reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-):-):-)
Ja też dzisiaj wyspana bo do godz.9.30 udało mi się pospać, Maja oczywiście obudziła się o godz.8 ale poszła do taty i dała i jeszcze pospać :tak::tak:
Agunia fajna ta kuchnia dla Misi :tak::tak:, my kupiliśmy 2 lata temu taką podobną i Maja bardzo lubi się nią bawić :tak::tak:
Patrysia dużo zdrówka dla dzieciaczków i współczuję spotkania ze strażą miejską, całe szczęście ze udało się ich przebłagać aby was puścili :tak::tak:
Kerna trzymam kciuki za odpieluchowanie :tak::tak:

reklama
Hej laski

ja na chwilke bo u mnie od rana zamieszanie wdomu bo bija swinke wiecznie czegos brakuje i jezdze do sklepu jak głupia ale chyba teraz juz maja wszystko bo juz mieli sie kiłbaska :-D:-D:-D
Ja przy okazji obiadek robie miesko sie piecze ziemniaczki obrane wiec w miedzy czasie luknelam do was , ale dopiero ide was poczytac ,

z rana bolał mnie strasznie brzuch nie wiem dlaczego miałam takie bóle podobne do tych co miesiaczke mialam dostac az sie popłakałam bo znów myslalam ze cos nie halo odrazu polecialam do łazienki sprawdzic czy nie plamie ale na szczescie nie...... wziełam tabletki i przeszło

Anabuba ketonal na bóle @ matko jak ty sie męczysz ............

Kerna mnie tez łapia skurcze , przesrane jak to boli .......a najczesciej to własnie w nocy łapia..........

Anka widze ze lali szaleje na całego.......

Natali co zrobic takie zycie .raz sa pieniadze raz ich nie ma ..........

Ostatnia edycja:
Kokusia a co to z teściem na ścieżce wojennej jesteś? :sorry2::sorry2:

Kochana to jest dość łagodnie powiedziane. Nie cierpimy się po prostu i już żadne tego nie ukrywa

a u mnie teraz sie ciemno zrobilo i zaraz bedzie padac:wściekła/y:
M z pracy wrucił i dziecmi sie zajmuje,a ja poprasowałam i teraz mam czas dla siebie.
mój alan wcale nie ma apetytu,nic nie chc jesc:-(nech mu już rzejdzie bo zwariuje.

Lidka trzymam kciuki za szybki powrót apetytu Alanka:tak:

No dzięki dziewczyny za rady. Udało mi się go posadzić i nawet utrzymać dłuzej niż 3 sek:tak: No i zakończyło się sukcesem. Ale potem nie chciał wstać i do tego był ryk bo nie pozwoliłam mu pogrzebać w siuśkach:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziewcyzny plis o złote rady:dry::dry: Mały sika częściej niz co pół godz:confused: Wasze maluchy też miały takie początki? czy to jeszcze po prostu za wcześnie:confused: Żeby chociaż jescze wołał, że ma mokro..a on moze tak chodzić cały dzień:wściekła/y:

Kerna powoli na pewno opanujecie sztukę nocnikowania. Ja wychodzę z założenia że tu tak samo jak przy odstawianiu od cyca determinacja matki to już połowa sukcesu:-)

dziewczyny jestem padnieta.... !!!!!
normalnie szok
wyjechalismy z domu o 15:30 a bylismy dopiero o 18 :szok::szok::szok:
jaka jazda...:szok::szok::szok:
poszlismy do lekarza wiec tak:
- Sewi ma zapalenie pluc... kwalifikuje sie do szpitala bo niec sie nie poprawilo a nawet troche pogorszylo, przepisal mu zastrzyki - 2 x dziennie przez 6 dni, mucosolvan, klacid, sinecod i diphergan
- Niki jej przeszlo na oskrzela - tzn ma tylko podraznione wiec przepisal jej Pulneo, sinecod, sanosvid i biostymine
i obowiazkowo obydwoje maja kontrole po zakonczeniu kuracji!!!
lekarz powiedzial ze mamy jechac po zastrzyk zeby jeszcze dzis mu zrobic...
pojechalismy do Centrum i m mowi ze wysadzi mnie kolo apteki a sam pojedzie dalej bo szla starz miejska a tam byl zakaz postoju - tylko dla inwalidow, wiec wyszlam i usiadlam w aptece i patzre a moj m wychodzi bo Ci go zaczepili i cos mu tak gadali i m widze ze idzie w moim kierunki czyli do apteki wiec wyszlam z apteki i pytam sie ich o co chodzi a moj m mowi do mnie daj mi moj portfel (bo tam byl dowod rejestracyjny, prawko, dowod osobisty) a ja wogole go z domu nie wzielam... (nie pomyslalam o tym jak jechalam od lekarza bo myslalam il kasy zas wydamy na leki - jeszcze jechalismy do mamy pozyczyc...) i ten sie go pyta to jak moj m bez prawka jezdzi i do mnie sie pyta czy amm prawko ale ja mowie ze nie mam.... no byla gadka... mowi trzeba zadzwonic na patrol auto scholowac i wyjasnic to na policji...
no to se mysle ty skur...czybyku zostawil by nas zebysmy sobie pojechali z dziecmi busem bo jego to nie interesowalo...
za chwile patrzymy jedzie policja... ja zestresowana jakby nie bylo... ale m go tam przegaduje ze kasy teraz nie ma itp. i on sie nas pyta i co am teraz zrobic bo ma ich (policje) na miejscu... az wkoncu powiedzial do mojego m niech mi pan juz stad jedzie (z wielkim fochem) a ja se mysle - "masz szczescie":-)
no i wkoncu dojechalismy do domu.....
padam na pysk:dry::dry::dry:
glodna jestem ide zrobic jesc, kapac dzieci i spac....

sorki ze nie odp. :-(

Patrysia dużo zdrówka dla dzieciaczków i oby na kolejnej kontroli już było wszystko oki

ja od tamtego roku tez tego uzywam:tak::tak::tak::tak:
na opakowaniu pisza ze dziala 1-2mieisace,no chyba ze sie czesciej okna myje
ja zawsze wszytsko wrzucam do pustego spryskiwacza bo plynie na okna i psikam tym futryny i ramy okienne
od zewnatrz cale a od srodka tak do wysokosci klamki
wiele owadzich trupow znjaduje na parapetach i pod okanmi:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
dziala na muchy,komary,meszki,osy,cmy i inne gady:tak::tak::tak:
a to czego bross nie ruszy to raidem dobijam,wlasnie dzis zakupilam
wiem ze jest tez bross taki plyn do kontaktu na komary ale nie wiem czy skuteczny

smeirrdzi tylko przez pare pierwszych dni,ale sam zapach nie jest trujacy
tylko zeby tego nie dotykac

A moich komarów ten dwuskładnik niestety nie rusza. No rozpylanie go jest bardziej ekonomiczne bo ostatnio jak mężowy pędzelkiem malował to na niewiele mu starczyło:sorry: A teraz zaproponowali mi taką płytkę do powieszenia na szybie zobaczymy czy się sprawdzi

ja tez w biedronce zawsze ze 300zl wydaje,ale nie kupuje tam wszytsjiego
jezdze z reguly raz na miesiac i mam zawsze pelny wozek:cool2::cool2::cool2:

Ja tak mam co tydzień a jak jakiś mniejszy rachunek jest to wiem a pewno że czegoś zapomniałam;-):-D

a nie maja takiej promocji na glebokie wozki:eek::eek:

Natali ale to nie jest żadna promocja. Ja jestem zarejestrowana na portalu do testowania i tam się załapałam. Ten wózek ma też gondolkę tylko że moja Natalka już za duża to dostaliśmy samą spacerówkę. Na pewno niedługo ma ruszyć kampania delti cat też w wersji z gondolą lub sama spacerówka

hejka.ale jestem padnieta,zaraz spadam do łozka.

Oliwka tez puzno zasnęła dzis bo prawie o 22.00.Ogladała bajkę Na Fali,bardzo jej się spodobała:tak::tak::tak::tak:

wiesz co troszkę lepiej.bardzo duzo jej tłumaczymy,spokojnie wszystko bez krzyków.ale jestesmy konsekentni,jak coś ma zabronione to koniec ,ostatnio 3 dni bajek nie oglądała.i przede wszystkim nie sprzeczamy się przy niej.

ale zeby nie było tak słodko,jest poprawa ale ma swoje odchyły i się buntuje:tak::tak::tak::tak::tak:
Agnes cieszy fakt że w ogóle jest jakakolwiek poprawa:tak: A "Na fali" moja Tusia też oglądała dziś musieliśmy na nią czekać bo spała do 9:sorry:

Natali a wiesz ze w caizy lepiej nie jesc serow plesniowych?tak samo surowego miesa i surowych ryb

I surowych jajek też:tak:;-)

A ja ledwo zwlokłam się z łóżka. Złapał mnie mega mocny skurcz łydki...oczywiscie tej samej co w tamtej ciąży mnie męczyła co noc..aż bałąm się zasypiać:dry: No i co z tego, że biore magnez. Skurcz odpuscił, ale noga będzie boleć cały dzień:sorry2:

Kerna współczuję skurczybyków. Oj mnie na samo ich wspomnienie łydki bolą;-);-):-D

Witam sobotnio. My niedawno wróciliśmy z targu bo musiałam sobie warzywek trochę kupić a mój mąż oczywiście nie mógł przejść obojętnie koło sadzonek borówki i jagody kamczadzkiej. Niedługo mi ogrodu na nie nie starczy:sorry::sorry::eek:
Wzięliśmy sobie wózeczek żeby nie babrać się w tym błocie z Nati na rękach i super nam się sprawował. Chyba znowu zaczniemy zabierać wózek na każdy wypad z domu bo ostatnio już Natusia albo na nóżkach albo na rękach u któregoś z nas.
Mieliśmy robić jutro grilla ale odłożyliśmy na przyszły tydzień bo ta pogoda taka do d*y a jeszcze na jutro deszcze zapowiadają.
Teraz mężowy z teściem i Tusią pojechali na cmentarz a ja ze śpiącą Nati zostałam. Trzebaby się za porządki jakieś zabrać ale mi się nie chce:no:

:Co do trampalinki z lozka to chyba wszystkie dzieci to uwielbiaja robic.Ja pamietam jak sama skakalam a mamuska krzyczala ze lozko zarwiemy:-D

Ja kupiłam swoim dziewczynkom taką prawdziwą trampolinę a one i tak wolą skakać po naszym łóżku

czarek po nocy nie wiem czy ma sucha bo go przebieram jak juz mleko zje i nie wiem czy w nocy sika czy zaraz po mleku:eek:

Moja to wstaje z nocy nie tylko z mokrą pieluchą ale i spodniami. Ale ona potrafi nawet 3 kubki wody w nocy wypić więc gdzieś to się potem musi znaleźć:-D

Hej laski

ja na chwilke bo u mnie od rana zamieszanie wdomu bo bija swinke wiecznie czegos brakuje i jezdze do sklepu jak głupia ale chyba teraz juz maja wszystko bo juz mieli sie kiłbaska :-D:-D:-D
Ja przy okazji obiadek robie miesko sie piecze ziemniaczki obrane wiec w miedzy czasie luknelam do was , ale dopiero ide was poczytac ,

z rana bolał mnie strasznie brzuch nie wiem dlaczego miałam takie bóle podobne do tych co miesiaczke mialam dostac az sie popłakałam bo znów myslalam ze cos nie halo odrazu polecialam do łazienki sprawdzic czy nie plamie ale na szczescie nie...... wziełam tabletki i przeszło

Iwcik bo Ty się oszczędzać powinnaś a nie tyle zapitalac dlatego brzuch Ci się buntuje

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kokusia no nie narzekaj:-D chociaż masz gdzie posadzić..a potem takie pyszności swoje:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: No ale afkt, trzeba tez robić żeby mieć.
Iwcikja ci mówię po raz ostateczny;-) Proszę mi wiecej nic takeigo nie robić!! Żadne tam koszenie trawki itp...
Michał coraz częściej siada na nocnik i za każdym razem mamy sukces:tak:
Natali swojska kiełbasak...ale Ci fajnie:-) to dal mnie pasztecik..taki z gałką muszkatołową;-)

Ostatnia edycja:
Hej laski

Anabuba ketonal na bóle @ matko jak ty sie męczysz ............

Kerna mnie tez łapia skurcze , przesrane jak to boli .......a najczesciej to własnie w nocy łapia..........

Anka widze ze lali szaleje na całego.......

Natali co zrobic takie zycie .raz sa pieniadze raz ich nie ma ..........
swinka sie robi tzn wyroby ze swinki:-D
Nie ma jak wedzona kielbaska mniammmm
Albo kaszanka z grilla:-p
Zamawiam jeden wek:szok::-D:szok::-D

A prtzy okazji opierdzielam Cie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ile kobieto tzreaba Ci tlumjaczyc ze masz sie oszczedzac:wściekła/y::wściekła/y:Ile razy Ci gadac ze masdz sie nie przemeczac jak nie truskawki to se myjesz:wściekła/y::wściekła/y:Jak Ci zasadze kopa to dolecisz do Błażowej:wściekła/y:Zeby mi to bylo ostatni raz:wściekła/y:
Zadzwonie do mamy i bedzie z Toba siedziala jak nie bedziesz sie oszczedzac a wiesz jaka ona jest
ja wieze ze chodzi o ser a nie o pleśn;-):-D
współczuje skurczu lydki, z czarkiem tez mialam i to prawie co noc:sorry2:
a co do sikania to mu jeszcze zwieracze nie trzymaja :no::no:
czarek po nocy nie wiem czy ma sucha bo go przebieram jak juz mleko zje i nie wiem czy w nocy sika czy zaraz po mleku:eek:
ale wydaje mi sie ze po mleku wiec niedlugo odpampkowywanie;-)
Kernuś &&&&&&&&

co do miesa surowego to lekarz co sie wypowiadal to mowil ze nie tylkow ciazy surowe ale wogole surowe mieso nie jest wskazane:tak::tak::tak:
ale ja nienawidze surowego miesa:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
a pleśniowych nie trzeba dużo szukać bo jak lekarz mówil 70-80% tych erów jest z paseryzowanego mleka:tak::tak:
a jak wczoraj przy polkach czytalam to nie spotkalam zadnego innego:no::no::no:

witam sie z wami w ten sobotni dzien;-)
u nas dzis o dziwo slonce:eek:
i ponad 10*
dziwne:eek::eek:
m poszedl poplacic podatek u soltysa i czynsz do spoldielni
i bedziemy juz chudsi:sorry2::sorry2:
a ja dzis w nocy o 4 sie obudzilam i nie moglam spac przyszlam dopokoju i ogladalam tv do 7 a jak o 7 poszlam sie polozyc do pokoju patrze a synek nie spi i wola mleko wiec poszlam mu zrobic:tak:
pozniej zjadl i wskoczylismy do lozka m zaczal cos marudzic a ja mu powiedzialam ze nie spie juz od 4 i tez bym chciala troche pospac:sorry2:
wiec wstal ubral mlodegoi posedl a ja spalam do 10:17 :tak::tak:
wstaje a tu niespodzinka zmywara sie tlucze posprzatane w domku super tak to ja sie moge budzic;-);-)
a i na allegro sobie ksiazki zamowilam:tak::tak:
trylogie Paulliny Simons a trafila mi sie bo nowe w miekkiej oprawie z przesylka wychodza po 104 lub wiecej a ja za 89 zl kupilam w twardej i przesylka gratis:tak::tak::-):-)
wiec mi sie trafilo;-)
m sobie pasek upatrzyl do spodni i kazal sobie zamowic wiec jeszcze pasek mam zamowic:tak::tak:
obiadek mamy ze wczoraj i tak sobie mysle gdzie by sie tu wybrac dzis z mlodym;-);-)
nuda w domu i tyle:sorry2::sorry2:
to widze ze obie za mieskiem surowym nie przepadamy moj to uwielbia tatar:eek:bleeee jak kianibal:-D:-D
gratuluje udanego zakupu ksiazki, zakupy na maxa z allegro:cool2:
Witam sobotnio. My niedawno wróciliśmy z targu bo musiałam sobie warzywek trochę kupić a mój mąż oczywiście nie mógł przejść obojętnie koło sadzonek borówki i jagody kamczadzkiej. Niedługo mi ogrodu na nie nie starczy:sorry::sorry::eek:
Wzięliśmy sobie wózeczek żeby nie babrać się w tym błocie z Nati na rękach i super nam się sprawował. Chyba znowu zaczniemy zabierać wózek na każdy wypad z domu bo ostatnio już Natusia albo na nóżkach albo na rękach u któregoś z nas.
Mieliśmy robić jutro grilla ale odłożyliśmy na przyszły tydzień bo ta pogoda taka do d*y a jeszcze na jutro deszcze zapowiadają.
Teraz mężowy z teściem i Tusią pojechali na cmentarz a ja ze śpiącą Nati zostałam. Trzebaby się za porządki jakieś zabrać ale mi się nie chce:no:
zabieranie wozka na spacerki i zakupy to byla u mnie podstawa a to dlatego ze jak roibilam je na miescie to nie musialam nbosic w rekach:-D na spacerki zabieralam bo wiadomo ze mala sie zmeczy i co dalej ? ja nosic nie bede wiec zawsze zabieralam.Zreszta teraz jak jade na calodzienne zakupy to rozniez zabieram,:-)
Ja kupiłam swoim dziewczynkom taką prawdziwą trampolinę a one i tak wolą skakać po naszym łóżku

Moja to wstaje z nocy nie tylko z mokrą pieluchą ale i spodniami. Ale ona potrafi nawet 3 kubki wody w nocy wypić więc gdzieś to się potem musi znaleźć:-D

Iwcik bo Ty się oszczędzać powinnaś a nie tyle zapitalac dlatego brzuch Ci się buntuje

nie ma jak lozko , niezawodne:tak:

MY po zakupach Laura za kare ma teraz drzemke.Uciekal mi pinda jedna na parking a auto jechala myslalam ze ja tam rozszarpie:wściekła/y::wściekła/y:Wie ze zle zrobila bo sama chetnie do lozka poszla:cool: Zjadla kulki na mleku i juz w lzoku lezy.Ja musze ziemniaki obrac i nugetsy zrobic.Wieczorem na 18 robie zapiekanke z trotelini i szpinakiem:tak:
A teraz mykam po pranie bo juz gotowe

No dzięki dziewczyny za rady. Udało mi się go posadzić i nawet utrzymać dłuzej niż 3 sek:tak: No i zakończyło się sukcesem. Ale potem nie chciał wstać i do tego był ryk bo nie pozwoliłam mu pogrzebać w siuśkach:sorry2::sorry2::sorry2:
Dziewcyzny plis o złote rady:dry::dry: Mały sika częściej niz co pół godz:confused: Wasze maluchy też miały takie początki? czy to jeszcze po prostu za wcześnie:confused: Żeby chociaż jescze wołał, że ma mokro..a on moze tak chodzić cały dzień:wściekła/y:
Dowikla ale Ci fajnie...relaksik mmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
U mnie znowu cały dzień było lato,wiec doszłam do wniosku, że zrobie big pranie...no i się rozlało:sorry2:
Lidka a co się dzieje, że nie chce jeść..ząbki??
Kochana nie przejmuj się, ja Kubę też uczę sikać do nocnika i jakoś idzie mu to jak krew z nosa :sorry2: ale on sika kilka razy na dzień do nocnika, sam siada jak chodzi bez pieluchy i leje przez spodnie :-D tylko też nie chce wołać, on leń do gadania jest :sorry2:
dziewczyny jestem padnieta.... !!!!!
normalnie szok
wyjechalismy z domu o 15:30 a bylismy dopiero o 18 :szok::szok::szok:
jaka jazda...:szok::szok::szok:
poszlismy do lekarza wiec tak:
- Sewi ma zapalenie pluc... kwalifikuje sie do szpitala bo niec sie nie poprawilo a nawet troche pogorszylo, przepisal mu zastrzyki - 2 x dziennie przez 6 dni, mucosolvan, klacid, sinecod i diphergan
- Niki jej przeszlo na oskrzela - tzn ma tylko podraznione wiec przepisal jej Pulneo, sinecod, sanosvid i biostymine
i obowiazkowo obydwoje maja kontrole po zakonczeniu kuracji!!!
lekarz powiedzial ze mamy jechac po zastrzyk zeby jeszcze dzis mu zrobic...
pojechalismy do Centrum i m mowi ze wysadzi mnie kolo apteki a sam pojedzie dalej bo szla starz miejska a tam byl zakaz postoju - tylko dla inwalidow, wiec wyszlam i usiadlam w aptece i patzre a moj m wychodzi bo Ci go zaczepili i cos mu tak gadali i m widze ze idzie w moim kierunki czyli do apteki wiec wyszlam z apteki i pytam sie ich o co chodzi a moj m mowi do mnie daj mi moj portfel (bo tam byl dowod rejestracyjny, prawko, dowod osobisty) a ja wogole go z domu nie wzielam... (nie pomyslalam o tym jak jechalam od lekarza bo myslalam il kasy zas wydamy na leki - jeszcze jechalismy do mamy pozyczyc...) i ten sie go pyta to jak moj m bez prawka jezdzi i do mnie sie pyta czy amm prawko ale ja mowie ze nie mam.... no byla gadka... mowi trzeba zadzwonic na patrol auto scholowac i wyjasnic to na policji...
no to se mysle ty skur...czybyku zostawil by nas zebysmy sobie pojechali z dziecmi busem bo jego to nie interesowalo...
za chwile patrzymy jedzie policja... ja zestresowana jakby nie bylo... ale m go tam przegaduje ze kasy teraz nie ma itp. i on sie nas pyta i co am teraz zrobic bo ma ich (policje) na miejscu... az wkoncu powiedzial do mojego m niech mi pan juz stad jedzie (z wielkim fochem) a ja se mysle - "masz szczescie":-)
no i wkoncu dojechalismy do domu.....
padam na pysk:dry::dry::dry:
glodna jestem ide zrobic jesc, kapac dzieci i spac....

sorki ze nie odp. :-(
No Kochana ale mieliście przeżycia :tak: dobrze że Was puścili :tak: zdrówka dla dzieciaczków :tak:
no ja zaraz sobie chyba zapisze zebu jutro dziewczynom mate do tanczenia wyciganac
zeby mialy jakies zajecie;)
a skleroza nie boli

a tu cos dla mlodych mam przyszlych i obecnycjh,a wlasciwie dla tatusiow
Urlop ojcowski - wymiar, termin, zasady udzielania, wzór wniosku : strona 1 - podatki, ZUS, rachunkowość, finanse, PIT, VAT - Księgowość - INFOR.pl

ojcom przysluguje dodtakowy ttydzien urlopu ojcowskiego
O dobrze wiedzieć, będzie trzeba M pokazać kiedyś ;-)

Witam. Pogoda pod psem, wieje, pada zimno jak cholera :no: tak zimny deszcz pada że szok :no: A ja chodzę jakaś śpiąca i do d** :baffled: jeszcze Kuba się obudził już koło 4.30 więc go wzięłam do siebie on zasnął a ja nie :dry: z jednej strony M chrapał a z drugiej dziecko mi kołdrę zbierało i kopało :sorry2: i dopiero zasnęłam jak M szedł do pracy czyli po 6 ale za to spaliśmy z Kubą aż do 9 :szok: :tak: teraz znowu śpi :tak: Kuba już lepiej, gorączki nie ma, nie kaszle na szczęście :tak: więc syropek przez tydzień i basta :tak: mam nadzieję że się pogoda poprawi bo chce się w tygodniu wyprowadzić póki M wolne będzie mieć :tak: a tu mój odkurzacz i laptop :tak:
R530 T6600 2.2GHz/15,6/4/500/Win7 NV310M # OKAZJA (1026644539) - Aukcje internetowe Allegro
Odkurzacz Samsung SC6260 - porównanie cen w sklepach internetowych
no to się pochwaliłam :zawstydzona/y: idę sobie lakier zmyć z paznokci i chyba się zdrzemnę. Jak nie zasnę to wieczorem zajrzę :tak:

Kokusia no nie narzekaj:-D chociaż masz gdzie posadzić..a potem takie pyszności swoje:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: No ale afkt, trzeba tez robić żeby mieć.

Nie no ja nie narzekam tylko dopiero pierwszy rok sadzimy te borówki i tłumaczę mu żeby najpierw zobaczył jak te będą rosły i owocowały a w kolejnym roku można dokupić jeszcze ale on postanowił że będzie miał wszystkie możliwe odmiany

to widze ze obie za mieskiem surowym nie przepadamy moj to uwielbia tatar:eek:bleeee jak kianibal:-D:-D
Oj jak ja kocham tatara. Takiego z surowym żółtkiem, mnóstwem cebulki i ogórkiem kiszonym:-p

zabieranie wozka na spacerki i zakupy to byla u mnie podstawa a to dlatego ze jak roibilam je na miescie to nie musialam nbosic w rekach:-D na spacerki zabieralam bo wiadomo ze mala sie zmeczy i co dalej ? ja nosic nie bede wiec zawsze zabieralam.Zreszta teraz jak jade na calodzienne zakupy to rozniez zabieram,:-)

Ja na spacerki mało kiedy wychodzę z wózkiem bo mieszkamy na wsi i mamy spore podwórko na którym dziewczynki się bawią a jak chcemy się trochę polansowac;-) na wiosce to na rowerkach albo dziewczynki biorą swoje wózki z lalkami i udają mamusie:-D

Witam. Pogoda pod psem, wieje, pada zimno jak cholera :no: tak zimny deszcz pada że szok :no: A ja chodzę jakaś śpiąca i do d** :baffled: jeszcze Kuba się obudził już koło 4.30 więc go wzięłam do siebie on zasnął a ja nie :dry: z jednej strony M chrapał a z drugiej dziecko mi kołdrę zbierało i kopało :sorry2: i dopiero zasnęłam jak M szedł do pracy czyli po 6 ale za to spaliśmy z Kubą aż do 9 :szok: :tak: teraz znowu śpi :tak: Kuba już lepiej, gorączki nie ma, nie kaszle na szczęście :tak: więc syropek przez tydzień i basta :tak: mam nadzieję że się pogoda poprawi bo chce się w tygodniu wyprowadzić póki M wolne będzie mieć :tak: a tu mój odkurzacz i laptop :tak:
R530 T6600 2.2GHz/15,6/4/500/Win7 NV310M # OKAZJA (1026644539) - Aukcje internetowe Allegro
Odkurzacz Samsung SC6260 - porównanie cen w sklepach internetowych
no to się pochwaliłam :zawstydzona/y: idę sobie lakier zmyć z paznokci i chyba się zdrzemnę. Jak nie zasnę to wieczorem zajrzę :tak:

Beata no sprzęciochy niezłe:tak:;-)
A ja szukam sposobu na popsucie swojego starego odkurzacza, Mam jeszcze panieński kupiony najtańszy ze sklepu a jest nie do zdarcia normalnie. A mi się marzy jakiś taki z nowszych wypasionych. No ale kurde szkoda starego dziadka póki jeszcze na chodzie:eek:

Kokusia ja mam to samo z odkurzaczem, fakt że kupiony już za czasów naszego małżeństwa ale taki najtańszy i chciałabym nowy lepszy kupić ale skoro ten jeszcze działa to tak tylko czekam aż się zepsuje :-p:-p
Beata obyście się wyprowadzili w tym tygodniu :tak::tak::tak:
Co do wychodzenia na zakupy z wózkiem to ja też to uwielbiałam bo mogłam kupić ile chciałam i dźwigać nie musiałam, a teraz wszystko trzeba w rękach nosić :cool::cool::cool:
Anka mój też uwielbia tatara :tak::tak::tak:
Mielismy na zakupy jechać ale Maja zasnęła i teraz trzeba czekać aż się obudzi :cool::cool::cool:

hej laseczki!!
ja od samego rana na pelnych obrotach,pranie,prasowanie,gotowane i jeszcze za porzatki generalne sie zabrałam.jestem padnieta!!!!!!!teraz kawke popijam i mam chwilke na odpoczynek.
pogoda beznadziejna w sumie nie pada ale jest zimno.na jutro mielismy w planie grila ale nam chyba nie wypali bo pogode zapowiadaja beznadziejna.

anabuda-koniecznie daj znac jak sie urodzinki udaly.
ja przed blizniakami mialam taki bolesny okres ze tylko ketonal mi pomagał,a teraz nawet nie wiem kiedy okres dostaje.
a mas fenistil nam nic nie pomaga.dr.przepisał jakies takie z antybiotykami i dopiero one dzialają.

kerna-gratuluje postepow w siusianiu do nocia.z każdym dniem bedzie co raz lepej.

iwicik-kochana jak sie spotkamy to pierwsze co ci zrobie to dostaniesz kopniaka w d.....!!!!!!nie wolno ci sie przemeczac:no:ty jestes w ciaży i masz odpoczywac!!!!!!!rozumiemy sie????

kakusia-ja też sie nie lubie(i to nawet bardzo)z moją tesciową:wściekła/y:
kobieta jest nie do życia!!!!!

beata-życze szybkiej przeprowadzki do swojego m
a laptop i odkurzacz super.

reklama
Juz sprawa załatwiona ze swinka rzeznik sie zmyl a mąż z szwagierka sprzataja bo ja im niestety nie pomoge od rana leze bo jakos dziwnie brzuch mnie bolał rano wziełam nospe i teraz znów wzielam bo zaczynał mnie bolec nie wiem co to sie dzieje, dzisiaj caly dzien leżę w łóżku nie ma zmiłuj sie .........dobrze ze szwagierka dobra i posprzata :-):-):-) nawet w kuchni gary pomyła po obiedzie:tak::tak::tak::szok:

siostra weka masz jak nie zdaża zjesc ich do twojego przyjazdu:-D:-D:-D:-D:-Da krzysiek jeszcze robił smalczyk ze skwarkami taki na kanapki:-D:-D:-Dmoze tez ci zasmakuje :-):-):-)ale kiełbache próbowałam juz taka cieplutka prosto z wedzarni i musze pochwalic sie ze wyszła przepyszna cholernie dobrze ja doprawił tak do smaku:tak::tak::tak:takze zapraszam na kiełbache która chętna i ma smaka:tak::tak::tak:

Do góry