A
agula7777
Gość
Jej ale nudy...zrobiłam mojemu prowiant,bo za 3 godzinki jedzie na akcje-miał jechac rano ale plany się zmieniły:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odnosnie hamburgerów-jak byłam w ciązy z Karolą i miałam straszną ochote na hamburgera-zachcianki-to babka mi nie sprzedała,bo powiedziała,ze to moze spowodowac zatrucie ciazowe-nie wiem ile w tym prawdy ale wkurzyłam się wtedy na maxa
skad ja to znamJa się ostatnio śmiałam że Martyna jak była mała to kupiliśmy jej taką lalkę większą od niej a na Natalce chociaż zaoszczędziliśmy bo lalkę już ma i to taką interaktywną. Szkoda tylko że baterie jej się nie wyczerpują i czasem nie da się wyłączyć głosu
Może baba miała nieświeże i nie chciała Cię mieć na sumieniu. Ja w ciąży miałam smaki na kebaby. Wizyta u gina bez zaliczenia budki z kebabem była dla mnie nie ważna. Ja się tak na widok dziecka na usg tak nie cieszyłam jak na to że potem dostanę kebab
Kokusia sliczne dziewczynki ale w tym wózku to chyba powinna ta mniejsza siedziec a wieksza wozic
Maksiu cos niewyrazny kaszle i oczy ma załzawione jak na goraczke ale narazie nie ma goraczki tylko zeby sie nie rozchorował:--(zobaczymy co bedzie ide dam mu syropki i rutinoskorbin
Witam wieczorkiem
U mnie caly czas padai jest mega zimno ze musialam wlaczyc ogrzewanie
Bylam dzisiaj z Dominikiem u lekarza bo od tego uderzenia i wypadku na rowerze zrobily sie Jemu siniaki okularowePoszlismy na rtg czaszki a jutro M podjedzie z Nim do chirurga z tymi zdjeciami i do okulisty zeby zbadala jemu dno oka bo wyglada to nieciekawieTym bardziej ze przez ostatnie dni Dominik by mega marudny,drazliwy,krecilo sie Jemu w glowie i glowa Go bolala
dobrze ze choroba sie nie zozwinela.Antybiotyk zadzila i po 3 dawce powinno byc dobrzewitam sie w te paskudny poranek
wstalam dac malej mleko i juz sie nie kladalm
wczoraj do poludni lalo,pozniej nie.za to w nocy znow lalo
teraz cos mzy brrrrrrrrrrr
u lekarza bylam
nie mam jeszcze typowej anginy ale dostalam antybiotyk (w sumie po to pozlam)
co lepsze-gorzej wygladal ten migdal ktory mnie nie boli
na szczescie dziewczyny zdrowe
dobrze ze moja mama zajechala do mnie i posiedzila z dziewczynami jak bylam u lekarza bo p wrocil dopiero o 19 z pracy
a ja wczoraj pol strychu przetrzasnelam w poszukiwaniu buta na gips.moj jak miala noge w gipsie to moja mam uszyla mutakiego nieprzemakalnego kapcia,a teraz syn sasiadow ma noge w gipsie wiec jemu sie przydaje
trche czasu zajelo mi jego znalezienie ale chociaz zrobilam troche porzadku i powyciagalam Paulinie trche ciucow
tyle je poprac ale chyba poczekam na lepsza pogode
zapomnialam wam sie pochwalic ze Weronika w koncu daje sobie robic kucyki
sama kazala sobie w poniedzilek zrobic
ja bez drugiej kawy poo poludniu to bym spala na siedzacao
ale i tak potrafie wypic i isc spac
super! jest czym gryzcWitam,
u mnie deszczowo i paskudnie
Weny brak.
tylko sie pochwale, że Niki ma kolejnego ząbka :-)
kochana wazne ze rosnie i nie taci na wadze nie zmuszaj jej do jedzenia bo sie zrazi .Bedzie glodna to zawolawitam się i ja.
własnie zjedliśmy śniadanko<oliwka jeszzce je meczy.
za bardzo ten citropepsin nie pomaga,przez ostatnie 2 dni znowu obiadu nie chce jeść,wczoraj nawet pluła serkiem danio truskawkowym,jak zobaczy natke pietruszki w zupie to się zaprze i nie zje.normalnie wymiekam z nią.
kupiłam wczoraj apetize i dziś dostała pierwszy raz zobaczymy,jak to nie pomoże to nie wiem co mam robić
jak na razie nie pada ale ma padać i jest zachmurzone.zimno tylko 10C jak jesień dosłownie.
MH gratki za kolejnego ząbka
zgadzam sie z Toba co do OliwkiAgnes a moze ona cos podjada w ciagu dnia?albo pije duzo slodkich sokow i dlatego nie chce?
a dzieci nie lubia trawy)))
moja Paulina dlugo plula pietruszka
dlatego ja gesto siekam i juz nie ma jak wybierac))))))))
odpusc jej zielenine na jakis czas,przejdzie jej zobaczysz
takie dziecko tez ma swoj gust a wiadomo ze gust kulinarny sie zmienia
ja jako dziecko nie tknelam pomidora i innych rzczy i zyje
Edit:
dobra lski ja spadam bo mala wstala i trzeba si za roboet wziac
wlasnie w esce leciala moja piosenka z moejje osiemnastki
"getto superstar" :-):-):-):-)
od razu mi weselej
milego dnia
ahhh te chlopy pracuja i pracujaWitam i ja:-)
Coś nie mogłam się dziś dobudzić,ale może kawka postawi mnie na nogi.
Pogoda znowu do bani-leje i zimno jak diabli,a ja musze na zakupy iść
Mój już pojechał do pracy,wróci wieczorem,jutro do straży i taki z niego pożytek w domu-nigdy go nie ma..
Zmykam na moment,bo Karolka mi marudzi..
super ze napisalas zbieraj sie do kupy i wio na BBwitam kochane
Melduję że żyję odczytuję czasami z ukrycia
Nie mam weny mam jakąś chandrę jak się pozbieram i ogarne to wpadnę na długoooo
Do tego zimno deszczowo i nic mi sie nie chce
Adam daje nam popalić ostro :---(bunt na całego:-(
Julia dziś na wycieczkę pojechałą do 18 jest na tym zoo safari a ja zaklinam pogodę żeby im nie padało
Antonio się rozgadał na całego nawija jak stary
100 LAT 100 LAT DLA NASZYCH KOCHANYCH SZCZYPIORNISTEK dOWIKLUŚ UCAŁUJ JE MOCNO OD NAS
Iwcik ty sie oszczędzaj bo ja z Julią miałam to samo i mam wcześniaka
Uciekam Antonio mi chatę roznosi
napewno bedzie lepiejDziewczyny tylko pozazdrościć porodów ja z bólami chodziłam 14godz. i do tego cały dzień bez jedzenia i cała noc spędzona na porodówce (dodam że niepotrzebnie) wśród krzyczących mamuś jednym słowem nie mam zbyt dobrych wspomnień o porodzie, mam nadzieję że przy drugim dziecku będzie już tylko lepiej
Wieczny odpoczynek....Dziewczyny właśnie dzwonił mój tata.
Mój brat cioteczny a jego jedyny chrześniak nie żyje....:---(
Miał 35 lat.
Powód nieznany.
Położył się spać...wczoraj wujek znalazł go w łóżku śpiącego ,ale na wieki.
Świeć Panie nad jego duszą....(*) (*) (*)
Nie mam sił...
Ile jeszcze przede mną....?????
fajnie ze z Kuba dobrze i masz racje nie ma co oszczedzac na zdrowiu dziecko jest najwaznjieszeWitam. Pozaznaczałam posty i mnie wywaliło no aż mnie się zagotowało w środku Dziękuję za zdrówka dla Kubka chyba pomogło bo dzisiaj już o niebo lepiej od wczoraj rana nie wymotuje, rozwolnienie mu też przechodzi ale jak pójdę do lekarki to nie wiem co jej zrobię jednak ten bactrim to dobry i obeszło się bez szpitala i zdecydowałam że będę chodzić chyba prywatnie do lekarza z Kubą, do ordynatora z oddziału dziecięcego trudno odżałuję się ale zdrowie dziecka najważniejsze tylko muszę do kuzynki zadzwonić i się spytać czy są u niego zapisy i ile bierze za wizytę teraz rodziców złapało, mama została w domu a ja w bałaganie jestem muszę iść obiad robić i pranie kończyć póki Kuba śpi zajrzę może potem
Odnosnie hamburgerów-jak byłam w ciązy z Karolą i miałam straszną ochote na hamburgera-zachcianki-to babka mi nie sprzedała,bo powiedziała,ze to moze spowodowac zatrucie ciazowe-nie wiem ile w tym prawdy ale wkurzyłam się wtedy na maxa
upsssss zdrowka dla MimiegoNatali dobre jest czasami wolne od obiadu tez trzeba sobie zrobić
U mnie była sasiadka na kawce , przynajmniej wstałam z łóżka bo cały czas lezałam a tak to pogadałysmy i wypiłysmy kawke:-):-):-)
Maksiu cos niewyrazny kaszle i oczy ma załzawione jak na goraczke ale narazie nie ma goraczki tylko zeby sie nie rozchorował:--(zobaczymy co bedzie ide dam mu syropki i rutinoskorbin
oby mu nic nie byloWitam wieczorkiem
U mnie caly czas padai jest mega zimno ze musialam wlaczyc ogrzewanie
Bylam dzisiaj z Dominikiem u lekarza bo od tego uderzenia i wypadku na rowerze zrobily sie Jemu siniaki okularowePoszlismy na rtg czaszki a jutro M podjedzie z Nim do chirurga z tymi zdjeciami i do okulisty zeby zbadala jemu dno oka bo wyglada to nieciekawieTym bardziej ze przez ostatnie dni Dominik by mega marudny,drazliwy,krecilo sie Jemu w glowie i glowa Go bolala
IWCIK
Zdrowka dla Maksia
kradziocha kradziochahej, nie mam neta więc dlatego mnie nie ma.. coś się spie......przylo
teraz ciągne od sąsiada( w sumie to kradnę beprzewodowo) ale tylko na chwile. bo bez przesady...
Agnes dzwoniłaś do mnie? nie mam kasy na koncie ani ja ani M żeby oddzwonić, stalo się coś???