czesc mamuki!!
witajcie w ten brzydki,pochmurny i deszczowy dzien.od samego rana pada strasznie,a ja sie czuje fatalnie,głowa mnie boli i spac mi sie chce.jak dzieci położe spac to sama utne sobie drzemke(w taka pogode to tylko spac).ja juz po kosciele i po obiedzie. na obiad dzis miałam rosolek i sharme z frytkami, ale ja tego nie robiłam tylko mój M szalał dzis w kuchni.wiec ja dzis miałam wolne od gotowania.
miłego dnia kobietki:-)
beata-zdrówka dla kubusia!!!
iwicik-super fotki.a co ty chcesz od siebie?wygladasz slicznie, a maksiu i laura sa przesliczni i przekochani.
ja też mialam robic dzis grila ale nie ma szans po pogoda paskudna.
natalineczka-udanego wypadu do zoo.czekamy na fotki.
anabua-to fajnie że imprezka urodzinowa sie udała
a tobie kochana zycze dużo zdrówka.
dowikla-z okazji trzecich urodzin100lat!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego najlepszeg dla twoich kochanych ksieżniczek!!!!!!!
witajcie w ten brzydki,pochmurny i deszczowy dzien.od samego rana pada strasznie,a ja sie czuje fatalnie,głowa mnie boli i spac mi sie chce.jak dzieci położe spac to sama utne sobie drzemke(w taka pogode to tylko spac).ja juz po kosciele i po obiedzie. na obiad dzis miałam rosolek i sharme z frytkami, ale ja tego nie robiłam tylko mój M szalał dzis w kuchni.wiec ja dzis miałam wolne od gotowania.
miłego dnia kobietki:-)
beata-zdrówka dla kubusia!!!
iwicik-super fotki.a co ty chcesz od siebie?wygladasz slicznie, a maksiu i laura sa przesliczni i przekochani.
ja też mialam robic dzis grila ale nie ma szans po pogoda paskudna.
natalineczka-udanego wypadu do zoo.czekamy na fotki.
anabua-to fajnie że imprezka urodzinowa sie udała
a tobie kochana zycze dużo zdrówka.
dowikla-z okazji trzecich urodzin100lat!!!!!!!!!!!!!!
wszystkiego najlepszeg dla twoich kochanych ksieżniczek!!!!!!!
Ostatnia edycja: