reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
wiesz co sorki ale Ci zazdroszczęJak mnie podłączyli do KTG to wogóle skurczy nie było,lekarz mnie jednak zbadał i ku jego zaskoczeniu rozwarcie na 3 palce-ja nic nie czułam.hihi
Godzine pózniej już miałam Karolke przy sobie-3 parcia i wyleciała-jak z procy,hihi
nieziemsko
nadludzko
i sama jeszcze nie wiem jak
mam nadzieje ze teraz bedzie lzej niz przy czarku
juz sie boje
moze pogodawitajcie kochane wieczorem.
moje dzieci juz w łużeczkach,ale nie mam pojecia co sie im stało przez kilka dni ostatnich zanim zasną to mija godzina lub 1,5 a wczesniej zasypiali zaraz-nie mam pojecia co im sie odmieniło.
ja teraz ogladam M jak miłosc i zaraz sie zabieram za cwiczenia.
spokojnej nocki życze.:-)
agulla-witam bardzo serdecznie!!!!
iwicik-no to dobre wiesci masz od lekarza.tylko pamietaj że masz duuuuuuuuużo odpoczywac i sie nie przemeczac.oby Cie juz tak brzuch nie bolał.
m siedzi w fotelu i jakis film wlaczyl sobie na tvn7 a ja sie zastanawiam jak by tu sobie zalaczyc gotowe na wszystko zeby nie marudzil
Natali ja Klaudię rodziłam 12 minut(w szpitalu się śmiali ,że szła razem z przyciąganiem ziemskim) z wagą 4550 a Kuba był kg mniejszy i rodził się 5 razy przez 2 dni.wiesz co sorki ale Ci zazdroszczę
nieziemsko
nadludzko
i sama jeszcze nie wiem jak
mam nadzieje ze teraz bedzie lzej niz przy czarku
juz sie boje
moze pogoda
m siedzi w fotelu i jakis film wlaczyl sobie na tvn7 a ja sie zastanawiam jak by tu sobie zalaczyc gotowe na wszystko zeby nie marudzil
To wszystko zależy jak się ułoży.
Będzie dobrze ,dasz radę.
Wierzę w Ciebie.
anka26_x_07
Mama Laury :)
ellooo
Przelecilam p postach jak wariat Widze ze prawie wszedzie pada deszczyk i Polske ladnie zalewa maskara jakas bo u mnie sloneczko ma byc do konca tygodnia.Nie chorujcie za wiele choc jak widac sa i tacy co lubia chorowac bo tanie leki
Dowikla czekamy na te fotki jak zauwazyla Agnes
Iwcik mialam do Ciebie dzownic ale jak zaiwslam na telefonie o 21 tak o 23:30 skonczylam
Ja z ranka wzielam sie za prasowanie.Potem drynnelam do Agi i pojechal;ysmy z zdiewczynami na sale zabaw.Wrocilam kolo 19:30 Laura zjadla kolacje i wziela kapiel z tatusiem.Potem dojadla jescze z nami i tatus umyl corci zabki po czym polozyl ja spac a ze wolala kotka tatus zaniosl i juz tam zostal
Lunka oczywiscie trzymam kciuki za pooranne spotkanko
Nie wiem dlaczego Was tak ten deszczyk doluje ale calkiem serio to wspolczuje sama nie znosze takiej pogody
Co ja to jeszcze chcialam napisac
No coz od 45 minut ide pod prysznic i jeszcze tam nie dostarlam
Malinus hop hop gdzie jestes
Agnieszka Ciebie tez tu przywoluje:-)
Przelecilam p postach jak wariat Widze ze prawie wszedzie pada deszczyk i Polske ladnie zalewa maskara jakas bo u mnie sloneczko ma byc do konca tygodnia.Nie chorujcie za wiele choc jak widac sa i tacy co lubia chorowac bo tanie leki
Iwcik mialam do Ciebie dzownic ale jak zaiwslam na telefonie o 21 tak o 23:30 skonczylam
Ja z ranka wzielam sie za prasowanie.Potem drynnelam do Agi i pojechal;ysmy z zdiewczynami na sale zabaw.Wrocilam kolo 19:30 Laura zjadla kolacje i wziela kapiel z tatusiem.Potem dojadla jescze z nami i tatus umyl corci zabki po czym polozyl ja spac a ze wolala kotka tatus zaniosl i juz tam zostal
Nie wiem dlaczego Was tak ten deszczyk doluje ale calkiem serio to wspolczuje sama nie znosze takiej pogody
Co ja to jeszcze chcialam napisac
No coz od 45 minut ide pod prysznic i jeszcze tam nie dostarlam
Malinus hop hop gdzie jestes
Agnieszka Ciebie tez tu przywoluje:-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
witam sie w te paskudny poranek
wstalam dac malej mleko i juz sie nie kladalm
wczoraj do poludni lalo,pozniej nie.za to w nocy znow lalo
teraz cos mzy brrrrrrrrrrr
u lekarza bylam
nie mam jeszcze typowej anginy ale dostalam antybiotyk (w sumie po to pozlam)
co lepsze-gorzej wygladal ten migdal ktory mnie nie boli
na szczescie dziewczyny zdrowe
dobrze ze moja mama zajechala do mnie i posiedzila z dziewczynami jak bylam u lekarza bo p wrocil dopiero o 19 z pracy
a ja wczoraj pol strychu przetrzasnelam w poszukiwaniu buta na gips.moj jak miala noge w gipsie to moja mam uszyla mutakiego nieprzemakalnego kapcia,a teraz syn sasiadow ma noge w gipsie wiec jemu sie przydaje
trche czasu zajelo mi jego znalezienie ale chociaz zrobilam troche porzadku i powyciagalam Paulinie trche ciucow
tyle je poprac ale chyba poczekam na lepsza pogode
zapomnialam wam sie pochwalic ze Weronika w koncu daje sobie robic kucyki
sama kazala sobie w poniedzilek zrobic
duzo zdrokwa dla Kuby!
a to nie jakis wirus???????
i po co antybiotyk?a dajesz mu enetrol i smecte?enterol ladnie hamuje biegunke
a na wymioty diphergan jest dobry ale na recepte,jest tez syro na chorobe lokomcyjna ilomotiv czy jakos tak
MH zna nazwe dokladnie
zdrokwa i dla Cieie
nie starsz tym deszczem bo mam go juz dosc
na szczescie u mnie powodzi nie ma bo i rzeki nie ma
jest kolo mnie maly strumyk ale w duzym dolku
to Cie siostra zalatwila
mogla powiedziec zebys na wszel wypadek wziela wozek
chyba nie ma swoich dzieci co?
masz racje rob zabki
mi po ciazach polecial tyl ale poki co wszytskie zrobione
rtg tez w sumie nic nie wykazal
i zab mnie przestl bolec
wspolczuje
a Ciebie w tej piwnicy moz nie zaleje jak na gorce mieszkasz co?
ja bez drugiej kawy poo poludniu to bym spala na siedzacao
ale i tak potrafie wypic i isc spac
wstalam dac malej mleko i juz sie nie kladalm
wczoraj do poludni lalo,pozniej nie.za to w nocy znow lalo
teraz cos mzy brrrrrrrrrrr
u lekarza bylam
nie mam jeszcze typowej anginy ale dostalam antybiotyk (w sumie po to pozlam)
co lepsze-gorzej wygladal ten migdal ktory mnie nie boli
na szczescie dziewczyny zdrowe
dobrze ze moja mama zajechala do mnie i posiedzila z dziewczynami jak bylam u lekarza bo p wrocil dopiero o 19 z pracy
a ja wczoraj pol strychu przetrzasnelam w poszukiwaniu buta na gips.moj jak miala noge w gipsie to moja mam uszyla mutakiego nieprzemakalnego kapcia,a teraz syn sasiadow ma noge w gipsie wiec jemu sie przydaje
trche czasu zajelo mi jego znalezienie ale chociaz zrobilam troche porzadku i powyciagalam Paulinie trche ciucow
tyle je poprac ale chyba poczekam na lepsza pogode
zapomnialam wam sie pochwalic ze Weronika w koncu daje sobie robic kucyki
sama kazala sobie w poniedzilek zrobic
Dowilka spóźnione ale szczere dal Szczypiorków sto lat sto lat!!!!
Witam w nowy tydzień. Ja tylko na chwilkę , jak Kuba zaśnie to poczytam obudził się, a raczej mama go obudziła przed 9. Dałam mu kleiku ryżowego do butli i zjadł połowę, trochę mu się zwróciło teraz sobie siedzi i baje ogląda z tatem ale wczoraj pojechałam na izbę przyjęć na oddział dziecięcy baba dała mi inny lek a ten sumamed co mi lekarka wcześniej przepisała to nie daje się dzieciom poniżej drugiego roku życia no myślałam że mnie trafi będę przepisywać Kubę do innego lekarza, bo co mu jest to ona antybiotyk od razu daje ale dzisiaj już troszkę lepiej z Kubą na szczęście. Trochę rozwolnienie ma jeszcze i dwa razy już zwrócił, ale mam nadzieję że mu chociaż do środy przejdzie bo jak nie to znowu szpital to tyle ode mnie idę pranie zrobić z nocy wszystko potem zajrzę
duzo zdrokwa dla Kuby!
a to nie jakis wirus???????
i po co antybiotyk?a dajesz mu enetrol i smecte?enterol ladnie hamuje biegunke
a na wymioty diphergan jest dobry ale na recepte,jest tez syro na chorobe lokomcyjna ilomotiv czy jakos tak
MH zna nazwe dokladnie
czesc laseczki!!!
witajcie w ten brzydki,pochmurny,deszczowy dzen.cała noc padalo i teraz leje straznie.ja słyszałam że mam byc tak do niedzielii to mam byc wiosna?????
ja wczoraj już na bb nie zagladałam bo po 1-net w taka pogode cieżko mi chodzi,a po 2-tak mnie serce bolało że myslałam że cos mi sie dzieje.dzisiaj też mnie boli,ale juz nie tak bardzo(chyba moje serducho tak na pogode reaguje).ja już mam posprzatane,obiad sie robi a ja kawke popijam,dzieciaki spią wiec ma chwilke dla siebie.;-)
]
zdrokwa i dla Cieie
nie starsz tym deszczem bo mam go juz dosc
na szczescie u mnie powodzi nie ma bo i rzeki nie ma
jest kolo mnie maly strumyk ale w duzym dolku
W
Ja się wczoraj wkurzyłam na siostrę. Zanim wyjechaliśmy pytam się jej czy ma w planach wyciągnąć na s na jakiś spacer bo ona mieszka niedaleko Łazienek. To ona mi na to że nie bo przecież pada i tylko w domu posiedzimy. Więc ja nie brałam wózka a jej się po obiedzie odmieniło że idziemy jednak karmić kaczki. Za karę to ona musiała nieść Natalkę jak ją już nóżki bolały
)
to Cie siostra zalatwila
mogla powiedziec zebys na wszel wypadek wziela wozek
chyba nie ma swoich dzieci co?
L
My na zwrot jeszcze czekamy i tym razem całą kasę mam zamiar przeznaczyć na siebie. Muszę sobie w końcu zęby do porządku doprowadzić bo przez ciąże i przez to że ja się okropnie boję dentysty to strasznie mi się posypały i to oczywiście na samym przodzie. A jeszcze taka całkiem stara nie jestem i w końcu trzeba zacząć jakoś wyglądać żeby się Tusia mamusi wstydzić nie musiała.
ą
masz racje rob zabki
mi po ciazach polecial tyl ale poki co wszytskie zrobione
rtg tez w sumie nic nie wykazal
i zab mnie przestl bolec
spóźnione ale jak najbardziej szczere najlepsze życzonka dla Szczypiorków!!!!!!!!!!
A ja witam się oczywiście w pochmurny zień. do tego u nas miasto zalewa, rzeki wylały strasznie i ludzie ewakuują sie....do tego wczoraj mój ojciec cały dzień pomagał znajomym przewozić wszsytko ze sklepiku na bazarku, bo bazar zaraz obok rzeki, a budy zalane do połowy. Podobno masakra. Wszsytkim pozalewało cały biznes łazili w lodowatej wodzie po pośladki i ratowali co mogli A tam pół Krosna prowadzi swój interesik. Ci znajomi mają budkę z wszsytkim dal dzieci, głównie ciuszki i zabawki.
Syreny wyją od rana, a mi nawet nie chce się tam iść żeby patrzeć na czyjąś strate..na około domy w wodzie...eh..mosty którymi mogę dojechać do sklepu pozalewane i pozamykane....
A do tego mają puścić wodę z Soliny, bo tam też zalewa..no i ciekawe gdzie to się ma zmieścić
koszmar
do tego przez te deszcze pod parapetami wlewała mi się woda do sypialni!! Na szczęście M zrobił co trzeba...
...
wspolczuje
a Ciebie w tej piwnicy moz nie zaleje jak na gorce mieszkasz co?
madeuska jak bym teraz wypiła kawe to noc na 100% z głowy
]
ja bez drugiej kawy poo poludniu to bym spala na siedzacao
ale i tak potrafie wypic i isc spac
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
musialam pociac pot bo za dlugi byl
dobrze ze ja mam kalsoze:-):-):-):-)
dobrze ze ja moge sobie sama w domku nagrzac
w zime klne ze trzeba w piecu palic ale teraz sie chwali
mnie moje tez wczoraj wkurzyla ale,...szkoda gadac co by sobie nastroju gorzej nie psuc
dobrze ze wszytsko ok
ciesz sie ze szyjka nie zmiekla
bo przed porodem wlasnie mieknie i sie skraca
i powinna mieknac dopeio przed porodem a nie w polowie ciazy
i odpoczywaj bo dupka bedzie bolala
uuuuuuuuuuuuuuuu
za mundurem panny sznurem
a tk na powaznie to wspolczuej tych podtopein i powodzi
uciekniesz to usa i nam nie wrocisz jeszcze
zazdroszcze takiego porodu
nie przepraszaj tylko korzystaj z meza ile sie da
oddaj troche tego slonca do Polski
ktoras pytala o zrot
chyba Kerna
maja 3mieisace na oddanie zwrotu
u nas z reguly po 2mieisacach juz jest
zalezy kiedy sie kto rozliczal
U mnie też leje non stop, jak wyszłam po zakupy to wróciłam z przemoczonymi nogami, na taką pogodę to kalosze i nic innego
Ja też bym się chętnie zdrzemnęła ale muszę ugotować ziemniaki a potem po Maję iść bo dzisiaj na godz.17.30 idziemy do dentysty
dobrze ze ja mam kalsoze:-):-):-):-)
witam :-) w Kielcach też deszczowo rano tylko byłam na zakupach a teraz to tylko herbatka gorąca i co jakis czas włączam piecyk zeby pranie schło pogoda by sie zrobila bylam w końcu u fryzjera bo wczoraj mąz mi zrobił zdjęci jak zobaczyłam jak wyszłam pskudnie i jakie mam okropne wlosy nie zderzylam i polecialm obcięłam farbnę tylko jeszcze i powinno być okej z mężem jestem na wojennej scieżce i nie zamierzam tego zmieniac
dobrze ze ja moge sobie sama w domku nagrzac
w zime klne ze trzeba w piecu palic ale teraz sie chwali
mnie moje tez wczoraj wkurzyla ale,...szkoda gadac co by sobie nastroju gorzej nie psuc
U gina no to ładnie mam juz 11 kg na plusie kazal mi brac magnez i przepisał żelazo bo stwierdził ze wyniki caly czas leca w dół , a do porodu jeszcze troche i bedzie mi cieżko jak tak pójdzie, gadałam mu o sobocie ze bolal mnie brzuch tak jak na miesiaczke i czułam ze mi sie brzuch napinal ale po nospie przechodziło i wziełam trzy w sobote, a niedziele przelezałam bo sie wystraszyłam z leksza, i pytam go czy to normalne , a on do mnie ze u mnie to nienormalne i dobrze zrobiłam ze wziełam nospe , wytłumaczyl mi ze to były skurcze z bólami które czułam i takie bede czuć ale dopiero przed porodem takze jakby sie powtórzyło to kazał mi wziasc odrazu dwie nospy i jakby nie pomoglo to dzwonic mam do niego albo do szpitala przyjechac , bo zeby nie bylo tak ze w 7 miesiacu bede rodzicmusze sie pilnowac , ale zbadał mnie i powiedział ze szyjka jak narazie jest oki i nie zmiękłanie wiem co to znaczy ale chyba dobrze
W tych sprawach to jestem lewa bo ja nie miałam nic takiego przy pierwszej ciąży bo nie miałam bóli tylko odrazu cesarke i teraz to wszystko to dla mnie czarna magia
D
dobrze ze wszytsko ok
ciesz sie ze szyjka nie zmiekla
bo przed porodem wlasnie mieknie i sie skraca
i powinna mieknac dopeio przed porodem a nie w polowie ciazy
i odpoczywaj bo dupka bedzie bolala
Hej wieczorkiem
Mój dopiero wrócił z pracy-był od wczoraj od 8-mej.Taka to przyjemna praca w straży.
I pojutrze powtórka,bo powodzie okropne..
Karolka poszła już spać,Pati się kapie,ja już dziś nic nie robie,nie chce mi się-jakiś leń mnie ogarnął..
anaconda jak tam wizyta u dentysty?
Iwcik to super,ze szyjka nie zmiękła-ja niestety w pierwszej ciąży leżałam plackiem-groził mi poród przedwczesny ale udało się jakoś dotrwać do 37tyg.
Druga ciąża to bajka-jakbym nie poszła do szpitala na zapis KTG,to urodziłabym w domu,bo nie miałam żadnych skurczy,hihi
Miłego wieczorku Wam zyczę;-)
uuuuuuuuuuuuuuuu
za mundurem panny sznurem
a tk na powaznie to wspolczuej tych podtopein i powodzi
W
Problem polega na tym,że jak na razie II stopień kursu jest w Polsce nieosiągalny ,a w Stanach oczywiście mogę,ale koszt kursu to prawie 3000 $
Idę poukładać informacje w głowie,bo dużo tego.
No i mąż kazał mi zbierać pieniądze na kurs
uciekniesz to usa i nam nie wrocisz jeszcze
Jak mnie podłączyli do KTG to wogóle skurczy nie było,lekarz mnie jednak zbadał i ku jego zaskoczeniu rozwarcie na 3 palce-ja nic nie czułam.hihi
Godzine pózniej już miałam Karolke przy sobie-3 parcia i wyleciała-jak z procy,hihi
zazdroszcze takiego porodu
Witam wieczorkiem
Trezci raz pisze tego posta bo co chwile rozlacza mi sie net
Sorki ze tak malo odpisuje ale jak M jest w domu to bardzo szybko leci mi czas i malo wlaczam laptopa
B]
nie przepraszaj tylko korzystaj z meza ile sie da
ellooo
oddaj troche tego slonca do Polski
ktoras pytala o zrot
chyba Kerna
maja 3mieisace na oddanie zwrotu
u nas z reguly po 2mieisacach juz jest
zalezy kiedy sie kto rozliczal
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
u mnie deszczowo i paskudnie
Weny brak.
tylko sie pochwale, że Niki ma kolejnego ząbka :-)
u mnie deszczowo i paskudnie
Weny brak.
tylko sie pochwale, że Niki ma kolejnego ząbka :-)
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
no laski
wstydzcie sie
siedze to juz od gdziny i azdnej nie ma:-(
Paulina juz do szkoly pojechala
nic mi sie nie chce
dzis jade z sasiadem po dzieci
normalnie on by je odebral ale ze konczy remont przed komunia to brudny bedzie a ona w ciuchach roboczych do szkoly nie pojdzie
ale to nic
wazne ze w taka pogode nie musze isc na piechote
wstydzcie sie
siedze to juz od gdziny i azdnej nie ma:-(
Paulina juz do szkoly pojechala
nic mi sie nie chce
dzis jade z sasiadem po dzieci
normalnie on by je odebral ale ze konczy remont przed komunia to brudny bedzie a ona w ciuchach roboczych do szkoly nie pojdzie
ale to nic
wazne ze w taka pogode nie musze isc na piechote
witam się i ja.
własnie zjedliśmy śniadanko<oliwka jeszzce je meczy.
za bardzo ten citropepsin nie pomaga,przez ostatnie 2 dni znowu obiadu nie chce jeść,wczoraj nawet pluła serkiem danio truskawkowym,jak zobaczy natke pietruszki w zupie to się zaprze i nie zje.normalnie wymiekam z nią.
kupiłam wczoraj apetize i dziś dostała pierwszy raz zobaczymy,jak to nie pomoże to nie wiem co mam robić
jak na razie nie pada ale ma padać i jest zachmurzone.zimno tylko 10C jak jesień dosłownie.
MH gratki za kolejnego ząbka
własnie zjedliśmy śniadanko<oliwka jeszzce je meczy.
za bardzo ten citropepsin nie pomaga,przez ostatnie 2 dni znowu obiadu nie chce jeść,wczoraj nawet pluła serkiem danio truskawkowym,jak zobaczy natke pietruszki w zupie to się zaprze i nie zje.normalnie wymiekam z nią.
kupiłam wczoraj apetize i dziś dostała pierwszy raz zobaczymy,jak to nie pomoże to nie wiem co mam robić
jak na razie nie pada ale ma padać i jest zachmurzone.zimno tylko 10C jak jesień dosłownie.
MH gratki za kolejnego ząbka
reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Agnes a moze ona cos podjada w ciagu dnia?albo pije duzo slodkich sokow i dlatego nie chce?
a dzieci nie lubia trawy)))
moja Paulina dlugo plula pietruszka
dlatego ja gesto siekam i juz nie ma jak wybierac))))))))
odpusc jej zielenine na jakis czas,przejdzie jej zobaczysz
takie dziecko tez ma swoj gust a wiadomo ze gust kulinarny sie zmienia
ja jako dziecko nie tknelam pomidora i innych rzczy i zyje
Edit:
dobra lski ja spadam bo mala wstala i trzeba si za roboet wziac
wlasnie w esce leciala moja piosenka z moejje osiemnastki
"getto superstar" :-):-):-):-)
od razu mi weselej
milego dnia
a dzieci nie lubia trawy)))
moja Paulina dlugo plula pietruszka
dlatego ja gesto siekam i juz nie ma jak wybierac))))))))
odpusc jej zielenine na jakis czas,przejdzie jej zobaczysz
takie dziecko tez ma swoj gust a wiadomo ze gust kulinarny sie zmienia
ja jako dziecko nie tknelam pomidora i innych rzczy i zyje
Edit:
dobra lski ja spadam bo mala wstala i trzeba si za roboet wziac
wlasnie w esce leciala moja piosenka z moejje osiemnastki
"getto superstar" :-):-):-):-)
od razu mi weselej
milego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: