anaconda27
styczniówka2006
Anabuba a może zatoki się złapały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobitki, wywaliła mi posta
Ale z tego co zapamiętałam.
Iwcik, ślicznie wyglądasz, a za koszenie trawnika to kop w dupe.
Pati zdrówka dla dziciaków, moje były chore ostatnie dwa tyg, wiem co masz w chałupie , wrrrr
Lunka daj zać po rozmowie w przedszkolu
A moja Helena wstała rano zobaczyła, że deszcz pada, i w ryk... pytam sie co się stało, a ona, że deszcz pada i że nie moze iść do przedszkola Ale jej się tam spodobało ale juz wiem czemu, ma koleżnake dzisaj jak ja przuprowadziłam, to jaKAS DZIEWCZYNKA PRZYLECIAŁA SIĘ Z NA WITAĆ sorki za caps
A my z M spędziliśmy sympatyczny wieczór w sobotę, mama została z dziewczynkami a poszliśmy na noc muzeów wiele nie zwiedziliśmy, bo kolejki straszne, i jeszcze mo brat zaprosił nas na grila do swoich znajomych, poszliśmy się odmładzać A na pierwszą do domu nakarmić Niki
Anabuba a może zatoki się złapały?
kurcze fajnie ze mogliscie sobie z m isc samiA moja Helena wstała rano zobaczyła, że deszcz pada, i w ryk... pytam sie co się stało, a ona, że deszcz pada i że nie moze iść do przedszkola Ale jej się tam spodobało ale juz wiem czemu, ma koleżnake dzisaj jak ja przuprowadziłam, to jaKAS DZIEWCZYNKA PRZYLECIAŁA SIĘ Z NA WITAĆ sorki za caps
A my z M spędziliśmy sympatyczny wieczór w sobotę, mama została z dziewczynkami a poszliśmy na noc muzeów wiele nie zwiedziliśmy, bo kolejki straszne, i jeszcze mo brat zaprosił nas na grila do swoich znajomych, poszliśmy się odmładzać A na pierwszą do domu nakarmić Niki
no to masz fajne snyWitam z ranca
Pogoda fatalnaZimno,wieje i padaJa jestem niewyspana bo jakos spac nie moglam w nocyI snilo mi sie ze jestem w ciazy blizniaczej w 30 tyg i ze mam skurczeMasakra jakas
Dominik nie szedl do szkoly bo ma cale sine pod oczami i jeszcze jest troszke napuchniety