reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kobitki, wywaliła mi posta :eek:
Ale z tego co zapamiętałam.

Iwcik, ślicznie wyglądasz, a za koszenie trawnika to kop w dupe.

Pati zdrówka dla dziciaków, moje były chore ostatnie dwa tyg, wiem co masz w chałupie , wrrrr

Lunka daj zać po rozmowie w przedszkolu :tak:

A moja Helena wstała rano zobaczyła, że deszcz pada, i w ryk... pytam sie co się stało, a ona, że deszcz pada i że nie moze iść do przedszkola :szok: Ale jej się tam spodobało :tak: ale juz wiem czemu, ma koleżnake :sorry2: dzisaj jak ja przuprowadziłam, to jaKAS DZIEWCZYNKA PRZYLECIAŁA SIĘ Z NA WITAĆ :tak: sorki za caps

A my z M spędziliśmy sympatyczny wieczór w sobotę, mama została z dziewczynkami a poszliśmy na noc muzeów :tak: wiele nie zwiedziliśmy, bo kolejki straszne, i jeszcze mo brat zaprosił nas na grila do swoich znajomych, poszliśmy się odmładzać :-D :tak: A na pierwszą do domu nakarmić Niki :sorry:

Kobitki, wywaliła mi posta :eek:
Ale z tego co zapamiętałam.

Iwcik, ślicznie wyglądasz, a za koszenie trawnika to kop w dupe.

Pati zdrówka dla dziciaków, moje były chore ostatnie dwa tyg, wiem co masz w chałupie , wrrrr

Lunka daj zać po rozmowie w przedszkolu :tak:

A moja Helena wstała rano zobaczyła, że deszcz pada, i w ryk... pytam sie co się stało, a ona, że deszcz pada i że nie moze iść do przedszkola :szok: Ale jej się tam spodobało :tak: ale juz wiem czemu, ma koleżnake :sorry2: dzisaj jak ja przuprowadziłam, to jaKAS DZIEWCZYNKA PRZYLECIAŁA SIĘ Z NA WITAĆ :tak: sorki za caps

A my z M spędziliśmy sympatyczny wieczór w sobotę, mama została z dziewczynkami a poszliśmy na noc muzeów :tak: wiele nie zwiedziliśmy, bo kolejki straszne, i jeszcze mo brat zaprosił nas na grila do swoich znajomych, poszliśmy się odmładzać :-D :tak: A na pierwszą do domu nakarmić Niki :sorry:

eto super ze chce chodzic;)
i jak odmladzanie?;)

Anabuba a może zatoki się złapały?

ale to nie boli z przodu tylko tak jka ciemie cale
w ogole sie dziwnie czuje
no nic
zobaczymy co mi doktor powie

Anabuba dobrze że do lekarza idziesz to cię dokładnie zbada i będziesz wiedziała co to cię złapało. Oglądałam zdjęcia z komunii i nie tylko - super :tak::tak:

Witam z ranca
Pogoda fatalna:no::no::no:Zimno,wieje i pada:no::no::no:Ja jestem niewyspana bo jakos spac nie moglam w nocy:no:I snilo mi sie ze jestem w ciazy blizniaczej w 30 tyg i ze mam skurcze:szok::szok::szok:Masakra jakas:no::no::no:
Dominik nie szedl do szkoly bo ma cale sine pod oczami i jeszcze jest troszke napuchniety:no::no::no:

Dowilka spóźnione ale szczere dal Szczypiorków sto lat sto lat!!!!

Witam w nowy tydzień. Ja tylko na chwilkę , jak Kuba zaśnie to poczytam :tak: obudził się, a raczej mama go obudziła przed 9. Dałam mu kleiku ryżowego do butli i zjadł połowę, trochę mu się zwróciło :dry: teraz sobie siedzi i baje ogląda z tatem :sorry2: ale wczoraj pojechałam na izbę przyjęć na oddział dziecięcy :tak: baba dała mi inny lek :tak: a ten sumamed co mi lekarka wcześniej przepisała to nie daje się dzieciom poniżej drugiego roku życia :wściekła/y: no myślałam że mnie trafi :wściekła/y: będę przepisywać Kubę do innego lekarza, bo co mu jest to ona antybiotyk od razu daje :no: ale dzisiaj już troszkę lepiej z Kubą na szczęście. Trochę rozwolnienie ma jeszcze i dwa razy już zwrócił, ale mam nadzieję że mu chociaż do środy przejdzie bo jak nie to znowu szpital :no: to tyle ode mnie idę pranie zrobić z nocy wszystko :dry: potem zajrzę :tak:

reklama

kurcze fajnie ze mogliscie sobie z m isc sami:tak::tak:
tez bym chciala ale nie mamy z kim mlodego zostawic:sorry2:
Witam z ranca
Pogoda fatalna:no::no::no:Zimno,wieje i pada:no::no::no:Ja jestem niewyspana bo jakos spac nie moglam w nocy:no:I snilo mi sie ze jestem w ciazy blizniaczej w 30 tyg i ze mam skurcze:szok::szok::szok:Masakra jakas:no::no::no:
Dominik nie szedl do szkoly bo ma cale sine pod oczami i jeszcze jest troszke napuchniety:no::no::no:
no to masz fajne sny:tak::-D:-D:-D

juz w domku
pokluli mnie siuski zabrali na przeglad sie umowilam wiec jak m wroci to wtedy pojedziem:tak::tak:
z wczorajszego wypadu nici:dry:
pogoda do kitu i wieje zimno jak w psiarni wiec w domku zostalismy:tak:
kiedys indziej sie wybierzemy:tak:
zreszta przeglad naszego funduszu obejrzelismy i nie za ciekawie sie to rysuje:no::no:
wiec moze na nastepna wyplate jak m bedzie w domu:tak::tak:
cos mialam wam napisac i zapomnialam:no::no::no::eek::eek:

Do góry