

a własnie widziałam te fotrliki dla dzieci i powiem wam ze całkiem masywnie wygladaja i maja pasy punktowe oraz wkładke dla mniejszego dziecka mi sie podobaja no i cena rewelacja, któras własnie wczoraj pytała :tak::tak::tak::tak:

Malinka lody napewno pomoga , ja jak mnie żołądek boli to go mroze i objadam sie lodami:-)

MH bawcie szie dobrze i u mnie tez upał 33stopnie:tak::tak::tak:

Natali ty bidulo nie ma truskawek to ta głodna bedzie chodzić:-D:-D:-D:-Di jak tu dogodzic babie w ciąży:-D:-D:-Dnie masz sasiada zeby podskoczył po truskawki:-D

...
MH twój mężowy jeszcze lepszy w okolicach obiadu wróci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
...

Jak byś zgadła, odebrał Hlenkę wpadł na obiad i już go niema :dry::sorry2:

... Ja robie ryz z mieskiem mielonym
...

A jak to się robi :confused::-)

No to sie witam
U nas dzisiaj mega upal bo jest 34 stopnie w cieniu i samo slonce a ja od rana wzielam sie za pranie i sprzatanie:szok::szok::szok:
...

Mnie, też coś w tym upale na sprzątanie wzięło :szok::szok::szok::-D A na termometrze tyle samo

Nikusia przy cycku, a gorąca jest, jak niewiem co :no::no::no:

Mh ugotowalam ryz na patelnie wrzucilam miesko mielone do tego wrzucilam cebulke pokrojona w piorka, kukurydze, marchewkei droszek.Wszystko zaciagnelam Fix Knorr ale rownie dobrze mozna koncentratem i smietana zaciagnac.Ryz walisz na talerz na gore dajesz to miesko z sosikiem i pychaaaa u nas juz po obiadku:-p

Iwcik jak to jakie kiecki obcisla w biodrach i falbanka przy podmuchu watru samo sie podnosi:-DUdanych nalesnikow i pogaduch cieniu;-)

Dowikla ja tak samo na balkon w staniku, majtki a co mnie obchodszi ze sie gapia.Mieszkam na parterze wiec wszytsko widac:-DMajtki nie kradzione tylko kupione:-D:-D

Drugie pranie sie kreci, pierwsze juz na balkonie schnie.Posciel sciagnelam wiec moge ja rowniez wyprac.Dzis na noc biore wiatrak do spania bo Lali bylo tak cieplo ze cala noc plakala.Najpierw marudzila cos zeby jej dac buta bo zgubila.Potem chciala spac ze mna.Jak sie do niej polozylam to plakala ze chce do swojego lozka:-D:-Dno szok wcale sie nie wyspalam:baffled: Oczywiscie poszlam spac do meza a ta znow placz ehhh ale wystarczyulo ze powiedzialam LAURA i byl spokoj do ranka:cool2:
Maz wpadl na obiad i tnie drzemke:-D

Dziewczyny wybaczcie ale nie mam nastroju czytac ani pisac :-(.Nic niwgo zlego sie nie stalo.Nie martwcie sie ale ta pogoda mnie wykancza.Wspolczuje kazdej z brzuchem.I chyba hormony mi szaleja i jakos wogole jestem taka slaba.Moja przyjaciolka iza jest wlasnie po zabiegu.2 CIAZA i 2 poroniona :-(. Oliwka spi .Pozniej pojdziemy na dwor :-).Czuje sie dobrze . Dziewczyny ciezarne.Powiedzcie mi czy pamietacie jaki mialyscie sluz na poczatku ciazy?Ja mam taki bialy papkowaty ale nie ciagnacy.Taka maz biala i nie wiem czy to zle czy dobrze.Napiszcie jaki wy mialyscie?Bede wdzieczna .

Mh ugotowalam ryz na patelnie wrzucilam miesko mielone do tego wrzucilam cebulke pokrojona w piorka, kukurydze, marchewkei droszek.Wszystko zaciagnelam Fix Knorr ale rownie dobrze mozna koncentratem i smietana zaciagnac.Ryz walisz na talerz na gore dajesz to miesko z sosikiem i pychaaaa u nas juz po obiadku:-p

...

Kurcze,m muszę spróbować, jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy takie danie skomponować, a zapowiada się smacznie :tak::tak::tak:

Dziewczyny wybaczcie ale nie mam nastroju czytac ani pisac :-(.Nic niwgo zlego sie nie stalo.Nie martwcie sie ale ta pogoda mnie wykancza.Wspolczuje kazdej z brzuchem.I chyba hormony mi szaleja i jakos wogole jestem taka slaba.Moja przyjaciolka iza jest wlasnie po zabiegu.2 CIAZA i 2 poroniona :-(. Oliwka spi .Pozniej pojdziemy na dwor :-).Czuje sie dobrze . Dziewczyny ciezarne.Powiedzcie mi czy pamietacie jaki mialyscie sluz na poczatku ciazy?Ja mam taki bialy papkowaty ale nie ciagnacy.Taka maz biala i nie wiem czy to zle czy dobrze.Napiszcie jaki wy mialyscie?Bede wdzieczna .
Dorota najwazniejsze ze masz czysty sluz bez krwi czy bez koloru brunatnego, brazowego

Kurcze,m muszę spróbować, jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy takie danie skomponować, a zapowiada się smacznie :tak::tak::tak:

Ja lubie tez do zmieniakow miesko mielone wrzucic na patelke z cebulka i zaciagnac smietana z koncentratem.Pychaaaa Agnieszka kiedys byla u mnie to sie zalapala Jej i mezowi smakowala i o ile dobrze pamietam to Emilka byla najedzona a jadla te ziemniaczki z mieskiem z apatytem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja lubie tez do zmieniakow miesko mielone wrzucic na patelke z cebulka i zaciagnac smietana z koncentratem.Pychaaaa Agnieszka kiedys byla u mnie to sie zalapala Jej i mezowi smakowala i o ile dobrze pamietam to Emilka byla najedzona a jadla te ziemniaczki z mieskiem z apatytem :)

Tak, jeszcze nie jadłam:szok:, ale na pewno będę próbować :tak::tak: Dzięki :)

Do góry