reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Asia, gartki dla Wojtka :tak:

As, drówka dla młodego, bólu uszu współczuję :no::-(

A moje dzieci wykąpane, najedzone, oglądają bajkę, może dzisiaj wcześniej pójdą spać :-p Byłysmy na długim spacerku, mi się oczy kleją, a co z nimi to sie okaże :-D

Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domku i juz nie mam sily:no:Dziewczynki nie spaly w dzien ale nie sa na szczescie jakos specjalnie marudne:tak::tak::tak:
Jeszcze troszke i mlodzi beda sie myli i niech zmykaja spac,a ja zasiade przed moimi serialami:tak::tak::tak:

LUNKA
Szkoda ze mala sie nie dostala do przedszkola:no:Ale tak ja dziewczyny pisza-probuj azm wkoncu sie gdzies uda:tak::tak::tak:

JOANNA
Gratuluje ocen Wojtka
Mozesz byc dumna Kochana:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Oliwka własnie wskoczyła do łózka ale nie wiem czy tak od razu zasnie.przed chwilą mówilismy razem pacież i teraz siedzi na łozku i udaje że się modli,nie pamieta wszystkiego a to co zapomni to wymysli :-D:-D:-D:-D:-D

a u mnie teraz jest burza ,strasznie nie lubie burzy :no::no::no::no:
mogłaby sie już skończyć :tak::tak::tak::tak:

Kurcze, ale pech :-( u mnie jest na stronie miasta lista wolnych miejsc. Poczekaj jeszcze, moze ktorś zrezygnuje, idz do dyrekcji, przyponij sie :tak:

Alez, ze mnie skleroza chodząca :szok::zawstydzona/y: Tu na domówkach więcej się dzieje :tak:

Pati, ruskie powiadasz :-p to ja się wpraszam :-D
tak ruskie ruskie
a wpadaj na kolacje sie zalapiesz bo zostalo :-D:-D:-D
Nadal chodze nabuzowana. Jutro może się spokojniejsza obudzę. Pójdę d dyrekcji zapytać czemu to akurat nas odrzucono. Fakt jest taki, że mięli przyjąć 25 dzieci, a powiększyli grupe i przyjęli 31-tylko czemu nie 34???czy to już taką wielką różnice robi?
Piotrka kierownik dzwonił już do przedszkola z rana, kogoś tam znajomego ma, ale jeszcze odzewu nie było. Siedze jak na szpilkach.
Zaraz powinien byc brat z rodzinką, to może jakoś sie odstresuję, póki co nawet własne dziecko wyprowadza mnei z równowagi, a nic takiego biedna nie robi. Odwracam się tylko napięcie i na balkon na fajkę, żeby jej przykrości nie zrobić, no bo co ona biedna moja winna????
Spadam dziewczyny, wpadnę jutro z rańca , a późńiej jak wrócę z przedszkola dam znac co zwojowałam.
daj znac :tak:
nie mam pojecia co z tym netem:agry::crazy::crazy::crazy: jak was poczytam pozaznaczam to mi sie wylacza i d.. blada:angry:

i tak mma caly cza oststanio- albo nie ma wcale albo się wlaczy na minute i znow nie ma:crazy:

u patryka jest normalnie wiec nie wiem dlaczego tak sie dzieje:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

i w dodatku maks mi wyje na spaceraach bomu slonce przeszkadza to juz wogole masakra bo co tu robic jak on ciągle marudny bo w domu nie chce a na spacerze tez nie?:crazy::crazy:
hehe no to macie problem :-p:-p:-p
no kamien z serca Wojtek niezle wyjdzie na koniec roku a to proponowane oceny tam gdzie jest 3/4 to znaczy ze ma duze szanse na tą lepsza ocenapowiem szczerze ze jestem mile zaskoczona :szok:
no to Wojtkowi naleza sie ogromne gratulacje
U mnie w domu masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja uszy i Kubuś od godziny też uszy.
Młody ma to samo co ja.
Mnie nie bolą,a on wyje :szok::angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled:
Szlag by to....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Asia brawa dla Wojtka :tak::-):-):-):-)
ojjj wspolczuje zdrowka Wam zycze :tak:
Oliwka własnie wskoczyła do łózka ale nie wiem czy tak od razu zasnie.przed chwilą mówilismy razem pacież i teraz siedzi na łozku i udaje że się modli,nie pamieta wszystkiego a to co zapomni to wymysli :-D:-D:-D:-D:-D

a u mnie teraz jest burza ,strasznie nie lubie burzy :no::no::no::no:
mogłaby sie już skończyć :tak::tak::tak::tak:
a ja nawet lubie burzy tzn mnie nie przeszkadza....

dzieci juz od dawna spia ale Sewek znow kaszle...
do tego cos mala zakatarzona :dry::dry:
no mnie hcyba cos wezmie...
jeszcze sie okaze ze i znia do lekarza :wściekła/y:
poki co poczekam zobacze jutro...

dalam reklame na nk co do makijażu :-D
mysle ze wypali
a te pedzle co zamowilam to jeszcze nie przyszly - paczka jak na zosc zaginela - facet jutro wysyla mi nowe... :dry:
a juz dawno mialy byc a ja ani paczki ani awizo :wściekła/y:
posiedze jeszcze chwile i ide spac :happy:

Dzięki dziewczynki za zdrówko.:tak::-):-)
Patrysia byłam na NK .Moim zdaniem powinnaś jeszcze paznokcie tam dołożyć.
Robisz kompleksowo to i reklamuj się kompleksowo.:tak::-D:-D:-D
Niektórzy zdecydują się właśnie dlatego,ze za jednym zamachem zrobisz jedno i drugie.:tak::-D:-D

Lunka strasznie mi przykro,że Witysi nie przyjęli do przedszkola.:-:)-(
Może uda się coś jeszcze załatwić.:happy:

Uciekam,bo małego trzeba spać położyć.

Napisałam dziś krótką notkę na blogu.
Zapraszam zainteresowanych.

czesc laseczki!!!!!!!!!!!1
teskniłyscie?????????????;)))))))))))))))))

a wiec po kolei...

w przygotowaniach do komunii bardzo mi pomoga mama,sporo zrobila,tesicowa tez,do tego pomoc siostry i jej meza:tak::tak::tak::tak:
"lokal: wyszedk fajnie jak zrzyce fotki to am pokaze
pogoda do poldunia była piekna
tzn do 12 tej swiecilo piene slonce wiec cala uroczystoc była ladna i sama msza tez dobrze wyszla
Weronika bardzo grezcznie sie zachowywala
goscie nam dopsiali
pozniej zaczla pdaca deszcz aoe nizezbyt mocno

z prezentow-wieza,aparat fotograficzny,zloty lancusezk z medalikiem,zlote kolczyki,biblia,album na zdjceia i kasa
na wakacje mamy:-)
goscie z=sie rozszeli po 16 bo wiesozsc byl dojezdnych
pozniej sprztanie itd
wczoraj rozwozenie mebli
dzis rano o 7 wyjazd do czsetochowy
jechalismy praiwe 5 godzin w jedna strone ale dzis caly dzien byla piekna pogoda
nasze dzieci komunijne braly udzial we mszy i weszly pod sam oltarz:-D
nasz proboszcz prowadzil msze
pozniej zjedlismy obiad,lody,zakup pamiatek i do domu
w domu bylysmy po 21

wszytso by bylo fajnie zeby nie fakt ze za nami siedlo malzenstwo z 2 dzieci
chlopczyk od samego wyjazdy wymiotowal
rodzice twierzda ze sie strula el mi to na jakis wirus wygladalo
wymiotowal cala droge w obie strony(a nie choroby lokomocyjnej) pozniej biegunka mu doszla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wg bardzo nieodpowiedzoilanie sie zachowlai jego rodzice bo zaczal wymiotowac juz w domu,ale tak bardzo ich prosil ze chce jechac wiec go wzieli
i co -nigdzie nie poszedl tylko calyczas siedzial w autobuse
mam andzieje ze nam nieczego nie sparzedal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zgadlam sie z jedna z mam i okazalo zie ze sie zanmy z CB radia:-) z dawnych czasow wiec ytroche powspominalsymy:-):-):-):-)

to tak by bylo po krotce
jak mi sie cos wiecej przypomni to napisze

aaaaa

Weronia wczoraj nocowala pierwszy raz sama u moich rodzicow
martwilysmy sie z mama czy nie bedzie plakac,ale pytalam sie jej czy zostanie u babci spac i sluchjacie okazalo sie ze Weronika bez zadnego problemu dala sie wykapac i smacznie spala u babci cala noc
nawet raz o mnie nie zapytala:-)ciesze sie ze tak wsyzlo,tymbardziej ze cos ja bralo,ale chyba juz przeszlo
rodzice przyprowadzili ja do mnie kolo 20,wykapali i czekala na nas.no i zasnela w moim lozku:-)

to poprosze o krotkie streszczenei z tego co sie dzialo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam,

moje dzieci wczoraj poszły wcześniej spać :tak: ale Niki juz się wyspała :szok::no: Dobrze, ze Helenka ostatnio lubi pospać :tak:

Zdrówka dla zasmarkanych :-)

A co do burzy to ja uwielbiam :tak::rofl2: A powietrze potem, rewelacja :tak:

Do góry