reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam i ja

As Ty to dobra jestes z tym spaniem:-D:-Da wesele z pompa widac ze mieli niezly plan.Twoj swietnie sie bawil skoro po 19 niewiele pamieta:-D:-D
Kokusia super prezent, fajny zestaw
MH bawcie sie dobrze

U mnie rowniez ladana pogoda nawet slonko swieci:-D
Rano nie moglam wstac wec godzinke Laura po mnie skakala:-p
Teraz wcina sniadanko.A mnie z lozka telefon wygonil:-) maz dzwonil sprawdzic czy spie:-D

reklama
Pamiętacie jak kiedyś suszyłam Wam głowę o codzienne głosy w konkursie? No i to jest ta nagroda. Za piąte miejsce.

Ja chyba muszę dziś basenik wyciągnąć. Jutro przyjeżdża koleżanka na grilla to sobie dziewczynki posiedzą w wodzie.
Kurcze napaliłam się na te dni Mrozów a tu też niedaleko mnie w Pustelniku jest imprezka w niedzielę. I pewnie znowu wyjdzie na to że nigdzie nie pojedziemy bo ja się zdecydować nie potrafię

Witajcie upalnie. Nie nadrobię Was bo muszę sprzątać bo syf w chacie że ho ho. Ale za to pochwalę się Wam moją nagrodą. Właśnie kurier przywiózł

e no fajniusia ta nagroda :tak::tak::tak:
Ale Wam zazdroszcvzę.
Wy do basenu a ja na egzamin.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mój już wstał i do pracy się szykuje.
Aktualnie siedzi w wannie i udaje,że już się dobrze czuje.:-D:-D:-D:-D:-D
Na śniadanie zażyczył sobie UWAGA !!!!
Wczorajszą zupę.:-D:-D:-D:-D
udaje mowisz;-)
a po czym wnioskujesz ze udaje:confused::-D:-D

my bylismy u mamy na chwile mialam posiedziec troszke dluzej ale niestety czarek byl niegrzeczny wiec spowrotem do domu poszlismy:sorry2:
z truskawek nici bo nie mam jak do miasta jechac i nic takiego dobrego na wieczor nie mam:dry:
m jeszcze niw ei o ktorej beda wyjezdzac:dry:
pewnie w nocy wroci:dry:

D zjadł zupę na śniadanie a ja lody Vienetta Algidy sobie zajadam.:-D:-D:-D:-D
Muszę uciekać ,bo trzeba wodę w akwa podmienić.
Wczoraj podmieniłam 6 wiader a dziś znów temp 28 stopni.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze trochę a ryby się pogotują :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Muszę chyba więcej wiader podmienić to na dłużej starczy.:tak:

Witam piątkowo upalnie :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
jezuśku żar z nieba sie leje :szok::szok::szok::szok:
My o 7 wyszliśmy całą gromadą z domu Julke do szkoły odstawiliśmy potem do biedrony po zakupy do domku doszliśmy o 8.20 już lało sie z nas zjedlismy śniadanko i ja z Adachem do reala do ccc po sandały dla niego bo juz nogi w adidasach sobie odparzał :sorry2: mamusia sobie zakupiła antyperspirant nivea Antosiowi kubeczek lovi do picia i oficjalnie pożegnaliśmy ostatnią butelkę Antek wkładał ją do śmietnika wycałował i juz buteleczek nie używamy :-) od razu wymiana wszystkim szczoteczek do zębów braki w chemi uzupełnić i gdzie te pieniądze :cool2::cool2::cool2::cool2:
As ty mój truskawkowy maniaku :-D:-D:-D:-D a co do Darka jak to mawiała moja babcia dobre wychowanie wraca na śniadanie :-D:-D:-D:-D a twój opis rozkładania namiotu powalił mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka oj to upalnie :szok:kochana może te sandałki dojdą toć to dopiero 2 tygodnie jak pani na poczcie powiedxiała no pikuś :baffled: mój Adam ma numer 37 i ciężko mu było dzis coś kupić tzn takie za 170 zł były w jego rozmiarze ale mamusia się naszukała obeszła ccc boti bartk i kupiła fajne wallkery za całe 40 zł :tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka ty w bikini do biedronki nie chodzisz no wiesz tak to byś rabat jakiś miała :-D:-D:-D:-D:-D
MH twój mężowy jeszcze lepszy w okolicach obiadu wróci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia gratuluję wygranej super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój chłopina pojechał do chirurga szczękowego 2 zęby usówać oj współczuję mu :szok: w ten upał :baffled:zakupiłam mu dziś w biedronce 3 pudła lodów co by sie po rwaniu mroził :tak:a bał się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my zaraz z Tonim musimy śmigac po Julkę a w ten upał wcale mi się nie chce :no::-D
a gdzie Dowiklusia juz jej poranek się zaczął jest po 11:-D:-D

Malinka sluszna uwaga Dowikla jeszcze nie zagladanela:szok:
Maz napewnos ie ucieszy na widok lodow:tak:

Ja posprzatalam nawet na balkonie zrobilam porzadek tzn wyrzucilam smieci, papier i plastik.Zostalo mi jeszcze ciuchy na kontener wywalic i butelki wywiezc:baffled:
Na balkonie w cieniu pokazuje mi 28st:baffled: dobrze ze jest maly wiaterek:tak:
:-D:-DIde sobie z papierem a mialam go w kartonie a ze karton duzy to tzreba bylo dwoma rekami trzymac.Ide sobie z tym papierem wychodze za blok a tu wiatr i cyk mi spodnice w gore :-D:-D:-Da ja jakby nigdy nic ide dalej:-D:-D:-D

Witam piątkowo upalnie :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
jezuśku żar z nieba sie leje :szok::szok::szok::szok:
My o 7 wyszliśmy całą gromadą z domu Julke do szkoły odstawiliśmy potem do biedrony po zakupy do domku doszliśmy o 8.20 już lało sie z nas zjedlismy śniadanko i ja z Adachem do reala do ccc po sandały dla niego bo juz nogi w adidasach sobie odparzał :sorry2: mamusia sobie zakupiła antyperspirant nivea Antosiowi kubeczek lovi do picia i oficjalnie pożegnaliśmy ostatnią butelkę Antek wkładał ją do śmietnika wycałował i juz buteleczek nie używamy :-) od razu wymiana wszystkim szczoteczek do zębów braki w chemi uzupełnić i gdzie te pieniądze :cool2::cool2::cool2::cool2:
As ty mój truskawkowy maniaku :-D:-D:-D:-D a co do Darka jak to mawiała moja babcia dobre wychowanie wraca na śniadanie :-D:-D:-D:-D a twój opis rozkładania namiotu powalił mnie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lunka oj to upalnie :szok:kochana może te sandałki dojdą toć to dopiero 2 tygodnie jak pani na poczcie powiedxiała no pikuś :baffled: mój Adam ma numer 37 i ciężko mu było dzis coś kupić tzn takie za 170 zł były w jego rozmiarze ale mamusia się naszukała obeszła ccc boti bartk i kupiła fajne wallkery za całe 40 zł :tak::tak::tak::tak::tak:
Anabubka ty w bikini do biedronki nie chodzisz no wiesz tak to byś rabat jakiś miała :-D:-D:-D:-D:-D
MH twój mężowy jeszcze lepszy w okolicach obiadu wróci :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kokusia gratuluję wygranej super :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój chłopina pojechał do chirurga szczękowego 2 zęby usówać oj współczuję mu :szok: w ten upał :baffled:zakupiłam mu dziś w biedronce 3 pudła lodów co by sie po rwaniu mroził :tak:a bał się :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
my zaraz z Tonim musimy śmigac po Julkę a w ten upał wcale mi się nie chce :no::-D
a gdzie Dowiklusia juz jej poranek się zaczął jest po 11:-D:-D
Widzę,że Ty zakupowe szaleństwo od samego rana.:-D:-D:-D:-D:-D
Z butami dla dzieci to tak właśnie jest,nieraz drogie a nie bardzo a jak połazisz to za korzystną cenę fajne kupisz.:tak::tak::-):-)
Co do Dowikli to cenna uwaga .
Dowikla gdzie jesteś :-D:-D:-D:-D
Chyba się już wyspałaś.:-D:-D:-D:-D
Na wyrwane zęby najlepsze lody.
Popieram w 100% .
Smacznie i na zdrowie.:-D:-D:-D:-D

Malinka sluszna uwaga Dowikla jeszcze nie zagladanela:szok:
Maz napewnos ie ucieszy na widok lodow:tak:

Ja posprzatalam nawet na balkonie zrobilam porzadek tzn wyrzucilam smieci, papier i plastik.Zostalo mi jeszcze ciuchy na kontener wywalic i butelki wywiezc:baffled:
Na balkonie w cieniu pokazuje mi 28st:baffled: dobrze ze jest maly wiaterek:tak:
:-D:-DIde sobie z papierem a mialam go w kartonie a ze karton duzy to tzreba bylo dwoma rekami trzymac.Ide sobie z tym papierem wychodze za blok a tu wiatr i cyk mi spodnice w gore :-D:-D:-Da ja jakby nigdy nic ide dalej:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
To sobie ludzie popatrzyli :-D:-D:-D:-D

A ja od rana.
Poprasowałam nieco,zmieniłam wodę w akwa,posprzątałam trochę w domu,ale do doskonałości to dużo jeszcze brakuje :-D:-D:-D:-D
Zjadłam truskawki z cukrem i śmietanką,teraz gotuję kompot będzie dla ochłody i do zupki truskawkowej.
Na obiadek -zgadnijcie co :confused::confused:
Pierogi z truskawkami :-D:-D:-D:-D:-D

Idę teraz sprzątnąć na tarasie,bo małemu basen rozstawić obiecałam.
Ma tonę cementu i piachu na płytkach ,bo obok nas budowa ruszyła.:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Jak włączą betoniary to nie ma czym oddychać normalnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Okien też na razie nie myję,bo to sensu nie ma.
Wszędzie pył z tej budowy :szok::szok::szok::szok::angry::angry::angry:

witam :-) LIdl i biedronka zaliczone na jakis czas starczy jutro mamy zawieżc Wojtka na Zalesie do dziadków a w niedzielę wybieramy sie na grilla do siostry ciotecznej męza itak zastanawiam sie czy nas komary nie zagryzą :baffled: musze wczesniej pojechac do pracy popatrzec za jakims preparatem ja to sie odgonie gorzej z dziewczynkami Mąz nie w sosoie bo juz 3 dni robi podchody do mnie :-Da ja nic dzis rano tez ale ja jakos nie mam chęci :zawstydzona/y:nareszcie sie doczekałam mam pierwsza zmiane ale co z tego jak następną niedziele pracuję od 10 do 20.30 :no::wściekła/y:szitt upał daje popalic :szok: milego dnia

reklama
AS widze z u Ciebie truskawkowy dzionek. Ja robie ryz z mieskiem mielonym
Joasiu a co to za spadek, libido zerowe:szok:

Lali wcina jablko a ja wzielam sie za obiadek.Ryz juz sie gotouje a miesko to raz dwa bedzie gotowe i mozna cos zjesc tzn sniadanko:-D:-D

Do góry