reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam piątkowo.
Mój weselnik właśnie do domu dotarł.:tak::szok::szok::-D:-D:-D:-D
A co do wesela to zupełny odjazd.:szok::szok::szok::-):-):-):-D:-D:-D

To było wesele razem z otwarciem firmy.

Nie mogli zrobić oficjalnego otwarcia firmy z orkiestrą -to wymyślili,że zrobią wesele z orkiestrą i wielką bombą.

Młody dowiedział się w poniedziałek ,że ma przyjechać do firmy z żoną w strojach weselnych pod pretekstem darmowej sesji foto :-D:-D:-D:-D
No głupka z młodego zrobili.:-D:-D:-D
Oni przyjeżdżają pod agencję, a tam ich orkiestra wita ,potem kupa pracowników firmy i wszyscy klienci wszyscy w garniturach i balowych sukienkach.:szok::szok::-D:-D:-D
Darek mówi,że w sumie było ok 70 osób.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Od 13 już szykowali dekoracje i cały wystrój weselny ,o 16 zaczęli biesiadę a od 19 już niewiele pamięta :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam piątkowo.
A co do wesela to zupełny odjazd.:szok::szok::szok::-):-):-):-D:-D:-D

To było wesele razem z otwarciem firmy.

Nie mogli zrobić oficjalnego otwarcia firmy z orkiestrą -to wymyślili,że zrobią wesele z orkiestrą i wielką bombą.

Młody dowiedział się w poniedziałek ,że ma przyjechać do firmy z żoną w strojach weselnych pod pretekstem darmowej sesji foto :-D:-D:-D:-D
No głupka z młodego zrobili.:-D:-D:-D
Oni przyjeżdżają pod agencję, a tam ich orkiestra wita ,potem kupa pracowników firmy i wszyscy klienci wszyscy w garniturach i balowych sukienkach.:szok::szok::-D:-D:-D
Darek mówi,że w sumie było ok 70 osób.:szok::szok::-D:-D:-D:-D

Od 13 już szykowali dekoracje i cały wystrój weselny ,o 16 zaczęli biesiadę a od 19 już niewiele pamięta :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

no to skoro juz 19 nie pamieta to ladne wesele:-D:-D:-D:-D:-D
pewnie przy strojeniu juz zaczeli :-D:-D:-D:-D

witam z ranca
my juz po porannej kupie
mlody nie chcial zlazil mi z nocnika i czesc w nocniku a czesc na puzzlach na szczesci malutka czastka :sorry2:
teraz siedzi na fotelu i swoj album oglada, mowi ze to baja:-D:-D:-D:-D:-D
a ja sie tak zastanawiam czy sie dzis wybrac do miasta czy w domku na dupce siedziec:confused:

Witam upalnie ;-)

Mh wszystko zrzucisz w swoim czasie..nabierzesz ochoty, to dietka na pewno pomoze a póki co i tak karmisz piersią z tego co mi wiadomo....jeszcze bedzie z Ciebie laska;-)

...

No jeszcze karmie i końca nie widac, bo mała nie daje się odstawić :baffled:

Kochane ja tylko wpadam dobranoc powiedzieć i mykam pod prysznic a potem to już......ogień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dpapatki:-D:-D:-D:-D:-D
ps bosz mnie ta głuawka chyba nigdy nie opuści dziś nawet dyro w casto powiedział że mam bardzo zaraźliwy śmiech :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
buziam do jutra :happy2:
ps2 ma być znów upalnie :szok::szok::szok::szok::szok:
ps 3 a Julka ma jutro festyn i trzeba tam być o 16 umrę...może Pietruszkę w to wrobię :confused::confused::confused::confused:pomyslę :-D:-D:-D
Dobra uciekam :-D:-D:-D:-D

Dawaj troche tej głupawki :-p:-D

pisałam Wam kiedys ze mam problem z nadmierna potliwościa no ijak wyszły nowe dezodoraty Garniera GARNIER MINERAL DEO EXTRA CARE ROLL-ON 50ML - Perfumy i Kosmetyki Sklep :: Amora.pl :: e-Drogeria i Perfumeria | Online nie używam żadnych innych u mnie bardzo sie sprawdził :tak:

Chym, chyba się skusze :cool2:

...

a w truskawki chociaz bliuzka byla?:-D:-D:-D:-D
ja czekam az moje wlasne dojrzeja

...

Ale truskawki też kupiłam :-p :-D
LAska , możemy sie do ciebie wprosić na sobotę :-p

witam piątkowo.
...

Mój jeszcze nie wrócił :sorry2:

Chyba nie zaznaczyłam wszystkich cytatów :baffled:

Witam i znikam, bo michał mnie nie pusci na kompa....co chwile cosznajduje mi do roboty..a to jabłko, a to siku...nosz....a zaraz zmykam do dentysty jeszcze:baffled::baffled::baffled::baffled:
łoj..ale wyjec z niego no..papappa

Witam upalnie ;-)

No jeszcze karmie i końca nie widac, bo mała nie daje się odstawić :baffled:

Dawaj troche tej głupawki :-p:-D

Chym, chyba się skusze :cool2:

Ale truskawki też kupiłam :-p :-D
LAska , możemy sie do ciebie wprosić na sobotę :-p

Mój jeszcze nie wrócił :sorry2:

Chyba nie zaznaczyłam wszystkich cytatów :baffled:
A to gdzie wybył :confused:,bo chyba czegoś nie doczytałam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie upalnie. Nie nadrobię Was bo muszę sprzątać bo syf w chacie że ho ho. Ale za to pochwalę się Wam moją nagrodą. Właśnie kurier przywiózł

fajna nagroda tylko za co :confused::-D:-D:-D:-D,bo ja nie w temacie :zawstydzona/y::-D:-D:-D

Zqagadałam się z anabubka i jeszcze przed kompem siedze :szok: JEdziemy jutro Mrozów pomoczyć się w basenie dla dzieci :-p

As, mój też wczoraj był na firmowej imprezie :sorry2:

reklama
Ale Wam zazdroszcvzę.
Wy do basenu a ja na egzamin.
I gdzie tu sprawiedliwość?
Mój już wstał i do pracy się szykuje.
Aktualnie siedzi w wannie i udaje,że już się dobrze czuje.:-D:-D:-D:-D:-D
Na śniadanie zażyczył sobie UWAGA !!!!
Wczorajszą zupę.:-D:-D:-D:-D

Do góry