hej lasencje a co tu takie pustki????????
nawet jednej strony nie napisalycscie
pislaam wam wczoraj ze cos dreszcze mialam
cala noc mnie telepalo zimno ale nie mialam sily sie obudzisc i podenisc zeby zmierzyc temp.
rano dziewczyny mnie obudzily kolo 9.nie moglam prosto wstac z lozka
tak mnie brzuch nasuwal ze
i glowa mi pekala.mierzez temperature a tam prawie 39stopni
wzielam ketonla a za godzine ibuprom bo nie calkiem przeszlo
dopeiro po tych 2 lekach zadzialalo jak trzevba
niestaty goraczka mnie caly dzien trzymala-tzn poki leki dzialaly to bylo ok,ale jak puszczaly to znowu
a bol glowy caly dzien mimo lekow
ogranlema troche chalupe,kolo 14 przyjechaly kolezanki do Pauliny
oj bylo glosno
myslalam ze mi glowa pekeni ale jakos przezylam
dziewczyny pojechaly do domu przed 19.dobrez ze przestalo padac to sie na dworzu tez bawily.i tylko sie krecily do domu i na dwor wiec mialam niezly sajgon do sprzatania
torcik byl,obiadke,balony i inne cuda
Paulina zadowolona,dziewczyny chyba tez bo wyjsc nie chcaily:-)
wiec dzis mialam 8 dzieci w domu:-)
moj poszedl na strch spac
mamy tam takie lozko wolne,a ze nie bylo bardzo zimno to tam sal az do 17
i po 19 znow pojechal do roboty
posprztalam,dziewczyny juz spia
j
wiec wstal ubral mlodegoi posedl a ja spalam do 10:17
wstaje a tu niespodzinka zmywara sie tlucze posprzatane w domku super tak to ja sie moge budzic;-);-)
a i na allegro sobie ksiazki zamowilam
trylogie Paulliny Simons a trafila mi sie bo nowe w miekkiej oprawie z przesylka wychodza po 104 lub wiecej a ja za 89 zl kupilam w twardej i przesylka gratis
:-):-)
wiec mi sie trafilo;-)
m sobie pasek upatrzyl do spodni i kazal sobie zamowic wiec jeszcze pasek mam zamowic
obiadek mamy ze wczoraj i tak sobie mysle gdzie by sie tu wybrac dzis z mlodym;-);-)
nuda w domu i tyle
no to Ci maz niespodzianke zrobil
[
ANABUBKA
A dlaczego masz az tak bolesne te @?Wspolczuje
]
pzez ta nieszczesna endometrizoe
co lepsze nie mam teraz bardzo obfitej ale za to cholernie bolsena,dawno takiej nie mialam
mam torbiele w blznie po cc i sie wszytsko kumuluje
Kokusia no nie narzekaj
chociaż masz gdzie posadzić..a potem takie pyszności swoje
No ale afkt, trzeba tez robić żeby mieć.
Iwcikja ci mówię po raz ostateczny;-) Proszę mi wiecej nic takeigo nie robić!! Żadne tam koszenie trawki itp...
Michał coraz częściej siada na nocnik i za każdym razem mamy sukces
Natali swojska kiełbasak...ale Ci fajnie:-) to dal mnie pasztecik..taki z gałką muszkatołową;-)
gratki dla Michasia
A ja szukam sposobu na popsucie swojego starego odkurzacza, Mam jeszcze panieński kupiony najtańszy ze sklepu a jest nie do zdarcia normalnie. A mi się marzy jakiś taki z nowszych wypasionych. No ale kurde szkoda starego dziadka póki jeszcze na chodzie
ja swoj poprzedi rozwalilam.nie spaecjalnie ale
odkurzalam nim pyl z gipsu i kleju
i w koncu sie zapchal i zagrzal i juz sie nie zalaczyl:-):-):-):-):-):-):-)
wlacz go na pusto na 2 godziny,moze sie przegrzeje
hehhehhehe
dobra babka
w kazdym skelpie nby sie taka przyadala
i w barze
witam
przepraszam za tak długa nieobecność
wczoraj wyszlismy z Damiankiem ze szpitala, ale diagnoza mnie tak przeraziła że ryczałam jak bóbr - psychicznie nie dałam rady. Na razie mamy ciężkie AZS które będzie niestety do końca życia, astma oskrzelowa, gronkowiec złocisty przez rany skórne się przyplątał i podejrzenie zespołu Hiper IgE, był 10 dni na sterydach dożylnych i tak spuchł że 3kg do przodu, dalsza opieka alergologa, dermatologa, stomatologa, immunologa, kardiologa i dostaliśmy skierowanie do centrum zdrowia dziecka w Warszawie bo w naszych szpitalach juz Nam nic więcej nie pomogą
przepraszam ze tylko o sobie, ale czasu brak
witaj
oj wspolczuje
nawet nie wiem co powiedziec
badz silna kobieto!