reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U nas gorąc, w słońcu ponad 30* a ja siedzę i się dołuję, normalnie ten mój charakter jest okropny. Za obiad mi się wziąć nie chce dobrze chociaż że posprzątałam tylko jeszcze prasowanie z dwóch pralek mnie czeka :szok::szok:
Luna szkoda że to właśnie was do przedszkola nie przyjęli, a może warto pogadać jeszcze z dyrektorką :tak::tak:

reklama
Nadal chodze nabuzowana. Jutro może się spokojniejsza obudzę. Pójdę d dyrekcji zapytać czemu to akurat nas odrzucono. Fakt jest taki, że mięli przyjąć 25 dzieci, a powiększyli grupe i przyjęli 31-tylko czemu nie 34???czy to już taką wielką różnice robi?
Piotrka kierownik dzwonił już do przedszkola z rana, kogoś tam znajomego ma, ale jeszcze odzewu nie było. Siedze jak na szpilkach.
Zaraz powinien byc brat z rodzinką, to może jakoś sie odstresuję, póki co nawet własne dziecko wyprowadza mnei z równowagi, a nic takiego biedna nie robi. Odwracam się tylko napięcie i na balkon na fajkę, żeby jej przykrości nie zrobić, no bo co ona biedna moja winna????
Spadam dziewczyny, wpadnę jutro z rańca , a późńiej jak wrócę z przedszkola dam znac co zwojowałam.

nie mam pojecia co z tym netem:agry::crazy::crazy::crazy: jak was poczytam pozaznaczam to mi sie wylacza i d.. blada:angry:

i tak mma caly cza oststanio- albo nie ma wcale albo się wlaczy na minute i znow nie ma:crazy:

u patryka jest normalnie wiec nie wiem dlaczego tak sie dzieje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

i w dodatku maks mi wyje na spaceraach bomu slonce przeszkadza to juz wogole masakra bo co tu robic jak on ciągle marudny bo w domu nie chce a na spacerze tez nie?:crazy::crazy:

witam :-) dzis wolne od pracy zawodowej ale nei domowej :crazy: ale jakos sie obrobibam Poprałam podkurzałam obiadek zrobilam kpytka z grzybowym sosem a tortille jutro po pracy zrobie DZis wywiadówka u Wojtka jutro u Zuzi Zuzia na próbe na 19 do kościoła no isiostra ma moja przyjsc jakis pokrecony ten dzien Rano byłam na kontroli z Gabi po szkarlatynie wszystko okej tylko musimy zrobic badanie moczu w czwartek ale gardło blade no i oskrzela czyste Mąz mnie troche wkurzyl bo ostanio cos bardzo sie zrobił narzekajacy :wściekła/y: i czepia sie o samochod za często :wściekła/y: iDE odsapne troche i spada mna zebranie do szkoly a potem do kosciola z Zuzia

ZDRÓWKA życze chorowitkom (Malince ,As ):tak:

witam sie i ja popołudniowo.:-)
no i po pogodzie,tak ładnie i cieplo było a teraz pada strasznie.:wściekła/y:ja obiadek wlasnie zjadlam i ruszyc mi sie nie:no: chce a trzeba talerze pomyc.dziec spia,wiec ja musze sie wziąsc za to prasowaniw(a cholernie mi sie nie chce)

luna-szkoda że malą nie przyjeli.:-(ale jeszcze trzymam kciuki ze twojeo M kierownik cos załatwi i mała sie dostanie.

anaconda-kochana widze ze i ty masz dzis gorszy dzien!
mam nadzieje ze poradzisz sobie z tym probleme co cie gryzie.

natalineczka-powiadasz,ze przez żeladek do serca.........;-)
sama mam ochote na ten twoj obiadek.
moge sie wprosic?;-)

patrycja-współczuje nocki.:-(
oby mały jak naszybciej Ci wyzdrowiał.

no kamien z serca Wojtek niezle wyjdzie na koniec roku a to proponowane oceny tam gdzie jest 3/4 to znaczy ze ma duze szanse na tą lepsza ocenapowiem szczerze ze jestem mile zaskoczona :szok:

Załączniki

• Wojtek oceny.jpg
    Wojtek oceny.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 37
U mnie w domu masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja uszy i Kubuś od godziny też uszy.
Młody ma to samo co ja.
Mnie nie bolą,a on wyje :szok::angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled:
Szlag by to....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia brawa dla Wojtka :tak::-):-):-):-)

reklama
Agnes jeśli chcesz coś na apetyt to polecam Citropepsin.
Citropepsin 180g - Całodobowa Apteka Internetowa Vivax
To czysta pepsyna taka jaką wydziela nasz organizm.
Powiem szczerze,że przetestowałam wiele wspomagaczy i o ile coś działało to właśnie to.
Tylko się zastanawiam dlaczego to pił?
Dlatego,że potrzebował?
Czy dlatego ,że słodkie i mu smakowało.
Sam się o to upominał przed każdym posiłkiem.:-D:-D:-D

no własnie go dzis po pracy kupiłam i zobaczymy czy pomoze :sorry2::sorry2::sorry2:

Do przedszkola na grupe 3 latków nie przyjeli tylko 3 dzieci-oczywisce ***** Witusia m.in.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u kurcze tez bym sie wkurzyła,ja tez się denerwuję ale ja to mam wyniki dopiero 7 czerwca :tak::tak::tak::tak:

U mnie w domu masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja uszy i Kubuś od godziny też uszy.
Młody ma to samo co ja.
Mnie nie bolą,a on wyje :szok::angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled:
Szlag by to....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia brawa dla Wojtka :tak::-):-):-):-)

oj współczuję,ból ucha to przerabane.zdrówka

Do góry