reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ano jestem i ja ale odrobienie pracy dodmowej troche mi zajelo
wszytsko przez ten wolny net,zanim mi sie strona otworzy to ruski rok mija

Anabuba pieknie odrobiona praca domowa:-D:-Da jak w Biedronce wygladaly fotoeliki do auta:confused:Malinka miala isc ale nie wiem czy dotarla:cool:

Natalineczka zrob z tego co masz truskawki z bita smietana napewno wystarcza w razie W

nie bylo fotelikow

A
widze ze i anabubka jest tez z nami:tak::tak:

a ja wcinam teraz migdaly bo mnie zgaga piecze i cycki mnie wkurwiaja bo leci mi juz z nich jakas woda chocbym dziecko juz karmiła :wściekła/y: a jak urodze to wtedy przestanie leciec bedzie tak jak za pierwszym razem :wściekła/y::wściekła/y:

no jestem i dziwie sie ze wy tez jestescie:-D:-D:-D
jak milo:tak::tak::tak::tak::tak:
mi siara leciala tak gdzies o 7 mieisaca w obywdu ciazach
i pokarm miala jako tako,ale moje dzieci zarte wiec musiala troche dokarmiac

dodam jeszcze ze ja dzis trez caly dzien s troju bikini chodzilam,nie liczac wypadyu do szkoly i do biedronki
a dziewczyny sie w basenie moczyly:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
ano jestem i ja ale odrobienie pracy dodmowej troche mi zajelo
wszytsko przez ten wolny net,zanim mi sie strona otworzy to ruski rok mija

nie bylo fotelikow

no jestem i dziwie sie ze wy tez jestescie:-D:-D:-D
jak milo:tak::tak::tak::tak::tak:
mi siara leciala tak gdzies o 7 mieisaca w obywdu ciazach
i pokarm miala jako tako,ale moje dzieci zarte wiec musiala troche dokarmiac

dodam jeszcze ze ja dzis trez caly dzien s troju bikini chodzilam,nie liczac wypadyu do szkoly i do biedronki
a dziewczyny sie w basenie moczyly:tak::tak::tak::tak::tak:

a juz myslalam ze do biedronki poszlas w bikini heheheh
Fajnie jak sie wieczorkami siedzialo i bajery pisalo Teraz to kazda szybko do loza myka
Moj mnie wkurzyl to niech se sam loze grzeje :))

ja tam wcale szybko do lozka nie zmykam;-)
lozko mam puste wiec... :dry:

do pustego to nikomu nie spieszno :))

A ja jutro ide na wieczorek babski :) Powiedzialam mojemu za jutro zostaje z corka a ja wychodze. Perwszy raz :D Nie podobal mu sie ten pomysl i nawet powiedzial ze sie nie zgadza ale po krotkiej rozmowie i moich argumentach nie mial wyjscia :))

Ania msz racje kiedys byly najfajniesze pogaduchy wlasnie w nocy:tak::tak::tak:
oj wesolo bylo,szkoda ze juz tak nie jest:-(
Natali moje lzko tez puste ale ja ucikam bo o 7 mam pobudke
jak moj wroci to lece szybko na rynek kwaitki wiszace w koncu kupic:tak::tak::tak:
bede sie musiala streszczac bo on jak wroci to spac zaraz idzie,ale wsiade na rower to obroce
moze kupie malje piankowe sandalki na podworko jak trafie i kapielowki dla p:-p

lece prysznic wezme bo cala sie lepie i spac
milej nocki i do jytra

Meda wyrażnie masz w opisie napisane ,że namior jest złożony w etui :-D:-D:-D:-D
Czyli nie ma nic do składania.:tak::-D:-D:-D

Medea ja mam taki namiot :tak::-):-)
NAMIOT QUECHUA 2 SECONDS XL III
a tu filmik jak się go rozkłada .
Dla mnie bomba.:-D:-D:-D
http://www.youtube.com/watch?v=3MqANzwxHYg
Minęła piąta a miałam się położyć się spać o trzeciej.Ech...życie...

Najważniejsze,że wypracowanie prawie już na czysto napisane.
Idę się zdrzemnąć.
dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Wraca zmęczony ojciec z nocnej zmiany, a w progu
obskakują go dzieci: - Tato, tato, pobawmy się!
- Dodrze, pobawimy się w mauzoleum Lenina.
- A jak się w to bawi?
- Ja się położę, a wy będziecie wartownikami.
o i ja tak się dziś mogę bawić z moimi dziećmi polecam :-) :-):-) :-) :-)

Siedzą dwie anorektyczki w wannie jedna mówi do drugiej:
- Teraz trzymaj się mocno bo wyciągam korek.

DLATEGO KOCHANE NIE MOGĘ SIĘ ODCHUDZAĆ :-) :-)
hehehehehehe, noświetne, tak to i ja się bawić bym mogła, ale mała wyciągnęła mnie na spacer po 18, troche mneij słońca, ale duchota nadal. Połaziłyśy, póżńiej plac zabaw, mała prawie z płaczem, bo dziewczynka nie dość, ż enie chciała się z nią bawić to jeszcze ją wygoniła. No przykro było. Ale w domku matka wzięła się za prasowanie a ojciec uczył się kolorować:-D:-D:-D. Szybki prysznic i posżła spac jak zabita. W nocy raz na susiu ja obudziłąm. Mówi-nie chce mi sie siusiu a tu leci do nocnka i leci, a ta chce wstawac i się kłaść:-D:-D:-D. Chwile temu jeszcze sucha była, no zobaczymy, hehe.

wybyłam sama po truskawki, a wróciłam z nową bluzką i biustonoszem :-D:-D:-D:cool2:
i takie zakupy na wariata są najlepsze!. M powiadasz-no pięknie!

teraz sie zastanawiam czy na noc mu pampka zakladac:confused:
a moze sprobowac bez:confused:
jak myslicie:confused::confused:
ja bym spróbowała, cudów nie ma co oczekiwać, ale nawyk już by miał, i nawet jak nie bedzie wytrzymywał, to mądry chłopak, widze szybciutko łapie, kto wie????

Lunka no mam 35km z domu do szpitala na te masaze wiec autobusem napewno nie pojade bo odemnie z domu na przystane to 5km z buta trzeba isc:-D:-D:-Dbo ja na takim zadupiu troche mieszkam i bez auta to ja tu bym nie mieszkala:no::no::no:
łoo, to masz kawałek, no to się już nie dziwię, biedna ty, no ale naprawił???

Matko, obudziłam się o 3 wysadziłąm mała, nie spałam do 4, o 4 słysze mó nie spi, wstaje, ja zasnęłąm, obudziąłm sie o 5 duchota, okno balkon na oścież otwarty-oddechu złapac nie można, o 6 wysz lam na balkon, to aż mnie poraził upał, masaka, a ja dziś do mamay jej pozurki na dzien drukarza robić, jak wróci od fryzjera i z nowa maskąna twarzy, hehe. M oj też dziś mam dzięń drukarza tak wiec nei wiem co ze soba pocznę:-:)-:)-(. Oni będą sie bawić w Lubostroniu, przy pieczonejswini w ogniu, szwedzkim stole, alkoholu najlepszym za darmo, aja a w upale z dzieckiem-ale sprawiedliwość:-):-):-)

No i byłam też wczorajw przedszkolu-nic sie nie zwolniło, nadal jestem 4 na liscie:-(. POchodziłam też po tych bliskich obuwniczych dl amałaej jakieś sandałki, albo lekkie bucki, ale ceny:szok:-45zł brzydkie/nie ładne-niby nie tak drogo, ale cholera do konca mies zostało mi 300zł i kilka rachunków.

Do góry