Joanna73
uzależniona od BB
As wspólczuje :-( a co do Wojtka czasami warto odpuscic no spadam bo GABi beczy sama nie wiem co chce no iniedługo do kosciola z Zuzią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam daszek alenie zaslania tak dobrze.. a w wiekszosci szlam pdo slonce, a nie potrafiłam tylem jechac poza tym on ostatnio ciagle marudny...Medeuska a masz daszek od słońca albo parasolkę?
A ja właśnie rybkę zajadam
tak ruskie ruskieKurcze, ale pech :-( u mnie jest na stronie miasta lista wolnych miejsc. Poczekaj jeszcze, moze ktorś zrezygnuje, idz do dyrekcji, przyponij sie
Alez, ze mnie skleroza chodząca Tu na domówkach więcej się dzieje
Pati, ruskie powiadasz to ja się wpraszam
daj znacNadal chodze nabuzowana. Jutro może się spokojniejsza obudzę. Pójdę d dyrekcji zapytać czemu to akurat nas odrzucono. Fakt jest taki, że mięli przyjąć 25 dzieci, a powiększyli grupe i przyjęli 31-tylko czemu nie 34???czy to już taką wielką różnice robi?
Piotrka kierownik dzwonił już do przedszkola z rana, kogoś tam znajomego ma, ale jeszcze odzewu nie było. Siedze jak na szpilkach.
Zaraz powinien byc brat z rodzinką, to może jakoś sie odstresuję, póki co nawet własne dziecko wyprowadza mnei z równowagi, a nic takiego biedna nie robi. Odwracam się tylko napięcie i na balkon na fajkę, żeby jej przykrości nie zrobić, no bo co ona biedna moja winna????
Spadam dziewczyny, wpadnę jutro z rańca , a późńiej jak wrócę z przedszkola dam znac co zwojowałam.
hehe no to macie problemnie mam pojecia co z tym netem:agry: jak was poczytam pozaznaczam to mi sie wylacza i d.. blada
i tak mma caly cza oststanio- albo nie ma wcale albo się wlaczy na minute i znow nie ma
u patryka jest normalnie wiec nie wiem dlaczego tak sie dzieje
i w dodatku maks mi wyje na spaceraach bomu slonce przeszkadza to juz wogole masakra bo co tu robic jak on ciągle marudny bo w domu nie chce a na spacerze tez nie?
no to Wojtkowi naleza sie ogromne gratulacjeno kamien z serca Wojtek niezle wyjdzie na koniec roku a to proponowane oceny tam gdzie jest 3/4 to znaczy ze ma duze szanse na tą lepsza ocenapowiem szczerze ze jestem mile zaskoczona
ojjj wspolczuje zdrowka Wam zyczeU mnie w domu masakra.
Ja uszy i Kubuś od godziny też uszy.
Młody ma to samo co ja.
Mnie nie bolą,a on wyje
Szlag by to....
Asia brawa dla Wojtka :-):-):-):-)
a ja nawet lubie burzy tzn mnie nie przeszkadza....Oliwka własnie wskoczyła do łózka ale nie wiem czy tak od razu zasnie.przed chwilą mówilismy razem pacież i teraz siedzi na łozku i udaje że się modli,nie pamieta wszystkiego a to co zapomni to wymysli
a u mnie teraz jest burza ,strasznie nie lubie burzy
mogłaby sie już skończyć