reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc mamuki!!:happy2:
witajcie w ten brzydki,pochmurny i deszczowy dzien.:wściekła/y:od samego rana pada strasznie,a ja sie czuje fatalnie,głowa mnie boli i spac mi sie chce.jak dzieci położe spac to sama utne sobie drzemke(w taka pogode to tylko spac).ja juz po kosciele i po obiedzie. na obiad dzis miałam rosolek i sharme z frytkami, ale ja tego nie robiłam tylko mój M szalał dzis w kuchni.wiec ja dzis miałam wolne od gotowania.:tak:

miłego dnia kobietki:-)

beata-zdrówka dla kubusia!!!

iwicik-super fotki.a co ty chcesz od siebie?wygladasz slicznie, a maksiu i laura sa przesliczni i przekochani.
ja też mialam robic dzis grila ale nie ma szans po pogoda paskudna.

natalineczka-udanego wypadu do zoo.:tak:czekamy na fotki.

anabua-to fajnie że imprezka urodzinowa sie udała:tak:
a tobie kochana zycze dużo zdrówka.

dowikla-z okazji trzecich urodzin100lat!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego najlepszeg dla twoich kochanych ksieżniczek!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Niestety nie jestem w stanie nadrobić o czym pisałyscie-musiałabym nie spać kilka nocy-zwłaszcza,że prze tą pogode net chodzi mi jak nie wiem:(
Mam nadzieje,że moge do Was dołączyć?

Witajcie kochane. My niedawno wróciliśmy z warszawy od mojej siostry i wpadłam tylko na chwilkę złożyć
najserdeczniejsze życzonka dla Klaudysi i Wirtorki.

Załączniki

• 54353540.gif
    54353540.gif
    6 KB · Wyświetleń: 56
Wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i radosci zyczy e-ciocia z Laura
w sumie to ciocia bo sie znamy z realu:tak:

My po wizycie u kuzynki.Moj pojechal ogladac JAKIS DOM.ZOBACZYMY CO Z TEGO WYJDZIE:sorry2:
Laura mega wykonczona bo bylysmy na placu zabaw, potem poszlismy do Mc Donalds na lody.Wcina buleczke i zaraz ja klade spac
Ja juz w szlafroczku:-)
Jak moj wroci mysle wlaczyc Avatar bo mam na plycie:happy2:

Agula witaj na forum, napisz cos o sobie i kochana nie nadrabiaj bo nie dasz rady za duzo tego:-D

hejka.

Iwcik zdjęcia super,bardzo ładnie wyglądasz a Maksiu i Laura przecudni :tak::tak::tak::tak:

dowika sto lat dla szczypiorków.wielkie buziaki od e-cioci !!!!!!

Oliwka lezy już w łożku i usypia,ziewa raz po raz.
jak zasnie lecę sie kąpać,farbuje włosy a jutro do fryzjera jestem umówiona po pracy.
a za tydzień to ja wybieram sie na komunię mojej chrzesnicy więc trzeba ładnie wyglądać.:tak::tak::tak::tak::tak:

Witam wieczorkiem
Ja tylko tak na chwilke bo ma full sprzatania:tak:ostatni goscie wyszli prezd chwila i zdazylam tylko odkurzyc i pomyc podlogi:szok:Naczyn na razie nie myje ,a zmylam tylko pierwsza ture po kawie:szok::-D
Ale musza poczekac do jutra hehe.Fotki tez wkleje jakies jutro:tak::tak::tak:

W imieniu dziewczynek dziekuje za zyczonka:tak::tak::tak:

reklama
Witajcie.
Godzinkę temu wróciłam ze szkolenia. :-D:-D:-D
Jestem padnięta,ale super pozytywnie nakręcona.
Uważam,że to był najlepiej zainwestowany 1000 zł w moim życiu.
To szkolenie to skarbnica wiedzy o neurorozwoju i pracy mózgu.
:-):-):-)
Wpływie ruchu w okresie życia płodowego ,ssania,raczkowania i chodzenia na nasze dalsze życie.

Jestem bardzo zmęczona ,ale niezmiernie szczęśliwa.:-D:-D:-D

Do góry